Koripallo.com

Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Viestejä
336
Runkosarjassa tällä kaudella:
18.10.2014, Lahti: Namika 77 - 74 Kataja
28.12.2014, Joensuu: Kataja 87 - 80 Namika
7.2.2015, Lahti: Namika 78 - 84 Kataja
25.3.2015, Joensuu: Kataja 94 - 76 Namika

Voitot Kataja 3 - 1 Namika
Koriero Kataja 339 - 311 Namika
Pistekeskiarvo Kataja 84,75 - 77,75, Ottelussa yhteensä 162,5

Namikalla ainut voitto Katajan kauden alun mustasta aukosta, mutta kahdessa keskimmäisessä ottelussa ero ollut erittäin inhimillinen. Viimeisessä kohtaamisessa Joensuussa Namika oli todella ujon oloinen ja joukkueen henki ei näyttänyt vaadittavalla tasolla olevalta. Tuon vierailun jälkeen Namika kuitenkin pelannut tukun huomattavasti enerhgisempiä pelejä ja tulee varmasti hyvällä itseluottamuksella sarjaan. Kauden ensimmäinen peli Mehtimäen jäähallissa ja aiempaa kokemusta kyseisestä näyttämöstä löytyy Katajalta vain Teemu Rannikolta, Petri Virtaselta ja Jesse Niemeltä. Myöskin Namikan Vesa Mäkäläiselle parketti on tuttu, joten saa nähdä kerkeääkö Kataja harjoittelemaan riittävästi saadakseen parhaimman mahdollisen edun jäähallin parketista.

Namika puolustaa ja iskee vastaan. Kataja jatkaa totutulla käsikirjoituksella ja sarjan paras hyökkäys lähtee rikkomaan coach Palviaisen puolustus kvintettiä. Viihdyttäviä kohtaamisia ollut tällä kaudella ja toivottavasti sama laulu jatkuu vielä astetta korkeammassa sävelessä.
 
Viestejä
2 089
Vs: Puolivälierä GAME 1: Kataja Basket - Namika Lahti, 18.4.2015

Kova on vastus ja mestaruuskokemuksella lastattu.

Olennainen tuli edellä esille, sanonpa vain sen että kotietu ei ole mikään suuri mörkö, kummallekaan..

Kataja on pelannut kauden parhaat pelinsä vieraskentillä (Karhu,Kouvot,Bisons,Pyrintö...) joten ei tarvitse ottaa paineita vaikka peli kotona joskus hävittäisiinkin.

Harmi etteivät vieraskatsojat näe Joensuun otteluita koris tvstä, on se outoa meininkiä. Kuulemma yksikään loppukaudesta pelattava jäähallin peli ei näy
 
Viestejä
16 284
Vs: Puolivälierä GAME 1: Kataja Basket - Namika Lahti, 18.4.2015

Kotiedun häilyvyys ((historia on näyttänyt, että sama parketti ja korit voivat näyttää vieraalta ryyditettynä erilaisen ympäristön kiintopisteillä), kendohalli ylipäätänsä muuten (court-sidelta hemmetin kauas, ei mitään vuorovaikutusta kentän suuntaan), helpohko puolivälierävastus,...jne. Ei siis lupaa hyvää välieriä ajatellen.

Mielenkiintoinen kevät edessä, kun joukkue on ylittänyt odotukset jo kirkkaasti. Sen verran kiireistä on ja jäähalliin siirtyminen latistaa lisäksi, ettei oikein jaksa enempää löpistä, ainakaan tässä vaiheessa.

EDIT: Tästä koko ottelusarjasta olisi voinut tehdä topiikin kunnon ennakolla eikä joka matsista topiikkia erikseen. Katsotaan, josko välierävaiheessa innostuisi, jos kukaan muu ei.
 
Viestejä
6 198
Vs: Puolivälierä GAME 1: Kataja Basket - Namika Lahti, 18.4.2015

No niin. Jälleen on pitkä runkosarja siis saatu pelattua ja hieno huipennus edessä pudotuspelien muodossa. Onhan nämä pelit myös fanille sitä parasta aikaa. On tässä muutaman viikon näitä otteluita jo odottanutkin. Mahtavaa, että lauantaina tosipelit viimein alkaa. Ja sitten itse asiaan.

Kataja pelasi odotuksiin nähden todella upean ja nousujohteisen runkosarjan, jossa otteet tosiaan parantuivat koko ajan kauden edetessä. Monikaan ei Katajaa veikannut aivan kärkipäähän kuin yleensä. Itsekin olin odotuksissa vähän maltillisempi. Vaihtuvuus joukkueessa oli suurta kun suurin osa pelaajista meni vaihtoon, samoin valmennus. Uskoin toisaalta, että jos kaikki menee nappiin, on mahdollisuudet neljän joukkoon. Kakkospaikka oli siltikin mukava yllätys. Syitä Katajan loistavaan runkosarjaan on monia. Jenkit ovat onnistuneet kerrankin kokonaisuutena Katajalla erittäin hyvin ja koossa on kenties paras jenkkikolmikko mitä Katajassa on ollut. Menee siihen kärkeen joka tapauksessa. Horton ja Knight ovat parantaneet jatkuvasti ja Arnold on ollut huikean kova läpi kauden. Teemu Rannikko on pelannut paremmin vielä mitä viime kaudella ja Pete Virtasen otteissa ei näy kyllä ikä myöskään. Pete on edelleen tosi kova. Jesse Niemi on pitkän loukkaantumisen jälkeen alkanut lunastaa häneen kohdistuneita odotuksia ja se lupaa hyvää pudotuspelejä ajatellen. Katajan nuoret hankinnat ovat kehittyneet valtavasti kauden mittaan ja erityisesti Marius Van Anringa on ollut tosi positiivinen ylllätys. Tommi Huolilan panos on myös ollut tärkeä. Unohtaa ei sovi myöskään Marcel Moorea. Pekka Salminen on tehnyt päävalmentajana kerrassaan loistavaa duunia ja on saanut tästä materiaalista irti todella paljon. On todellakin harmi, ettei hän jatka Katajassa.

Katajalla on ilman muuta mahdollisuudet mennä pudotuspeleissä miten pitkälle tahansa. Sen joukkue on osoittanut upeilla esityksillään. Joukkue on jo tähän mennessä pelannut aika paljonkin yliodotusten. Mihin se vielä riittää. Sen seuraavat pelit näyttää. Kaikki on mahdollista. Erot kärkijoukkueiden välillä ovat hyvin pienet.

Katajan avausvastustaja on siis tuttu kiistakumppani 2000-luvulta eli Lahti. Peräti kuusi kertaa ovat Kataja ja Lahti kohdanneet pudotuspeleissä toisensa, viimeksi finaalisarjassa 2009. Voitot näistä sarjoista ovat Lahdelle 4-2. Tämän kauden runkosarjassa voitot menivät Katajalle 3-1. Viimeistä peliä lukuunottamatta pelit olivat hyvin tasaisia. Onko samaa tulossa? Saa nähdä. Mielenkiintoinen seikka on se, että vastakkain ovat sarjan paras hyökkäys (Kataja) sekä paras puolustus (Lahti). Kumpi pystyy omia vahvuuksiaan paremmin hyödyntämään ja toisaalta ottamaan toiselta vahvuuksia pois, on vahvoilla.

Kataja on ilman muuta sarjan suosikki, mutta se ei tietysti vielä takaa yhtään mitään. Jos Kataja kuitenkin pystyy Teemun ja Arnoldin johdolla hyökkäämään kuten parhaimmillaan, tulee Lahdella olemaan vaikeaa. Paineet on Katajalla ja Lahden paikka onkin heti ensimmäisessä pelissä. Kotietua Kataja ei saa menettää. Sama toki pätee muissakin pareissa. Aina ekassa pelissä kotijoukkueella on ne suurimmat paineet.

Katajan kohdalla ei ikinä voi tietää varmasti, että miten käy.Eikä jatkopaikka ole missään nimessä satavarma, vaikka suosikkeja tähän sarjaan ollaan. Pettymys on silti todella suuri, mikäli tie nousisi pystyyn jo tässä vaiheessa. Välieriin pitää mennä. Jäähalli jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään jäähallista ja pelaajat tuntuvat olevan myös innoissaan. Toivottavasti saadaan mukavasti yleisöä jo avausotteluun.

Kataja on tarjonnut jo tähän asti upeita elämyksiä ja toivottavasti niitä on vielä tänä keväänä paljon tulossa. Mestaruus on unelma. Ja jos kaikki menee nappiin ja onnea on matkassa, niin kuka tietää miten käy. Taistele Kataja!!!

Edit: Bäri, muutatko tuon otsikon vaikka muotoon: Puolivälierä sarja Kataja vs Namika Lahti. Tuolloin voimme käsitellä tätä koko ottelusarjaa tässä samassa topiikissa, eikä tarvitse näin ollen tehdä jokaisesta kohtaamisesta erikseen omaa topiikkia. :)

Edit: Kiitos, Bäri! :)

Katajan ennakkoa vielä: www.katajabasket.fi/edustusjoukkue
 
Viestejä
1 432
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti


Tämä on taputeltua selvää pässinlihaa
eikun takki auki ja ajatukset kohtu uusia haasteita
ainoa jännityksen aihe lauantaille on, miten paljon Virtanen on ottanut matkalle evästä mukaan
ja onko käyttäytyminen yhtään siistiytynyt

Oowee oohla 8] 8] 8]
 
Viestejä
359
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti


Joopa joo.Vai selvää pässinlihaa? Toivottavasti ei tule ikävänä yllätyksenä se että Namika antaakin kovan vastuksen.
Veikkaan että sarja venyy viiteen matsiin ja Kataja vie lopulta voitoin 3-2.Ja eniten hämmästellään sitä kuinka Rannikkoa
yritetään teloa pelikunnottomaksi.Itse veikkaan seitsemää törkeää virhettä joita puusilmä tuomarit eivät tietenkään huomaa.

No leikki leikkinä.Namikahan tän parin vie ja jatkaa kohti kovempia vastustajia.
 
Viestejä
6 198
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Petri Virtanen huilaa tässä sarjassa todennäköisesti yhden ottelun koska perheenlisäystä on tulossa ihan näinä päivinä. Saa nähdä, missä pelissä huilaa, joko jopa tänään? Onneksi sivussa siis vain yhden matsin verran. Mielenkiintoinen sarjan avaus tänään Mehtimäen jäähallissa. Luotto Katajaan on kova! Toivottavasti saadaan halliin heti hyvin yleisöä ja tunnelmaa! Edellisestä Katajan ja Lahden pudotuspelikohtaamisesta on aikaa kuusi vuotta. Tuolloin kävi miten kävi. Mutta nyt on revanssin aika! Kataja go!!
 
Viestejä
2 688
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Rehellisesti sanottuna ei löydy kauheasti uskoa siihen, että kolmesti pystyttäisiin Kataja kaatamaan. Kertakin on jo työn ja tuskan takana. Jos oma peli näyttäisi samalta kuin vaikka tammikuussa niin uskoa löytyisi enemmän. Namikan pelin trendi on vain ollut laskeva sieltä maaliskuun alusta lähtien. Kataja taasen tämän hetken vahvin mestariehdokas yhdessä KTP:n kanssa. Rannikko yksinkertaisesti ylivertainen pelaaja tähän sarjaan, tällä kaudella se on näkynyt paljon selkeemmin kuin viime kaudella. Vielä kun tuomarit kohtelee silkkihansikkain niin entistä vaikeampi pysäyttää miestä.

Asioita jotka vois puoltaa Lahden yllätyksen puolesta:
- Matsien siirtäminen jäähalliin - vaikuttaako kuinka paljon Katajan kotipelaamiseen?
- Paineet täysin Katajalla - ennen kautta niitä ei varmasti ollut mutta nyt on, kaikki odottaa joukkueen menevän tästä jatkoon.
- Katajan pidempi kausi europelien takia, pukkaako jossain vaiheessa väsymys?
- Se fakta ettei Pekka Salminen ole voittanut ainuttakaan pudotuspelisarjaa korisliigassa (eipä tietty Palviainenkaan)

Joka tapauksessa jotain uutta lahtelaisleirissä on keksittävä, jos junnataan peruspeliä niin tämä sarja menee 3-0 tai 3-1 joensuuhun. Tänään ensimmäinen eräpallo vieraskentällä. Matsiin on saatava hyvä alku tai muuten voi haaveilun voitosta unohtaa.
 
Viestejä
5 500
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Lahden näkökulmasta muutoksia pitää tapahtua paljon, jos halutaan edes haastaa Kataja. Peluutuksen on oltava täysin erilaista kuin tähän mennessä. Esimerkiksi koko viimeistä erää ei voi vetää aloitusviisikolla, vaan huiliminuutteja on saatava pelaajille kaikissa erissä. Itse kokeilisin Henttosta ja Saarijärveä jokerikortteina penkiltä. Hyökkäyspäähän on myös saatava jotain järkeä. Esimerkiksi Heinoselle on viimeistään nyt annettava heittokielto. Yhtäkään kolmosta hänen ei pitäisi tässä ottelusarjassa ottaa. Ajelisi mielummin korille, kun sitä urheilullisuutta kuitenkin jonkin verran löytyy - heittoa ei vähääkään. Myös Vuorelta toivoisi hyökkäyspäässä enemmän haastoja. Rannikko ei ole jalkatyöllään sarjan nopein pelaaja, joten siihen on iskettävä.

Lahden kannalta parasta olisi, jos Rannikko ja Arnold yrittäisivät voittaa ottelusarjan kahdestaan. Silloin yllätys voisi olla valmis. Jos Horton, Knight ja kotimaisista Virtanen, Van Andringa, Huolila ja Niemi pääsevät kuumiksi, niin pelkän materian voimalla Kataja jyrää 3-0.

Katsomosta käsin on muuten mielenkiintoista seurata valmentajien peluutusta. Minulla on vahva tunne, että sekä Palviainen että Salminen sortuvat aloitusviisikon ylipeluuttamiseen. Ei olisi ensimmäinen kerta.
 
Viestejä
2 688
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

jaakko1 sanoi:
Lahden näkökulmasta muutoksia pitää tapahtua paljon, jos halutaan edes haastaa Kataja. Peluutuksen on oltava täysin erilaista kuin tähän mennessä. Esimerkiksi koko viimeistä erää ei voi vetää aloitusviisikolla, vaan huiliminuutteja on saatava pelaajille kaikissa erissä. Itse kokeilisin Henttosta ja Saarijärveä jokerikortteina penkiltä. Hyökkäyspäähän on myös saatava jotain järkeä. Esimerkiksi Heinoselle on viimeistään nyt annettava heittokielto. Yhtäkään kolmosta hänen ei pitäisi tässä ottelusarjassa ottaa. Ajelisi mielummin korille, kun sitä urheilullisuutta kuitenkin jonkin verran löytyy - heittoa ei vähääkään. Myös Vuorelta toivoisi hyökkäyspäässä enemmän haastoja. Rannikko ei ole jalkatyöllään sarjan nopein pelaaja, joten siihen on iskettävä.

Lahden kannalta parasta olisi, jos Rannikko ja Arnold yrittäisivät voittaa ottelusarjan kahdestaan. Silloin yllätys voisi olla valmis. Jos Horton, Knight ja kotimaisista Virtanen, Van Andringa, Huolila ja Niemi pääsevät kuumiksi, niin pelkän materian voimalla Kataja jyrää 3-0.

Katsomosta käsin on muuten mielenkiintoista seurata valmentajien peluutusta. Minulla on vahva tunne, että sekä Palviainen että Salminen sortuvat aloitusviisikon ylipeluuttamiseen. Ei olisi ensimmäinen kerta.
Juuri tästä piti kanssa mainita. Lahti tarvii yksinkertasesti laatuminuutteja penkiltä. Heinosen pitää olla tarkkana puolustuksessa eikä nukahduksia saa Rannikon/Virtasen kanssa sattua ja tosiaan hyökissä heitot minimiin. Kun ei osu niin ei osu. Pertulta taas tarvitaan pari kolkkia per matsi, samoin Ojalan pitää vetää muutakin kuin ok puolustuspeli eli uhkaa hyökkäyspäähän (muutakin kuin kolmosten roiskimista). Junnuista heittäsin kehiin ekana Alasen. Kuitenkin turha luulla, että tässä vaiheessa kautta penkiltä tulisi jotain jokerikortteja. Kyllä näitä junnuja olis pitäny peluuttaa enemmän, jotta siitä olis toivoa.
 
Viestejä
16 284
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Big Joe sanoi:
Itse veikkaan seitsemää törkeää virhettä joita puusilmä tuomarit eivät tietenkään huomaa.


Itse asiassa niitä oli jo nelisen kappaletta ekan viiden minsan aikana...

No leikki leikkinä... Harvoin on ollut 5 vs. 8-jaoilla näin helppoa! Upeaa taistelua molemmissa päissä ja levypallopeliä against the odds. Kivan lämmin tunnelma. Nyt huomasi lopulta, miten sitä on odottanut pleijarisäpinöitä.
 
Viestejä
1 596
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Kyllä näkyy että Lahti tarvitsee takamiestä, joka todellakin johtaa peliä ja antaa muille mahdollisuuksia. Vuoren täytyy olla sairas. Niin vaikeaa on pelaaminen. Suoniota olisi kaivattu.Heinonen on lähinnä gangsteri. No tänään sai maistaa omaa lääkettä Teemulta


Lahden fanit on kyllä mahtavia. Jaksoivat kannustaa omiaan loppuun asti
 
Viestejä
19 541
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Semmonen peli. Tuomareilta meinasi välillä hävitä koko homma lapasesta. Mutta selvisivät kuitenkin loppuun asti ilman lynkkaamista......

Lahden fanijoukko yritti tulla Jäähalliin käynnissä olevan moottorisahan kanssa. Ilmeisesti katajaa katkaisemaan. Alussa Virtasen hulinaporukalla olikin ääntä, mutta sitten tapahtui hiljeneminen. Toivottavasti jotain sanktioita tuosta moottorisahajupakasta tulee. Sen verran törkeää. Teräkin paikoillaan. Höpelöitä aikuisia ihmisiä......

Tuomarit sallivat sikamaisen kovan pelin tänään. Toki vain Lahdelle.....Varsinkin ensimmäisellä jaksolla virheitä sai vain kataja, vaikka juurikin toisinpäin tilanteet meni. Lopulta huipputuomareiden tavoin alkoivat tasoittaa virhejakaumaa......

Heinonen ylimpänä hakkaamassa Rannikkoa Vuoren kanssa. Mutta meni lopulta Heinonen omaan vipuunsa hänkin. Itkusilmässä suihkuun. ....

Katajasta Rannikko vei miehiään aika helposti. Lahdella ei ollut tänään ketään vastaavaa takamiestä. Muutenkin Lahti vaikutti lähteneen vain tiukkaan puolustamiseen ja pisteitä ei oikein kukaan osannut tai ei ollut tilaa tehdä.

Ritari ja Arnoltti heti alussa tuomareiden silmätikuiksi. Ritari aika unessa muutenkin. Huolila oli mielestäni aktiivisempi ja parempi. Arnolttikin paransi loppua kohti, mutta Horttoni oli kyllä koko pelin hyvä. Niemeltä hyvää puolustusta.

Lahdella tasaisen hyviä kaikki puolustuksessa, mutta voi voi sitä hyökkäyspeliä. Kukaan ei siinä päässyt loistamaan. Paitsi tietenkin Se Alasen poika, joka taisi lopulta ollakin Lahden paras, vaikka Tiksi palkittiinkin.

Kotijoukkueesta palkittiin Teemu. Mikään vääryys ei olisi Horttonillekaan se palkinto antaa.

Yleisöä vain 1200. Surkeaa. Mutta kuitenkin me vähäisetkin saimme aikaan ihan kivan tunnelman.

Ei tästä jaksa nyt enempää. Väsyttää tuo reissaaminen.

Niin tuota Veke. Lahden vanit ei jaksaneet kannustaa omiaan loppuun asti, vaan lopun jaksoivat Teemulle vain räkyttää. Ei kestänyt pollat rökäletappiota.
 
Viestejä
1 596
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Et Joe tainnut seurata ihan loppuun asti myös pelin jälkeen tapahtumia. Toki räksyttivät tuota Teemun Heinoselle tarjoamaa iskua, mutta muuten loivat hyvää tunnelmaa. Tuota moottorisahajuttua en kyllä nähnyt kun tulin niin myöhään. Harmitti kun alakerran olut paikka oli varattu klubille. Köyhä kansa joutui menemään Gaudeen. No siellä oli myös Lahden kannattajia. Pääosa taisi käydä omalla bussilla tauolla.
 
Viestejä
533
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Harmi ettei päässy mukaan Joensuuhun vanipussilla! Puheluiden mukaan erityisen hyvä meininki ja Katajan ja Namikan fanit viettivät hyvää aikaa niin katsomossa, kuin Lahen bussilla juomassa törppöä! Hyvä meininki molemmat kannattajat! Moottorisaha Katajan kaatamiseen ois tarvittukkin, sen verran ylivoimasia olivat, muttta hyvä läppähän tuo oli. Elä oo niin kärttynen patu Joensuu.
 
Viestejä
6 198
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Pudotuspelit 2015 saatiin siis käyntiin myös Joensuussa. Voi sanoa, vihdoinkin! Kauden parasta aikaa ja kyllä näitä pelejä aina odottaa. Ihan hyvä tunnelma Mehtimäen hallissa, vaikka yleisöä toki olisi huomattavasti enempi mahtunut. Mutta nämä satunnaiskatsojat odottelee aina niitä finaalipelejä. Tykkään edelleen jäähallista, ja pelaajatkin tuntuvat tykkäävän. Tunnelma on jäähallissa parempi mitä Areenalla. Kiitos myös Joensuuhun saapuneille Lahden kannattajille!

Lahti piti pelin tasaisena ensimmäisen kympin, sitten Kataja lisäsi höyryä, sai puolustusta tiivistettyä ja ennen kaikkea sarjan paras hyökkäys arsenaali alkoi päästä vauhtiin. Siihen Lahden pyristelyt tänään loppuivat. Silloin kun Kataja parhaimmillaan hyökkää tällä joukkueella, on Katajaa vaikeaa voittaa. Runkosarjassa kohtaamiset olivat tasaisia, joten hieman yllättävän selkeä voitto. Toki Lahti yritti sen mitä pystyi, mutta tasoero ainakin tänään oli suuri. Mitään ei olla vielä ratkaistu, mutta paljon pitää muuttua, jotta Lahti edes yhtä peliä voittaa. Toki maanantaina uusi peli ja lähtökohtaisesti peli tasoittuu ja varmasti tasoittuukin kun mennään Namikan kotikentälle. Mutta kuinka paljon tasoittuu. Joka tapauksessa sarja avattu kotivoitolla kuten pitikin. Hyvä Kataja!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Kyllä se ihan totta on tuo motorisahacase.

Tavallisesti perilläolevista lähteistä kuulin, että tästäkin asiasta Kataja tekee liittoon valituksen. Sen verran jo ennakkotietoa on tihkunut isäisestä ja sisäisestä piiristä, että valituksen läpimeno on melko varmaa. Ainakin Westis on myönteisellä mielellä asian suhteen.

Sehän tietenkin on sitten tuomiona sellaiset sanktiot, ettei siitä selviä maalaritapetoijalattialaattamies-Virtanen, eikä itse Namikakaan. Konkurssi molemmilla ilmeisesti esillä....

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Sitten onnittelut Hektuurille! Naisystävä siunatussa tilassa. Onnea!
 
Viestejä
297
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Kyllä se ihan totta on tuo moottorisaha-case.

Tässä jälleen 1 syy, minkä takia en minä eikä moni muukaan KOSKAAN lähde Namikan
vieras-peliin fani-bussilla. "Kyllä minä osaan käyttäytyä-Virtanen" kun on kyseessä,
jotain tällaista voi todellakin odottaa. Ei helvata, aikuista porukkaa :'(
Ma toivotaan tasaisempaa matsia. 8]
 
Viestejä
1 432
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

siis taas tehhään valitus. nyt jostain kannattajien älynväläyksestä. on maalima mennyt pyrokraattiseks.
vanhoina hyvinä aikoina poliisi olisi poiminut humalikkaimmat häiriköt yöksi talteen ja napauttanut sakot kouraan.

edit: ei ollu ilm Husovarna. mulla on semmonen stana ja ei lähe noitumata käyntiin.
 
Viestejä
70
Vs: Puolivälierät: Kataja Basket - Namika Lahti

Jokelos sanoi:
siis taas tehhään valitus. nyt jostain kannattajien älynväläyksestä. on maalima mennyt pyrokraattiseks.
vanhoina hyvinä aikoina poliisi olisi poiminut humalikkaimmat häiriköt yöksi talteen ja napauttanut sakot kouraan.

Jokeloksen kanssa täysin samaa mieltä. Turha siitä on seuraa syytellä, jos joku vähän innostuu - vieläpä hallin ulkopuolella. Poliisin asiana on valvoa yleiseen turvallisuuteen liittyvät asiat. Voisinhan minäkin vetää Kataja-paidan päälle, ottaa muutaman kaverin kaljapalkalla mukaan ja lähteä hallin ulkopuolelle riehumaan. Siitä sitten Katajalle sakot vai? Sitten kun tekisin sen joka matsissa, niin valituksen kautta finaalisarjanvoitto tuomittaisiinkin vastustajalle. Ei se reilulta kuulostaisi. Tosin muut tuskin valittaisivat ellei Kataja sitten tekisi itse itsestään valitusta. Lahti on Suomessa valopilkku urheilufanituksen kartalla. Onpahan jotain muutakin sen rummun paukutuksen, iänikuisen taputuksen ja tuomarille huutelun lisäksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös