Koripallo.com

Honka - Karhu 1.4. klo 18.30 Tapiolassa

Viestejä
1 506
Karhun viimeisessä visiitissä pääkaupunki-seudulle (runkosarjassa), ja ainakin kauden viimeisessä Honka-pelissään asetelmat ovat selkeät. Karhu vääntää edelleen jopa runkosarjan voitosta, Honka pinnistää putoamisviivan yläpuolelle. Tuon viivan merkitys on tosin tällä hetkellä oikeusturvalautakunnan käsissä, mutta jos liiton päätös kumotaan, Hongalla alkaa olla tosi kiire peränpitäjän paikalta pois. Tuskin siis mitään hälläväliä-meninkiä nähdään kummassakaan leirissä.

Honka on myös aiheuttanut Karhun viimeisimmän kotitappion, yhden niistä harvoista. Ja sen se teki ilman Ronnie Clarkia. Clark ei ole ollut mukana yhdessäkään Hongan Karhu-peleistä tällä kaudella, joten siinä on myös mielenkiintoinen lisätyömaa Karhun pelaajille.

Karhun kokoonapano ei liene muuttunut, Gilesin toipumisesta ei ole tihkunut uutta tietoa. Haastavat kotipelit Katajaa ja Biisoneita vastaan ovat toivottavasti niitä pelejä, jossa Devonne taas nähdään. Siis toivottavasti.

Karhun voitto olisi toivottava myös siksi, että joko Biisoneilla tai KTP:llä joka tapauksessa jää 2 pistettä saamatta huomenna. Kotkan tappio tekisi sarjavoiton taas astetta realistisemmaksi saavuttaa.

Päällimmäisenä ehkä kuitenkin toivoisi ehjää peliä Karhulta. Sarcevicin paluu omalle hyvälle tasolle ja Kanervolle muutama itseluottamus-kuppi pelin alkuun noin niinku alkajaisiksi (toivottavasti Kanervo tosiaan myös on kokoonpanossa). Aina eivät Lehtoranta eikä Horton onnistu paikkaamaan. Ja Mangano pysyköön ehjänä, siinä harras iltarukous.
 
Viestejä
1 506
Vs: Honka - Karhu 1.4. klo 18.30 Tapiolassa

No eipä herättänyt kiinnostusta...?
Ihan kunnon peli saatiin Tapiolassa aikaiseksi.

Ei ehkä suuria hienouksia, mutta kovaa liikettä Hongalta ja perusvarmaa ja eleetöntä suorittamista Karhulta. Illan tunnelmaa nostivat eniten tuomareiden vähintäinkin epäselvät puhallukset, molempiin suuntiin.

Karhu vei hienokseltaan peliä käytännössä koko ajan, Honka pysyi tuntumalla hyvällä liikkeellä, prässillä ja kovalla kolmosprosentillaan. Karhulla kolmoset taas eivät meinanneet pudota alussa lainkaan ( 23min 1/11), mutta siitä ei joukkue kuitenkaan näyttänyt tällä kertaa tuskastuvan sen ihmeemmin.

Clark heitti Moleniuksen naamaan 3-4 kolmosta, eikä Mole ehtinyt muutoinkaan nopeiden honkalaisten rytmiin.
Clarkin pysäytti totaalisesti, yllätys yllätys, Ravern Johnson, blokkaamalla Ronnien yhden heiton. Torjunta ja Johnsonin ulottuvuus tuli niin yllätyksenä Clarkille, että hän ei koko pelissä sen jälkeen ottanut ainoatakaan heittoa Johnsonia vastaan... Johnson myös onnistui vihdoin ensimmäisessä donkissaan, toivottavasti se sulatti miehen jäästä muutoinkin.

Illan pelimies Karhun osalta oli kuitenkin tänään Jimi Koskinen. Hän paikkasi asenteellaan ja muutamalla hienolla levypallolla ja tahtokorilla hienosti virhevaikeuksiin ajautunutta Manganoa, ja sai hyvästä syystä reilusti peliaikaa.

Giles oli myös jo melkein pelivehkeet päällä ja sen näköisenä että kentälle tekis mieli. Hyvä hyvä, paitsi että sympaattista Johnsonia tulee melkein ikävä. Miehen onnistumista toivoo katsomossa jo melkein yhtä paljon kuin mies itse...
 
Viestejä
598
Vs: Honka - Karhu 1.4. klo 18.30 Tapiolassa

Oldraccoon sanoi:
Giles oli myös jo melkein pelivehkeet päällä ja sen näköisenä että kentälle tekis mieli. Hyvä hyvä, paitsi että sympaattista Johnsonia tulee melkein ikävä. Miehen onnistumista toivoo katsomossa jo melkein yhtä paljon kuin mies itse...

Kanervokin pelas about 30 min, eli olisko vammat hellittämässä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös