Koripallo.com

Vilpas - Seagulls 27.10 Salohallissa

Viestejä
1 612
Vilppaan ansiokas ennakko avaa pelin pointteja. Molemmilla joukkueilla hieman otteluruuhkaa. Lokeilla ensimmäistä kertaa pelissä mukana pari päivää aiemmin suomeen saatu vahvistus. Molemmilla "nää pitäis voittaa" peli mikäli sarjataulukossa halutaan etsiä paikkaa muualla kuin viimeisillä pleijari sijoilla.
 
Viestejä
3 084
Vs: Vilpas - Seagulls 27.10 Salohallissa

Seagulls selkeästi parempi. Vilpas kaatui levypalloihin ja agressiivesti rimaa kohti hyökännyt Gulls pääsi viivalle melkeen tuplaten verrattuna Vilppaaseen.
Kallio jatkoi hyviä ottteitaan samoin Dufault. Muu joukkue aika epätasainen.
Conley oli kova ja parempi voitti tänään, ei epäilystäkään siitä.

Rumpuryhmälle suuri peukku. Tulkaa jatkossakin!
 
Viestejä
1 060
Vs: Vilpas - Seagulls 27.10 Salohallissa

Upee ilta Conleylla, Sinclairkin taas hyvillä tehoilla taas... muilla aika vaisua pisteiden osalta. Tää oli Lokeille kyllä must voitto, koska perjantaina vastaan tulee persustat bussimatkasta puuduttanut hallitseva mestari!
 
Viestejä
79
Vs: Vilpas - Seagulls 27.10 Salohallissa

Luokatonta peliä kotijoukkueelta, mutta perjantaina petrataan. Ei se ainakaan enää huonommaksi voi tästä mennä.
 
Viestejä
1 612
Vs: Vilpas - Seagulls 27.10 Salohallissa

Lokit voittivat tälläkertaa hyvällä yrityksellä pakkipäässä ja Coopin isolla illalla. Peli oli välillä melkoista sekoilua molemmissa päissä, mentykset kotijoukkue onnistui viemään 19/16, jotain pelistä(tai tilastoinnista) kertoo, että lokeilla on sarakkeessa 3 riistoa. Watson esittteli urheillisuuttaan, mutta pelasi omaan silmään erityisest hyökkäyslevyissä aika löysästi ja yritti pomppimisellaan paikata kroonista heikkoa sijoittumista pakissa, onnistuen nopeiden hyökkäysten vastaanotossa sekottamaan välillä koko pakan totaalisesti. Heitot 2/7 sisään noin metristä jättää myös tilaa parantaa. Nikkarinen, Lindbom, Heinonen kolmikko ei vieläkään osu kaaren takaa, nyt onneksi Conleyn vire pienensi kolmikon heittovolyymiä rankasti.

Kaikkien pelien voittamisesta saa 2 pistettä, voitosta on helpompi lähteä eteenpäin, heikommat jengit pitää voittaa ja muita kliseitä. Watsonissa on potentiaalia pelata kevääseen saakka ja ehkä Larkas saa molempien päiden konseptinsa pikkuhiljaa vietyä jengiin sisään. Perjantaina jatkuu.
 
Viestejä
2 782
Vs: Vilpas - Seagulls 27.10 Salohallissa

clikc sanoi:
Lokit voittivat tälläkertaa hyvällä yrityksellä pakkipäässä ja Coopin isolla illalla.

Lokit on tähän mennessä elänyt ja kuollut täysin Coopin pelin mukaan. Enkä usko että siihen suurta muutosta tulee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös