Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Mitä mieltä uudistuksista?

  • Erinomaista kehitystyötä kohti parempaa ja reilumpaa fantasya

    Ääniä: 7 53,8%
  • Turhaa kikkailua, wanhassa wara parempi

    Ääniä: 0 0,0%
  • I'm DONE

    Ääniä: 1 7,7%
  • Veli Taatila

    Ääniä: 5 38,5%

  • Äänestäjiä
    13
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Vein treidin siis neuvostoon Peytonin pyynnöstä.

Ja vaikka reilun kaupan Kik Jams onkin käynyt jälleen kutittelemassa kanssamanagereiden anaalirauhasia, neuvosto on tullut siihen tulokseen, että kutittelu on tehty sallittujen rajojen puitteissa.

Tuomareiden pisteet alla:

DeRozan 91,5 (90, 92, 92.5) - Thomas 96,5 (95, 97, 97.5)
Porz 81,5 (80, 82, 82.5) - Porter 82,5 (84, 82, 81.5)
Rose 79 (75, 82, 80) - Green 66 (65, 65, 68)

Äänet 2-1 rehdin treidin puolesta ja se on siis lopulta ainoa, mikä merkitsee.

---> no veto

Ja kissa pöydälle, viime kauden pisteiden ei tulisi vaikuttaa pisteytykseen millään tietyllä kaavalla x-ajankohtaan saakka. Jokainen treidi analysoitava subjektiivisesti erikseen! Ja loukkaantumisalttiudelle SAA antaa painoarvoa. Se on fakta, että toiset pelaajat ovat alttiimpia loukkaantumisille kuin toiset!
 
Viestejä
33
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Team Recap Peyton Guarantee

Lyhyt team recap draftin jälkeisestä ajasta ja muusta.


Mietteitä
Joukkue on jo tähänpäivään mennessä ehtinyt muuttua huomattavasti siitä mitä se oli alunalkujaan, toki en edes minä osannut aluksi odottaa kuinka isossa roolissa PF/C-positio tulee olemaan ja siihen on heti alusta alkaen yritetty hakea muutosta. Useat treidiyritykset ovat kaatuneet kun 2nd yr pro manageria on koitettu silmittömästi kusta silmään huikeilla lopsideilla ja autokauppiastyylisellä kaupanteolla, siinä onnistumatta. Suurimpina ajojahdin vetäjinä ovat olleet kp.com LM:t Killes ja Keyser. Olenkin kyseenalaistanut monta kertaa näiden herrojen asiantuntemuksen NBA.ta että myöskin fantasysta pelinä, sen verran monta vuotta herrat ovat saaneet jo harjoitella että luulisi LM-osastoltakin löytyvän rehteyttä ! En jaksa millään uskoa että treidiä saadaan aikaiseksi herrojen kanssa tämän kauden aikana, eikä kyllä oikeastaan kiinnostakkaan ennenkuin minä ja koko kp.com/tuloccaat saavat julkisen anteeksipyynnön mm. munattomuudesta.

Chätlife
Se mitä tutustunut parin kauden aikana nyt chätkeskusteluihin on aiheet pyörineet laidasta laitaan, tämä toki mukawaa että elämää on pl. se että WAIN minun takia NFL-keskustelu on jo lähes varoituksen arvoinen aihe... Tottakai NFL-keskustelullekin löytyy minulle ja muille kiinnostuneille omakin paikka mutta chätissäkin aiheen ympärillä keskustelu pyörii käytännössä ainoastaan Sunnuntaisin klo 20-23 samoin kuin valioliiga/chelsea keskustelu Lauantaisin 17-19.

Oma Joukkue

Mistäköhän alottaisi, ensimmäistä kertaa ikinä tein ns. kunnollisen 'excel-taulukon' jonka pohjilta lähdettiin draftaamaan. Kauden tavoitteina oli poistaa aikaisempien vuosien järjetön wain top dog-haut joka ei pitemmän päälle ole koskaan johtanut mihinkään. Esim tällä hetkellä joukkueeni näyttää lähes siltä kuin pitää, en näe käytännössä yhtään pelaajaa jonka haluaisin pudottaa waiverpäivänä ja laajutta löytyy periaatteessa joka positiolle. Myönnän että 2.treidissä kingjamesin kanssa otin perttiin, mm. Stauskasin kanssa joka oli itseltäni täysi aivopieru, toki Rynkyn dominointi hieman kompensoinut tätä.

November

Record: 2W-2L. Ensimmäisellä viikolla vastassa oli Pornman ja rehellisesti sanottuna odotin tappiota alusta asti, ei sillä että pidin vastustajan joukkuetta yhtään tasokkaampana mutta oma pakka sekaisin koska preseasonilla en ollut liigaa seurannut ja käytännössä perustin kaiken tietämykseni 'tekstiin' ja näppituntumaan. Pornman on neutraali ja hyvä manageri ei pahaa sanottavaa. Toisella viikolla tuli vastaan Kotti eikä odotukset olleet sen korkeammalla, Kotti selitteli injureilla mutta selittelijät ovat paskimpia managereita, yksi fantasymestaruus ei meinaa vitunvertaakaa minulle. EASY CLUTCH WINSTI, Kotin viimeinen kausi ? Week3; KIK JAMS, toki aina jamesin kanssa kohtaamiset ovat isoja viikkoja minulle, TAASKAAN se ei riittänyt päätyyn asti. En ole muuten ikinä voittanut kingjamesia, siitä päätelköön jokainen onko syyt kikin hyvyyttä vai kabinetissa sovittua suhmurointia. Week4: HEH HEH, huippumanageri/mestarisuosikki labambas, your shit. Tuolla joukkueella pitäisi voittaa periaatteessa jokainen viikko mutta turpaan tuli ? Luulisi että sinunkin kokemuksellasi olisit edes saanut aikaiseksi vähän tiukemman matchupin, ja sitten vielä puolustaudut selittelemällä, voivoi mahtaa hävettää ?

Mietteitä pt.2

Paljon onkin jo tapahtunut tähän mennessä kautta, hyvän maun ovat jättäneet minulle mm. rookie Anatoli joka taitaa chätkeskustelun, manageroinnin että neutraalin suhtautumisen jokaiseen kanssapelaajaan. Anatoli tulee olemaan tulevina vuosina Peytonin suurin haastaja mikäli pää kestää. Paskan maun ovat jättäneet leaguemanagerit, tiedätte kyllä ketkä etunenässä. Olen kokenut järjetöntä ajojahtia jo tämän neljän viikon aikana, ja vieläpä heiltä joiden pitäisi olla meidän liigan kovimpia ammattilaisia. Esim. neuvostoon vetäminen ja vetämättä jättäminen sekä sääntöjen muokkaaminen itselleen edullisimmaksi näkemällä tavalla ?

Sitten itse depth charttiin

Depth Chart

PG

Mowillia liikuteltu edestakaisin, luotan että on vähintään 75 kun Kyrie palaa hyvä palanen tuplapositiolla. Jeff Teague, injurit pelottaa toki odotan häneltäkin 90 pintaan suorittamista mikäli pysyy healthy. Jarrett Jack otettiin treidistä sisään ja pidän joukkueeni mustana hevosena, voi hyvinkin olla solid 90 tai kasa paskaa ja waivereihin. Arvokas tuplapositio pienentää riskiä. Mario Chalmers operoitu Waivereista, tuplapositio aina hyvä ja näyttää olevan 75 paikkeilla.. "toivottavasti konli injuroi".

SG

Tässä on joukkueeni riskialttein positio atm. Wigginsiin on kova luoto kauden keeperinä ja varmasti kauden päätteeksi 95 pintaan lopettaa, mahdoton kuvitella treidaavani ilman vastaavaa SG.tä. Winslowlla nään upsidea vaikka ei ole vielä näyttänyt ihmeellisyyksiä, hän on toki treidattavissa mutta tykkään aina upsidea omaavista pelaajista ja pysyy joukkueessa varmasti pitkään jos ei joku ejakuloidu. Jammu is bäk, +10 penkkipelaaja ja dolsulla waivereista otettu. Täytyy ottaa kaikki irti nyt ! Korveri, odotan enemmän mitä näyttänyt toistaiseksi ja toiveissa toki 85 pintaan päättäminen. Kaikkihan on vain kiinni kunhan heitto alkaa uppoamaan ja se linkoaa.

SF

Minullahan ei ole yhtään pelaajaa jonka ensimmäisenä positiona olisi SF, toki tämän position omaavia löytyy muilta pelaajilta joka täydentää joukkuettani

PF

Henkireikäni. Covington, Davis, Rynkky, Monroe. Rynkky operoi +100 tasolla ja Monroe sen pintaan, molemmat potentiaalisia keepereitä. Heidän kaatuessaan kaatuu koko joukkue. Monroen C on elintärkeä. Covington pelannut vasta pari ottelua mutta näyttää olevan viimekauden iskussaan, kaikki yli 90 on suurta plussaa. Ed Davis, hieno mies ja luulin olevan 'reach'. Eipä ole ollut pl. pari +100fp peliä, vain positioidensa takia pysyy jengissä.

C

DRE DRUMMOND BOOM. TOP KEEPER, ja untradeable (150 myyntiarvo). Imee rebsejä ku magneetti, suosikkipelaajani (toki Koben jälkeen) johon ejakuloidun.

Outcome

Kiitos kanssapelaajille (myös LM-portaalle) Suomen parhaasta fantasysta, eipä muita fantasyja jaksa läheskään samalla innolla pelata. Yatzy pelit mukawaa plussaa ! :)

Tällä viikolla killesiä kaatamaan !

LeBron-James-Tony-Romo-Cowboys-ESPN.jpg


Hekotuttaa

ps. 3000sanaa vaadittu review done
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

POWER RANKINGS EDITION 1.0: Uusi Kukko Tunkiolla? Part 1/2

Ja näin päräytetään ilmoille wiralliset ja kuukausittain julkaistavat Power Rankingsit. Tällä kaudella formaattia on hieman muutettu viime vuodesta. Nyt ei haeta parhaita keskiarvoja, vaan pistelaskennan muutoksia kunnioittaen kovimpia Kekkosia linnassa ovat ne pelaajat, jotka jytkyttävät tauluun isoimpia kokonaispisteitä ja kovimpia pelimääriä. Koska loppujen lopuksi tällä kaudella kysymys on nimenomaan siitä, raaoista fantasypisteistä vertailukohteena ollessa kaikki muut managerit.

Pyrin luotamaan jokaisen joukkueen alkukautta niin PR-tilastojen kuin tehtyjen treidien sekä waiverointien näkökulmasta. Luonnollisesti huomioon otetaan analyysissa myös loukkaantumistilanne sekä rosterin taso kokonaisuudessaan. Varsinaisten sijoitusten osalta paino on kuitenkin tilastovertailussa. Nimen perästä löytyvät aiempi sijoitus PR:ssä, viikkojen 1-4 sijoitukset tilastoissa sekä pelimäärät tältä ajanjaksolta.

Part 1 perään tulevat alkukauden FLOPIT. Part 2 seuraa perässä ti tai ke, pitäen sisällään alkukauden TOPIT.

14. Kotti (-) (14., 12., 14., 9.) & (30-40-38-43)

Kotti lähti kauteen etukäteen hyvillä keepereillä (Dragic/George), joista Slovenian Lohikäärme on pettänyt karmivalla tavalla. Toisaalta PG13 on ollut Top1 Keeper, joka varmasti tasapainottaa pettymystä. Draftissa varausnumero ei varmasti miestä tyydyttänyt, joka saattoi myös olla syynä sanalla sanottuna heikohkoihin valintoihin jo draftin alkupäässä.

745653.jpg

hiljaiseksi vetää

2. ja 3. kierroksen valinnat LMA sekä Kobe oli helppo leimata busteiksi jo draftin aikana. Kun seuraavilta kierroksilta mukaan tarttui vahvaa downsidea Howard-Chandler-Nowitzki trion nimissä voidaan puhua jo mahalaskusta. Tuska ei helpottanut waiver-Hendesonin tai rookiekahinoissa alkukaudesta lyhyeksi tikuksi kostautuneen Russellin myötä. Tähän kun lisätään erinomaisien hakujen Fournierin sekä Porzingerin treidaaminen Killesille Carrollista ja kasasta paskaa, on kysymyksessä ehkä yksi fantasyhistorian eeppisimmistä epäonnistumisista. Draftin päättivät pitkäaikaispotilaat Wroten ja Jennings, joten yllä nähtävä tilastolinja tuskin yllättää montaakaan asiantuntijaa neljän viikon urakoinnin jälkeen.

bryant1.jpg

I think I'm done

Kun waiveriltakaan ei ole mitään tarttunut, on surullista mutta ymmärrettävää nähdä Kotti jo tässä vaiheessa kautta keeperkaupoilla. La Bambasilta otettu kohtelias takaliston luotaus tuskin jää viimeiseksi keepertradeksi. Georgen lihoiksi laittaminen lienee vain ajan kysymys. Sen jälkeen alkaakin pitkä odottelu kohti tulevaa kautta. Toivon mukaan Kotti säilyttää mielenkiintoa joukkueen pyörittämiseen ja pyrkii kuitenkin tekemään kiusaa kanssakumppaneille keväälläkin.

13. Peyton (-) (13., 11., 12., 11.) & (32-41-41-41)

Suuret puheet, pienet teot. Kauteen suht vaatimattomilla keepereillä ja pahnanpohjimmaisella varausvuorolla lähtenyt Peyton ei ole kyennyt lunastamaan viskomiaan shekkejä ennen neljännen viikon maukasta voittoa La Bambasista.

Draftissa Peyton onnistui lunastamaan lottovoiton jo 2. kierroksella pitäessään päänsä kylmänä valiten Dre Drummondin riveihinsä. 115 fapo tasolla operoinut Dre vaikuttaisi tässä vaiheessa kautta Top1 keeperiltä, joka on erinomainen lähtökohta kenelle tahansa tankkaajalle. Draft ei muutenkaan ollut Peytonille totaalinen fiasko, vaan heti perään kolmoskiekalla mies sai kiitellä muita varaajia toisesta lottovoitosta Top PG Keeper Isaiah Thomasin muodossa. Ikävä kyllä jatkokierroksilla haut olivat enemmän reacheja kuin osumia, joten vahvan basen perään ei saatu luotua kovinkaan korkeaa kattoa.

A-Millwall-supporter-006.jpg

Perusteeton itseluottamus on kaunista

Treidimarkkinoilla Peyton on operoinut kolmeen kertaan. Kikiltä tuli ensimmäisessä treidissä selkeä voitto Thad Young/Jeff Teaguen merkeissä. Toisessa treidissä Peytonilla kävi huono tuuri JR Shit - Stak Niuskas vaihtokaupassa, muutoin mies sai olla tyytyväinen saamaansa palkintoon Rynkky Andersonin muodossa. Kolmas treidi vahvisti taktisesti hyvin keeperosastoa Greg Monroen tarjotessa erinomaisen 1-2 Punchin Dre Drummondin vierelle ensi kaudelle. Isojen miesten osaston ollessa ohutta, on tuon tason kaksikko huigea lähtökohta seuraavaan kauteen.

070115_stauskas-600.jpg

Nyt jo vähän hekotuttaa, silloin witutti

Waiverilta mies ei ole saanut vielä operoitua sisään mitään jättionnistumisia, mutta Jammu C. on pitänyt Guaranteet kilpailukykyisenä lyhyellä tähtäimellä ja Rio Chalmers on kostautumassa käyttökelpoiseksi laajentajaksi takakentän rotaatioon.

Pelejä Peytonilla ei ole tähän mennessä tullut kovinkaan paljon per viikko tasolla, joten pientä kasvun varaa menestyksen suhteen on. Loukkaantumiset ovat syöneet pelejä edesmenneen Rubion merkeissä ja pois ovat olleet myös 90 fapo Teague, Mo-Will sekä "Warma 85" Rob Covington. Viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelu on kuitenkin todennäköisempi suunta kuin Top5 ja hyvä tavoite tälle kaudelle. Parilla hyvällä treidillä ja onnistuneella waiveroperoinnilla suunta voi toisaalta olla hyvinkin korkeammalle...

11270857-large.jpg

Top1 mukawa omistaa

12. Bianconeri (-) (7., 14., 10., 13.) & (37-42-41-41)

Rookiemanagerin drafti ja alkukausi on ollut mielenkiintoinen. PR-sijoitus on tällä hetkellä vaatimaton 12., mutta kuten vaatimattomista pelilukemista näkee, on joukkueen katto vielä määrittelemättä. Lisäksi Perämiesten keepereiden alkukausi ei ole ollut odotusten mukainen. Hayward on haahuillut Twin Towersien varjossa 83 fapon keskiarvollaan ja Parsonsin minutes limiitti pyöriää 20 minsan paikkeilla. Jo näillä pelaajilla on potentiaalia tuottaa Bianconerille 50 fapoa enemmän kuin tällä hetkellä.

Draftista on hankala suoranaisesti sanoa pahaa sanaa toisen kierroksen Ibakan valintaa lukuunottamatta. Periaatteessa nimiä, joita olisin voinut itsekin varata samalla tai seuraavalla kierroksella, mutta harvempi Bianconerin hauista on osunut kohdalleen. Toki tälläkin saralla mm. CP3 voi parantaa keskiarvoaan jopa 15 fapoa, Jones 10 fapoa, Ilyasova 10 fapoa jne. Waiverilta manageritulokas on onnistunut hyvin Omri Casspin haussa.

nba_u_chris-paul2_mb_600x400.jpg

Bianconerin alkukausi pähkinänkuoressa

Sen verran täytyy kuitenkin kritiikkiä antaa, ettei Bianconeri ole alkukaudesta osoittanut juurikaan ylimääräistä paloa parantaa joukkuettaan. Tällä aktiivisuuden tasolla pitää olla aikamoinen sampsu, jos haluaa pärjätä ja Sampsukin on waiveria operoinut jälleen kerran hyvällä tasolla. Kehoitan Bianconeria nostamaan aktiivisuustasoaan hieman kauden edetessä. Sillä voi olla kauaskantoisia vaikutuksia niin tämän kuin tulevien kausien menestykseen.

11. Achilles (-) (11., 10., 4., 12.) & (38-49-49-41)

Mies, Myytti, Legenda. Draftiarpa oli jälleen armoton Killesin osalta. Myös keeperit olivat kasa paskaa, joten pakko on ihailla janarin tarmoa lähteä OPEROIMAAN joukkuettaan kohti mahdotonta tavoitetta - mestaruutta. Draftissa Killes teki hyvää työtä ensimmäiset 5. kierrosta, jonka jälkeen lähes jokainen pick on ollut waivertasoa. SIITÄKIN huolimatta draivi on pysynyt valtavana. Waiveroperointi ei ole tuottanut helmiä, mutta Bayless ja viimeisimpänä Calderon ovat olleet käyttökelpoisia pelaajia.

Treidipuolella Killes on tällä kaudella loistanut Jack-Brewer treidiä lukuunottamatta. Kruununjalokivenä Carroll, Amir - Porzinger, Fournier, joka on osoittautumassa 40 pisteen lopsideksi. Viimeisimpänä Killes varmisteli keepertilannettaan Isaih Thomasin hankinnalla, joka täydentää loukkaantumisesta palaavaa Kyrie Irvingiä mukawasti.

267x267_fournier-magic.jpg

Never Google / Pretty Boy

Huolissaan Killesin tulisi olla materiaalinsa leveydestä. Rotaatio on erittäin kapea ja joukkueesta löytyy useita waivertason pelaajia. Hyvän esimerkin joukkueen tasosta saattoi antaa viikkojen 1. ja 2. operoinnit, jolloin Killes naputteli tauluun viikkojen korkeimmat pelimäärät, mutta sijoittui silti sijoille ynnä muut.

Onko ihanan tuntuiset loppusarjajoukkue? Killesin aktiivisuus voi hyvinkin taata loppusarjapaikan, mutta vaatimatonta menestystä parempaa on saavutettavissa vain treidioperoinnin jatkumisella sekä parilla Grand Slam waivernostolla.

10. Trancey (-) (8., 8., 13., 10.) & (36-42-36-41)

Mestaruustavoittein kauteen lähtenyt Trancey ei ole saanut aivan toivomaansa starttia ensimmäisille viikoille. Draftissa miestä lykästi passelin 7. pickin voimin ja messiin tarttuikin salettivarma Lebron James. LBJ:n ja Top Keeper Deluxe Premium Kyle Lowryn ympärille on alkukauden nihkeydestä huolimatta hyvä rakentaa miehistöä. Kun keeperosastolta löytyvät vielä warmat +90 fapon Kemba sekä Rudy, on foundation menestykselle loistava. Tranceyn missit tulivat harmillisesti kierroksille 4., 5. ja 6., joilla varman päälle pelatut D.Lee, Da.Green sekä J.Noah osoittautuivat ainakin alkukauden perusteella BUSTEIKSI.

Waiverpitoinen loppupää onkin saanut osittain lähteä takaisin waiverille, josta tilalle on löytynyt ehkä alkukauden paras waiverlöytö Will Barton sekä paras lyhyen tähtäimen boostipelaaja Ish Smith. Tranceyn pitää siitä huolimatta jatkaa työskentelyä joukkueen peräpään tilkitsemiseksi, koska nykymiehistö ei kestä vertailua kärkipään parhaiden porukoiden leveyteen.

i

I love crack!

Lohdullista Tranceylle ovat suht matalat pelimäärät, jotka ovat loukkaantumisten ja otteluohjelmien vuoksi jättäneet tilaa kehitykselle. Tällä hetkellä en näe Tranceyta aivan top contenderina, mutta onnistunut treidi tai pari hyvää waivernostoa + aktiivinen operointi antaa myös Isolle Jäyhälle mahdollisuuden tunkea nokkansa sinne minne muut ovat menneet munineen.

9. Velmu (-) (12., 13., 9., 1.) & (37-41-42-50)

Kauden mollivoittoisesti aloittanut Velmu on hiljalleen noussut jaloilleen, toki käytännössä yhden miehen vetämänä. Kikin hyväntekeväisyyttään Velmulle lahjoittama Westbrook on Durantin loukkaantumisen jälkeen ollut fantasyn Top Dog #1, kirjauttaen viime viikolla huikeat +600 fapoa neljästä pelistä. Wesseli palannee normitasolleen Durantin comebackin myötä, jolloin mitataan Velmun muun joukkueen iskukyky.

bzra9mrgbid04issmhbw.jpg

Beast Mode Enabled

Velmun keeperit kauteen olivat Gasol ja Middleton, joista kumpikin on pelannut hieman odotetun tasonsa alle. Drafti itsessään Velmulla sujui varsin mallikkaasti - ilman suurempia jättipaukkuja, mutta myös vähemmittä pettymyksittä. Aivan viimeisille kierroksille Velmun tietämys ei Suomen kovimmassa fantasyssa riittänyt, mutta alkupään varauksilla hän sai rakennettua hyvän perustan varmalle loppusarjajoukkueelle.

Waiveroperointi Velmulla on ollut samaa tasoa draftin kanssa. Perusvarmaa työskentelyä ilman napakymppejä, mutta käyttökelpoisia pelaajia kokoonpanoon pyöritellen. Kenties Dion Waitersia (hyvä second piece treidissä Kotin kanssa) lukuunottamatta ketään varmaa pitkäntähtäimen apua miehistöstä ei löydy, mutta 60+ jannuja täyttämään pelimääriä kylläkin.

Velmu ei lukeudu aivan kuumimpaan kastiin tai välittömiin haastajiin, mutta ei myöskään ole kuin muutaman onnistuneen siirron päässä Top6-sijoituksesta.

8. Anatoli (-) (10., 4., 11., 6.) & (37-48-41-45)

Studytime.jpg

Student Of The Game.

Anatoli on lunastanut paikkansa manageriyhteisössä jo muutamissa viikoissa ja on vakuuttanut asiantuntemuksellaan paatuneimmatkin konkarit. Varsinkin treidien osalta Anatolin kylmänviileä analyyttisyys on tuonut osinkoja pöytään välittömästi. Jack - R.Lopez sekä keeperguttaus Peytonilta nostivat joukkueen tasoa kolminumeroisen luvun verran per viikko. Jos Anatoli kykenee rakentamaan näiden treidien momentumin päälle, on luvassa mielenkiintoinen kausi. Olisi ennennäkemätön featti rookiemanagerilta puskea kärkipään Isojen Poikien välienselvittelyihin.

babyLebron-610x400.jpg

Sen minkä yatzyssa häviää, managerissa voittaa

Anatolin draftia voisi luonnehtia perussolidiksi. Varmaa työskentelyä alkupäässä, keskivaiheessa muutama "noh, otetaanpa tuttu nimi tuosta varman päälle" missi, muutama epäonnistunut reach ja loppuun vielä onnistunut Iggyn poistaminen peräpään kierroksilla. Waivermateriaali oli joukkueessa vahva varsinkin alkukaudesta, mutta nyt joukkue näyttää jo paljon tasapainoisemmalta. Waiveronnistumisista mainittakoon Belinelli, jonka Killes naarasi pois taidokkaasti heti kärkeen. Myös lyhyellä tähtäimellä onnistunut nosto oli Marcus Thornton, jonka lisäksi jury on vielä ulkona mm. Gary Harrisin osalta.

Varma loppusarjajoukkue upsidella.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkukauden FLOPIT:

Gordon Hayward 82.8 - Odotettiin 100 fapoa, mutta on jäänyt muiden pelaajien varjoon.

LaMarcus Aldridge 82.0 - Ei odotettu 100 pistettä, mutta 82 silti kymmenkunta pojoa alakanttiin odotuksiin nähden.

Monta Ellis 80.7 - Ei ole löytänyt entistä rooliaan, onko hyväksynyt roolinsa veteraanitason roolipelaajana? Noin 15 pistettä tauluun odotuksiin nähden.

Nerlens Noel 78.5 - Noel suurimpia yllätyksiä bustosastolla. Vaikutti auringonvarmalta ysivitoselta, mutta ei ole sopeutunut Okaforin rinnalle kakkoskoiraksi.

MCW 73.7 - En olisi koskenut pitkällä tikullakaan ja yllätyin kuinka haluttu pelaaja oli draftissa. Silti alle 80 järkyttävä pettymys.

Nikola Mirotic 69.9 - Ehkä odotukset olivat liian korkeat preseason hypen takia?

Ty Lawson 69.4 - Periaatteessa ei pitäisi olla yllätys, ottaen huomioon terästetyn juissin säännöllinen nauttiminen ja stacked jengi ympärillä. On tällä hetkellä kuitenkin vähemmän kuin ym. keskiarvo, täyttä waiveria joten hämmentää väkisinkin.

Goran Dragic 67.3 - Järkyttävän huono keskiarvo aloituksen pointille. Vaikka ympärillä oleva joukkue ei sopisi lainkaan pelaajan vahvuuksiin, luulisi silti saavan vaikka kulmassa seisten 70 rikki?

Markieff Morris 65.4 - iso floppi, mutta toisaalta ennakoitavissa ollut sellainen. Pelaako mind games Sunsin kanssa?

Robin Lopez 58.4 - Oli omissa kirjoissani 80 draftissa, mutta näyttäisi olevan WAIVER!

Gorgui Dieng 56.2 - Yllätys, ehkä Dragicin kanssa suurin. Minnesota ei taida nähdä miehellä käyttöä Townsin myötä. Treidataanko jo tällä kaudella?

Josh Smith 51.4 - Doc Rivers ei taida pahemmin arvostaa saamiaan uusia "palikoita". Smith ja Stephenson molemmat riding the pine.

David Lee 45.2 - Tämä jönssi löytyykin jo waiverilta. Preseasonin perusteella totaalisen varma 80+, mutta Bostonin laaja materiaali ja all hustle pelityyli kostautui wanhalle pierulle.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Keyser Söze sanoi:
Ja kissa pöydälle, viime kauden pisteiden ei tulisi vaikuttaa pisteytykseen millään tietyllä kaavalla x-ajankohtaan saakka. Jokainen treidi analysoitava subjektiivisesti erikseen! Ja loukkaantumisalttiudelle SAA antaa painoarvoa. Se on fakta, että toiset pelaajat ovat alttiimpia loukkaantumisille kuin toiset!

En tiedä missä on sanottu, etteivätkö loukkaantumiset saisi vaikuttaa arvioihin? Itse ainakin puntaroin Howardin arvoa loukkaantumisten näkökulmasta tuon back-to-back rajoitteen johdosta. Se, kuinka paljon esim. Ricky Rubion hinta-arvioita saa laskea loukkaantumisherkkyyden johdosta on toinen asia. Tuntuisi oudolta, jos injury pronella voisi lohkaista mielivaltaisesti pelaajan arvosta esim. yli 5 pistettä. Ehkä jos injury pronelle määrittää jonkin vakioarvon, niin voisi olla ok. Esim. 2,5 pistettä, 5 tuntuisi jo aika suurelta määrältä. Sitten taas mennään siihen, kuka on injury prone ja kuka ei. Aika paljon määriteltävää, jos lähdetään mainetta käyttämään arviointiperusteena. En silti näe estettä etteikö jotain arvoa voisi injury pronelle määrittää. Silti, jos vaikka injury pronena pidetty pelaaja pelaa kauden ensimmäiset 50 peliä ilman minkäänlaisia ongelmia, niin voiko hänen arvostaan lähteä automaattisesti alentamaan arvoa loukkaantumisherkkyyden takia? Hyvää systeemiä saa ehdottaa, jos sellaisen keksii.

Mitä tulee edellisen kauden pisteiden vaikuttamiseen tähän kauteen, niin asiasta käytiin keskustelua ja tehtiin jo päätös neuvoston toimesta. Pidän hieman halpamaisena käyttää tuota välittömästi porsaanreikänä tämän treidin pelaajia arvioitaessa. Henkilökohtaisesti koen alkukaudesta edellisen kauden suoritusten olevan erittäin merkittävä tekijä, kun määritän pelaajan arvoa. Joskus helmikuussa taas tuntuisi täysin teennäiseltä vedota pelaajan edellisen kauden suorituksiin, kun on merkittävässä roolissa takonut koko vuoden kirkkaasti alle/yli odotusarvojen. "No mut oli viime kaudella warma 90, voi vielä tällä kaudellakin iskeä sitä". Ainakin tuo Rose vs. Green ero 15-20 fapo tuntui suht härskiltä objektiiviseksi analyysiksi nyt tarjolla olevalla datalla, kun kristallipalloa ei kuitenkaan ole keksitty. Uskon, että objektiivisen ja realistisen arvion voi nyt käytössä olevilla perusteilla saada aikaiseksi, jos haluaa. Toki jos haluaa draamaa ja manipulaatiota, niin kaikki on mahdollista. Itse pyrin arvioimaan pelaajat käytössä olevan datan perusteella straight down the middle.

Eihän nytkään kukaan ole määrittänyt kuinka paljon edellinen kausi voi alkukaudesta pelaajan arvoon vaikuttaa, mutta 10-15 peliä on vielä todella lyhyt ajanjakso arvioida pelaajaa pelkästään tarjolla olevan tämän kauden datan perusteella. Toki esim. Aminun edellinen kausi ei ole millään tavalla relevantti tällä kaudella, koska hän pelaa eri roolissa ja eri joukkueessa nyt, kun taas vaikkapa Marc Gasolin kannalta edellinen kausi on todennäköisesti parempi indikaattori kuin hänen tämän hetken keskiarvonsa (joka toki nousussa viime pelien myötä)

Ehkäpä paras tapa muotoilla tuo sääntö olisi "edellisen kauden suoritteet saavat vaikuttaa pelaajasta tehtävään arvioon, jos on perusteltua olettaa roolin olevan samansuuntainen myös tällä kaudella... mutta tammikuusta eteenpäin arvio tulee tehdä vain tämän kauden näyttöjen perusteella, ellei pelaajan olosuhteissa ole jotain poikkeuksellista (vrt. Tony Wroten, jos paluu jossain vaiheessa joulukuuta ja ruostetta jaloissa)."

Tässä on vähän se, että liian tarkoilla arviointiperusteilla tulee pelkkää paskaa koko systeemistä. Ja jos arviointiperusteita taas ei luoda, niin voidaan vetää hatusta mitä vaan arvoa. Tämänkin treidin osalta vaihteluväli taisi olla ääripään arvioiden välillä 11 pistettä. Se on aika paljon asiantuntijaraadille. Näköjään kylmäpäisiä asiantuntijoita ei kasva joka oksalla. Hatunnosto Kotille reilusta arviosta kuitenkin ja Anatolille kunnollisista perusteluista.

Edit: Yksi idea pähkäiltäväksi. Voisiko joku yleisluontoinen arviointiperuste "anna pelaajalle paras mahdollinen arvosi käytettävissä olevan datan perusteella" olla hyvä lähtökohta arvioinnille, vain pieniä lisäohjeistuksia kylkeen auttaen. Tällöin pelaajia tulisi arvioida myönteisestä näkökulmasta, "mikä on hänen kattonsa sillä datalla, jota nyt käytettävissä on". Eli velvotettaisiin arviointiin osallistuvia jäseniä arvioimaan pelaajat myönteisimmässä mahdollisessa valossa. Silloin jokainen pelaaja saisi lähtökohtaisesti reilun ja tasavertaisen kohtelun.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Ei tästä tarvi tehdä liian monimutkasta. Mun mielestä fair price on se, minkä kukin manageri olisi parhaan arvionsa mukaan valmis itse pelaajasta maksamaan. Ns. markkinahinta.

Greenistä esimerkiksi suostuisin maksamaan 70 hinnan atm. Rosesta ehkä 75 vaikka potentiaalia yli 80 jannuksi onkin. Porzin potentiaalista maksaisin hitusen enemmän kuin Porterin. Alkukaudesta olisin ollut valmis maksamaan fournierista hädin tuskin 80 hintaa koska otanta oli niin pieni, nyt jo enemmän. Tilanteet elävät jatkuvasti, enkä siksi oikeen perusta tarkkoja sääntöjä. Ja kuten sanoit, ei meiltä keltään löydy kristallipalloa.

Valtaosassa treidejä toinen onkin ottavana osapuolena. Tässä ei mitään uutta. Neuvoston tarkoitus lienee kytkeä härskeimmät suhmuroinnit - ei epätasaisia treidejä.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Viihdyttävä teksti King Jamesilta. Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että ihanan tuntusten kakkoskierroksen varaus ei ole pelannut vielä peliäkään, eli reserviä löytyy. Tuolla pickillä ja noin huonoilla keepereillä loppusarjapaikka olisi jälleen kerran vankka osoitus allekirjoittaneen manageritaidoista.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

BC VehJe team recap
Same old story: boikkoja satelee plakkariin tasaisesti - edelleen 5. sijalla pisteiden mukaan järjestetyssä sarjataulukossa - mutta todellisessa sarjataulukossa komeilee vain pitkä liuta L-kirjaimia. Kaksi edellistä viikkoa on kaatunut puutteelliseen tai sääntöjenvastaiseen waiver-operointiin sunnuntaisin. Better luck next time. Smartin polvivamma on ensimmäinen "iso" loukkaantuminen, toivottavasti ei alku minkään suuremman suman. Blokkitilastossa pidetään edelleen perää, eikä muutosta tähän ole horisontissa ilman vähintäänkin keskiluokan treidiä.

PG Burke, Rondo, Vasquez, Smart*
Rondo elää Kingseissä uransa uutta kevättä: viime yönä Hornetteja vastaan seuraennätys 20 passia. Edes Collisonin paluu ei ole hidastanut entisen Celtics-staran tahtia. Fantasiapisteiden tuloa ei voi pysäyttää niin kauan kun Rondo pelaa säännöllisesti yli 40 minuuttia matsia kohden. Burke pitää päänsä hädintuskin waiverin yläpuolella ja Vasquez odottaa vain sopivaa korvaajaa waivereilta. Ailahteleva Smart on sivussa parisen viikkoa.

SG Thompson, KCP (Ariza, Vasquez, Smart*)
Thompson on selättänyt selkävammansa (fingers crossed) ja fantasiapisteiden keräystahti on hieman kiihtynyt. Trendi on positiviinen, ja jossain vaiheessa Curryn tahdin on inhimillistyttävä, josta Thompson on varmasti suurin hyötyjä. Kirves ja kaivo -puheet voidaan haudata. KCP scoraa tasaisesti sen 80 boikkoa, mutta sivullekirjoittanut odottelee edelleen näkyvämpiä tuloksia myös muissa kategoroissa kuin pisteissä ja riistoissa - kolme-neljä passia ja neljä-viisi levyä ei olisi varmasti liikaa vaadittu?

SF Ariza (Thompson, KCP, Morris)
Myös Keeper-Arizan trendi on positiivinen: viimeisen neljän pelin keskiarvo on lähes 10 boikkoa koko kauden keskiarvon yläpuolella, vaikka lauantaina Knciksiä vastaan tulikin ujo 71 pistettä.

PF Markieff Morris, Scola (Okafor, Kanter)
Morris on kolmas positiivisesti trendaava VehJe-pelaaja. Pari ensimmäistä peliä parin huilipelin jälkeen meni enemmän tai vähemmän vihkoon, mutta Pelikaaneja ja Spursia vastaan nähtiin viime kaudelta tuttu Morris. Toivotaan alkukauden kankeuden olleen seurausta jostain (fyysisestä) vammasta, mihin parin pelin huili toi ratkaisun. Scola on ollut positiivinen pikki waivereilta ja Patterson on jäänyt statistin asemaan. Argentiinalaisella on potentiaalia olla tasainen 15/7/75 -peluri.

C Kanter, Okafor, Pachulia, Asik
Keeper-Kanter on ollut Morrisin tavoin aikamoinen pettymys odotuksiin nähden, mutta menee sentterinä joukon mukana. Treidillä sisään saatu Okafor on löytänyt toivotun tupla-tupla -perustason, kun levyt ovat alkaneet tarttua Duke-kasvatin näppeihin. Vaikka Favors onkin 4 boikkoa Okaforin edellä last 30 keskiarvossa, ei Favorsin perään tarvitse itkeä. Pachulia on onnistunut toteuttamaan sivullekirjoittaneen teorian, jonka mukaan Dallasin etukentällä oli tupla-tuplan mentävä aukko georgialaiselle. Asik varmaan pitäisi dropata, mutta mitä jos turkkilainen palaa ensimmäisen Rockets-kautensa tasolle?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Keyser Söze sanoi:
Ei tästä tarvi tehdä liian monimutkasta. Mun mielestä fair price on se, minkä kukin manageri olisi parhaan arvionsa mukaan valmis itse pelaajasta maksamaan. Ns. markkinahinta.

Killesin markkinahinnat tuntuivat aiheuttavan aikamoista kalabaliikkia aikaisemmin?



POWER RANKINGS EDITION 1.0: Uusi Kukko Tunkiolla? Part 2/2

Jatketaanpa Power Rankingseja. Sellaisen huomion tein viikkotilastoja katsellessani, että siellä oli useita "ryppäitä" eri viikkoina, joissa pelaajien ero toisiinsa oli vain muutamista pisteistä muutamiin kymmeniin pisteisiin, ja sadan pisteen sisälle mahtui parhaimmillaan jopa viisi jengiä. Waiveroperointi ei näin alkukaudesta ole ollut kovin suosittua, mutta jos ajatellaan toista vaihdetta ja loppusarjaa, niin kuinka paljon maata pystyy suojaamaan operoimalla waiverilta vaikkapa 100 pistettä viikossa "ekstraa"? Parhaimmillaan jopa 4-5 sijaa, tavallisesti 1-3 sijaa ainakin. Sen kun ynnäilee pisteiksi kauden mittaan, niin puhutaan jo aika merkittävistä puroista.

Viikkojen 1. - 4. Parhaat Pelaajat: Week 1 S.Curry, Week 2 J.Harden, Week 3 S.Curry, Week 4 R.Westbrook

7. budha (-) (6., 6., 5., 5.) (38-44-46-43)

Viime kauden kakkonen budha on jatkanut jossei näyttävää, niin vakuuttavaa sekä tasaista jurnutustaan aivan kärkisijojen tuntumassa. Pelejä on kertynyt kiitettävästi ja sijoitukset ovat tasaisesti kuuden sakissa. Tuolla tilastorivillä ei kuitenkaan mestaruuksista tapella, joten nähtäväksi jää mistä budha kaivaa ne superviikot, joilla keräisi lähelle maksimipisteitä.

budhan drafti oli varausnumeroon nähtynä vaikuttava. Ei yhtään missiä kymmeneen kierrokseen ja neljän viimeisen kierroksen waiverpelaajistakin budha sai operoitua Brewerin Marcus Smartiin. Rajon Rondo oli yksi draftin parhaita onnistumisia ja Blake Griffin helppo Top Keeper valinta. Waiverilta on myös tarttunut käyttökelpoisia pelaajia ja viimeisimpänä vielä mielenkiintoinen arpa Jokicin muodossa. Ainoat huolet joukkueessa ovat Gay Thompson, joka ei ole 1. kierroksen pelaajan tasolle vielä päässyt sekä keeper Penis Kanter, jolle ei tunnu sitä 85 pisteen roolia Oklahomasta löytyvän.

386169-d641bcbc-4d1c-11e5-9956-40bbe7ca6ff2.jpg

budhaa hekotuttaa

6. Kik Jams (-) (1., 7., 2., 8.) & (35-44-44-41)

Oho, hyvä tuuri.

Kikin alkukautta ovat leimanneet aggressiiviset treidit sekä ultra-aggressiivinen waiveroperointi. Tuloksista voi olla montaa mieltä, mutta keepertilanne on saatu hyvään kuosiin ja joukkue on tank modesta huolimatta pystynyt pitämään itsensä iskukykyisenä keskikastin joukkueena. Waiverpelaajien osalta onnistumiset ovat olleet lähinnä nostettujen pelaajien myynti eteenpäin kohtuullisella arvolla (Stauskas, Powell), toki joukkueesta edelleen löytyy myös monta arpaa tulevaisuutta ajatellen (Hollis-J., Kaminsky, Joseph, Marshall).

Turvallista keskikastin pelailua luvassa.

5. Keyser Söze (-) (3., 1., 6., 14.) & (34-47-45-41)

Valtavana ennakkosuosikkina kauteen lähtenyt Söze olisikin ollut rankingin kärjessä kolmen viikon jälkeen, mutta viime viikon käsittämätön luhistuminen tiputti sijoitusta useamman sijan. Durantin poissaolo selittää paljon, mutta CriplDriplaajat eivät muutenkaan pelanneet omalla tasollaan.

gty-171671429.jpg

En voi hyvin

Söze ei pudottanut palloa draftissa ja on onnistunut myös treideissä hyvin. Kotin kanssa tehty keepertrade lihotti pankkitiliä mukavasti ja waiverilta nostettu Bazemore kääntyi nätisti Miroticiin.

Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, on Söze mestarisuosikki ja target numero uno kaikille haastajille koko loppukauden. Toki haastajia on, eikä mestaruutta aivan niin varmana voi pitää kuin draftin jälkeen. Monet joukkueet ovat parantaneet osakkeitaan alkukauden aikana, joten kyllä Sözenkin pitää lopsidea jahdata herkeämättä tulevina kuukausina.

4. PoorMansMailman (-) (9., 3., 1., 7.) & (33-48-47-40)

PoorMansMailman lähti kauteen korkein toivein. Taskussa numero 1. pick ja keeperit kohtuullisessa tikissä.

PoorMans väisti ensimmäisen miinan jättämällä Hype Davisin välistä ja ottamalla varmaa laatua jengiin. Parta on tälläkin kaudella varma Top2 pelaaja, jonka varaan on hyvä rakentaa mestaruusjoukkuetta. Toisella kierroksella PoorMans otti mielenkiintoisen riskin ja varasi KAT:in. Riski voi hyvinkin kantaa ensi kaudella hedelmää tai oikein pelattuna tuoda PoorMansille kotiin mukawan potin jo tämän kauden aikana treideissä. George Hillin valinta sai allekirjoittaneen nostaneen kulmakarvojaan, mutta toisaalta alkukausi on vindikoinut PoorMansin valinnan jopa onnistuneeksi. Kaiken kaikkiaan PoorMansin drafti oli aika riskialtis tässä vaiheessa katsottuna, mutta myös täynnä upsidea. Rohkea taktiikka voi tuottaa 1-kertaiselle mestarille parhaimmillaan jättipotin kauden lopussa, jos kärki ei ehdi karata liian kauas.

hi-res-c3607623f8bd391398c27b133ebbef3d_crop_north.jpg

Warma 120 ensi kaudella?

Treideissä PoorMans haki konservatiivisesti fapot kotiin Payton-Conley vaihdolla ja waiverilta tarttui jengiin yksi parhaista nostoista Marwin Williamsin nimissä. Jos jotain PoorMansilta kaipaisi niin aktiivisempaa otetta joukkueen parantamiseen. Tällä hetkellä vallalla on suhteellisen maltillinen malli, tosin joukkueeseen varattu upside voi sellaista kaivatakin. Mene ja tiedä.

3. Sampsu (-) (4., 9., 3., 4.) (38-42-43-42)

http://www.youtube.com/watch?v=FqNPrtcfyL8

Fantasyn suosituimmaksi manageriksi äänestetty Sampsu jatkaa samaa vanhaa paskaa. Helmenä lienee CJ Milesin nosto waiverilta heti alkukaudesta. Warma +90 Tyreke Evansin unleashaus IR-listiltä sai notkauttamaan PoorMansin edelle. Pelimäärät ovat olleet maltillisia, menestys silti SOLID.

george-clooney.gif

Näyttääkö siltä, että olisin tekemässä treidejä?

Huhut ovat toisaalta tuomassa Paul Georgea Sampsun jengiin...

2. spudi (-) (5., 2., 7., 3.) (37-48-45-46)

dt.common.streams.StreamServer.cls

spudia hekotuttaa minttiin mennyt alkukausi ja Top 3 pelaajan naaraaminen riveihin paskalautas deluxella

Onko nyt se vuosi, kun spudi rikkoo lasikaton? Liigan parhailla keepereillä kauteen lähtenyt panijamies tislasi näillä janttereilla itselleen Anthony Davisin CoachJurilta. Tulevat viikot näyttävät miten päin treidi lopulta kääntyy, mutta uumoilen tämän treidin näyttelevän keskeistä osaa näiden kahden managerin välisessä kamppailussa. Viekö CoachJuri homman maaliin kahden solid 95+ pelaajan tuoman laatuinjektion turvin, vai kuittaako spudi jopa mestaruuden ottamalla riskin Taavetin kanssa? Lillard-A.Davis on kärkikaksikko johon ei muilla tällä hetkellä ole palaa vastata.

14489610-mmmain.jpg

Ihan mukawa omistaa

Toinen spudin kautta määrittävä tekijä voi olla muuten niin hyvin menneen draftin puppelointihetki, joka toi makustelijoille wanhan tutun Ty Lawsonin spudin riveihin. Tuon virheen swingi saattoi olla viikkotasolla jopa reilusti yli 100 pistettä. Kuten PR:n alussa spekuloin, voi tuo +100 pistettä olla useita sijoja ja vielä useampia pisteitä per viikko. Toinen murheenkryyni lienee Monta Ellis, joka ei ainakaan vielä ole se 95 pisteen janmppa, jota spudi varmaan 2. kierroksen varaukseltaan odotti.

Menestyksen maku on selvästi spudin suulla, koska waiverilla ollaan nähty makustelijaltamme ennennäkemätöntä aktiivisuutta. Vielä mitään pysyvää ei ole tarttunut mukaan, mutta viimeisimmät hankinnat Capela-Bijombo-Mills kolmikosta joku voi hyvinkin kostautua pidempiaikaiseksi jeesiksi. Muutenkin spudi on saanut operoitua sisään kiitettävän määrän pelejä, joten kaikin puolin tämä vaikuttaa olevan se kausi jolloin spudi astuu sisään Isojen Poikien ovesta. Velcome!

Make no mistake, spudi taistelee tällä kaudella arvometallista ja jopa kullista.

1. CoachJuri (-) (2., 5., 8., 2.) (38-46-44-46)

Se on totta. Tunkiolla on uusi kukko. Mutta kuinka pitkään? Juuri kun olin merkkaamassa Juria vahvalla punakynällä mestarisuosikiksi, iskee Coach pöytään kontroversiaalisimman blockbuster traden moneen kauteen. Anttoni Taavetin pienellä loukkaantumisriskillä kermattu 120 fapoa kääntyi Dreimond Greenin n. 100 fapon ja Skilesin talutuspantaan, jossa Vuce tällä hetkellä roikkuu. Käänsikö Juri juuri erinomaisesti alkaneen kautensa kohti pysyvää alamäkeä? Ottaen huomioon kuinka paljon joukkueella on potentiaalia suoriutua nykyistä tasoaan paremmin (Clarkson 75, Gasol 85, Matthews 65), oli treidi sitäkin kyseenalaisempi.

Draftista Juri suoriutui ihan hyvin ja varsinkin loppupään varauksissa oli mukavia onnistumisia, Crowderin Jae helmenä toiseksi viimeisenä nostona. Waiveria Juri on operoinut varsin säästeliäästi ja harkiten. Jos menestys kiinnostaa, pitää aktiivisuuden kuitenkin nousta yksilökisan alkaessa.

Jos Juri pitää jatkossa päänsä kasassa eikä lahjoita lopsideja vastustajille, on hänellä potentiaalia taistella menestyksestä. Viime kaudella loose cannon meiningillä operoinut Juri on ottanut askeleita eteenpäin, mutta analyyttisen ulkokuoren alla on edelleen villihevosia, jotka ovat valmiita vetämään liipasimesta silloin kun pyllyssä tuntuu hyvältä. Se, pystyykö Coach kesyttämään omat demoninsa on storyline, jota seuraamme koko kauden ajan mielenkiinnolla.

bob-knight-chair.gif

Juri The Day After Davis Trade


Seuraavat PR:t sitten parahultaisesti ennen joulun pyhiä. Jos joku haluaa väliin tehdä omansa, niin areena on vapaa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkukauden TOPIT:

Stephen Curry 139.6 - Unreal, ei toki voi tätä tahtia jatkaa?

Paul George 118.3 - Jos saat jengiisi 118 fapon keeperin niin pitäisi taistella automaattisesti mestaruudesta

Kyle Lowry 114.1 - Top 1 Keeper tällä hetkellä and there is nothing you can do about it

Dre Drummond 113 - Trendaa kylläkin vahvasti alaspäin, päätynee 105 paikkeille joka ei paria pistettä arviota ylempänä

Paul Millsap 107.2 - Yli 10 pojoa odotuksia edellä, eikä näytä hidastuvan

Rajon Rondo 106.2 - No HUH HUH! Koko paskan paras + 30 fapo odotuksiin ja last 15 kasuaali 126

Brandon Knight 106.6 - En odottanut

Hassan Whiteside 100.2 - Paljon kysymysmerkkejä ennen kautta, mutta tuhkimotarina sai jatkoa. Huigee

Evan Fournier 94.8 - Oli viime kaudellakin listoilla alkukaudesta. Pysyykö Skilesin luottomiehenä vai kutsuuko kuuluisa koirankoppi?

Eric Gordon 94.3 - Selittyy loukkaantumisilla

Marcus Morris 85.8 - Itse katselin tietenkin vain Terskanin suuntaan

Ish Smith 85.5 - Viikon päästä paskaa

Will Barton 85.3 - Waiver pickup of the year

Kobe Bryant 81 - Ei edes löytynyt omilta listoiltani, who is this kid?
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

King James sanoi:
Killesin markkinahinnat tuntuivat aiheuttavan aikamoista kalabaliikkia aikaisemmin?
92 tarjousta edelleen odotellessa...
 
Viestejä
5
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Eilen unohtui tuo kokoonpano aivan täysin työkiireiden vuoksi. Eikös tässä ollut jonkinlainen mahdollisuus kuitenki saada ne pisteet tai ainakin osa niistä?

Mitä tuohon aktiivisuuteen tulee niin allekirjoitan kritiikin täysin. Syitä löytyy monia mutta turha niitä on alkaa listaamaan. Parempaa tekemistä on tulevaisuudessa odotettavissa!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Tuloccaat nappaamassa toista voitokasta viikkoa putkeen, mahdollisuuksissa jopa 6-1 beating Weteraaneille. Hallitseva mestari ja Weteraanien johtaja ei aio katsoa sivusta otteen lipsumista. On aika herätellä joukkoja kaikkien aikojen sunnuntaitaistoon!

http://www.youtube.com/watch?v=9ku3E7NPRuE

Minä tahansa sunnuntaina

En oikein tiedä mitä sanoa.
Muutama tunti
elämämme tärkeimpään sunnuntai-iltaan
jolloin kaikki ratkeaa.

Joko
me parannumme
joukkueena
tai sorrumme.
Fapo fapolta
statsi statsilta
kunnes olemme DONE.
Me olemme helvetissä juuri nyt hyvät herrasmiehet,
uskokaa minua,
ja
me voimme pysyä täällä
ja ottaa perärööriin
tai
me voimme taistella tiemme ulos,
takaisin valoon.
Me voimme kiivetä ulos tästä helvetistä.
Yksi fapo kerrallaan.

Minä en voi tehdä sitä puolestanne.
Olen liian wanha.
Katson ympärilleni ja näen kaikki nämä uudet kasvot
ja mietin
tarkoitan...
Tein jokaisen väärän valinnan, jonka keski-ikäinen manageri voi tehdä.
Minä uuh...
Treidasin pois kaikki keeperini,
uskokaa tai älkää.
Ajoin pois jokaisen waiverlöytöni,
josta minulle oli hyötyä.
Ja viime aikoina
en ole kestänyt katsoa joukkuetta, jonka olen draftannut tänä vuonna.

Tiedättekö, kun tulet vanhaksi
asiat otetaan pois sinulta.
Se on elämää.
Mutta,
opit sen vasta kun alat menettää niitä asioita.
Ymmärrät että elämä on vain peliä fapoista.
Niin on tämäkin manageripeli.
Koska niin elämässä kuin managerissakin
virhemarginaali on niin pieni.
Tarkoitan
yksi waiveroperointi liian paljon tai liian vähän
ja et saa stiilattua.
Yksi lopsided ehdotus liian aikaisin tai liian myöhään
ja treidi jää tekemättä.
Fapot joita tarvitsemme ovat jokapuolella ympärillämme.
Ne ovat jokaisessa huutokauppapäivässä,
jokaisessa treidissä ja jokaisessa waivernostossa.

Weteraanien joukkueessa me taistelemme niiden fapojen eteen!
Tässä joukkueessa me revimme itsemme ja kaikki ympärillämme kappaleiksi niiden fapojen eteen!
Me raavimme kynsillämme niiden fapojen puolesta!
Koska me tiedämme,
että laskiessamme ne fapot yhteen
muodostuu se vitun ero
VOITTAMISEN JA HÄVIÄMISEN VÄLILLÄ!
ELÄMISEN JA KUOLEMISEN VÄLILLÄ!!!

Kerron vielä tämän.
Missä tahansa taistelussa
se manageri joka on valmis kuolemaan,
on se joka voittaa tarvittavat fapot.
Ja minä tiedän,
jos minussa on yhtään elämää jäljellä
se johtuu siitä, että olen yhä valmis taistelemaan ja kuolemaan sen fapon puolesta,
koska sitä ELÄMINEN on!
Ne kuusi fapoa kasvojesi edessä!

Minä en voi pakottaa teitä.
Teidän pitää katsoa viereistä manageritoverianne.
Katsoa häntä silmiin!
Minä luulen, että te näette managerin joka on valmis tekemään kaikkensa kanssasi niiden fapojen puolesta!
Näet managerin,
joka uhraa itsensä tämän joukkueen puolesta,
koska hän tietää kaiken ollessa linjalla,
että sinä teet saman hänen puolestaan!

Se on joukkue gentlemannit
ja joko me parannumme nyt, joukkueena
tai kuolemme yksilöinä.
SE on fantasymanagerointia.
Sitä ja vain sitä.
Mitä aiotte tehdä?!?!

Basketball_1460309i.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

In other news, kauden alla laadittu treidikaranteenisääntö on purettu kaikessa hiljaisuudessa. Sääntö ei osoittautunut käytännönmukaiseksi. Jatkossa saa siis treidata vapaasti kenen kanssa haluaa ja milloin haluaa - tosin suhmuroinnilta vaikuttavat "kombotreidit" samojen osapuolten välillä tutkitaan ja voidaan mitätöidä suhmurointiepäilyihin perustuen.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

King James sanoi:
In other news, kauden alla laadittu treidikaranteenisääntö on purettu kaikessa hiljaisuudessa. Sääntö ei osoittautunut käytännönmukaiseksi. Jatkossa saa siis treidata vapaasti kenen kanssa haluaa ja milloin haluaa - tosin suhmuroinnilta vaikuttavat "kombotreidit" samojen osapuolten välillä tutkitaan ja voidaan mitätöidä suhmurointiepäilyihin perustuen.
Lisätietoa tästä? Miksi ei toiminut?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Siitä ei ole käytännön hyötyä. Tarkoitus oli ehkäistä mahdolliset kahdessa osassa tehtävät suhmurointitreidit joilla saadaan kasvatettua lopsiden kokoa, mutta ne voi estää pelkästään toteamalla treidiolosuhteiden epäilyttävyyden. Nyt sääntö voisi teoreettisesti estää täysin fair treidejä managereiden välillä. Tarkoitus ei ole hankaloittaa managereiden treidejä, vaan mennä kohti parempaa fantasykokemusta.

Ylireagointi ja turha sääntö minulta. Nostan käteni virheen merkiksi.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Nyt kun olen kp.comin fantasyn chatin moderaattori, niin tässä linjaukseni tulevaisuuden chat-keskusteluihin:

- Rangaistusskaala: varoitus ja määräaikainen kirjoituskielto - bannien pituudet riippuvat rikkeen vakavuudesta. Rikkeiden toistuessa myös rangaistuksen pituudet kasvavat. Moderaattoreilla on oikeus poistaa viestejä harkintansa rajoissa.

- Urheilukeskustelu chat-alueella sallittu: mikäli tämä menee muita henkilöitä / heidän tradeneuvotteluja häiritseväksi, niin keskustelua voidaan tarpeen tullen rajoittaa.

- Ei epäasiallista kielenkäyttöä!

- Kunnioitetaan toisiamme! Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsikin kohdeltavan.

Yhteistyöterveisin
Achilles, liigamanageri, moderaattori
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Pika Power Rankings Week 5: Yllätysten Wiikko

14. Kottii (-) (13. viikkopisteissä)

Ei uutta auringon alla. Kotti sai kasaan 42 peliä ja 13. eniten pisteitä. Solid bottom feeder.

13. Velmu (-4) (14.)

Velmu oli jo pienessä nousukiidossa, mutta Durantin paluun myötä myös Velmun todellisesta tasosta saatiin viitettä? Viikon ainoa alle 3k pojot ja 14. sija. Pelejä toki heikot 41 kappaletta.

12. Achilles (-1) (8.)

Myöskään Achilles ei tehnyt tarpeeksi nostaakseen osakkeitaan, viikkovertailussa 8. 44 pelillä.

11. Bianconeri (+1) (7.)

Bianconeri oli itse asiassa viikon 7. kokonaispisteissä, mutta kuntopuntari näyttää silti alaspäin hieman pidemmälle taaksepäin katseltaessa. Pelejä Bianconerilla oli toisaalta vain 40, joten samaan tapaan jatkaessaan paremmilla pelimäärillä suunta on ylöspäin.


10. Peyton (+3) (2.)

Peyton sai odottamatonta vetoapua Viikon Pelaajaksi yllättäen nousseelta Rob Covingtonilta. Peytonin 2. sija 45 pelillä vaikuttaa enemmän suonenvedolta kuin real dealilta, joten lets not buy the hype just yet.

9. Keyser Söze (-4) (11.)

Bambas going down. Bambasilla lienee Kikiä suuremmat huolet, koska joukkue suorittaa kauttaaltaan heikolla tasolla. Mistä löytyvät vastaukset early season slumpiin? 39 peliä ja viikon 11. sija. Potentiaalia toki on aivan kärkisijoille, jos vaan pelaajat tekevät sen mitä heiltä on odotettu.

8. Kik (-2) (10.)

Romahdus. Viikkovoitto tuli, mutta Cousinsin ollessa taas telakalla ei käteen juuri muuta positiivista jäänyt. Mitä nyt Porzinger operoi itseään kohti keeperstatusta. 41 pisteellä viikon 10. sija ja oikeutetusti kohti unholaa.

7. budha (-) (9.)

budha jatkoi operointiaan keskikastissa, tosin nyt alemmassa keskikastissa ylemmän sijaan. Erittäin duunikasta puurtamista. 9. sija 43 pelillä.

6. Trancey (+4) (1.)

Tranceyn miehistö pelasi hyvällä tasolla tämän viikon, joka yhdistettynä 44 peliin toi kotiin viikkovoiton. Jatkuuko tahti samanlaisena jää nähtäväksi.

5. Anatoli (+3) (6.)

Anatoli keeps improving. 6. tämän viikon pisteissä 44 pelillä ja samalla nousu viidenneksi rankeissa.

4. spud (-2) (12.)

spudilta pientä nyypähtämistä viikon 12. vaivaisella 41 pelillä. Anttoni Taavetti oli vähe loukkaantuneena ja niin oli Fariedkin uusista naamoista. Uudella innolla kohti seuraavaa viikkoa ja lappu pois luukulta. Davis is back neljättä kertaa tällä kaudella!

3. Sampsu (-) (5.)

Viides viikkopisteissä, 43 peliä. Sampsu jurnuttaa eteenpäin dieselin lailla.

2. PoorMans (+2) (4.)

This Kid PoorMans selvisi KATin surkeasta viikosta ja jatkoi vahvaa operointia laajalla rintamalla. Nyt tiskiin 43 pelillä nelossija. Vakuuttavaa ja tasaista jälkeä.

1. CoachJuri (-) (3.)

Week High 46 peliä ja spudin päänahka. 3. eniten pisteitä kokonaisuudessaan viikolta, joten mikään ei uhkaa Jurin asemaa kärjessä. Draymond Greenin triplatuplat varmaan lämmittelee mukawasti.
 
Viestejä
21
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

TBL rolling over spudi

Kiimainen mäts-up jytkytreidin toista osapuolta vastaan. Nopeasti pelin henki selvä ja TBL:n laaja rotaatio pelasti viikon. Anthony Davisilla hiivatulehdus tjsp. taas ja Draymond Green operoi kaksi triplatuplaa. Vucevic ja Sully hieman inconsistant mutta tällä hetkellä mukawa omistaa.

Ensi viikolla vastaan Sampsu Hoops joka operoi viikosta toiseen korkealla tasolla. #1 ranking lähtee kuitenkin nöyrästi tekemään duunia joukkueen parantamiseen. Lisäksi waiver operointi alkaa olla ajankohtaista Kevin Martinin ollessa aivan paska. Joten voittoa odotellaan.

Pelurit ja last 15 fapot
PG:
Brandon Knight - 116,9fp. Operoi lähelle supertähti tasoa joka päivä. Taitaa olla paras keeper viime kaudelta?
Jordan Clarkson - 75,7fp. Edelleen kovin epätasaista suorittamista ja Lakers nyt on Lakers.
Dennis Schröeder - 65,3fp. Let this kid play!!! Minuutit tippuneet alkukaudesta. Pts, assists ja steals off the bench.

SG:
Dwyane Wade - 77,8fp. Waden suoritustaso tällä hetkellä hieman alle 80fp mikä hieman heikkoa ykkös SG:lle.
Wes Matthews - 72,2fp. Nosteessa. Erittäin hyvä buy-low hankinta joka hinaa itseään peli peliltä +80 pelaajaksi.
Kevin Martin - 56fp. Waiverit odottaa. Aloitus paikka vei viimeisetkin tehot.

SF:
Draymond Green - 110,4fp.
Draymond_Green_at_Warriors_open_practice.jpg

Harrison Barnes - 71,9fp. Loukkaantuminen sotkee seuraavan viikon. Kolme +90 peliä ja sitä seuraa 2x 50fp peli. Nuollaan haavat ja parempana takaisin.
Jabari Parker - 54,2fp. Edessä loistava tulevaisuus jossain muualla kuin TBL:n rosterissa?

PF:
Hassan Whiteside - 105,8fp. Viimeiseen 12 peliin, 2 alle 80fp peliä :)
Jared Sullinger - 75,6fp. Operoi mukavasti levyreitä ja näyttää monipuolisuuttaan. Bostonin etukentän tilanne kuitenkin epävakaa.
Mirza Teletovic - 73,8fp. Solid poiminta waivereilta. Penkkilisä ja Phoenix saanut homman toimimaan paremmin.

C:
Marc Gasol - 92,5fp. Alkukauden murheet takana. Monipuolisuudellaan +90 pelaaja joka ilta. Pystyy operoimaan jopa +100fp tasolla. Myyntihinta 98fp
Nikola Vucevic - 73,7fp. Tekee minkä pystyy Natsi-Skilesin kanssa. +30min niin warma tupla-tupla.

Depth Chart:
PG: Knight, Clarkson, Schröeder
SG: Wade, Matthews, Martin / Knight, Clarkson
SF: Green, Barnes, Parker / Matthews
PF: Whiteside, Sullinger, Teletovic / Green, Barnes, Parker
C: Gasol, Vucevic / Whiteside, Sullinger
IR* Shumpert
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

CoachJuri sanoi:
Brandon Knight - 116,9fp. Operoi lähelle supertähti tasoa joka päivä. Taitaa olla paras keeper viime kaudelta?
Cmon Son
images
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Kiitos Power Rankingeista Jamesille, jotka oli erittäin miellyttävää lukea.
Jengi heti aktivoitui hurjaan viikkoon, jonka tuloksena kauden ensimmäinen viikkovoitto. Tästä on hyvä jatkaa. Tällä viikolla tulossa toinen trade, jossa tuodaan vihdoin homeboy kotiin?

cd0ymzcznguwzdbhnduynddiytjhm2yyzthlmtjjotqwyyznptvhmjc3ndc0ote3owi0nte1oduzyzywogvmmzq0odvl-e1443919537626.jpeg

DRose kuulee pääsevänsä Euroopan #1 fanin joukkueeseen.

PG-osasto tulittaa täysillä, kun Lowry top #1 keeper, Kemba ja waiver-Ish Smith tekevät päälle sadan keskiarvolla illasta toiseen. Saada nähdä voiko Gentry hyllyttää Smithin, kun Holiday ja Evans palaavat kunnolla?

SG-osastolla waiver-Willie Barton pelannut korkealla tasolla yhden pelin notkahdusta lukuunottamatta. Lowry ja Kemba tuuraavat. Uutena jengiin nostettiin Allan Crabbe, jolla on ainakin skooraajan potentiaalia niin yksipuolisessa Portlandissa. Bradley Beal palannut loukkaantumisen jälkeen riittävälle tasolle ja pitää siis keeper statuksestaan kiinni.

SF-osastolla James ja Young takuuvarmoja kavereita, mutta jytkyilyt olleet vähissä. Uutena otettiin remmiin TJ Warren, jonka KJ erehdyksissään pudotti waiverille. Kaveri oli shortlistoissa jo kesäliigan jälkeen. Mukava omistaa.

PF-osastolla on ohutta ja vahvistuksia etsitään alelaarista. Dwight Powell on prospekti, joka toivottavasti saa isompaa roolia keväästä.
12 ottelua missanut hydridi Joffrey Lauvergne, jonka oli arvioinut 82:ksi draftissa tekee paluuta ja odotan patongilta rupu-Denverissä isoja statseja. Kaveri osaa kaikkea.

C-osastolla Gobertin lonkerot ovat varma 88. Odotan kuitenkin nostoa 95-100 tasolle, nähdään jos saisi vähän enemmän roolia hyökkäyksessä. Jo Noah ollut pettymys. Miehen piti olla kunnossa, mutta ei vaan onnistu mikään kentällä. Gasol pelaa aika heikosti omaan tasoonsa nähden jo sinänsä odotan nälkäisen Noahin ottavan enemmän roolia ja minuutteja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös