Koripallo.com

Naantali SPA Chus Mateo Academy

Viestejä
1
Espanjalainen huippuvalmentaja Chus Mateo tuo koripalloakatemiansa ensi kesänä Suomeen, tarkemmin sanottuna Naantaliin 1.-6.8.2016

Naantali SPA Chus Mateo Academy on tarkoitettu kaudella 2016-17 A- ja B-junioreissa pelaaville tytöille ja pojille. Chus Mateo toimii parhaillaan Real Madridin apuvalmentajana, jonka mukana oli voittamassa viime keväänä Euroliigaa, Espanjan mestaruutta ja Espanjan Cupia Copa del Rayta.

Leirin olosuhteet ovat huipputasoa - majoitus Naantalin kylpylässä ja harjoitukset Susijenginkin käyttämässä Maijamäen liikuntahallissa. Käy lukemassa lisää osoitteesta http://www.turkukoris.com/Naantali_SPA_Chus_Mateo_akatemia
 

Naantali SPA

Vs: Naantali SPA Chus Mateo Academy

Turkukoris sai ilahduttavan viestin Espanjasta, kun saimme Naantali SPA Chus Mateo Academyn rehtorilta luvan avata ilmoittautumisen myös 15:lle ensin ilmoittautuvalle tulevan kauden C-ikäiselle tytölle ja pojalle (2003 ja 2004 syntyneet).

Myös leirin alkuperäiselle kohderyhmälle 1998 – 2002 syntyneille on avoinna vielä 5 paikkaa.

Lisäksi leirin sponsorit mahdollistavat sen, että pystyimme jatkamaan nopeiden ilmoittautujien etua eli ennen 15.3. ilmoittautuvat pääsevät leirille erikoishintaan 595 €!

Käy lukemassa ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot osoitteessa http://www.turkukoris.com/Naantali_SPA_Chus_Mateo_akatemia
 

Solbasket

Vs: Naantali SPA Chus Mateo Academy

Naantali SPA Chus Mateo Academy järjestetään tänäkin vuonna Naantalin tarjoamissa hulppeissa olosuhteissa 3.-8.8.2017

Valmennus staff on kovinta, mitä Euroopasta löytyy Real Madridin Chus Mateon johdolla. Myös olosuhteet ovat sellaiset, joihin korisleireillä on harvoin totuttu - majoitus Naantali SPA:ssa ja harjoitukset viereisessä Susijenginkin käyttämässä Maijamäen liikuntahallissa.

Käy lukemassa lisäinfoa osoitteesta http://turkukoris.com/chus-mateo-akatemia/
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös