Koripallo.com

Karhu - Korihait 19.10.2016

Viestejä
1 506
Topikki auki ???

Tällä kertaa selkeä kotivoitto on ainoa vaihtoehto.

Karhun ennakko:
http://www.karhubasket.net/site?node_id=3&action=show_data&p_id=2164&row=1
 
Viestejä
301
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Joo kyllä tästä pelistä on voitto otettava. Jokohan Ware-Hollins kaksikko pääsisi toden teolla vauhtiin? Näkisin, että näiden kahden harteille vastuu asetetaan kauden edetessä.
 
Viestejä
1 506
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Aika selkeästi näyttää Veikkauskin Karhun voittoa odottavan, ei paljoa kannata betsata. Laitoin sitten Sarcelle yli 10 pisteen ennusteen... :D Voipi olla että se muuttuu pelkiksi syöttöpisteiksi, mutta kerroin oli ainakin hyvä!
 
Viestejä
1 506
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Nihkeätä on Karhun peli edelleen... ???

Välillä kulkee näyttävästi, sitten voi tulla parin minuutin black-out, jossa vastustaja karkaa tai tulee iholle. Kuinka kauan tämän voi laittaa keskeneräisyyden piikkiin, en osaa sanoa. Ihan ei tunnuta joukkueena päästävän samalle aaltopituudelle. Edelleen olen sitä mieltä, että pelaaja-aines on nyt tasaisemmin hyvää kuin aiemmin, Washingtonkin näytti tänään olevansa onnistuessaan mies paikallaan korien alla.

Hieman on epävarma olo kuitenkin edelleen...
 
Viestejä
301
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Tulihan se voitto sieltä. Korihait on kyllä hyvä jengi kanssa, ei ole heittopusseja liigassa tällä kaudella ensimmäistäkään.

Karhun peli on edelleen vauhdikasta ja välillä hyvin sekavaa. Paria hyvää posessionia seuraa usein muutama katastrofaalinen. Toivottavasti joukkue oppii kanavoimaan energiansa ja nopeutensa oikeisiin asioihin. Kehitystä pitää tapahtua nopeasti, muuten ei kunnian kukko laula.
 
Viestejä
260
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Hilguma sanoi:
Paria hyvää posessionia seuraa usein muutama katastrofaalinen. Toivottavasti joukkue oppii kanavoimaan energiansa oikeisiin asioihin. Kehitystä pitää tapahtua nopeasti, muuten ei kunnian kukko laula.
Tämä pätee myös Korihaihin ;)
 
Viestejä
530
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Hilguma sanoi:
Kehitystä pitää tapahtua nopeasti, muuten ei kunnian kukko laula.
Mick the Knife sanoi:
Tämä pätee myös Korihaihin ;)
Sillä erotuksella, että Uudessakaupungissa Kukkoa voi kulua kannattajien keskuudessa
 
Viestejä
2 507
Vs: Karhu - Korihait 19.10.2016

Kovin yritin jo päivällä rustata tänne mutta teksti hävisi ilm. johonki bittitaivaaseen.. ???


Olipahan hurlumhei ottelu.. mutta eipä ainakaan ollut tylsä. kyllä täytyy sanoa että nyt taitaa olla vielä tasaisempi sarja kun viime kaudella..


Karhu nappasi onneksi voiton mutta ei silti voi vielä suuria ilonkiljahduksia päästää.

Positiivista on se että Karhun joukkuepeli näytti jo paremmalta (ainakin suurimmaksi osaksi) ja se että Ware pelasi nyt hyvin ja ilm. on saanut ne apinat pois selästä ja jännitys jäänyt pois.

Joukkue pelaamista on nyt vain hiottava kuntoon ja harjoiteltava puolustus kuntoon koska se vuoti pahoin välillä..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös