Koripallo.com

Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Viestejä
1 496
Pelko persiissä.

Se kait parhaiten kuvaa ajatuksia illan pelistä. Ja siksi tätä topikkia ei varmaan karhulaiset ole avanneet. Ja Gulssilaisia ei tällä palstalla juuri ole aiemmin näkynyt. Toivottavasti hyvät otteet kirvoittavat pk-seudunkin kannattajat saitille.

Oma tuntemus on, että hieman on jääty Kauhajoella telineisiin. Tunnetta vahvisti valmentajan ilmoitus huili-sunnuntaista (!) paskan Lapua-pelin jälkeen. Eihän sillä tavalla yhteistä pelikonseptia saada aikaan...?

Jossakin taas huhutaan, että uusia jenkkejä kovasti jo katsellaan. Niin tai näin, mutta kyllähän jokainen kesällä ja alkusyksynä sainauksia seurannut ymmärsi, että sarjasta tulee perhanan tasainen. Olishan se neljäs vahvistuskin voitu samantien hankkia, kun niitä on kerran tarjolla.
Ja lisäksi yhdeksällä liigatasoisella pelaajalla sarjaan lähteminen on jo sinällään melkoinen riski, joka nyt näyttää toteutuvan het kättelyssä Akpason loukkaantumisen myötä.
Toivottavasti korjausliikkeet ovat saman tein tarpeeksi voimakkaat, mitä ne ikinä sitten ovatkaan.

Noh, ikuisena optimistina toivon kuitenkin tänään tasaista vääntöä kotiyleisön riemuksi. Jostakinhan sitä on lähdettävä liikkeelle. Sen huonommalta ei mikään voi enää tuntua kuin murskatappio Lapualle!
 
Viestejä
1 134
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Oldraccoon sanoi:
Oma tuntemus on, että hieman on jääty Kauhajoella telineisiin. Tunnetta vahvisti valmentajan ilmoitus huili-sunnuntaista (!) paskan Lapua-pelin jälkeen. Eihän sillä tavalla yhteistä pelikonseptia saada aikaan...?

Noh, ikuisena optimistina toivon kuitenkin tänään tasaista vääntöä kotiyleisön riemuksi. Jostakinhan sitä on lähdettävä liikkeelle. Sen huonommalta ei mikään voi enää tuntua kuin murskatappio Lapualle!

Voittoa toivotaan.

No tuskin tämä yhteispelin paraneminen yhdestä harjoituksesta on kiinni. Pelaajatkin ovat ihmisiä ei koneita ja tarvitsevat lepoa. Ilmeisestikin sunnuntain huilipäivään osa syynä oli että Toiviainen/Laakso kaksikko vihelsi junnupelejä sunnuntainan Lapualla
 
Viestejä
2 495
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Jotenkin itsellä sellanen kutina että tänään tulee kotiluolassa tappio... Toivotaan ettei tule kunnolla turpiin ja peli on edes paremman näköstä...
 
Viestejä
1 612
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Ei täällä etelässä ikäväkyllä (tai onneksi) ole kamalasti vahvemmat fiilikset. Uudet jenkit Biisoneita vastaan melko kujalla, Nikkarisella 7 menetystä ja kakkoset tippuivat heitonvalinnasta hieman kertoen koko porukalla alle 40%. Tänään odottavissa kuitenkin onneksi vähän vähemmän agressiivinen puollustus, eikä rotaatio mahdollista aivan saman näköistä vauhtipalloa kuin Biisoneilla. Lokkien (ja Larkaksen) osalta olisi erittäin tärkeää avata tänään voittosarake, viimekauden tapaiseen alkukauden räpiköintiin ei vaan ole tänävuonna varaa.
 
Viestejä
1 612
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Veikkaus ei välttämättä ole väärässä. 1-1 pitäis varmaan pärjätä, mielellään vielä molemmissa päissä.
 
Viestejä
1 496
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

No eihän se nyt niin kamalaa ollut. Tai ei oikeastaan juuri ollenkaan. Muuta kuin ajoittain.

Peli hakee selvästi vielä uomiaan, ymmärrettävästi. Silti liian usein hyökkäyspeli seisahtuu takamiehen käsiin ja sisäuhka jää puuttumaan. Samaa karua kieltä kertoo vielä myös (hyökkäys)levypallotilasto. Puolustuspelistä ei oikein voi vielä edes puhua, sen verran helposti kotikorille mennään. En nähnyt Lapuan peliä, mutta oletettavasti tänään nähtiin jo aika paljon parempaa hyökkäyspään peliä?

Vahvistuksista Weatherspoon on todella hyvä, fyysinen ja tarpeeksi hyvä viimeistelijä. Mukava katsella. Davis väläytteli ajoittain ihan hyviä otteita, tosin se luvattu kolmospyssy edelleen yskii pahasti. Troutmanilla samoin muutamia hyviä muuveja, mutta ei kokoaan vastaava pelote.
Sarce jokseenkin tasollaan.
Kotimaisista myönteinen yllättäjä oli Booker. Selvästi varmempaa peliä pallollisena, eikä turhaa höntyilyä. Kanervo ja Lehtoranta aika vaisuja hyökkäyspäässä, puolustus sujui paremmin. Vanttaja on mielenkiintoinen tapaus... Rohkeutta on tullut lisää ja isoakin roolia olisi tarjolla. Tuntuu, että eletään ratkaisevaa kautta hänen osaltaan. Mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan miehen rooli ja ura tästä kääntyy. Tänään nähtiin rohkeaa yritystä, mutta myös enemmän tupelointia. Mutta ne kädet, ne kädet.

Tästä on kuitenkin helpompi jatkaa eteenpäin. Kotiyleisö on tärkeää saada tulemaan halliin ja muutamat suoritukset tänään esim. Weatherspoonilta olivat omiaan lisäämään kiinnostusta. Duunarikoris ja voitot sitä kautta on ihan jees, mutta kyllä yksi näyttävä stara suorituksineen tuo sitä lisäväkeä halliin...
 
Viestejä
301
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Ohhoh. Voittohan sieltä lopulta tuli, vaikka en karmean Lapua-pelin jälkeen siihen juuri uskonutkaan. Lopussa karhumaiseen tyyliin meinattiin taas möhliä peli vähintään jatkoajalle, mutta kerrankin pallo pomppi kotijoukkueelle suotuisasti.

Kummankin joukkueen 5v5 hyökkäys oli aikamoista puuroa. Karhulta nähtiin pari ihan hienoa pick & roll -peliä, mutta siihen se jäikin. Molemmat joukkueet kuitenkin saivat nopeista tai puolinopeista transition-hyökkäyksistä koreja aikaiseksi, ja ihan kohtuu iso määrä oli lopulta pisteitä taululla.

Karhun jenkit näyttivät tänään jo sentään hiukan paremmilta kuin ekassa matsissa. Davis pystyy tuomaan palloa ylös ja vähentämään näin Sarcevicin rasitusta jonkin verran. Mies myös pääsi ihan kivasti vapariviivalle ja laittoikin sieltä palloa pussiin (9/9), mutta pelitilanneheitot eivät vieläkään kulkeneet ollenkaan. Pitikö tämän kaverin olla joku kova heittäjä? Weatherspoon laittoi taas pari todella ilmavaa donkkia ja keräsi muutenkin släshäämällä kasaan reilut parikymmentä pojoa. Heittäjä J.D ei ole, mutta on ainakin näissä kahdessa ensimmäisessä pelissä pussittanut palloa korin läheltä vaikean näköisilläkin liikkeillä. Toivottavasti tässä on ollut enemmän mukana taitoa kuin onnea. Troutman taas ei vieläkään vakuuta, tekee kentällä tuskin mitään huomaamisen arvoista eikä tunnu omaavan erikoista uhkaa oikeastaan mistään kohtaa kenttää.

Hyvä nyt kuitenkin, että avausvoitto saatiin näinkin aikaisin. Seuraavat kaksi peliä, Salo ja Nokia, ovat molemmat myös ihan voitettavissa.
 
Viestejä
253
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Harvoin tulee tuomareista nuristua, mutta nyt ei kyllä ihan näiltä kahdelta herralta osunut... en tiedä sitten näyttikö vain oranssien lasien läpi tältä, mutta selkeitä virheitä jäi viheltämättä ja välillä pilli soi sellaisista tilanteista joista minä en ainakaan virhettä löytänyt. Mites se Seagullsin protestivaraus, tekivätkö?

Jenkeistä sen verran, että säälusikan koeaikaa on ilmeisesti jatkettu. Jos puolustus alkaisi kiinnostamaan niin voisi jatkoa ajatella, mutta tällä hetkellä puolustuspään tekeminen on pahasti hakusessa. Kova pomppu kaverilla on, mutta ehtiikö kehittyä kevääseen mennessä kantavaksi voimaksi? Jotenkin tulee parin vuoden takainen Hankins-Cole mieleen. Troutmanille on tainnut lähtölaskenta alkaa. Jos ykkössentteri kaapii kokonaisen yhden levypallon 21min peliajalla ei taida oikein muuta vaihtoehtoa olla. Tryout vissiinkin loppuu tällä viikolla. Davisista saattaa vielä tulla oikea vahvistus, mutta aluksi voisi lopettaa tuomareille mussuttamisen joka tilanteen jälkeen... Antti ja Juho takkuavat heittopelinsä kanssa, hyvää puolustusta heiltä kuitenkin. Minä pidin Vanttajan pelistä, paikka avauksessa oli ihan ansaittu. Lisää röyhkeyttä vain korille ajoissa.

Vastustajan jenkeistä Conley oli hyvä ja toisella neljänneksellä tuntui että pysäyttäjää ei löydy. Loput jenkit jäikin kyllä sitten täysin näkymättömiksi. Lindbom sai vapaita heittoja ja käytti paikat hienosti hyväkseen.

Pisteet pääasia, vaikka tuuriakin pariin otteeseen oli. Kolkki omalta vapariviivalta :eek: Kaikki kuitenkin lasketaan, viikko aikaa treenata ja toivottavasti nähdään silloin parempaa puolustustakin.
 
Viestejä
1 612
Vs: Karhu - Seagulls 7.10. 2015 klo 18.30

Kiitämme:
-Toivonen, oppinut pick&roll pelin kesällä. Vielä kun saisi pallon.
-Nikkarisen pallovarmuuden parannus
-Sinclairin pitkät kädet, näistä tulee olemaan paljon iloa talven aikana
-Joukkueen kyky nousta takamatkalta, pelit on kiva melkein voittaa vikalla kympillä

Moitimme
-Tuomareiden ailahteleva linja, molempiin suuntiin
-Lokkien taipumus antaa 10+ pinnaa eteen ensimmäisellä neljänneksellä, pelit ois kiva ei vaan melkein voittaa
-Puollustuksen hölmöilyt, 23 vaparia, käsittämätön määrä and1 pinnoja, useampi lähestymisestä päälle hyppy kaaren takana
-Myers, mielenkiintoinen projekti, epäilemättä iso upside, mutta vaatisi alkukaudesta ympärilleen 3 vahvistusta, jotka valmiita pelaamaan ennen joulukuuta.
-Heinonen, syksyn loukkaantuneen olon jälkeen ei vielä riittävällä tasolla kantamaan jengiä oikein kummassakaan päässä homman muuten yskiessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös