Koripallo.com

Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Kumpi vie?

  • Pyrintö

    Ääniä: 3 60,0%
  • Kataja

    Ääniä: 2 40,0%

  • Äänestäjiä
    5
Viestejä
6 198
Pyrinnön ja Katajan kauden ensimmäinen yhteenotto on siis luvassa keskiviikkona. Pyrintö aloitti kauden voittamalla vieraissa Vilppaan, Kataja puolestaan menetti jo varmalta näyttäneen voiton Kouvoja vastaan. Pyrintö on ollut Katajalle aina hankala vastustaja ja erityisesti se on ollut sitä kotikentällään Pyynikillä. Mielenkiintoinen matsi luvassa. Katajan kohdalla huomio kiinnittyy tottakai edelleen varsinkin ulkomaalaisiin. Eniten petrattavaa on selkeästi Desrosiesilla. On vaan pystyttävä parempaan mitä Kouvoja vastaan. Lamayn vaikuttaisi olevan juuri niin vaarallinen, mitä CV antaa olettaa. Pystyy varmasti parantamaan paljonkin. Scgrubbi otti kivasti levyjä eilen, mutta pistemääränsä oli heikko. Simpson pystyy myös nähtyä parempaan. Toki joukkue ollut koossa täydessä kokoonpanossa vain hetken aikaa, joten katsellaan. Eihän Pyrinnönkään peli varmasti ihan parasta vielä ole. Katajan kannalta suuri asia on jälleen, miten saadaan hidastettua Damonin ja Lehdon pelaamista.

Pyrintö on kotonaan aika selkeä suosikki jopa, mutta ehkä Kataja yllättää. Taistele Kataja!!
 
Viestejä
3 022
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

En ollu pelissä, mutta kun noista ulkomaalaisvahvistuksista on paljon jauhettu, niin Katajan ulkkarit vei Pyrinnön vastaavia 63-10 (Muistetaan, että Damon pelaa suomalaisena) Mutta Pyrinnöllä tietty rosterissa omia junnuja enemmän. W sarakkeeseen siis merkintä.
 
Viestejä
2 089
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Kataja saanee ainakin pinnan matsista mukaansa vaikkei ollut omia kasvatteja montaakaan, Peten 10 v Katajassa ei lasketa mukaan kuten ei Damonin suomalaisuuttakaan. Eli 3 ulkolaista vastaan 4 ja ainainen höpötys omista kasvateista kuulunee 70 luvulle, siis 1970. Jolloin Katajalla ei ollut kuin omia kasvatteja mestaruussarjassa plus jossain vaiheessa Tohtori ja Reinikaisen Kalle, Viljakaista ei lasketa kun oli Savosta.

Oli taas alkukauden rönsyilevää touhua mutta Kataja ja etenkn Toijala ottanevat reilun voiton Pyynikiltä vastaan ihan mielellään, on se aika harvinaista ollut olipa materiaali mitä hyvänsä Kingin kommenttiin viitaten. Sitäpaitsi Pyrinmön materiaali kestää vertailun kehen hyvänsä liigassa.

Katajan sentteri Des jotain oli hyvä ja en osaa ottaa kantaa miksi. Hyvä voitto meille legendaarisella Pyynikillä ja enää n.30000 km jäljellä tällä kaudella bussissa.
 
Viestejä
19 541
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Sikäli mikäli muistan vähääkään oikein, niin viime kaudella Ritari pelasi aina paremmin ja tehokkaammin vieraissa.

Josko tuo Tesroussiis olisi samoilla elkeillä liikenteessä eli kotona jännittää aivan vietävästi liikaa?

Ilmeisesti " vanhat parrat " on pelotelleet, että mitä JOE kirjoittaa....jollei onnistu.....

Kaveenihan on ollut ihan ok. Ainakin tilastollisesti. Outo nimi sillä. Taitaa olla ulkomaanelävä hän, niin kuin Palmikin?

Mutta annetaan Johtaja Hanhille se W....
 
Viestejä
2 089
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Ja on se Vaenerbergkin jostain. Aika varmasti niinkun muutkin. Meilläkin kv jengi kun on 4 varmasti ulkolaista, sitten Van ja Hvidberg tai Andersson tms ja ja Jesse. Näillä mennään.
 
Viestejä
6 198
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Katopas, Kataja yllätti ainakin minut ja haki kuin hakikin voiton Pyynikiltä!! :eek: Toikan eka voitto Katajan peräsimessä Pyynikiltä runkosarjassa. eihän tuohon kauaa mennytkään. Mutta siis hyvä esitys Katajalta tänään ja peli pysyi Katajan näpeissä alusta loppuun asti. Vähän alkoi pelottamaan 22 pinnan johdossa kun Pyrintö tuli 10 pisteen päähän, että ei kai toistu maanantainen. Onneksi ei sentään. Katajan ulkomaalaiset olivat hyviä ja Desrous paransi maanantaista roimasti. Nyt vaan kotonakin samanlaista esitystä! Kotimaiset aika vaisuja tänään, Teemu toki antoi jälleen kivasti syöttöjä. Ja pysyi kentälläkin loppuun asti.

Tärkeä voitto varmasti henkisesti tuon Kouvot mahalaskun jälkeen. Sunnuntaina kun voitetaan toivottavasti KTP, niin avausviikkoon voimme suht tyytyväisiä olla.
 
Viestejä
592
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Damon -29 plusmiinustilastossa lienee miehen uran heikoin saldo. Pyrintö taisi siis dominoida peliä Damonin ollessa penkillä.
Ei hirveän vakuuttava aloitus myöskään Nigerian nimihirviöltä.
 
Viestejä
62
Vs: Pyrintö vs Kataja ke 7.10. klo 18:30 Pyynikin palloiluhalli

Europot sanoi:
Pyrintö taisi siis dominoida peliä Damonin ollessa penkillä.
Hyvä tilasto huomio! Ässä Sandbergin (+10!!) lisäksi plussalla olivat vain Osku ja Alex.

Valoja päälle Pälviäinen, jos luet tätä!?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös