Koripallo.com

Kobrat-Seagulls

Viestejä
547
No on se jo ihme ettei ketään kiinnosta? Kuitenkin tiukkaa vääntöä playoff-paikoista ja jopa kotiedusta.
 
Viestejä
1 625
Vs: Kobrat-Seagulls

KP.comin vähiten internet kiimaa aiheuttavat Lapua Kobrat (2015-2016 4 sivua) ja Helsinki Seagulls (2015-2016 11sivua) iskevät lauantaina yhteen Lapualla. Kobrat sivuillaan ennakoi vaikkei kovin montaa kiinnosta.

Molemmilla jengeillä runkosarjan tavoite killuu porkkana melko lähellä, mutta takaa tullaan kovaa. Kobrille sarjapaikan varmistaminen on taas kerran virallinen tavoite, KTP:n väijyessä voiton päässä takana jonkin sortin nosteessa ja Vilppaan ja pleijaripaikan ollessa tarjolla vain voitto edellä reagoiden vahvistusten heikentyneisiin esityksiin pelaaja vaihdoksilla. Seagullsn virallinen tavoite, kotietu ja pitkä kevät, on sekin ei niin kovin kaukana. Pelin enemmän pelannut Pyrintö tasapisteissä viidentenä ja kaksi peliä enemmän tahkonnut Kouvot neljännelle paikalla 3 voittoa enemmän saalistaneena. Vaikka siis neljäs paikka on vielä omalla pelaamisella haettavissa, ei lokeilla ole varaa antaa enää yhtää tasoitusta keskikastin jengeille, 3 kertaa turpaan Kotkalta, viimeinen vielä kotona todella rumasti, saattaa sekin maksaa jo kotiedun.

Lapua on tälläkin kaudella ollut Lapua, jengi jonka joukkuepeli ja materiaalin laajuus ei oikein riitä tasaiseen suorittamiseen korisliigassa, mutta joka kykenee hyvänä päivänä kiusaamaan aivan jokaista. Useilta kausilta Lapuasta päällimmäinen mielikuva on ollut yksi huikea, mutta loppukaudesta joukkuetekemiseen turhautunut ja kovin vähän puolustus suuntautunut jenkki, tälläkin kaudella hurjia usage lukuja paukuttanut MoMo Jones keikkuu vielä kotiinlähettämisensä jälkeenkin sarjan pistetilaston ykkösenä hieman yli 20p keskiarvolla. Momon motivaation korvaajaksi löydettiin tälläkertaa kesken kauden loukkaantumis tuuraajaksi Kouvoihin tällekaudelle tuotu, mutta Kobrista viimekaudella tuttu Rowland, jonka pääasiallinen tarkoitus olisi saada jengi pelaamaan yhteen jatkuvan 1 vs 5 puskemisen sijaan. Lapuan Suomalaisista omaan mieleen on jäänyt lähenni Twitterin puolella ainakin kerran "liigan aliarvostetuimmaksi suomalaiseksi" tituleerattu Panu Peltokangas, ihan tähän asti en itse lähtisi, mutta hyvää tekemistä yhtä kaikki.

Seagulls pelaa taas liian pitkältä tuntuneen tauon jälkeen miltei täydellä kokoonpanollaan, jengin tärkeimmän pelaajan Jason Conleyn tehtyä paluunsa Vilpasta vastaan miltei 2kk huilin jälkeen. Coopin paluuta keventämään on lokkeihin värvätty vihdoin myös neljäs amerikkalais vahvistus NBA D-liigaa alkukauden pelanneen Travis Relefordin muodossa. Releford alkaa Salon visiitin perusteella päästä tekemiseen sisään ja myös Gulls "sentteri" Watson parantunut otteita kauden edetessä. Lokkeista eniten minuutteja ahkeroinut James Sinclair on mainion alkukauden jälkeen hieman takellellut, mutta tuonut silti varmat reilun 10p miltei joka matsiin. Suomalaisista Antto pelaa hyvää kautta ja Jake tarjoaa laadukkaita minuutteja takamies tontille penkiltä vaikkei jalka pakissa aivan enää riitä nopeimpia 1-2 paikan pelaajia vastaan. Pidemmistä miehistä Timi ja Calle saavat jengin rakenteesta johtuen kantaa melko suurta roolia isompia 4-5 paikan pelaajia vastaa puolustuksessa, jonka yhä uskon rokottavan miesten tehokkuutta hyökäyksessä erityisesti kaaren takaa. Oma mielenkiintoinen twistinstä liittyy Lokki Kapteeni Niskaseen, joka syrjäytetty tälläkaudella aloitus viisikosta pitkälti Sinclairin roolin kautta. Antti on nyt ollut muutaman pelin sivussa, kapteenin vastuun siirtyessä Anttolle, miehen kuumapäisyyden huomioiden tämä omaan silmään vähän erikoinen ratkaisu, mutta kuvittelen tämän liittyvän Antton ja Larkaksen universiadi historiaan. Hienoinen pettymys Helsinkiläisten joukossa tälläkaudelle on ollut penkkimiesten kehitys. Sahlberg, Sulonen, Nanski ja Toivonen nelikosta oikein kukaan ei ole kyennyt nousemaan kunnon minuuteille Larkaksen rotaatiossa, erityisesti Toivosen asenne kentällä pistää postiivisesti silmään ja toivottavasti mies ottaisi vielä sen yhden stepin tekemisen varmuudessa eteenpäin, jotta tulevissa kausilla paikka rotaatiossa olisi vahvemmin tarjolla.

Lokeilla on on takanaan voittoisa kasvojenpesu Salos kahden surullisen mahalaskun jälkeen, Lapualla taas tiukan väännön jälkeen niukka tappio vahvistuneelta Nokialta. Molempien esityksiä voidaan kuitenkin kutsua viimeaikoina nätisti sanoen vaihteleviksi. Lapualle on pitkä matka, joten viiden tunnin bussijalat ovat toki uhka tai mahdollisuus kannatetun jengin mukaan, muuten Lokit hoitanevat. Veikkaus tarjoaa kertoimiksi 2,3/1,55, oma uskoni on suurempi
 
Viestejä
1 625
Vs: Kobrat-Seagulls

Vähän pitäis puolustaa, korinteko kisaa ei voiteta.
 
Viestejä
477
Vs: Kobrat-Seagulls

Tuomarit kyllä vähän avitti meikäläisiä mut kaikki kelpaa 8]
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös