Koripallo.com

A-pojat 2016-17

Vieras

Vs: A-pojat 2016-17

Vieras sanoi:
Hei kaikki äidin pienet pallerot!

Arvoisa Vieras,

kirjoituksesi tälle palstalle ihmetyttää minua. Synnynnäisenä työttömänä analyytikkona en yksinkertaisesti malta olla vastaamatta ja ruotimatta ulostuloasi.

Tervehdyslauseesi "Hei kaikki äidin pienet pallerot!" on joko kevyttä myötähäpeää herättävää huumoria tai tarkoituksenmukaista provokaatiota. Koska korostat tervehdystäsi huutomerkillä, arvioin kyseessä olevan vaihtoehdoista jälkimmäisen.

Kirjoituksesi toisessa kappaleessa esiintyy varsin mielenkiintoinen rakenne. Lähdet liikkeellä kehoituksella pukeutua hameeseen, mikä paljastaa vanhoillisen stereotypisen ajattelutavan. Mitä vikaa on hameen pukemisessa? Se on normaali ja vakiintunut vaate, erityisesti naisilla, mutta myös miehillä (vrt. esimerkiksi Kiltti). Hameen pukeminen voi olla myös vapauttava kokemus. Ehkä olet kokenut itse hametta pitäessäsi asian jollain tavoin negatiivisena tai vaihtoehtoisesti et ajattele itse mitä kirjoitat, vaan kopioit lauserakenteeseen isojen poikien sanomia asioita. Arvioin kyseessä olevan vaihtoehdoista jälkimmäisen.

Jatkat toista kappaletta, kielioppivirheiden ryydittämänä, toteamalla sarjan itsestäänselvyyksiä. Et tuo itse asiaan mitään uutta näkökulmaa, etkä lisäarvoa. Ilmeisesti purat näin omaa ärsyyntymistäsi, koska kannattamaasi joukkuetta on julkisesti kehdattu arvostella siitä, että se on huonon karsinta- ja sarjajärjestelmän mahdollistamana taktikoinut epäurheilijamaisesti peluuttamisella. Sen jälkeen lopetat sisällöllisesti köyhän kappaleen varsin ehdottomaan kolmen huutomerkin kaikkivaltiasmaiseen käskylauseeseen.

Kolmannen kappaleen aloitat ristiriitaisen epäloogisesti tiedustelemalla, luulevatko äidin pikku palleroiksi luokittelemasi muut kirjoittajat olevansa kaikkivaltiaita. Perin erikoista, mutta loogista, koska maailmasi mahtuu loogisesti vain yksi kaikkivaltias, sinä.

Suurimman kontribuution keskusteluun teet toiseksi viimeisessä kappaleessa, jossa laupiaismaisesti myönnät, että saattaahan olla tarvetta miettiä, onko järjestelmää ja sääntöjä tarvetta kehittää. Kerro toki, kun olet ehtinyt pohtimaan asiaa ja tehnyt päätöksesi. Kritiikki ilman parannusehdotusta on turhaa.

Viimeinen lauseesi jää historiaan täysin irrallisena. Joko se on synkkää huumoria tai sitten äitisi on kehottanut sinua päättämään viestisi kohteliaaseen lopetukseen. Arvioin kyseessä olevan vaihtoehdoista ensimmäisen.
 
Viestejä
76
Vs: A-pojat 2016-17

Kumisaapas sanoi:
Mitä tapahtui Rocks vs Honsu 1divarin pelissä?

Rocks oli hyvä varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla parempi...
http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=3560137&season_id=93635&league_id=14#mbt:2-400$t&0=2
 

Ihmetys

Vs: A-pojat 2016-17

Miten tämä on mahdollista?

http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=3560195&season_id=93635&league_id=14#stf
 

malmi vs munkka

Vs: A-pojat 2016-17

Varmasti aika odotetun lainen mitalikaavio. Nokia ja Honsu oli sitten samalla sarjasysteemin kärsijöitä tulostenkin valossa. Niille ei tosin enää voi mitään.

Finaalissa vastakkain malmi vs munkkiniemi. Mielenkiintoinen taisto odotettavissa kun pienet munkkalaiset kohtaa malmilla marinoituneet kaverit. Jos heinonen on vähänkin pelipäällä niin coach k juhlinee mestaruutta.. must see -finaalit!

Pronssit? Jompikumpi voittaa.
 
Viestejä
1 547
Vs: A-pojat 2016-17

Joukkue ei voi voittaa, jos se ei hyökkäyksessä ruoki sentteriään, jonka kakkostilasto lähentelee 78 prosenttia. Namika siis voittaa.
Eikä pronssi kiinnostanut KTP:n kolmea parasta pelaajaa? Vai kaatoiko vamma/tauti?
 
Viestejä
339
Vs: A-pojat 2016-17

Itkupilli sanoi:
Nyt kun sarjassa on vähintään 5 joukkuetta jotka kaikki lyövät Mukille luunkurkkuun niin tuska pleijari paikasta alkaa näköjään näkymään jo nyt ::)

Itkupilli sanoi:
Onko niin että Mukilaisten on vain vaikea tajuta ajan ajaneen ohi Mukilaisista, ja nyt huudetaan hätäänsä joka suunnasta ::)

On se hyvä, että palstalta löytyy näkemyksellisiä asiantuntijoita... 8] Toivottavasti Mukin striimit toimivat Kallahdestakin, niin nähdään kuinka MuKille käy kolmannessa finaalissa.
 

sisupussi

Vs: A-pojat 2016-17

Monster C sanoi:
On se hyvä, että palstalta löytyy näkemyksellisiä asiantuntijoita... 8] Toivottavasti Mukin striimit toimivat Kallahdestakin, niin nähdään kuinka MuKille käy kolmannessa finaalissa.
Antikaiselle pistettiin toisen finaalipelin tiukan lopun kolmeen vapariin sen verran yleisön kikatuspainetta, että ohiheittojen häpeän jälkeen nukkui varmaan huonosti, mutta kolmannessa pelissä tähtäsi sitten huonotuulisena joka matkalta kuittaavasti keskemmälle ja ratkaisi koko kauden.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös