Koripallo.com

Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Viestejä
6 198
Katajan viikon ainoa Korisliigan peli on sunnuntaina kun sarjakärjen vieraaksi saapuu sarjassa sijalla 9. majaileva ja pudotuspelipaikasta taisteleva Lapuan Kobrat. Katajan otteissa on viime aikoina ollut nähtävissä väsymystä, ei toisaalta ihme. Siltikin tuloksellisesti tämä otteluruuhka ollaan selvitetty vähintäänkin kunnialla. Europelit päättyi (toki yksi jäljellä, mutta ei panosta), joten Kataja voi keskittyä jatkossa vain Korisliigaan. Tottakai olisi ollut hienoa jos Kataja olisi jatkoon mennyt, mutta lohko oli varsin kovatasoinen. Ois kannattanut se alkulohko voittaa.. Kataja ja Lapua ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja Kataja on voittanut molemmat. Kataja on lähtökohtaisesti selkeä suosikki kotonaan, mutta mikä on energiataso? Ilmeisesti pientä sairastelua on ollut ja ainakin Tommi puuttuu tästä ottelusta.

Ennen ottelua juhlitaan 70-vuotta täyttävää seuraikonia, Eero Oksavaa Kahvien ja puhallinorkesterin muodossa. Siltikään mitään yleisöryntäystä tuskin on tulossa. Tärkeä peli silti tämäkin kun taistellaan runkosarjan voitosta.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Nyt kannattaa kaikkien Katajan pelaajien tuijottaa pitkään sarjataulukkoa ja jättää takit kotiin. Onhan tää nyt niiiin selvä peli......
 
Viestejä
477
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Pelihän tulee olemaan edellisiin verrattuna ihan erilainen. Yksin yrittäjä Momo, kenestä en parin ekan pelin jälkeen pitänyt ollenkaan on vaihtunut kokeneeseen Rowlandiin, joka on aito pelintekijä ja joukkuepelaaja. Toivottavasti tämä näkyy positiivisena kobrien pelissä. Momo ja Brothers oli liian samanlaisia pelaajia ja Brothers selvästi parempi heittäjä. Kuuleman mukaan Momo myös hankala persoona joten joukkueen syöpä vain kiertoon niin mahdollisuudet on pleijaripaikkaan vielä hyvät.

Rannikko vs Rowland on mielenkiintoinen kaksikko. Molemmat todella kokeneita kettuja ja nopeudessakin samalla viivalla.

Toivottavasti Peltokankaan kolmonen osuu tänään.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Sen verran olen saanut sisäpiiritietoa, että Katajasta vain penkkimiehet pelaavat tänään. Aloitusviisikkoa säästellään merkityksemättömään Makkapi-peliin.....Kyse kuitenkin silloin Toikan kunniasta.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Että semmoinen pois-alta-peli.

Katajan osalta ensin kateltiin ja pelailtiin. Sitten vähän pelattiinkin. Sitten taas kateltiin ja takkia auottiin ja lopulta taas hiukan pelattiin. Ei paljon, mutta juuri riittävästi.

Eli eipä ollut oikein Katajalla halua puolustaa ja hälläväliä oli muukin tekeminen. Vain tarvittava tehtiin, että voitto tuli.

Katajalta puuttui siis ykkössentteri ja Antriikan poika. Penkkiä olisikin voinut tänään enemmänkin peluuttaa. Viidperin pelistä näkee, ettei ole saanut vastuuta. Vähän pallo tahtoi poltella, mutta muuten kyllä puolusti ok ja viimeistelikin.

Peteltä huippuheittoilta.

Vastustajan annettiin rauhassa viritellä kolmosiaan ja hyvinhän he silloin uipposivatkin. Lopussa vain polttoaineen loppuminen haittasi sihtiä.

Illan parasta oli Rannikon alliooppi Simssonille, joka taas tälläsi takaperin morkulan sukkaan.

Skruppi alkaa olla ynnämuita vahvistuksia Tesrosiäärin kanssa. Ja Wilssonin kolkit ei nykyisin uppoa laisinkaan.
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Se tehtiin, mitä tarvittiin. Kuten JOE sanoi, välillä innostuttiin pelaamaan, välillä taas nukuttiin. Puolustaminen Katajalta laiskaa suurimman osan pelistä, tällä puolustamisella tulee Karhua ja Biisoneita vastaan turpaan. Ja montaa muutakin. Onneksi heitto upposi tänään kivasti kokonaisuutena, vaikka esim. Wilson onkin kadottanut kaukoheittojyvänsä jonnekin. Muuten toki ok peli. Peten ilotulitusta oli kerrassaan ilo katsella! Tuota se parhaimmillaan Petellä on. Eipä tästä muuta. 10 peräkkäinen kotivoitto, mutta toki kärkijoukkueista ollaan kotona kohdattu vain Pyrintö ja Kouvot. Ensi kuussa Areenalle tuleekin sitten Karhu, Biisonit ja Pyrintö. Niissä peleissä ei keskinkertainen esitys tule riittämään.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Taisi tulla Kooprille takkiin tuossa Roolandin tapauksessa....no aika näyttää, mutta nyt ainakin näytti Oostin ....tai ei siis näyttänyt miltään....

Eikä ihan Rannikon tasoinen pointti ollut myöskään. Toki Kärmes oli siinä oikeassa, että kokeneita molemmat. Siihen taisi yhtäläisyydet jäädäkin.
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

JOEN SUU sanoi:
Aloitusviisikkoa säästellään merkityksemättömään Makkapi-peliin.....Kyse kuitenkin silloin Toikan kunniasta.

Tämän kauden osalta merkityksetön, mutta ensi kautta silmällä pitäen voi olla kyse isostakin asiasta. FIBAn arpakoreissa jatkolohkon kolmonen voi olla paljon merkittävämpi joukkue kuin jatkolohkon nelonen... Tai sit voi olla olematta, kun eihän vielä ole varmuutta minkälaisia eurosarjoja edes ensi kaudella pelataan.
 
Viestejä
477
Vs: Kataja vs Kobrat su 31.1. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Jeps. Katoin vasta lauantaina viikon takaisen karhu-kouvot matsin, jossa roulanti esitti aika hyviä otteita ja tein arvion lähinnä sen mukaan, että olis hyvässä vireessä. Paskat ollu. Tai oli varmaan housuissa.

Jäätävää heittopeliä katajalta ekalla puolikkaalla ja sen turvin helppo voitto kotijoukkueelle.

Kyllä tua roulanti viälä pykää tuasta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös