Koripallo.com

Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Viestejä
6 191
Runkosarjan loppu häämöttää ja kivaa jännitystä riittää loppuun asti. Sijat 1-3 sekä 6-8 ovat vielä auki. Ainoastaan yksi ottelupari on varmistunut puolivälieriin. Kakkospaikalla Karhun kanssa oleva Kataja matkustaa lauantaina Korikobrien vieraaksi. Katajalle kakkospaikkaan riittäisi voitot kahdesta viimeisestä pelistä. Ykköspaikkaankin toki pienet mahdollisuudet edelleen ovat. Kolmosia joka tapauksessa vähintään ollaan ja siitä voimme olla tosi iloisia. Yliodotusten on Kataja pelannut. Kahden vikamatsin tavoite on ennenkaikkea se, ettei loukkaantumisia enää tule, jotta päästään parhaalla mahdollisella ryhmällä pudotuspeleihin. Lapualla oli viimeksi aika kiihkeä matsi, jossa yleisökin meinasi tulla kentälle. Tuolloin Kataja voitti kuin voittikin 80-81 Tom Knightin viime hetken korilla. Toivottavasti pisteet matkaa Katajan mukaan tälläkin kertaa jotta kakkospaikka pysyy omissa käsissä.
 
Viestejä
408
Vs: Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Hector sanoi:
Runkosarjan loppu häämöttää ja kivaa jännitystä riittää loppuun asti. Sijat 1-3 sekä 6-8 ovat vielä auki. Ainoastaan yksi ottelupari on varmistunut puolivälieriin. Kakkospaikalla Karhun kanssa oleva Kataja matkustaa lauantaina Korikobrien vieraaksi. Katajalle kakkospaikkaan riittäisi voitot kahdesta viimeisestä pelistä.
Tällä hetkellä välttämättä Katajalle eivät riitä voitot kahdesta viimeisestä pelistä edes kakkossijaan, vaan se tarttee apuja, eli ainakin yhden itselleen suotuisan tuloksen Kotkan tai Karhun jäljellä olevista peleistä.
 

42

Viestejä
3 353
Vs: Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Hector sanoi:
Sijat 1-3 sekä 6-8 ovat vielä auki. Ainoastaan yksi ottelupari on varmistunut puolivälieriin

Ottelupari on varmistunut, mutta kotietu ei, eli sijat 4-5 ovat myös auki. Anteeksi ot.
 
Viestejä
1 496
Vs: Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Nyt Kobrat tarvitaan pohojalaasta kökkähenkeä! Pankaa Kataja nurin aiva vain piruuttanna!
 
Viestejä
46
Vs: Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Uskoisin, että kotonaan Lapua pystyy taistelemaan voitosta vaikka Rannikkokin on nyt mukana. Kobrien peli-ilme ja onnistuminen Ritarin pitelemisessä ratkaisevat..
 
Viestejä
2 089
Vs: Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Olipa hyvä voitto Katajalle hyvästä Lapuasta.

Kobrien toka jakson heittomylly oli upeaa joskin pelottavaa katsottavaa näin Kataja kulmasta.

Eli nyt Kataja voi pelata Kouvolassa kevyellä treenimielellä, ihan sama miten päättyy. Jos Kotka voittaa ke Karhun on Kataja 2. ja jos Karhu voittaa on Kataja 3. Tilanne ei muutu mihinkään vaikka Kataja voittaisi Kouvot.

On kyllä ollut hieno kausi ja jatkuu vaan! Olisihan se mukava jos Pyrintö tulisi vastaan mutta toinen rakas vihulainen on Lahtikin.
 
Viestejä
6 191
Vs: Kobrat vs Kataja la 11.4. klo 17.00 Kobra-Areena

Asetelma keskiviikon päätöskierrokselle on siis yksinkertainen. KTP kun voittaa, Kataja on kakkonen, Karhun voittaessa on Kataja kolmas. Jännittäväksi siis menee. Mutta katellaan miten käypi. Kataja voisi huilauttaa kyllä tiettyjä pelaajia keskiviikkona koska merkitystä ei ole tuolla Kouvot ottelulla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös