Koripallo.com

Vilpas vs Kataja 29.10.2016 klo 17 Salohalli

Viestejä
2 397
Kataja pelasi eilen Korihaita vastaan ja hävisi täysin ansaitusti. Katajan asenne oli vain ajoittain hyvällä tasolla ja se ei riitä voittoon Korisliigassa varsinkaan vieraskentällä! Nyt on peiliinkatsomisen paikka koko Katajan joukkueella! Tappiot kuuluu urheiluun mutta se ei ole hyväksyttävää että pelataan puolivaloilla!!!

Fakta on se että Vilpas joka on yksi mestarisuosikeista lähtee kotikentällään intohimoisen kotiyleisönsä edessä otteluun suosikkina. Vilppaalla on hyviä kotimaisia pelaajia kuten Koivisto ja Ojala ja kun jenkitkin vaikuttaa vahvistuksilta niin hyvin saa Kataja pelata jotta Kataja ottelusta selviää voittajana. Toki Rannikko pelaa mutta se ei automaattisesti tarkoita Katajan voittoa. Teemukaan ei ole alkukaudesta pelannut mitenkään häikäisevästi vaikka onkin syöttöjä antanut eniten Korisliigassa. Vilpas on ennakkosuosikki ja sympaattinen Kataja lähtee haastamaan mestarisuosikkia. ;) Toivon että Kataja pelaa hyvällä asenteella koko pelin! Ja tottakai toivon myös Katajan voittoa!! ;) Taistele Kataja!!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Vilpas vs Kataja 29.10.2016 klo 17 Salohalli

No tulihan se voitto. Tuskaisesti, mutta kuitenkin. Kovin kyllä kavereilla ailahtelee.
 
Viestejä
3 142
Vs: Vilpas vs Kataja 29.10.2016 klo 17 Salohalli

Hyvä ja viihdyttävä peli. Kataja karvan parempi ja sillä hyvä. Tästä ihan mukava lähteä odottelemaan keskiviikon Pyrintöpeliä.
 
Viestejä
6 198
Vs: Vilpas vs Kataja 29.10.2016 klo 17 Salohalli

Tuskaiselle viikolle onneksi lopulta hieman lohtua voiton myötä. Teemun ja Kingin paluu toi piristystä Katajan otteisiin ja oli Katajan tekeminen tänään parempaa, vaikka väsymystä varmasti olikin. Täytyy toivoa, ettei Veskulle käynyt pahemmin. Vilpas on hyvä joukkue eikä ole sattumaa, että se on aloittanut kauden hyvin.

Katajan pelit jatkuu ensi viikolla jälleen kolmella ottelulla, onneksi matkustamista tulee huomattavasti tätä viikkoa vähemmän. Keskiviikkona Le Mans kohdataan Joensuussa, perjantaina KTP Kotkassa ja sunnuntaina jälleen Vilpas Joensuussa.
 
Viestejä
1 596
Vs: Vilpas vs Kataja 29.10.2016 klo 17 Salohalli

Kylläpä kannatti lähteä Saloon. Salohallihan on hieno paikka ja varsinkin palvelut pelasivat hyvin. Olutpaikasta voisi katsoa vaikka koko pelin. Lisäksi oluen hinta kohtuullinen.

Kumpi tahansa olisi voinut voittaa pelin, mutta onneksi kävi näin nyt..Vesku jälleen loistava pakkipäässä. Ainut joka sai kuriin Colemannia. Wesley sai yllättävän helposti tilaa. Yleisö ihasteli Rannikkon syöttöjä. Paljon tuli Rannikolle ja Seppälälle menetyksiä. Seinälle syöttöjäkin oli muutamia. Seppälällä outo tauti ajaa sumppuun ja sitten menettää palllon tai hasardisyöttö.
Mullingsilla sama tapa. Gibson antoi miehelle tiukkaa palautetta ja peliaika jäi vähäiseksi. Mullingsin peli-ilme oli vähän hälläväliä tyylinen.Ei oikein peli kiinnostanut. Joey hakeutui hyvin vapaisiin paikkoihin ja Vilpas unohti miehen useamman kerrran vaikka varmasti tiesi, että Katajan paras kolmospyssy.

Koivistolla vaikeaa. Miehen itseluottamus on onneton ja korinalta vapaistakin vielä syöttö. Helpot heitot ohi ja sitten muutaman tosi vaikean laittoi sisään. Ei ole sateentekijä. Rivimies.
 
Viestejä
2 397
Vs: Vilpas vs Kataja 29.10.2016 klo 17 Salohalli

Kataja pelasi Vilppaan vieraana oikein hyvän vieraspelin ottaen huomioon että ottelu oli kolmas neljään päivään. Ja voiton arvoa lisää se, että ei Vilpas huonosti pelannut vaan Kataja oli hieman parempi. Kataja pääsi vapaaheittoviivalle useaan otteeseen. Varsinkin Wesley joka pelasi huippupelin teki tuhoisaa jälkeä vapariviivalla. 13/14 vapaaheitot upposi Wesleylla. Milloin viimeksi Katajan pelaaja on päässyt heittämään noin monta vapaaheittoa yhdessä pelissä? King oli taas hyvässä heitossa ja Bradley oli mielestäni hyvä. Olisi saanut Bradley pelata enemmänkin. Mullings oli surkea ja Huolila hävisi puolustuksessa jokaisen kaksinkamppailun. Veskulta vahva peli joka valitettavasti päättyi loukkaantumiseen. Toivottavasti Vesku pystyy pelaamaan jo seuraavassa pelissä. Teemu pelasi ihan ok pelin. Rannikko on tänäkin kautena Katajan tärkein pelaaja ja jos Teemu puuttuu niin Katajan on vaikea voittaa ketään Korisliigassa saatikka europeleissä. 6 peliä Korisliigaa takana ja 5 voittoa joten tästä on hyvä jatkaa!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös