Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Mitä mieltä uudistuksista?

  • Erinomaista kehitystyötä kohti parempaa ja reilumpaa fantasya

    Ääniä: 7 53,8%
  • Turhaa kikkailua, wanhassa wara parempi

    Ääniä: 0 0,0%
  • I'm DONE

    Ääniä: 1 7,7%
  • Veli Taatila

    Ääniä: 5 38,5%

  • Äänestäjiä
    13
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Jokavuotinen pääsiäisloma tuotti jälleen harmaita hiuksia allekirjoittaneelle. Toisen playoffsviikon lopulla unohdin reissussa modata kokoonpanot sunnuntaille ja pelilimitti ylittyi komeasti neljällä pelillä. Vaikka allekirjoittanut saikin siis sunnuntailta vain huonoimman pelaajan pisteet, viikkojärjestykseen tällä ei vaikutusta ollut. Pahempi perseily oli sen sijaan jättää seuraavan viikon kokoonpanojen modaus maanantaille, kun reissukohteen internet otti ja lopetti toimimisen kyseisenä päivänä useamman päivän ajaksi. Tämä maksoi varovaisimmankin arvion mukaan 469,5 pistettä, mikä olisi nostanut allekirjoittaneen viikkopisteissä toiseksi heti Pornmanin kantaan - siitäkin huolimatta, että Noel makasi loppuviikon rosterissa o-statuksella. Nyt sijoitus oli kahdeksas. Tämä osoittaa jälleen sen, että fantasy on maraton ja pienikin puppelointi voi maksaa koko kauden. Ei näin!

Toisen playoffsviikon komeimmat pisteet koppasi kovaan vireeseen äitynyt Pornman, joka näyttäisi rillailevan kohti fantasy-mestaruutta Hardenin, Alphabetin, Jordaninin, Katin ja Bookerin johdolla, joista kolme jälkimmäistä vielä keeppereitä. Toiseksi päätyi King Boogie, jonka mestaruushaaveet tuntuvat kaatuvan varsinaisen King Boogien lepuutukseen. Myös Norris Colen loukkaantuminen maksaa karkeasti n. 90 fapoa per peli. Boogiella on kuitenkin erinoimaiset lähtökohdat ensi kauteen Oladipo, McCollum, LMA kolmikolla. Kolmanneksi allekirjoittanut, jonka suojatit operoivat lähinnä "hiuksista vittuun" -tasolla muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Neljänneksi Trancey, joka sai myös bonuspisteen viiden pelin Lowryn ansiosta. Sarjataulukon top viisikosta Spud putosi kuudenneksi Davisin, Anthonyn, Fariedin ja Leonardin loukkaantumisten ansiosta, ja Anatoli seitsemmänneksi vaikean viikko-ohjelman johdosta. Molemmat done. Muut ovatkin jo ulkona mestaruuskahinoista.

SarjataulukkoPLAYOFFS / Week 2

King Boogie38
PoorMans Mailman37
La Bambas CriplDriblTeam34
spudin makustelijat29
Free Bobby Portis25
Knights of the pink taco24
kristapsin tuntuset18
RilliMaisteri15
Sam's Hoops13
Meilahden teurastus11

Playoffs week 2, bonuspiste: Kyle Lowry

SarjataulukkoWHO GIVES A SHIT? / Week 2

Tampella Bay Lightning6
BC Vehje4
Kottii's OldSchool2
keeperin tuntuset0



Kolmannen playoffsviikon voitti siis jälleen Pornman, joka koppasi myös Hardenista bonuspisteen. Allekirjoittaneella ei juurikaan hajua, mitä koripallomaailmassa kyseisellä viikolla on tapahtunut, mutta sarjataulukko vielä ohessa. Mestaruus näyttäisi siis olevan kahden kauppaa...

SarjataulukkoPLAYOFFS / Week 3

PoorMans Mailman50
King Boogie48
La Bambas CriplDriblTeam36
spudin makustelijat35
Free Bobby Portis28
Knights of the pink taco28
kristapsin tuntuset23
Sam's Hoops21
RilliMaisteri16
Meilahden teurastus11

Playoffs week 3, bonuspiste: James Harden

SarjataulukkoWHO GIVES A SHIT? / Week 3

Tampella Bay Lightning7
BC Vehje7
Kottii's OldSchool4
keeperin tuntuset0

Bambas etsimässä internet-signaalia
10.jpg
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Onnea BanBanXaiXai. Kiitos Bambas & Peyton loppukauden pelastamisesta. Oliko Kotti myös talkoissa?


Neljäs sija miellyttää joukkueen KOTTIuduttua playoffseissa.
Davisin naaraus kostautui, waivereillä tuli oltua jälleen melko kovassa iskussa. Syksyn draftissa Lawson oli murhaava tekninen virhe, joka tosin melko hyvin paikattiin Fournierilla. Monta löysi vasta loppukaudesta 90 tason, mutta tuolla draftisijalla piti olla 100+.

https://www.youtube.com/watch?v=SBqEp1mumXI

Allekirjoittanut kiittää ja kumartaa kaikkia osallistujia kuluneista fantasyvuosista. Tämä jäi tällä erää viimeiseksi. Nyt on aika hengähtää.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Niinhän siinä sitten kävi, että King Boogie otti ja voitti koko paskan - siitäkin huolimatta, että hyppäsi kelkkaan vasta loppumetreillä. Boogien suojatit olivat kauttaaltaan kovassa iskussa ja edes Kusinsin puuttuminen ei joukkuetta hetkauttanut. Pornmanilla Lavine suli ikävästi, minkä lisäksi Hardenilta, Jordanilta ja Alphabetilta pelejä kertyi viimeiseltä viikolta vain kolme jokaiselle, minkä lisäksi taustajoukoista ei löytynyt riittävästi tukijoita. Onnea King Boogielle mestaruudesta!

SarjataulukkoPLAYOFFS / Week 4

King Boogie60
PoorMans Mailman58
La Bambas CriplDriblTeam46
spudin makustelijat40
Free Bobby Portis34
Knights of the pink taco30
Sam's Hoops25
kristapsin tuntuset24
RilliMaisteri20
Meilahden teurastus11

Playoffs week 4, bonuspiste: Stephen Curry

SarjataulukkoWHO GIVES A SHIT? / Week 4

Tampella Bay Lightning16
BC Vehje15
Kottii's OldSchool10
keeperin tuntuset2

Draamaa riitti melkoisesti ja saapa nähdä, mihin suuntaan homma lähtee kehittymään. Vai lähteekö mihinkään. Fakta ilenee kuitenkin, että fantasy ei ole entisensä ilman Kik Jamsia. Nyt on tosiaan aika hengähtää ja keskittyä oikeisiin playoffseihin.

Kiitos kaikille siitä, että saatiin taisteltua homma maaliin!
 
Viestejä
34
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Up.

Ilomielin tulen puolustamaan mestaruutta, jos liigaa vielä jaksatte pitää yllä!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Loppu tuli.

Kiitos mahdollisuudesta olla rakentamassa jotain uutta ensiaskeleista alkaen. Uskon, että saimme hyvin pienessä ajassa rakennettua erinomaisen peruskiven tulevaisuuteen. Aiemmin en ole paljon perintöä pystynyt jättämään. Nyt tuntuu, että sain lyhyessä ajassa luotua toiminnalle hyvät standardit ja suunnan kohti fantasykoriksen parempaa huomista. Sain kerrankin luotua myös pitkän tähtäimen suunnitelmia, joista ainakin toivottavasti osa toteutuu. Olen tästä mahdollisuudesta hyvin kiitollinen.

KP.Com NBA Fantasy on hieno organisaatio täynnä upeita ihmisiä. Minulla ei ole kenestäkään kuin pelkkää hyvää sanottavaa. Toivon, ettei kukaan tuomitse nyt sen enempää ja menette jatkossakin operoimaan KP.Com NBA-fantasyn uutta tulemista. Antakaa KP.Com NBA Fantasylle mahdollisuus, menkää manageroimaan ja operoimaan treidejä, sillä vain manageroinnin kautta se voi elää ja kasvaa.

Haluan painottaa, etten syytä tästä syntyneestä tilanteesta muuta kuin itseäni. Sanoin alusta lähtien, että kannan seuraamukset selkä suorana. Painolasti on kova, mutta selkä ei taivu. Minä tein virheen, minä kannan vastuun. Fantasyvihaajaa minusta ette silti saa. Olen muistaakseni hyvin usein puolustanut managereiden asiaa ja yhdenvertaisuutta, ajanut tasa-arvoista säännöstöä ja montaa muuta asiaa. Nyt kaikki hyvä hautautui yhden typerän treidin alle. Otat forumlegendana 99 hyvää askelta, yhden väärän ja voit olla varma, että se väärä lyö silmille. Hinta väärästä askeleestani oli kovin mahdollinen. Edelleen, minä olin se, joka teki virheen. En voi kuin katsoa peiliin ja antaa itselleni litsarin.

Kiitos, KP.Comin ylläpito, että tarjosit mahdollisuuden. Olen siitä aina hyvin kiitollinen. Kiitos, Achilles, hyvin asiallisesta yksityisviestittelystä ja erittäin tahdikkaasta yhteistyön lopettamisesta. Ei ollut mukava tilanne kummallekaan, jotenkin pystyin pitämään itseni kasassa, en tosin enää viestittelyn loputtua. Tämä oli minulle unelmieni työ, juurillani, isieni mailla. Harmittaa niin helvetisti, että sössin mahdollisuuteni yhdellä treidillä ja petin minuun kohdistetut odotukset. En pettänyt vain itseäni vaan koko Kp.Com NBA Fantasyn organisaation, managerit, fanit, yhteistyökumppanit ja useat muut tahot.

Tekoni ei korjaannu pelkillä puheilla ja tai forumspämmeillä. Haluan tehdä jotain konkreettista, jolla voin aidosti osoittaa arvomaailmani.
Toivottavasti pääsen jollain tapaa vaikuttamaan NBA-fantasyyn ihan käytännön teoilla. Haluan oikeasti ymmärtää paljon enemmän sitä peliä, jonka typeryyttäni ja hassunhauskaa leikkiessäni menin tuhoamaan. Luulin oikeasti olevani hauska, en ymmärtänyt tekeväni niin monelle todella pahan mielen ja satuttavani aivan turhaan. Olen tästä todella pahoillani.

Kiitos kaikille ystäville, tutuille ja tuntemattomille tuesta. Sillä on minulle kovin suuri merkitys. Suurin tuki mitataan vaikeina aikoina, hyvinä hetkinä selkääntaputtelijoita on aina riittänyt.

Nyt alkaa uuden NBA-Fantasyn perustaminen ja managereiden kartoittaminen. Toivottavasti löydän tai oivallan jotain nopeasti. NBA-kiinnostus pitää elättää, kaikki LM-työ kelpaa.

Ja kaikille managereille tiedoksi seuraava. Kunnioitan yhteydenottojanne. Otan vastaan hakemuksia seuraavan NBA-fantasyn manageripaikoille.

Kiitos ja anteeksi.

Kik Jams
 
Viestejä
406
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Mukana tässä. Kategoria fantasy ei ehkä oo mun juttu.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2015-2016

Ok.

Viime kauden mestari "Ossi", Trancey, PeytonAtPrime, Achilles sekä allekirjoittanut mukana uuden, uljaamman fantasyn rakentamisessa. 5 varmaa siis. Kyselen vielä hyvämaineisia ja luotettavia vanhoja partoja mukaan, kyselyt laitettu buddhalle, Sampsulle sekä Poormansille. Lisäksi tavoittelen muutamaa muuta nimeä muilta sektoreilta.

Alan työstämään kausitopicia sekä laittamaan liigaa kuntoon tulevaa kautta varten.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös