Koripallo.com

Pyrintö vs. KTP 26.3. 16:35

Pääseekö KTP playoffeihin?

  • Kyllä

    Ääniä: 2 50,0%
  • Ei

    Ääniä: 2 50,0%

  • Äänestäjiä
    4
Viestejä
1 041
Viimeisessä kohtaamisessa Pyrinnöllä on omissa käsissään mahdollisuus kotietuun pudotuspelien ekalla kierroksella, KTP:lla ei mitään. KTP on riippuvainen Nokian suorituksesta lokkeja vastaan (kohtaamiset Seagullsille 3-0). Nokia pelannut aika alavireisesti, mutta Nokian tappio ei yksistään riitä playoff-paikkaan. Kotkan täytyy myös voittaa pyrintö.

Pyrinnön edellinen peli oli juurikin Nokiaa vastaan, josta se kaapi niukan voiton. KTP kärsi masentavan jatkoaika-tappion kova vireiselle Kouvoille. Tällainen tappio syö taatusti miestä, joten on epäselvää saako KTP täyden latauksen viimeiseen matsiin. Pyrintö on ennakkosuosikki kotikentällään. Kävi miten kävi, paska maku jää suuhun tältä kaudelta.
 
Viestejä
1 041
Vs: Pyrintö vs. KTP 26.3. 16:35

Puoliaika ja Pyrintö johtaa kolmella. Nokialla Seagulls johdossa, eli kaikki on vielä auki.
 
Viestejä
1 041
Vs: Pyrintö vs. KTP 26.3. 16:35

On se nyt helvetti kun Duncan ei osaa pistää vapaita lay-uppeja sisään. Miten tuo on edes mahdollista?
 
Viestejä
1 041
Vs: Pyrintö vs. KTP 26.3. 16:35

No, se siitä sitten. Nyt vaan jännitetään, saadaanko lisenssi liigaan myös ensi kaudeksi. Ja onko Ponttiksella häpyä erota paikastaan, koska KTP:lla ei ole varaa potkuja antaa.
 
Viestejä
407
Vs: Pyrintö vs. KTP 26.3. 16:35

Sihti ei ollut hääppöinen tänään kummallakaan porukalla, mutta ihan mukavaa vääntöä ja tunnetta. Tästä sitten Bisonsin teurastukseen.
 
Viestejä
104
Vs: Pyrintö vs. KTP 26.3. 16:35

Varsin viihdyttävä ottelu Pyynikillä Jännitystä riitti ja peli ratkaistiin viime sekunnilla Lehdon heittäessä voittokorin Pyrinnölle. Taisi olla melko tärkeä voitto kotietua ajatelen. Kyllähän Bisons -sarja kotona avaa mitä todennäköisimmin Pyrinnölle tien neljän joukkoon.
Tämän hetken Pyrintö on varsin hyvä joukkue, mutta edelleenkin pelaamisesta paistaa jonkin sortin huolimattomuus. Hyviä jaksoja seuraa totaalinukahduksia ja puolustuksessa jatkuva screenien vaihtelu avaa vastustajalle helpohkoja nostoja korin alta.
Bullock on erinomainen pelaaja joukkueelle juuri sellainen taistelija, mitä tässä on kaivattukin. Henderson on tasapainoinen vahvistus. Kotimainen osasto on hieman eksyksissä nyt , kun jenkkkejä on sitten tuo neljä kappaletta. Erityisesti se näkyy Palmin pelaamisessa, joka on vähän niinkuin outsiderin oloinen hiihtelijä hyökkäyspäässä.
Varma kevään merkki on se, että Pekkolan rooli nousee jälleen.
Eilisessä KTP -pelissä Damon teki muutaman melko kovan suorituksen hyökkäyspäässä nostaen Pyrinnön väkisin tasoihin. Mielenkiintoista ja jopa erinomaista oli se, että konkarin minuutit olivat n. 24. Näillä minuuteilla jalka nousee ja hyötysuhde joukkueelle on erinomainen.
Kotkasta sen verran, että olipa hyvänoloinen joukkue. On se Korisliiga vaan kova sarja. Ainakin eilen KTP taisteli ja ja teki kaikkensa voittaakseen ottelun. Mutta se ei vaan riittänyt.
Pyrintö mennee 3-0 voitoin välieriin. Kauhajoki vienee 3-0 luvuin Seagulsin ja itse odotan Vilppaan yllättävän Kouvot. Vilpas vaikuttaa varsin tasapainoilselta joukkueelta juuri nyt. Toki Kouvotkin on erinomainen joukkue, mútta kutinaa on Vilppaan voitosta sanotaan nyt sitten 2-3 voitoin Vilpas jatkoon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös