Koripallo.com

Bisons 2015-2016

Viestejä
105
Finaalitappio nollattu, katseet tulevaan.

Nuutisen loukkaantuminen voi olla onni Loimaalle, koska Nutti ei välttämättä tämän johdosta saa ulkomailta yhtä houkuttelevia tarjouksia kuin olisi terveen kauden jälkeen saanut, riippuu tietenkin myös EM-kisoista.

Kotti ja Nikkarinen jatkaa toivottavasti Pantterin metsästystä Loimaalla.

Koivisto mahdollisuus, mikäli ei saa sopparia ulkomailta, tulossa ainakin kesän ajaksi Loimaalle.

Zeno varma jatkaja, muita?
 
Viestejä
296
Vs: Bisons 2015-2016

Antto ei jatkoon.

Eiköhän Mäkkäri jatka. Nuutista nyt ei saa enää Loimaalla pidettyä millään rahalla.

Jallowille kans soppari, olis finaaleissakin ansainnu muutaman minuutin lisää. Hyvä pitkän pään huilauttaja. Kotille ei luulis enää ulkomailta ottajaa löytyvän ja liigasta ei parempaa joukkuetta Tuukalle löydy.
Ens kaudella VTB ja muut vastaavat höntsäliigat saa unohtaa.
 
Viestejä
83
Vs: Bisons 2015-2016

Antto ehdottomasti jatkoon. Jallow taas oli hätäapu. Kiitos ja näkemiin. Olennaisinta on Kotin ratkaisu. Kasvanut isoksi hahmoksi tässä palapelissä. Kentällä ja sen ulkopuolella. Toivotaan jatkoa.
 
Viestejä
530
Vs: Bisons 2015-2016

Wares sanoi:
Antto ehdottomasti jatkoon. Jallow taas oli hätäapu. Kiitos ja näkemiin. Olennaisinta on Kotin ratkaisu. Kasvanut isoksi hahmoksi tässä palapelissä. Kentällä ja sen ulkopuolella. Toivotaan jatkoa.

Mielestäni Anttoa ei jatkoon. Jallowille haluaisin tarjottavan jatkopahvin heti ensimmäisten joukossa, että saatais kans nuo kuviot hänen päähänsä uppoomaan ;D
 
Viestejä
1 855
Vs: Bisons 2015-2016

Bison on härkäpäisellä asenteellaan muodostumassa merkittäväksi kulmakivaksi suomalaiseen koripalloon. Greg Gibson way of basketball tuo tulosta. Menestyminen Euroopan kovilla kentillä ja sitten vielä Korisliigan viidensarjan loppuottelu todistavat osaamista. Toivottavasti näemme jatkoa tulevina vuosina ehjällä roosterilla, joka voi pelata nuo lähes 100 ottelua.

En ota kantaa keiden pitäsi joukkueessa olla, mutta itselleni sopisi jos peli olisi myös väsyneenä hieman liikkuvampaa, varsinkin takamiesten osalta. Pallo seisoi paikalla aivan liian paljon. In and out syöttely pelasi parhaimmillaan hienosti, mutta samat seisokki vaihteeet tuli sentteri seisonnassa ja pompotteluissa. Se antaa vastustajalle enemmän mahdollisuuksia järjetäytyä uudestaan.

Oli osin vakuuttunut että Bison vie sarjan, kun tuo pallon kova puskeminen eteenpäin ja miesten juokseminen toteutuu, mutta se ei vielä ole niin veressä, etteikö vastustaja omalla taktiikallaan pysty siihen vaikuttamaan. Puhtaassa 5-5 peleissä ja nykyisillä puolustuksilla voittamineä olla paljon ripeämpään tuolla taktiikalla onnistuu harvoin, mutta silloin tuo leikkauspeli ja pallonliike pitää olla paljon ripeämpää.

Kuitenkin tässäkään taopauksessa Hopia ei ollut Häpiä. Menetystä kaudelle 2015-2016 8] ;)
 
Viestejä
1 505
Vs: Bisons 2015-2016

Muistakaa, että vähintään seittemän jenkkiä pitää olla, että on tarpeeksi särkymävaraa... 8]
 
Viestejä
1 367
Vs: Bisons 2015-2016

oli kyl huikea kausi, kaikkien vastoinkäymisten jälkeen unelmaloppu jäi minuutin päähän

itse pitäisin vaikka kaikki pelaajat, mut onneks siellä on viisaammat äijät päättämässä näistä. Hummer ja Nelson etenkin täällä tyrmättiin ennen ensimmäistäkään peliä, mutta osoittautuivat loistaviksi löydöiksi
 
Viestejä
221
Vs: Bisons 2015-2016

Kovanluokan takamies hakusessa, joka osaa johtaa joukkuetta heikoillakin hetkillä. Nikkarinen/Ahonen kaksikkoon melkein hyytyi joukkueen rimpuilu aivan loppuhetkillä. Heidän hyvät puolet yhteen laittamallakaan ei olisi saanut voittavaa takamiestä.

Liikaa oli kolmen kotimaisen pelaajan loukkaantuminen kauden aikana, kun joukkue oli kuitenkin paljolti kasattu myös 'menestymään' VTB-liigassa. Kotin alkukauden pitkään sivussa oleminen näkyi VTB-liigan ensimmäisissä otteluissa tappioina ja loppu oli pelkkää turhaa säätämistä pienellä rosterilla ja turhanpäiväisellä matkustamisella.

Ensi kaudeksi järki käteen ja taustavaikuttaja voisi katsoa itselleen uuden hiekkalaatikon leikeilleen ja fantasioilleen.
 
Viestejä
203
Vs: Bisons 2015-2016

Loistava päätös korisliigalle. Loimaa oli lähellä kolmatta mestaruutta, mutta neljännellä jaksolla kädet jähmettyivät ja vähän jo jalatkin. Onnittelut Katajalle! Ihan ansaittu voitto!
 
Viestejä
1 237
Vs: Bisons 2015-2016

Sopimuspelaajia ovat ensi kaudella:

Tuukka Kotti
Ville Mäkäläinen
Martin Zeno
Erkka Lahti

Sopimusten kestoista ei ole tietoa, mutta eiköhän ne pääasiassa 1v-sopimuksia ole.
 
Viestejä
1 237
Vs: Bisons 2015-2016

syöttöonriski sanoi:
#ammattilaisorganisaatio #jatkuvuus #yhdenvuodensuunnitelma

Olisihan meilläkin takuulla tehty pitkä sopimus Ässä Sandbergin kanssa, mutta kun ehditte ensin. ;)
 
Viestejä
1 224
Vs: Bisons 2015-2016

Mitenkäs Nuutisen terassi? Saatiinko se nyt valmiiksi Loimaalle ja onko se mahdollisesti siirrettävää mallia? Hyväksyykö esim. Saksan rakennusvalvonta sen?
 
Viestejä
83
Vs: Bisons 2015-2016

syöttöonriski sanoi:

Miesten SM-sarja ja maajoukkue / Vs: Tampereen Pyrintö 2014-2015
« : 28.02.15 16.16 »
Onko pleijarit jo pelattu? Kuka voitti Turun jäähallissa?

Ensimmäiseen kysymykseen en osaa suoralta käsin vastata. Luulen kuitenkin, että fiksut koripalloilijat itse osaa nuo täyttää. Nuutinenkaan neljän vuoden aikana muuten olisi tuskin saanut terassia valmiiksi (komia siitä tuli).

Toiseen mulla jo onkin vastaus. O. Biisonit voitti Turun jäähallissa. Kahdesti.
 
Viestejä
278
Vs: Bisons 2015-2016

Noin 10 viestiä Bisons 2015-16 kausitopiciin ja Tampereelta ekat spämmit ruutuun ::)
 
Viestejä
190
Vs: Bisons 2015-2016

Eurocupit ja vtb-liigat pauselle ja alkaa taas pistää isoimmat paukut korisliigaan. Itse olisin sen jo tällä kaudella tehnyt siinä kohtaa kun vtb ottelumäärä kasvoi, mutta toisaalta kaikki pelaajat ei varmaan olisi Biisoneissa pelannut mikäli kv pelejä ei olisi pelattu. Samaisesta syystä ensikaudella vois ehkä pelata EuroChallangea. Ottelumäärät siinä kuitenkin aika pienet, kunhan ei mene jatkoon! Seki kyllä täysin mahdollista jos saadaan Kotin lisäksi 2-3 hyvää kotimaista. Nuutisen ja Ahosen haluaisin pitää ensikaudella ja jos Koivari palaa Suomeen, niin ehdottamasti haluan Biisoneihin. No ehkä kaikkee ei voi saada :) Sellainen joukkueen pitää kuitenkin olla et kullasta taistellaan ja eiköhän sitä joukkuetta ole kohtuu helppo rakentaa Zenon ja Kotin ympärille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös