Koripallo.com

Kouvot - Pyrintö ke 5.10.2016 klo 18:30 @Manskari

Viestejä
3 483
Kouvojen ennakko:
http://www.kouvot.fi/ennakko-136-kouvot-pyrinto-5-10-2016/

Pyrinnön ennakko:
http://pyrinto.fi/pyrinnon-korisliigan-avaus-keskiviikkona-kouvolassa/
 
Viestejä
104
Vs: Kouvot - Pyrintö ke 5.10.2016 klo 18:30 @Manskari

Puoliaikaan mennessä molempien joukkueiden peli on aivan hukassa.Poikolan kolmiopeli on vielä todella kaukana siitä, mitä se oli joskus Tampereella.Pyrinnöltä puuttuu Caven&P.Heinonen ja rosterissa on joku Pentti, jonka paikka olisi jossain muualla kuin kentällä, niin heikkoa suorittamista on ollut ne hetket, jotka on saanut olla kentällä.

Ensimmäisenä silmään pisti Pyrinnön huonoimmat pelaajat Lehto&Minard. Lehto on aivan kuutamolla. Valitettavasti jo viime kaudella nähdyt sekoilut jatkuvat näköjään edelleen. Minard keskittyy lähinnä käsienlevittelyyn ja kaikkeen muuhun kuin pelinjohtamiseen.

Sen sijaan täällä parjattu Justus Kilpinen on ollut yllättävänkin valmis pelaaja. Hieman kulmikkaalla tyylillä pelaava ja hitaalta vailuttava Kilpinen on kuitenkin melko hyvä sijoittumaan kentällä ja käyttää varmasti hyvät heittopaikat. Sisäpelaaja Judgesta on vielä paljonkin iloa. kaveri liikkuu hyvin ja on pitkästä aikaa hyvä isomies Tampereella. Bullock ja Palmi ovat selvästikin nostaneet tasoaan. Onko muuten Bullock hoikistunut vai vääristääkö televisio :)

Toivottavasti Pyrintö ottaa sen neljännen jenkin piakkoin. En tiedä, kumpaan päähän se olisi tarpeen , mutta ehkäpä takakentälle Lehdon paikalle voisi hankkia pallonkäsittelijän.
 
Viestejä
104
Vs: Kouvot - Pyrintö ke 5.10.2016 klo 18:30 @Manskari

Tiukkaa vääntöä kolmen jakson jälkeen Kouvot johtaa 70 - 67. Joukkuepelaamisesta ei pienintäkään tietoa. Lehto pääsi juoksemaan suht vapaasti heräten koomasta 13 pisteellään. Minard edelleen aivan hukassa.
Ei vakuuta Kouvojen kolmiopeli. Paljon pitää parantua molemmilla joukkueilla.
 
Viestejä
3 483
Vs: Kouvot - Pyrintö ke 5.10.2016 klo 18:30 @Manskari

Kouvojen raportti:
http://www.kouvot.fi/raportti-136-kouvot-pyrinto-94-87-45-42/
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös