Koripallo.com

Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Viestejä
237
Mielenkiintoinen Korisliigapeli luvassa tulevana keskiviikkona Kauhajoella!

Karhubasket on kuluneella viikolla purkanut pelaajasopimuksen Sebastian Bookerin kanssa mutta Aleksi Akpaso on toipumassa, kipsiä vaatineesta, käsivammastaan. Yksi lähti, toinen kuntoutuu...

Karhubasket hävisi viikko sitten Salossa pisteen erolla kotijoukkue Vilppaalle, joten varmasti tämä kaivattu puolentoistaviikon pelitauko on antanut joukkueelle aikaa treenata kuvioitaan parempiin kuosiin. Keskiviikkona se nähdään omin silmin!

Faktaa on se, että Kouvot eivät ole tälläkaudella hävinneet vielä kertaakaan eikä Kauhajoelta ole vielä tälläkaudella vierasjoukkue pisteitä ottanut mukaansa. Tulevana keskiviikkona toisen tilastoihin tulee muutos. Kestääkö Karhubasketin kotitaika vai ottaako Kouvot uuden päänahan tämän kauden voittotiliinsä?

Kaikki kynnelle kykenevät keskiviikkona Karhuluolaan ja sitä kuuluisaa ääntä saliin!

Ihmispallon vastinetta odotellessa!
 
Viestejä
2 507
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Huomenna on menoa ja meininkiä 8]


Karhubasketin otteluennakko: http://www.karhubasket.net/site?node_id=3&action=show_data&p_id=1973&row=1
 
Viestejä
253
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Toivottavasti Karhu pystyy edes jotenkin vastaamaan Kouvojen alkukauden vahvaan peliin. Jos kärjistää haluaa niin voitolla pysytään kärkijoukkueiden vauhdissa; tappiolla ollaan viivan tuntumassa Kobrien ja KTPn kanssa eikä runkosarjan piikkipaikka ole enää omissa käsissä. Kausi on toki vielä pitkä ja kaikki mahdollista, mutta alkukauden esitykset on Karhulla heiluneet niin paljon että ei auta kuin toivoa että se hyvä päivä koittaa huomenna.

Vaikeuksia on tiedossa Kouvojen nopean takakentän kanssa varsinkin puolustuksessa. Bojanin ollessa penkillä tulee olemaan vaikeuksia hyökkäyspelin rakentelun kanssa, ellei sitten tauon aikana ole viritelty uusia kuvioita. Vaikea lähteä voittajaa veikkaamaan, mutta samanlainen kolkkipäivä jos osuu kohdalle kuin Salossa pitäisi kaiken järjen mukaan korinalle aueta tilaa niin että pystytään sieltä voitto ratkaisemaan. Huomenna ollaan viisaampia.
 
Viestejä
3 483
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Kouvojen ennakko:
http://www.kouvot.fi/kontiot-kohtaavat-keskiviikkona-pohjanmaalla/
 
Viestejä
7 517
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Pitkä pelitauko, pitkä ajomatka ja hankala vierassali. Siinä on otollinen tilaisuus Karhulle hoitaa Kouvoille ensimmäinen tappio. Silti uskon Kouvojen takamiehistön hyydyttävän Bojanin ja vievän Kouvot sitä kautta voittoon. Bojan on tosin joskus onnistunut kalastelemaan reippaasti virheitä, näiden kalastelu voi kannattaa...
 
Viestejä
7 517
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Näinhän siinä pääsi käymään, mitä ounasteltiin. On se Kanervo sitten kova jätkä. Kouvoilla himpun tahmeaa liike ja kun jalat ei toimi ei uppoa kaukaakaan. Mikä ilmeen kannalta oli huolestuttavaa, niin meinasi nitkahtaa lopussa ja turhautua joku(nen) pelaaja. Toivottavasti oli vain hetken heikkohetki....

onnittelut karhulle. Järkevää pelaamista ja hyvää puolustukseen paluuta. Ei päässyt kouvot hurjasteleen
 
Viestejä
19 540
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Kouvojen kotimaiset yhteensä 9 pinnaa ja nekin teki Kaunisto.

Kai sieltä edes Hirvoselta ja Madseenilta odottaisi muutamaia koreja heiltäkin. Ainakin kun niitä on täällä aina hehkutettu tähtipelaajiksi?
 
Viestejä
2 089
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Jyrin kasvatit on kovia, Kouvot tapansa mukaan treenasi kovaa 2 vk luppoajan.

Kouvot,Karhu, Piisami ja Lokki ovat sarjan kärkiporukka nyt ja hyvin todennäköisesti kevääseen asti.

Haastajina Kataja jos saavat sentterin jostain ja Jessen pois apuhuoltajan hommista. Pyrintö on myös kova haastaja kunhan hommaavat muutaman ulkolaisen lisää.

Upea sarja menossa ja tämä karhu kouvo peli oli mainiota prää korisliigalle.
 
Viestejä
301
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Jihaa, Kouvot on lyöty!

Ehdin näkemään vain neljännen jakson pelistä, mutta ainakin siinä Karhu näytti olevan koko ajan askeleen edellä. Kouvojen pelätty hyökkäys ei nyt jostain syystä kulkenut, vaan hommaa yritettiin ratkaista lähinnä yksilösuoritusten kautta. Karhun joukkuepuolustus oli ihan mallikasta tietty myös.

Kouvojen perimeter defense oli aggressiivinen ja vaikeuksia meinasin välillä olla, mutta hyvin malttoi Karhu kierrättää palloa mieheltä miehelle. Tämä kärsivällisyys avasi sitten kuitenkin aina jonkun paikan, johon hyökätä. Kanervo oli vireessä, Kinnard ja Weatherspoon hoitivat oman tonttinsa mallikkaasti. Davis laittoi yhden todella pahasti epäonnistuneen kolmosen tuurilla levyn kautta sisään, ja tämä yhdessä muutaman Kouvo-epäonnistumisen kanssa ratkaisi pelin lopulta kotijoukkueelle.

Hyvä!
 
Viestejä
7 517
Vs: Karhubasket -Kouvot, ke 18.11.2015 Kauhajoella

Hilguma sanoi:
i. Davis laittoi yhden todella pahasti epäonnistuneen kolmosen tuurilla levyn kautta sisään, ja tämä yhdessä muutaman Kouvo-epäonnistumisen kanssa ratkaisi pelin lopulta kotijoukkueelle.

Hyvä!

jos en väärin muista, niin kouvoilla oli hetken momentum kolmannen lopulla. En muista menetettiinkö palloa, mutta kanervo laitto metri viivasta kohtalaisessa häirinnässä kolkin ja viime hetken hypärin tosi vahvasti häirttynä jakson loppuun...

kouvojen itsevarmuus puuttui tuli useita helppojakin syöttöhasseja, mitkä selvästi söi miestä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös