Koripallo.com

Kouvot - Kobrat la 2.1.2016 klo 17:00 @Mansikka-aho

Viestejä
3 483
Kouvojen ennakko:
http://www.kouvot.fi/kouvot-aloittaa-uuden-vuoden-kotikentalla/
 
Viestejä
3 483
Vs: Kouvot - Kobrat la 2.1.2016 klo 17:00 @Mansikka-aho

Kouvojen raportti:
http://www.kouvot.fi/kouvoille-tusina-voittoa-tayteen/
 
Viestejä
7 517
Vs: Kouvot - Kobrat la 2.1.2016 klo 17:00 @Mansikka-aho

Matsia tuli nauhalta katsottua ja jos nyt hieman jotain yrittäis kommentoida. Minusta on hienoa nähdä, että Kouvot kykeni tällä kertaa voittamaan ilman mitään maagista heittopäivää. Päinvastoin annettiin vielä turhia tasoituksia missaamalla nostoja korin alta ja helpohkoja lay-uppejakin ohi. Voitto saatiin korinaluspelureiden ansiosta. Kaunisto ja Gibson oli väkeviä korin alla vaikka mitään maagisia 30/15 tilastoja ei tehtykään. Kaunistolta vain yksi kolmosyritys mikä kuvastaa selkeästi asennemuutosta. Aikaisemmin viskoi enemmän kolkkeja kuin kakkosia, mutta nyt aktiivisesti leikkauksista suoraan korille. Gibson taas on peto ja erityisesti Rowlandin mukaantulo Kouvoihin on tiennyt Gibsonille selkeästi enemmän palloja korin alle.

Madsen +17 kuvastaa hyvin miehen tekemistä, vaikka ei muuten tilastoissa häikäissy. Hyvää taistelua ja hyvää puolustusta. Pystyy olemuksellaan tekemään tilaa muiden aloille hyökkäyksessä ja skriinaa myös kivasti varsinkin puolinopeissakin.

Rowland on tervetullut lisä Kouvoihin. Pallollinen hyvä pelaaja, joka kykenee viemään ajoja keskeltä joko loppuun asti tai ruokkimaan erityisesti Gibsonia.

Lapua taipui lopussa mielestäni kumman helposti. Viimeinen aikalisä otettiin liian myöhään ja Kouvot sai lopussa muutamilla hyvillä puolustussuorituksilla riittävän momenttumin ja kaulan aikaan. Koko pelin aikana ei isommin ollut epäselvää kumpi pelin tulee voittamaan, mun mielestä Lapualta puuttui se voittamisen tahto valmennusta myöten. Ei oltu hereillä ja valmiita taistelemaan lopussa, kuten Kouvot DJ:n ja Madseenin johdolla oli.
 
Viestejä
1 157
Vs: Kouvot - Kobrat la 2.1.2016 klo 17:00 @Mansikka-aho

Mielestäni Lapua on joukko ihan kelvollisia pelaajia mutta joukkue se ei ole tai ei ainakaan pelaa joukkueena. Kobrissa taitaa olla joukkuetta suurempi tähti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös