Koripallo.com

Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Kumpi vie?

  • Kataja

    Ääniä: 2 33,3%
  • Vilpas

    Ääniä: 4 66,7%

  • Äänestäjiä
    6
Viestejä
6 198
Katajan ennakko: http://www.katajabasket.fi/edustusjoukkue/

Katajan osalta runkosarja päättyy siis kotipelien osalta keskiviikkona kun Salon Vilpas vierailee Joensuun areenalla. Kataja on käytännössä vähintään runkosarjan kolmonen ja kakkospaikkakin on omissa käsissä. Voittamalla kaikki loput kolme ottelua on Kataja kakkonen. Jopa ykköspaikkaankin on uhuet saumat. Mutta maksimissaan ollaan todennäköisesti toinen. Eihän tässä joka tapauksessa voi pettynyt ainakaan olla. Ollaan pelattu odotuksiin nähden huikean hyvin ja mihin se vielä keväällä sitten riittää? Aika näyttää. Peräkkäiset voitot Karhusta ja Kotkasta antoivat varmasti Katajalle taas lisää itseluottamusta. Katajan kannalta olisi ihan hyvä jos sijoitus ratkeaisi jo ennen päätöspeliä Kouvoja vastaan, mutta panoksia saattaa jäädä vielä siihenkin.

Vilpas pelaa enää kunniasta, onhan sarjapaikka jo varmistunut. Siinä mielessä joukkue voi saapua Joensuuhun rennoin mielin haastamaan Katajaa. Katajalla siis panoksia riittää viimeiseen kolmeen otteluun. Voitto tästä sinetöisi tuon kolmospaikan nyt ainakin. Vilpas saapunee Joensuuhun ilman Samu Kaaresvirtaa ja Jukka Katajaa. Kyllähän tästä pitäisi kotivoitto tulla ja selväkin sellainen. Kyseessä siis viimeinen runkosarjan kotimatsi ja samalla viimeinen peli areenalla. Viereiseen naapurihalliin siirrytään totutusti kun Playoffsit alkavat 18.4.
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Monta mielenkiintoista peliä ollut ennen tätä iltaa, mutta tänään ei sellainen ole luvassa. Vilpas tulee Joensuuhun kahdeksalla miehellä ja niin kapealla rosterilla ei yksinkertaisesti voi haastaa tämän päivän Katajaa. Vilpas läpyttelee vain kunniasta ja Kataja pyrkii pelaamaan loppukauden runkosarjan kakkospaikasta. Kataja tullee pelaamaan rennon pelin, jossa itseluottamus on tapissa. Jos puoliajalla johto on selvä kärkimiehiä tultaneen lepuuttamaan jälkimmäisellä puolikkaalla ja näin penkille tulee lisää peliaikaa. Liikaa lepoa tuskin kenellekään aloitusviisikosta tulee tässä vaiheessa kautta, joten jokainen minuutti jonka voi kärkiäijiä lepuuttaa tulee tarpeeseen. Jos Marcel vain pystyy pelaamaan, nyt olisi hyvä peli ajautua takaisin pelirytmiin. Veikkaus Kataja voittaa 25 pisteellä.
 
Viestejä
16 284
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Rutiinivoitto. Tehtiin se, mikä riitti. Rannikko oli helevetin hyvä, vaikka Larsonit, Salmiset & co. yrittivät teloa useampaan otteeseen. Larson vei ja Knight vikisi. Mitenköhän kovat tehot tämä Killian tekisi Taikurin syötöistä...

Harvinaista, että Katajalle kori-, syöttö- ja blokkikuninkuus runkosarjassa ja hyvin lähelle myös kolkkikuninkuus.

Harmi, että Karhu voitti. Yksi voitto ainakin tarvitaan hyvin todennäköisesti haaveiltuun kakkossijaan.

Ja sitten hikiseen ja kolkkoon jäähalliin. Yritäppä siellä huudella kentälle... Uskallanpa veikata, että vain tämä tuhannen Mehtimäen kendohalli Katajan finaaleihin pääsemisen esteenä (olettaen, että kakkossija OTETAAN runkosarjassa). Finaaleista turha puhua mitään... ;)
 
Viestejä
19 540
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Vikkaan män pärinät.

Vilpas oli se, joka tuli rennolla, mutta kunnon asenteella peliin. Katajasta ei valitettavasti siihen löytynyt kuin Rannikk, joka palkittiinkin ansaitusti kotijoukkueen parhaana. Muut enemmän tai vähemmän löysällä pakkopullapeliasenteella, jossa sarjataulukkoa ja vastustajan vähäistä pelaajoukkoa oli tuijotettu taas tuntitolkulla.

Toki tehtiin, mitä voittoon tarvittiin, mutta välillä mentiin aivan vastustajan pillin mukaan.

Rtrarilta todella vaisu peli Larssonia vastaan. Heikkoa viimeistelyä ja Larsson vei kuin sitä kuuluisaa pässiä narusta molemmissa päissä. Vieläkin enemmän Larsson vei meidän Huolilaa, jolla alkukauden hienot onnistumiset on muisto vain.

Arnoltti taas kerran pläräsi liikaa palloa itsellään ja vain Teemun hienoista passeista sai jonkinlaisen pisterivin aikaiseksi. Horttonilla ei kolkit tänään uponneet eikä muutenkaan mikään huippuilta. Kyllähän Katajan jenkulat sellaisen puolihuolimattoman peruspelin pelasivat kaikki, mutta yksi hurraa-huuto jokaiselle on sekin hiukan liikaa.

Jesse Niemi, Moore ja Huolila kohtalaisen kuutamolla koko illan. Pete tavallista tekemistä. Ei loistamista, mutta ei pettänytkään.

Sanoisin, että kotijoukkueen pelistä paistoi selväst paha asennevamma. Ei näin. Puolustukseksi tietenkin voisi vaikka keksiä, että puolivaloilla mennessä hieman säästelään avainpelaajia.

Vilppaasta kaikki jenkulat kohtalaisen hyviä ja Larsson paras. Walkkeri kuitenkin palkittiin. Larssonilta kyllä heille merkityksettömässä pelissä outo hiiltyminen, joka olisi jossain pelissä voinut johtaa vaikka suoraan ulosajoonkin. Tänään selvisi EU:lla. Kotimaisista ei paljon apuja tullut pistetehtailussa, mutta kuitenkin hatunnostonarvoista puolustusta kaikilta.

Eipä tästä pelistä enempääkään saa kirjoitettua. Tai ei ainakaan anna siihen aihetta.
 
Viestejä
2 089
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Oli kyllä hyvä esitys Katajalta ja myös Vilppaalta.

Hyvä rutiinivoitto joukkueelta jota harva odotti top 3 runkosarjassa. Ja nyt jo pitäisi joka voiton olla itsestäänselvyys ja selvä.

Tästä on hyvä jatkaa, hieno kausi jatkuu ja meno kiihtyy joka on kyllä ihan hyvä asia.
 
Viestejä
598
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

askelmerkki sanoi:
Tästä on hyvä jatkaa, hieno kausi jatkuu ja meno kiihtyy joka on kyllä ihan hyvä asia.

Jokos kataja-fanit uskaltaa siirtyä altavastaajista mestarisuosikeiksi :)
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Pelailun makua oli kyllä. Vain tarvittava tehtiin, ei yhtään enempää. Vilpas taisteli hyvin loppuun asti, mutta Katajan rutiini ja kokemus lopulta olivat liikaa. Ei tästä sen kummempaa tarvitse kommentoida. Peli oli vähän mitä oli ja tunnelma sen mukainen. Harmi tosiaan tuo Karhun voitto. Mutta kakkospaikka edelleenkin omissa käsissä. Kolmosia ollaan joka tapauksessa varmasti. Eikä tuo ykköspaikkakaan ole ihan täysin vielä menetetty. Tosin se vaatisi jo pieniä ihmeitä. Kyllähän se kakkospaikka kelpaisi, olisi mahdollisissa välierissä kotietu. Mutta kuten todettua, ollaan pelattu jo tähän mennessä runkosarja yläkanttiin.

Katellaan nämä kaksi viimeistä matsia ja mikä se meidän lopullinen sijoitus ja vastustaja on. Jos kuitenkin vähän jo spekuloidaan tulevaa, niin Pyrintöä en välttämättä ottaisi Katajalle heti vastaan. Mieluummin Seagulls tai Lahti. Joku noista se meidän vastustaja joka tapauksessa on.
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Vilpas ke 8.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Ketuiks meni arvelut!

Katajalta divaripelistä voitto! Olipahan aneemista peliä, mutta ymmärtäähän sen pelaajien osalta. Ensin voitetaan kaksi kärkijoukkuetta kovalla taistelulla ja sitten eteen astelee pikkubussilla Joensuuhun tullut ynnämuut -joukkue. Vilppaalle hatun nosto että pelaavat kovin viihdyttävää korista, vaikka ainut tarkoitus on vain pelailla kausi loppuun. Vilppaan suomipojilla hyviä pelejä kehittyä ja kokeilla uusia juttuja, toivottavasti näkyy ensi kaudella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös