Koripallo.com

Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Viestejä
1 625
Perjantai-illan huumaa tiedossa tänään Kisiksellä, kun Karhu saapuu yrittämään kauden ensimmäistä vierasvoittoaan, tällä kertaa Seagullsseista. Karhu kaatoi, kolmoset 3/21 kivittäneet, Kouvot kotonaan keskiviikkona 12 päivän huilin jälkeen. Kauhajoki ollut totutusti vaikea paikka vieraille, eikä Karhun ole tarvinnut pisteitä vierailijoiden mukaan antaa. Kauhajokelaiset ovat kuitenkin hävinneet toistaiseksi kaikki 4 vieras peliään. Näistä tappiosta kolme on tullut yhden korin erolla ja ensimmäistä Kobra peliä voidaan pitää joukkueen tämän hetkisen ilmeen kannalta merkityksettömänä. Vierailulle saapuu siis varmasti nälkäinen ja vihdoin ehjää vieraspeliä janoava Karhu.

Seagulls nauttii osin sarjaohjelman avustamana 5 ottelun voittoputkesta hankalan alun jälkeen. Erinomaisen ottelurytmin saatteleman ovat kaatuneet niin väsynyt Bisons, europeleihin keskittynyt Kataja kuin vajaamiehinen Nokiakin. Vastustajien heikkojen paikkojen hyödyntämisen lisäksi lokkien voiton avaimet ovat löytyneet puolustuksen intensiteetistä, Conleyn erinomaisista otteista sekä vihdoin pelikelpoisen sentterin löytymisestä kokoonpanoon.

Karhu ja Seagulls ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen lokakuun alussa, jolloin Kauhajoen taika piti viimehetken ohisuhahtaneen Conleyn kolmosen marginaalilla. Karhu on tuon jälkeen vahvistunut Kinnardilla ja päästänyt Bookerin menemään, kun taas lokeilla vaihtunut iso jenkki Mayers kokoa pienempään Watsoniin. Molempien jengien peli on mennyt kauden toisesta ottelusta harppauksin eteenpäin molemmissa päissä kenttää, joten liikaa ei sovi jäädä puolentoista kuukauden takaisia muistelemaan.

Otteluparin eroja ja yhtäläisyyksiä etsittäessä voidaan tuttuun tapaan nostaa esille pistekeskiarvot. Seagullsin viimepeleissä ei ole koreilla juhlittu, vaan ottelut on ratkaistu tiukalla puolustamisella Karhun pelatessa hieman runsas korisempia pelejä. Toinen merkittävä ero löytyy roolituksesta, Karhulla Bojanin vastuu pallonkäsittelystä ja pelin pyörittämisestä on korostuneen suuri, mutta skoraus vastuu jakautuu korisliigan mittakaavassa laajasti kuuden miehen päästessä 2 numeroisiin keskiarvoihin. Gullsin puollella 2 numeroisilla keksiarvoilla voi koreilla vain 4 pelaajaa, joista Lindbom ja Heinonen vielä vuorottelevat vahvasti On ja Off iltojen muodossa. Conleyn ja Sinclairin vastuu pisteiden tehtailun osalta siis Lokkien puolella korostunut, kun taas pallokäsittelijöitä löytyy takakentällä laajahko nippu.

Kauhajoki on tähänastisissa vieras tappioissa hävinnyt pelejä pääosin lopussa, johdettuaan 3/4 peleistään 3. jakson jälkeen. Bussi ja keskiviikon peli eivät varmasti helpota ensimmäisen ehjän vieras peli suorituksen löytämistä. Lokeilla on erityisesti kotona ollut vaikeaa heittopelin kanssa. Mikäli Karhu halutaan kaataa, täytyy kaaren takaa alkaa osua. Karhun peleissä Bojan aina isossa roolissa. Löytyykö Lokkien takamieskolmikolta lääkkeet herran pelin sivuraiteille luistamiseen vai löytääkö Bojan tilan omiin ratkaisuihin ja muiden ruokkimiseen. Levypallot Lokkien täytynee viedä nimiinsä molemmissa päissä, jos Karhun vieras piinaa halutaan jatkaa.

Saadaanko tällä kertaa omien esittelyyn oikea biisi päälle? Jatkuuko tanssityttöjen määrän pienentyminen? Kiinnostaako Karhu Helsingissä ja mitä se uusi se uusi Seagulls kaulaliina maksaa? Nämä ja selostajan sotkeentuneet sanat selviävät parhaiten paikanpäällä.
 
Viestejä
2 507
Vs: Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Olis Karhulla jo korkea aika alkaa voittaan vieraissakin.. Ei voitto kyllä tänäänkään helpolla tuli mutta on se mahdollista..

Pakko se on luottaa tänään Karhuun ja ottaa veikkaukselta 2.1 kertoimella Karhu lapulle 8]
 
Viestejä
1 625
Vs: Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Taas mennään alle 140p vauhtia. Ei tunnu oikeen olevan Conleyn päivä, Timi ja Calle osuvat onneksi kerrankin samana päivänä. Karhu rikkoo lokkien puolustuksen nätisti palloliikkeellä heti kun siihen aukeaa mahdollisuus. Lokeilta vaaditaan molempiin päihin napsu lisää laatua toteutukseen jos pisteet halutaan kotona pitää.
 
Viestejä
2 507
Vs: Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Kyllä se vain lopuksi Conleyn päivä oli :p


Ei vieläkään vierasvoittoa Karhulle tällä kaudella.... :-\


Troutman tänään 4/2 ::)
 
Viestejä
301
Vs: Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Nimimerkille clikc nostan hattua aktiivisesta ja asiapitoisesta kirjoittelusta. Jatka samaa rataa!

Peliä en taaskaan ehtinyt näkemään, mutta onhan tämä nyt vähän mystistä että vieraskentällä sitä voittoa ei onnistuta samaan sitten millään. Edelleen olen sitä mieltä että Weatherspoon ja Troutman olisi syytä vaihtaa, mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.
 
Viestejä
1 060
Vs: Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Vakuuttava kotivoitto Gullseille! Kyllä se vaan herkistää, kun Timi se antaa aina ja vain laatua joukkueelle ;) Lokeilta hyvä ilta, löytyi kyllä leveyttä taas. Calle onnistui, Conley kantaa taas ja ottaa isoja ratkaisuja, kun voittoa sinetöidään. Bojan pidettiin hyvin pimennossa. Jenkit on kyllä kohillaan nyt, Watson vähän jäi pienen näköseksi, mutta silti vahva kaveri. Lob city toimi taas Nikkarisen upee passi Sinclairille ;)
 
Viestejä
1 625
Vs: Seagulls - Karhu 20.11 Kisiksellä

Conley ja sivussa koko Seagulls taas paransi riittävästi toiselle puolikkaalle ja puristi viimeisillä minuuteilla voiton. Lopussa Conley skoraamisellaan ja Watsonin tärkeillä blokeilla ja hyökkäyslevyillä saivat taitettua Karhun rynnistyksen. Tämä tuntuu olevan kotipelien kaava nyt, pelataan juuri ja juuri tarpeeksi hyvin, jotta pisteet pysyy himassa, mutta jokakerta tehdään jossainkohtaa homma itselle vaikeaksi heittämällä palloa seinille tai layuppeja ohi. Onneksi meillä on tänä vuonna Conley ottamassa hyökkäyspäässä vastuuta ja Anttolla malttia antaa pallo Coopin käsiin.

Karhun viime minuuttien tekemisessä, erityissti Davisin tekun jälkeen, alkaa näkymään tämä vieraspelien kirous. Jokainen oma epäonnistuminen tai puolustushassi nostaa Kauhajokelaisten naamalle ilmeen, josta voi katsomoon saakka lukea "ei tässä nyt taas voi käydä näin"

Karhu jatkaa seuraavaksi kotonaan Biisoneita ja Nokiaan vastaan, seuraava vierasvoiton yritys on edessä puolentoista viikon päästä Loimaalla. Lokeilla sarjaohjelma tarjoilee Kouvoja viikon välein tuplana. Vähän jo hirvittää, mutta viimeaikojen esitykset ovat luoneet uskoa omiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös