Koripallo.com

Seagulls vs. Korihait 12.10.16 klo 18.30 @Kisahalli

Viestejä
2 333
Seagulls aloittaa kauden Kisiksellä tänään ja vastassa nousijat Uudestakaupungista. Ekana mieleen tulee, että tässä kohtaa kaksi joukkuetta joiden runko on pysynyt melkoisen samana viime kaudesta – ainakin kun verrataan useimpiin muihin Korisliiga-joukkueisiin.

Sen sijaan joukkueiden ekat pelit on menneet aika eri tavalla. Hait laittoi Lapuan jenkkejä kotihallissaan dunkkuun avauskierroksella parinkymmenen pisteen edestä mutta otti saman verran kuonoonsa Joensuussa toisessa pelissään. Lokeilla on takana kaksi alle kymmenen pisteen vierasvoittoa (Nokia & Kauhajoki) jotka molemmat on tehty viimeisen neljänneksen intensiteetillä ja skarppaamisella – vaikka kumpikin peli ratkesi vasta viimeisellä neljänneksellä, kumpikaan peli ei ollut ihan loppussa ”anybody’s game”, vaan Lokit rakensivat kohtuu selvän johdon ennen viimeisiä minuutteja.

Joukkueiden voimasuhteista on aika vaikea sanoa kovin paljoa vielä tässä vaiheessa kautta, mutta jotenkin tuntuisi, että Hait on pelanneet pikkuisen kovempia vastustajia vastaan kuin Lokit.

Seagullsin kannalta kiinnostavinta juuri nyt on ehkä nähdä Remy Abell paremmin joukkuueen pelitapaan sisäänajettuna. Kaverista Ameriikoissa kirjoitettu ja siitä tehty koostevideo näyttää oikein hyvältä ja peluri jotenkin Larkaksen konseptiin sopivalta. Abell vaikuttaa sympaattiselta tyypiltä, joten kovasti toivon, etteivät olisi nuo mainosmatskut kauhean kaukana todellisuudesta. Yhteisiä treenejä ei tosin vieläkään voi olla plakkarissa kovin useata, että Abellin istuminen Gullsin pelitapaan nähtäneen oikeasti vasta myöhemmin.

Gullsin peli on ollut pari ekaa peliä aika lailla nelikon Nikkarinen – Cowels – Conley – Lindbom varassa. Tää nelikko on myös pelannut aika kovia minuutteja ekoissa pelissä. Kun Lokkien peliohjelma on sarjan alussa aika tiukka, niin mieleen tulee, että jossakin välissä pitää noidenkin kaverien saada vähän huilata.

Siihen nähden on hyvä uutinen, että Gullsin rosterissa on nyt jo 11 pelaajaa – kertaalleen listalta pudotettu Jyri Eboreime on palannut listalle ja uutena siis nyt myös Abell. Vielä kun jostakin tipahtaisi toinen sentteri tuohon (Lindbom oli merkattu aiempaan listaukseen nimikkeellä laituri/sentteri, nyt vain iso laitahyökkääjä), niin näyttäisi Lokkirosterikin hiukan turvallisemmalta pitkää kautta silmälläpitäen.


Kotihalli ei ollut ihan kotihalli Lokeille viime kauden alussa.

Samalla kun toivon, että tällä kaudella olisi toisin, niin odotan tiukkaa peliä.


PS. / Add.

Seagullsin otteluennakko täällä: https://issuu.com/helsinkiseagulls/docs/2016-korihait_12-10-web/1?e=11453213/30000297
 
Viestejä
1 625
Vs: Seagulls vs. Korihait 12.10.16 klo 18.30 @Kisahalli

Viimekaudella jonkin lauantai pelin jälkimainigeissa paikallisen thaipaikan naapuripöydässä harvemmin korispeleissä käyvä seurue pui kisiksen meininkiä toteamalla, että ihan kiva tunnelma, mutta ei se mikään pohitulli oo. Toivottavasti myös rumpuryhmällä on heti kauden alusta kuviot kunnossa ja porukka löytää hallille niin, että oltais edes vähän sinnepäin.

Pointteja: Abell, miten vastustajien pelisuunnitelmat huomiovat LindBoomin alkukauden otteet jatkossa, pärjääkö Jumppa isompiaan vastaan pakissa kotona ja riittääkö aloituksen kavereiden kunto tällaisia minuutteja heti alkulaudesta.
 
Viestejä
260
Vs: Seagulls vs. Korihait 12.10.16 klo 18.30 @Kisahalli

Kyllä oli Korihailta surkea ensimmäinen puolikas. Pallo pomppii ja vapaat heitot ruiskitaan rautoihin. Toivottavasti saataisiin nyt edes vähän kiinni pelirytmistä :-\
 
Viestejä
547
Vs: Seagulls vs. Korihait 12.10.16 klo 18.30 @Kisahalli

Mainiota tai siis riittävän hyvää puolustusta Gullseilta tähän mennessä. Erityisen ilahduttavaa on Upsonin 100 % parannus pariin edelliseen peliin nähden. Sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.
 
Viestejä
1 060
Vs: Seagulls vs. Korihait 12.10.16 klo 18.30 @Kisahalli

Kausi avattu Kisikselläkin tosiaan ja heti tulostaulu pimeenä koko matsin. Tämäkin asetelma jo toi oman hämmennyksen, mutta eipä se korintekoa haittaa.

Ei ollut Kisis läheskään täynnä, harmi. Lokeilla on ihan hyvä jengi kasassa, Conleylta ei ainakaan tarvita sankaritekoja tällä kaudella. Leveyttä löytyy ja onko siis huhu, että lisää on tulossa?

Korihait pelas kyllä huonosti, Alanen ja Peltokangas suoriutuivat kunnialla. Holloway on keeper, mutta nää muut ei vakuuttanut suuresti... ainakaan nyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös