Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Viestejä
22
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Knights of the pink taco tehnyt muutaman päivän sisään kaksi treidiä:

Paul George, Terrence Ross <-> Nicolas Batum, Trevor Ariza, Vince Carter

sekä

Trevor Ariza, Nerlens Noel, Marcus Morris <-> Dirk Nowitzki, Mason Plumlee, Jae Crowder

Ensimmäinen treidi syntyi tarpeesta saada yksi solidi pelaaja kokoonpanoon lisää, kun rosterin viimeiset miehet operoivat about 60 fapon tasolla. PG13 on viimeiset 4 peliä pelannut 125 fp keskiarvolla, mutta viimeinen kuukausi sitä ennen oli hädintuskin satasen tasolla. Todellisuudessa taso on jossain tässä välissä, mutta en ole nähnyt merkkejä että asettuisi 110+ tasolle viime kauden tapaan. Vaikka Ross- Carter swapissa häviän pari pistettä niin George- Batum, Ariza on KOPTereille edullinen, varsinkin kun edestä tiputettu Barnes ei lähtenyt toivottuun lentoon.

Toinen treidi on mielestäni tasainen, ja syy sen tekoon omalta osalta oli rosterin tasapainoon saaminen. Kahden pelkän SF sovittaminen samaan kokoonpanoon oli hankalaa ja pelejä olisi jäänyt turhan paljon penkille, joten heti Arizan saatuani aloin aktiivisesti kaupittelemaan tätä. Killeksen kanssa päästiin nopeasti sopuun ja treidi hyödyttää molempia managereita. Noelin poisantaminen tosin satutti, sillä mies on pelannut viime aikoina loistavasti ja takaraivossa syntynyt pieni pelko loppukauden räjähdyksestä oli ainoa syy, minkä takia treidi olisi voinut jäädä syntymättä.

Nyt kasassa on jopa ennen CP3 paluuta kilpailukykyinen joukkue, joka on hyvin tasapainossa ja huippuvireessä, niinkuin 3 peräkkäistä viikkovoittoa kertoo.

Knights of the pink taco depth chart treidien jälkeen ja ennen tämän illan waivereita:

PG: Jackson, Lawson, Joseph/ Rivers
SG: Waiters, Rivers, Young, Carter/ Batum
SF: Batum, Crowder, Chandler/ Waiters, Young, Ingram, Finney-Smith
PF: Plumlee, Nowitzki, Ingram, Finney-Smith
C: Towns/ Plumee, Nowitzki
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Crowder, Plumlee, Nowitzki <-> Ariza, Morris, Noel

Crowder = Ariza => Crowder on ollut hyvässä vireessä viimeiset pelit, mutta Ariza on ollut pitkässä juoksussa parempi. Positioetu Crowderille, joten aika even steven.

Plumlee > Morris => Plumlee toki high sell verrattuna Morrisiin, mutta myös deluxe plus luokan playoffs-ohjelma. N. 5 pts Plumleen hyväksi.

Nowitzki < Noel => Dirk saanut viime yön aikana tuplaposition, mutta taso tuskin nousee loppukauden aikana merkittävästi yli 70+. Ajoittaisia jytkypelejä saattaa tulla, mutta myös huilauttamisia ja stinkereitä. Arvioini mukaan Noel on tällä hetkellä n. 5 pts Dirkiä parempi.

Tämän hetken tilanteessa treidi mennee niukasti Anatolin hyväksi lähinnä playoffs-pelien myötä. Mulla on kuitenkin pelejä jo sen verran paljon, että katsoin voivani ottaa perttiin tässä. Jos Noel kuitenkin treidataan kevään aikana muualle tai Embiid shutdown for the season, niin yhtäkkiä trade kääntyykin mulle selvällä erotuksella.

Depth chart:

PG: Derrick Rose, Brandon Knight, Raymond Felton, Kris Dunn / Harden, Curry
SG: James Harden, Klay Thompson, Devin Booker, Seth Curry
SF: Trevor Ariza, Willie Reed / Thompson, Booker, Morris
PF: Marcus Morris, Terrence Jones / Noel, Kaminsky III, Reed
C: Al Horford, Nerlens Noel, Frank Kaminsky III / Reed
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Kai tässä jengi on sen verran uusiutunut ja kun enempää treidejä ei oikein näköpiirissä ole, niin jonkinlainen roster analyysi lienee paikallaan.

Kikin Gentlemannit

PG:

1. CJ McCollum
2. Dennis Schröeder
3. Ricky Rubio
*(IR) Jeremy Lin
---------------------
Johnson
Ferrell


CJ McCollum miltei ainoa pelaaja koko joukkueessa, johon on voinut luottaa koko kauden ajan. Keskiarvo 103, viimeinen kuukausi 107. Kulmakivi pudotuspelipaikasta taistelemisessa.

Schröeder operoi säännöllisesti 90 tasolla, mutta sitten välillä täysin käsittämättömiä romahduksia 48, 43, 39 pistettä... Ei voi ymmärtää miten voi edes huonona päivänä aloituksen pointti jäädä alle 50. Pitää toivoa, että loppukauden avainmatchupeissa Dennis pitää sen tason tasaisena. Pienillä marginaaleilla kun pelataan, niin yksikin romahdus voi merkitä koko viikon tappiota.

Rubio tuli sisään, koska Jeremy Linin pelikunnosta loppukauden osalta ei ole takeita. Lin toivoo olevansa pelissä mukana All-Stars taukoon mennessä, jolloin palveluista päästäisiin nauttimaan joko toiseksi viimeisessä tai viimeisessä matchupissa ennen pudotuspelejä. Rubion Last 30 on 89 tasolla, joten positiotappiosta huolimatta solid hinta Saricista. Tällaista sen kaupanteon pitääkin olla terveisin

aki_sanky.jpg


Rubion ongelma on tietenkin se, että loukkaantumisbugi voi viedä miehen koska tahansa lasarettiin. Treidi sinänsä ei haittaisi, kun sellaisestakin on huhuiltu.

SG:

1. Tyler Johnson
2. Evan Turner
3. Yogi Ferrell
*(IR) Josh Richardson
-------------------------
CJ McCollum


Oliko SG jossain vaiheessa "mintissä"? No ei ole enää. Onneksi waiverilta löytyy aina joku SG, joka operoi 75-80 tasolla.

Tyler Johnson selvisi onneksi säikähdyksellä olkapäävammasta ja palannee piakkoin sinne 95-105 välille operoimaan.

Evan Turner on saanut enemmän minuutteja, mutta toisaalta myös noussut avaukseen. Toivottavasti saa mahdollisissa pudotuspeleissä terveen joukkueen myötä pitää Turnerin pelit minimissä elikkäs lepuuttaa miestä. 70-75 janari, tarjouksia otetaan vastaan toki myös eli sellaista 75+ jätkää saa tarjota pleioff-ohjelma deluxe Turnerista vaihdossa.

Yogi Ferrell real deal? Mukawa omistaa SG/PG + hauska nimi = waiver pick of the year.

Josh Richardsonin paluuta odotetaan kuin kuuta nousevaa, todella lähellä on nyt miehen leikkaaminen rosterista kokonaan. Sinänsä turhauttavaa, koska sai juuri vakiinnutettua tasonsa sinne 85 meininkeihin, kunnes TAAS loukkaantui.

SF:

1. James Johnson
2. Andre Iguodala
--------------------
Covington
Turner
*(IR) Richardson


Johnson koko kausi 87, last 30 4 pelin slumpista huolimatta 98. Ihan mukawa waiver pikiksi. Iguodala myös waiverpikki ja hetken hurmasta onkin muotoutunut kestävä suhde. Näillä näkymin Iggy jatkaa joukkueessa pudotuspeleihin, eipä olisi uskonut kun halvalla nosti striimioptiona pari viikkoa sitten. Kelpaa toki.

PF:

1. Kevin Love
2. Blake Griffin
3. Robert Covington
4. Nikola Mirotic


3/4 janaria alisuoriutuu raakasti. Mirotic tietenkin heti kohta kun myin alkoi operoimaan 80-90 väliin. Kun otin takaisin niin sellaista mukawaa waiver-65:ttä tarjoiltu. Kyllä kelpaa. Love selkäongelmat kiittäen nistä ja Blake Griffin palasi takaisin liian aikaisin -> mukawa omistaa warma 80 Blake eliitti pudotuspeliohjelmalla. Ainoa suoriutuja on ailahtelevaisuuden mestari RoCo, jonka selässä nyt ravataan niin pitkään kuin pystytään.

C:

1. Nikola Vucevic
2. DeAndre Jordan
--------------------
Love
Mirotic


Vucevic Done? Fuck off!

https://www.youtube.com/watch?v=JoK9j15jzT8

Jordan toinen singeri McCollumin ohella, hattua päästä miehelle.

Tosiaan tasapainoa ja tasaisuutta jengissä on. Nyt pitäisi vaan saada Lin ja Richardson sisään, niin näkisi mihin puristus riittää. Mitään treidi-ideoita ei oikein ole. Saa kai ehdottaa, mutta en itse keksi mitään.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

https://www.youtube.com/watch?v=GvQkl7qa6RQ

Aika on nyt. Kikin Gentlemannien unelma pudotuspelipaikasta on vaakalaudulla ja taistelu Unelman puolesta alkaa tästä viikosta. Kaikki voitava on tehty, jotta joukkue olisi riittävässä iskussa lunastaakseen paikkansa liigan kahdeksan parhaan joukkoon. Valtava määrä huonoa tuuria, vastoinkäymisiä ja draamaa on sävyttänyt tuskaista kautta. Valittamiseen ei kuitenkaan ole varaa, vaan leuka painetaan rintaan ja lähdetään taisteluilme päällä kohti tulevia matchuppeja Juria sekä Homppaa vastaan.

Week 14 tarjoaa useita herkullisia ottelupareja, joihin paneudumme nyt lyhyesti ennen Kik vs. Juri ennakkoa.

2k monsters (11-2) vs. Suunta Haekki (11-2)

Nyt ratkaistaan runkosarjan mestaruus. Pejtonilla rivejään vahvistanut Ossi lähtee tulevaan viikkoon täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Ainoastaan Penis Kanter jatkaa IR-listalla, muutoin jengi on täydessä mintissä. Joukkueen syömähampaista Melo ja PG13 tarjoavat 4 matsia tälle viikolle, mutta Thomas (3) ja Lillard (2) jättävät toivomisen varaa pointtiosastolle. Mittari näyttää 46 peliä tulevalle viikolla, mutta Ossi operoi TIETENKIN pelejä sisään operoimalla waiveria kuin wajakki kuumaa puuroa.

Myös Suunta Haekki on TIETENKIN täydessä mintissä, ainoastaan waiver-Zeller makaa IR-listalla. Joukkueen TOP4-pelaajat tuovat yhteensä decent 14 peliä vrt. Ossin 13 peliä, joten merkittävää eroa ei tällä osastolla synny. Ottelumääräksi on tulossa 48, jonka hoetje voi halutessaan operoida helposti maksimipeleiksi, jos vaan antaa paska-Hensonille ja waiver-Greenille runtua viikon aikana.

8-5 saldossa majailee useampikin joukkue. Niin ihanan tuntuiset, Lowrys Studs, Kottii's Old School kuin Pinkit Tacot omaavat saman saldon. Joku näistä joukkueista ottaa ison askeleen kohti kolmossijaa tällä viikolla. Kottii kohtaa killeksen täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Boostia Old Schoolille antaa Middletonin paluu keskiviikkona, tosin tämän vastapainoksi joukkue menetti ainoan PG-SG:nsä, Zach Lavinen, loppukaudeksi. PG lienee Kottin priority #1 loppukauden treidihulinoissa, koska tällä hetkellä Curryn lisäksi hänen joukkueestaan löytyy vain waiverin rajoilla häärivät Rondo sekä McConnell. Killes saa Rosen takaisin luultavasti jo maanantaina, joten joukkue lähtee tähän viikkoon täydessä mintissä. Tasainen ottelupari kahden legendaarisen managerin välillä.

Trancey lähtee jatkamaan uutta nousuaan Mokeskin kustannuksella. Tranceylta löytyy 3 DTD:tä, joka voi mutkistaa pelien operointia. Mokeskin joukkue on Embiidiä lukuunottamatta terveenä, joten mahdollisuuksien rajoissa on Kylänmiesten nousu mukaan kolmossijanahinoihin.

Nintto lähtee hyvistä asemista kolmossijataisteluun. Vastassa on Sampsun Hoops, jonka kausi on ollut yhtä takaiskua. Nintto on saanut viriteltyä tiiminsä mestarillisesti vireeseen juuri oikeaan aikaan ja viides peräkkäinen viikkovoitto on hyvin lähellä. Jos CP3 palaa pudotuspeleihin, ovat Ninton mahdollisuudet auki päätyyn saakka. Sampsulla on edelleen loukkaantumishuolia. JJ Barea jatkaa pitkäaikaispotilaana eikä Avery Bradleyn paluustakaan ole minkäänlaisia takeita ainakaan tällä viikolla. Muutenkin joukkue on pelottavan waiverpitoinen, vaikkakin pieni voitto Sampsulle kirjattakoon Shabazz Muhammadin kirjaamisesta jengiin juuri ennen Lavinen loukkaantumista. Täysien pelien operointi taitaa tällä viikolla olla haastavaa, ellei Sampsu sitten tapojensa vastaisesti aktivoidu waiverkikkailun saralla.

PoorMans Mailman (4-9) vs. BC Vehje (3-10)

Toinen puhtaasti pudotuspelipaikasta taisteleva ottelupari tällä viikolla on PoorMans vs. Homppa. BC Vehje on ollut hyvässä vireessä viime viikot, mutta ei kyennyt kääntämään otteluparia Mokeskia vastaan voitokseen. Nyt veitsi on kurkulla ja PoorMansin olisi kaaduttava. Tähän onkin erinomaiset mahdollisuudet, koska Vehje on vailla loukkaantumishuolia Kyrien ilmoitettua olevansa pelikunnossa jo maanantain ottelussa. Cavs tarjoaa tällä viikolla 4 ottelua, joka kelvannee Hompalle LeBronin, Kyrien ja Tristan Thompsonin omistajana.

PoorMansilla tuskaa aiheuttaa 2 DTD-pelaajaa, joista Gallinari ei pelaa tällä viikolla. Nähtäväksi jää milloin Gallo saa O-statuksen, joka antaisi PoorMansille mahdollisuuden operoida lisäpelejä viikolle. Kawhi-Wall-Gobert pelaa yhteensä 11 peliä ja hyvässä vireessä ollut Jrue Holiday täydentää 4 pelillä, joten poissaoloista huolimatta Mailman voi upottaa Hompan toiveet pudotuspeleistä jo tällä viikolla.

Kikin Gentlemannit (4-9) vs. Juhannuskylän Ritarit (3-10)

Juhannuskylän Ritarit lähtee viikkoon potentiaalisella 50 pelin schedulella, joukkueelle on todella runsain mitoin pelejä tarjolla juuri tällä viikolla. Tietenkin vain Kikillä voi käydä näin huono tuuri vastustajan otteluohjelman kannalta kurkunleikkausviikoilla. Tätä iloa häiritsee hieman Jurin loukkaantumistilanne, joka näyttää seuraavalta:

DeMar DeRozan - O-status, pelannut 1/9 peliä viimeisestä yhdeksästä. Maanantaina matsi, ei vielä tietoa onko pelikunnossa.
Rodney Hood - O-status, done viikkojen ajan paskana olevan polven takia
Deron Williams - O-status, game time decision maanantain osalta
Thad Young - DTD, ranne paskana, erittäin epävarmaa pelaako koko viikolla
Emmanuelle Mudiay - DTD, questionable maanantain peliin

Jurin joukkueen vire ei myöskään ole paras mahdollinen. Pelaajat kuten Galloway, MKG, Green, McDermott, Snell, Kuzminkas ja Harris ovat operoineet waivertasolla viime viikon. Tämä jättää Dragicille, Whitesidelle, Tobias Harrisille ja Adamsille isoa tonttia paikattavaksi, jos muu kaarti ei paranna otteitaan.

Kikin joukkueesta Lin jatkaa pitkäaikaispotilaana ja palannee vasta All-Stars pelin jälkeen. J-Richin kuntotilanne on crucial tämän viikon pelimäärän osalta. Lähte mukaan vieraskiertueelle, mutta pelaako yhtään peliä on toinen asia. Myös Covington on O-statuksella, mutta todennäköisesti pelaa jo maanantaina. 46 peliä tälle viikolle näillä näkymin, jos J-Rich pelaisi kaikki -> 49 peliä. Eiköhän huono tuuri jatku ja lisäinjurit tiputtavat pelimäärän jonnekin 40 tiimoille. Joka tapauksessa maanantailta haetaan yli 900 pisteen pottia, jotta saataisiin Juri kanveesiin välittömästi heti viikon alkuun!

Depth Chart loppukauteen:

Kik on operoinnit operoinut ja joukkue on nyt locked seuraavaksi kolmeksi viikoksi vs. Juri ja Homppa.

PG: CJ McCollum, Dennis Schroeder, Ricky Rubio, (*Jeremy Lin) / T.Johnson, Ferrell

McCollum OPEROI. Schroeder jatkaa aaltoliikettään. Rubio saattoi nostaa arvoaan 5-10 pistettä Lavinen loukkaantumisen myötä.

SG: Tyler Johnson, Yogi Ferrell, Josh Richardson, Evan Turner / CJ McCollum

Tyler Johnson IS BACK.

https://www.youtube.com/watch?v=sP162eRwLOw

Hekotuttaa.

Yogi raapusti juuri 2 vuoden sopimuksen Dallasin kanssa. Deronin paluu voi tiputtaa penkkirooliin, josta kelpaa toki 30 minuuttia instant offensea +15 penkkilisällä. Josh voisi palata pian ja Turner jatkaa joukkueessa Iguodalan sijasta paremman pudotuspeliohjelmansa sekä positioedun turvin.

SF: James Johnson / R.Covington, J.Richardson, E.Turner

Olisi ollut kiva pitää Warma 80 Iggy, mutta willyhernangomezin potentiaalia ei voinut sivuuttaa. Joku saa nyt 15-20 taalan paukulla mestaruuden varmistavan luxuspelaajan sisään waiverilta, ei voi minkään. Turnerin leikkaaminen olisi maksanut pudotuspeleistä sen 1-2 peliä per viikko, joten ei vaan voinut muuta tässä vaiheessa. Huono tuuri.

James Johnsonille haetaan SF-kaveria, trade block päivitetty pelaajista, jotka tarjolla SF-pelaajasta.

PF: Blake Griffin, Kevin Love, Nikola Mirotic, Robert Covington

PF-osasto "mintissä". Ei lisättävää.

C: DeAndre Jordan, Nikola Vucevic, Willy Hernangomez / Love, Mirotic

Ns. mintissä tämäkin osasto. Willy varma 90+ loppukauden, Noah fukkin done for life. En ymmärrä miksei miestä oltu korjattu talteen sen jälkeen, kun edellisen kerran pudotin. Ei kai sitten muille kelpaa +100 operointi pudotuspelien aikaan sentteriosastolta.

https://www.youtube.com/watch?v=zOofTfPq_nI

Mukawa omistaa.

Onnea tämän viikon taisteluihin kaikille managereille!

Arvot trade blokissa oleville pelaajille:

Schroeder 85
Rubio 80-85
Jordan 90-95
Vucevic 85-90
Turner 75

Tarjouksia tulemaan 1 for 1 tai 2 sulle, 1 mulle tradesta! Kauppa on auki!

open-4-biz.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Gentlemannit vs. Juhannuskylän Ritarit:

8t4cryi.gif


877 FAPO 9 pelillä!

Takaan ensi viikolle Power Rankingsit tästä viikosta, aiempien viikkojen päivitystä en voi luvata.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Juri kaatui nätisti ja Kikin pudotuspelipaatti seilasi vielä eilen illalla jämerästi kohti satamaa. Mutta niin vain maailman huono-onnisin manageri sai taas eteensä vastoinkäymisiä - tällä kertaa tuplaviikon ekalla puoliskolla elintärkeät tiistai- ja torstaipelit omaavat Mirotic ja Love päättivät ottaa hittiä, samalla vaarantaen koko tuskanhiella kasaan kursitun pudotuspeliprojektin.

Joten oli aika operoida:

Kevin Love, Dennis Schröeder <-> DeMarr DeRozan, Tobias Harris

Pisteiden valossa 105, 82.5 vs. 103.5, 85 erittäin tasainen treidi, eikä loppukauden osalta varmaan mitään ihmeellisiä muutoksia näihin arvoihin tule. Love voi hyvänä viikkona olla helposti +110 ja Schröeder 90, Tobias Harris +90 ja DeRozan jotain 100-110 väliltä.

Sain kuitenkin tarpeekseni Loven jatkuvasta loukkaantumisuhasta ja mitä todennäköisimmin mies joko lepää tai kärsii jotain vaivaa vähintään 3-4 peliä pudotuspelien aikana ja siihen ei näillä marginaaleilla ole varaa. Lisäksi tällä viikolla Homppaa vastaan minulla ei yksinkertaisesti ole varaa katsella joukkueen parasta pistemiestä lepuuttelemassa polveaan kiimaisimman pudotuspelitaistelun aikana. Eli jo riittää tämä paska, painu vittuun Love. Petit minut jo kerran tehdessäsi rystyspunnerruksia, toista mahdollisuutta en anna.

Schröederistä luopuminen oli paljon helpompaa. Yhä jatkuneet 30-50 pisteen operoinnit eivät aiheuta haikeuden tunteita kupeissani, jonka lisäksi joukkueen pointtitilanteen johdosta Schröederille ei edes ole välttämätöntä käyttöä.

Pudotuspelien osalta kävi näin ollen hyvin, +1 ensimmäiselle pudotuspeliviikolle ja toisella viikollakaan ei tullut perttiin. Tästä on hyvä jatkaa.

Treidejä haetaan edelleen, sentteriä tarjolla Vucevicin muodossa. Helpottuneen SF-tilanteen johdosta voin harkita myös luopumista muiden pelipaikkojen paitsi pointtien pelaajista ellei vaihdossa tule pointtia takaisin.

Depth Chart:

PG: CJ McCollum, Ricky Rubio, (Jeremy Lin*) / Johnson, Ferrell

PG-osastolla edelleen kaksi solidia + mahdollisesti vielä tällä kaudella pelaava Lin. SG-osastolta Johnson warma 100 ja Ferrell pitänee arvonsa Dallasin penkiltäkin -> 25+ min per peli ja n. 75-80 per peli kelpailee kyllä. Bonuksena PG-pelaajia voi myös operoida sisään waiverilta jopa Linin paluun jälkeen. Mukawaa.

SG: DeMarr DeRozan, Tyler Johnson, Yogi Ferrell, Ben McLemore, (Josh Richardson*) / McCollum

SG-osasto vitun mintissä. Yogi jatkaa operointia ja McLemore striimerinä tämän viikon tuomassa varmaa 75 valueta.

SF: James Johnson / DeRozan, Covington, Harris, Richardson

Hekotuttaa. Aiemmin niin ohut SF-osasto saman tien ihan vitun minttiin. DeRozan ja Johnson warma 100, Covington 90 ja Harris 85.

PF: Blake Griffin, Robert Covington, Tobias Harris, Nikola Mirotic

Ihan vitun mintissä edelleen, ei valitettavaa. Blake kostautunut +115 operaattoriksi ilman CP3.

C: DeAndre Jordan, Nikola Vucevic, Willy Hernangomez / Mirotic

Pientä heikennystä C-osastolle Loven menetyksen myötä, mutta toisaalta Gewiniin ei voinut muutenkaan luottaa. Willy eilen avauksessa Spursia vastaan ja tuloksena heti voitto liigan toiseksi parhaalla rekordilla operoivasta jengistä. Hornacek, mikä siinä on niin vaikeaa?

Power Rankingsia ehkä illemmalla, ehkä huomenna.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
Juri kaatui nätisti ja Kikin pudotuspelipaatti seilasi vielä eilen illalla jämerästi kohti satamaa. Mutta niin vain maailman huono-onnisin manageri sai taas eteensä vastoinkäymisiä - tällä kertaa tuplaviikon ekalla puoliskolla elintärkeät tiistai- ja torstaipelit omaavat Mirotic ja Love päättivät ottaa hittiä, samalla vaarantaen koko tuskanhiella kasaan kursitun pudotuspeliprojektin.

Joten oli aika operoida:

Kevin Love, Dennis Schröeder <-> DeMarr DeRozan, Tobias Harris

Pisteiden valossa 105, 82.5 vs. 103.5, 85 erittäin tasainen treidi, eikä loppukauden osalta varmaan mitään ihmeellisiä muutoksia näihin arvoihin tule. Love voi hyvänä viikkona olla helposti +110 ja Schröeder 90, Tobias Harris +90 ja DeRozan jotain 100-110 väliltä.

Sain kuitenkin tarpeekseni Loven jatkuvasta loukkaantumisuhasta ja mitä todennäköisimmin mies joko lepää tai kärsii jotain vaivaa vähintään 3-4 peliä pudotuspelien aikana ja siihen ei näillä marginaaleilla ole varaa. Lisäksi tällä viikolla Homppaa vastaan minulla ei yksinkertaisesti ole varaa katsella joukkueen parasta pistemiestä lepuuttelemassa polveaan kiimaisimman pudotuspelitaistelun aikana. Eli jo riittää tämä paska, painu vittuun Love. Petit minut jo kerran tehdessäsi rystyspunnerruksia, toista mahdollisuutta en anna.

Schröederistä luopuminen oli paljon helpompaa. Yhä jatkuneet 30-50 pisteen operoinnit eivät aiheuta haikeuden tunteita kupeissani, jonka lisäksi joukkueen pointtitilanteen johdosta Schröederille ei edes ole välttämätöntä käyttöä.

Pudotuspelien osalta kävi näin ollen hyvin, +1 ensimmäiselle pudotuspeliviikolle ja toisella viikollakaan ei tullut perttiin. Tästä on hyvä jatkaa.

Treidejä haetaan edelleen, sentteriä tarjolla Vucevicin muodossa. Helpottuneen SF-tilanteen johdosta voin harkita myös luopumista muiden pelipaikkojen paitsi pointtien pelaajista ellei vaihdossa tule pointtia takaisin.

Depth Chart:

PG: CJ McCollum, Ricky Rubio, (Jeremy Lin*) / Johnson, Ferrell

PG-osastolla edelleen kaksi solidia + mahdollisesti vielä tällä kaudella pelaava Lin. SG-osastolta Johnson warma 100 ja Ferrell pitänee arvonsa Dallasin penkiltäkin -> 25+ min per peli ja n. 75-80 per peli kelpailee kyllä. Bonuksena PG-pelaajia voi myös operoida sisään waiverilta jopa Linin paluun jälkeen. Mukawaa.

SG: DeMarr DeRozan, Tyler Johnson, Yogi Ferrell, Ben McLemore, (Josh Richardson*) / McCollum

SG-osasto vitun mintissä. Yogi jatkaa operointia ja McLemore striimerinä tämän viikon tuomassa varmaa 75 valueta.

SF: James Johnson / DeRozan, Covington, Harris, Richardson

Hekotuttaa. Aiemmin niin ohut SF-osasto saman tien ihan vitun minttiin. DeRozan ja Johnson warma 100, Covington 90 ja Harris 85.

PF: Blake Griffin, Robert Covington, Tobias Harris, Nikola Mirotic

Ihan vitun mintissä edelleen, ei valitettavaa. Blake kostautunut +115 operaattoriksi ilman CP3.

C: DeAndre Jordan, Nikola Vucevic, Willy Hernangomez / Mirotic

Pientä heikennystä C-osastolle Loven menetyksen myötä, mutta toisaalta Gewiniin ei voinut muutenkaan luottaa. Willy eilen avauksessa Spursia vastaan ja tuloksena heti voitto liigan toiseksi parhaalla rekordilla operoivasta jengistä. Hornacek, mikä siinä on niin vaikeaa?

Power Rankingsia ehkä illemmalla, ehkä huomenna.

Hekotuttaa. Joka osa-alue vitun mintissä, silti sijoitus wäkewä 8.

Depth chart:

PG: Derrick Rose, Raymond Felton, Brandon Knight, Kris Dunn / Harden, Curry

Ei mitään ihmeellistä. Rose ja Felton decent 80+. Knightiä ei näköjään sittenkään treidata, kismittävää. Dunn waiverilla tämän viikon aikana.

SG: James Harden, Klay Thompson, Devin Booker, Seth Curry

Mintissä. Harden beasting and feasting. Viime viikolla vain 3 peliä, silti total 440 fapoa. Thompson ja Booker solid 95+, Curry 80+.

SF: Trevor Ariza / Thompson, Booker, Morris

Ariza perusvarma nakuttaja, täällä ei mitään nähtävää.

PF: Marcus Morris, Terrence Jones, Pau Gasol / Kaminsky III, Noel

Tasaista on. Morris top dogina, last 30 jopa 88.6 fapoa. Jonesilla pientä sormivammaa, mutta taso on viimeisen kuukauden ollut 80 paremmalla puolella. Gasol on IR-listalla odottelemassa paluuta, aikataulu jossain all-stars breikin korvilla. Kunnossa ollessaan solid 70-75, kelpaa hyvin.

C: Al Horford, Frank Kaminsky III, Nerlens Noel / Gasol

Horford ollut viime aikoina hiuksenohuesti laskussa, taso tosin silti +90. Ei pysty operoimaan tarpeeksi tupla-tuplia ollakseen satasen jytkyttäjä. Silti solid all-around. Kaminsky last 30 tasan kasikympissä, Monroe who? Phillyssä Embiid done, Okafor done, Noel last man standing. Hekotuttaa.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Power Rankings - Week 14:

(sijoitus, nimi, pelimäärä = pistekeskiarvo => W/L, Recordi, (edelliset sijoitukset))

12. Juri, 26 = 79,2 => L, 3-11 (11., 12., 12., 12., 12., 12., 11., 10., 12., 12., 10., 12., 11.)

- R.I.P.

11. Killes, 48 = 80,1 => W, 9-5 (9., 3., 8., 7., 10., 8., 11., 6., 7., 3., 4., 6., 6.)

- Ei kyllä riitä mitenkään vääntö pudotuspeleissä ellei jostain syystä vastaan tule joka kierroksella joukkue, jolla jää selvästi vajaaksi 50 pelistä. Toki trade deadlinelta voi pullahtaa joukkueen waiverpitoisuuteen tilkka operointitasoa, joten ei haudata mestaruushaaveita vielä.

10. Sampsu, 45 = 80,5 => L, 3-11 (2., 5., 6., 3., 9., 10., 9., 9., 11., 5., 8., 10., 12.)

- Ei vaan riitä epäaktiivisuus nykyajan fantasyssa edes 1. pickillä operointiin. Westyn historiallinen kausi hukkaan. Sääli.

9. Hoetje, 45 = 81,3 => L, 11-3 (10., 8., 5., 8., 3., 7., 1., 5., 3., 6., 5., 1., 1.)

- Hoetje oli huikeassa nousukiidossa, pari ykkösrankkia PR:ssä ja sitten... Jabari R.I.P. Edelleen tekijämiehiä, mutta Parkerin menetys oli jättimäinen takaisku.

8. Anatoli, 44 = 83,0 => W, 9-5 (5., 7., 2., 4., 11., 12., 12., 11., 10., 11., 9., 11., 10.)

- Tässä esimerkki siitä mitä aktiivisuus voi saada aikaiseksi. Anatoli on operoinut joukkueensa huikeaan voittoputkeen, vaikka taso on tosiasiallisesti pudotuspelien ulkopuolella. Nyt loukkaantumisia ilmassa, tosin ei mitään vakavampaa. Välierät olisi huikea suoritus.

7. Kottii, 44 = 85,6 => L, 8-6 (12., 11., 10., 2., 4., 5., 7., 10., 1., 9., 3., 7., 3.)

Tasaista operointia huipputason ja keskitason maastoissa, Lavinen loukkaantuminen oli kuitenkin aika paha takaisku mestaruushaaveita ajatellen. Vieläkö treidivelho iskee ja hakee ennen pudotuspelejä pari lobsidedia?

6. Homppa, 43 = 86,1 => L, 3-11 (7., 9., 11., 10., 6., 9., 2., 7., 8., 7., 12., 4., 9.)

Heräilyä havaittavissa, mutta onko liian myöhäistä? Katkera tappio PoorMansille cut throat otteluparissa. Aikooko vielä kiusata Kikin ulos pudotuspeleistä?

5. Mokeski, 48 = 89,0 => L, 7-7 (4., 8., 4., 11., 8., 2., 8., 4., 2., 4., 2., 2., 7.)

Mokeski OPEROI erinomaisella tasolla. Kakkossijoja holsterissa ja vakituisesti topsijoituksia jne. Lisäksi Okafor ja Nurkic nostaneet tai nostamassa tasoaan treidien myötä. Embiidin kohtalo tuo hieman synkkiä pilviä Kylänmiesten taivaalle.

4. Ossi, 41 = 90,3 => W, 12-2 (6., 2., 9., 5., 7., 1., 4., 3., 6., 1., 1., 5., 4.)

The Operator. Käytännössä varmisti ykkössijan tuhoamalla hoetjen. Nyt kruisailua pudotuspeleihin, jossa vastaan ekalla kierroksella battle tested Kik tai PoorMans.

3. Kik, 46 = 91,8=> W, 5-9 (3., 6., 7., 9., 5., 3., 5., 1., 5., 2., 11., 8., 5.)

Pimeät ajat ovat ohi ja nyt taistellaan tosissaan paikasta auringossa. Vääntö PoorMansia vastaan tulee olemaan huikeaa viimeiset viikot.

2. Trancey, 43 92,2 => W, 9-5 (1., 1., 1., 1., 1., 4., 3., 2., 4., 8., 6., 3., 2.)

Mikä pahan tappaisi? Trancey operoi jälleen parin hänelle vaatimattoman viikon jälkeen wajakkitasolla. Mestarisuosikki #1.

1. PoorMans, 40 = 95,2 => W, 5-9 (10., 4., 3., 6., 2., 6., 3., 8., 9., 10., 7., 9., 8.)

PoorMans iski tiskiin kauden parhaan suorituksen viime hetkillä. Pitääkö saman tason vai putoaako takaisin keskikastiin? Se ei riittäisi Tranceyta vs.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Maailman huono-onnisin fantasymanageri menossa nukkumaan eilen tyytyväisenä kovan työpäivän jälkeen - PR:t operoitu, Sterling operoi 10 fapo FPL:ssä, Kevin Love treidattu VITTUUN. On aika levähtää:

tumblr_nfe7tlvZ0W1s2wio8o1_500.gif


Managerimme herää aamulla ja vilkaisee fantasy box scoret, oho kaikki jo pelanneet operoineet yli 90 fapo:

giphy.gif


Olotilakartoitus, kun manageri saapuu toimistolle ja toteaa jengin operoineen yli 100 fapo keskiarvolla ensimmäisen päivän:

Tom-Cruise-crazy-laugh.gif

tcfi.gif
 
Viestejä
715
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

liigamanageri lohduttelemassa allekirjoittanutta, kun vittuna pelaajia paskana ja suurin osa terveistä pelaa joka toisessa matsissa jonkun 18 minuuttia:
Uluj0n5.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Homppa vs. Kik Slugfest :eek:

JrZCuY8E-600x400.gif


Viime yönä Homppa strikes back yli 900 fapon potilla. Kikiltä hieman hiljaisempi yö, silti 800 ylitys rutiininomaisesti. Ensi yönä ei taida kummallakaan matseja olla, joten ensi viikkoon lähdetään Hompan johtaessa vajaalla 200 pisteellä. Kikillä kuitenkin 3 peliä vähemmän kasassa ja molemmat projektoivat saamaan täydet 50 peliä, joten Gentlemanneilla vielä slight edge kokonaistilanteessa. Huh, huh mitä draamaa ilmassa!

Samalla sovitiin myös diili "In Principle" Ninton kanssa.

Nikola Vucevic <-> Jae Crowder

Usko Willy Hernangomeziin on niin vahva tällä hetkellä, että Vucevic sai siirtyä pois Kikin riveistä. Pudotuspeleissä Vucevicin pitäminen olisi jättänyt Willyn penkille 4-5 päivänä, joten teki järkeä myydä Vuce pois nuoremman kollin tieltä. Ongelmaksi muodostui sopivan palautuksen saaminen, koska PG, SG, PG/SG ja SG/PG olivat poissuljettuja. Koska SG on täynnä, myös SG/SF oli pois suljettu. C:tä ei tarvittu takaisin myöskään ja C/PF ei olisi juurikaan tuonut muutosta tilanteeseen, koska etukentän pelaajia on ihan nokko jengissä. PF myös täynnä. Loppujen lopuksi SF/PF oli se positiokombinaatio, joka parhaiten ja oikeastaan ainoastaan sopi tähän tilanteeseen täyttämään poffs schedulea.

Tämän treidin myötä Vucen tuotannon korvaavat Willy ja Jae ryyditettynä muutamilla lisäpeleillä, joiden ansiosta saamme istuttaa kolmikkoa Miro-Yogi-Richardson enemmän penkillä olettaen koko miehistön olevan terveenä pudotuspeleissä. Perttiin treidissä tullee se n. 5 pistettä, ehkä vähän enemmänkin, mutta kokonaispeluutuksen ansiosta todennäköisesti jäädään jopa plussalle.

Muita vaihtoehtoja miehistöön olivat lähinnä Gallinari ja Harrison Barnes. Mokeskin kanssa on muutenkin haastavaa hieroa kauppaa + Kylänmiehillä on sentteriosastolla tarjontaa riittävästi. Galloa taas ei voi ottaa sisään, koska on loukkaantuneena ja injury prone muutenkin.

Depth Chart:

PG: McCollum, Lin, Rubio / Johnson, Ferrell (5)
SG: DeRozan, T.Johnson, Ferrell, J.Richardson / McCollum (5)
SF: J.Johnson, Crowder / Covington, Harris, DeRozan, Richardson (6)
PF: Griffin, Covington, T.Harris, Mirotic / Crowder (5)
C: Jordan, Hernangomez / Mirotic (3)

Trade Block: J.Richardson (77,5), DeRozan (100+)

Untouchable: McCollum, Lin, Johnson & Johnson, Crowder, Covington, Griffin, Jordan

I'm Listening: Rubio, Ferrell, Harris, Mirotic, Hernangomez
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
11. Killes, 48 = 80,1 => W, 9-5 (9., 3., 8., 7., 10., 8., 11., 6., 7., 3., 4., 6., 6.)

- Ei kyllä riitä mitenkään vääntö pudotuspeleissä ellei jostain syystä vastaan tule joka kierroksella joukkue, jolla jää selvästi vajaaksi 50 pelistä. Toki trade deadlinelta voi pullahtaa joukkueen waiverpitoisuuteen tilkka operointitasoa, joten ei haudata mestaruushaaveita vielä.

Viime yönä...

Harden 188,5
Thompson 143,5
Kaminsky 113,5
Rose 104,5
Booker 93,5...

YHTEENSÄ 1023,5 fapoa.

nbc-fires-donald-trump-after-he-calls-mexicans-rapists-and-drug-runners.jpg
 
Viestejä
22
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Nicolas Batum, Brandon Ingram <-> Kris Middleton, Aaron Gordon

Batum on varma 95 ja Ingram tällä hetkellä enintään 70, näitä ei varmaan sen kummemmin tarvitse selitellä. Otetaan arvoiksi 96 ja 68= 164.

Middleton on pelannut vasta 4 peliä ja nekin limited minutes, siksi season average on mitä on. Viime vuonna kuitenkin 94 fapoa per peli ja tän kauden näyttöjen ollessa niin vähäiset on mielestäni se otettava jossain määrin huomioon, varsinkin kun viimeinen peli oli jo yli 100 fapoa eli ihan rapakunnossa ei mies voi olla. Nyt myös viikon tauko alla joten todennäköisesti lähempänä huippukuntoa. Sama rooli on kuitenkin tarjolla kuin viime vuonna, joten kyse on vain kuntoon pääsemisestä. Viime vuonna 94 ja tällä hetkellä tänä vuonna 74, joten mielestäni reilu arvio on siitä puolesta välistä, eli 84.

Gordon on pelannut koko kauden väärällä pelipaikalla, pelipaikalla jolle miehen perimeter taidot eivät vain riitä. Nyt full time power forwardina pääsee käyttämään atleettisuuttaan paremmin hyödyksi, ja tulee loggaamaan enemmän minuutteja kuin tähän asti. Jo pelkästään muutaman minuutin lisäys tuo luonnollisesti muutaman fantasypisteen lisää, ja pääseminen omalle comfort zonelle lähemmäs koria pitäisi lisätä niitä entisestään. Ensimmäisessä pelissä PFnä oli rohkaisevaa nähdä 33 minuuttia Gordonille, toki spursin defenseä vastaan ei saanut mitään aikaiseksi -> silti yli kauden keskiarvo fapot pöytään. Nyt tauon jälkeen on varmasti enemmän comfortable PFnä pelatessaan ja on valmis kääntämään lisääntyneen peliajan myös lisääntyneeksi tilastoproduktioksi. Mielestäni Gordonin arvostaminen alle 75 olisi lähestulkoon rikollista, vaikka tämän hetken tilastot eivät sitä tukisi.

Näin ollen Gordon 75+ Middleton 84= 159. Mielestäni näitä arvioita ratkaisevasti alemmas arvostaminen olisi silkkaa tilastojen tuijottamista ja pelisilmän puutetta. Middletonilla kuitenkin helposti potentiaalia olla yli 90 janari ja Gordonillakin tie auki 85 mieheksi.
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Anatolin kanssa treidi sovittuna, Kik vaatii selontekoa, joten arvioidaan:
Nicolas Batum SF/SG (playoffs 4-3-4)
- last 30 ja 2017 on molemmat siinä 95-96. Vaikea kuvitella tämän muuttuvan juurikaan mihinkään. Arvio 95.

Brandon Ingram PF/SF (playoffs 3-4-3)
- last 30 61 ja 2017 67. Tuskin nousee 70:een joten waiver. Positiot toki kiva lisä ja Lakers voi heivata jonkun vielä viereltä pois. Toki pelatessaan lähemmäs 40 minuuttia aloituksessa aiemmin kaudella, fabot eivät nousseet edes yli 80. Arvio 70.

Aaron Gordon PF/SF (playoffs 4-3-3)
- last 30 65 ja 2017 68. Ibaka poissa ja Orlando ei ole menossa playoffs, joten rajattomat minuutit. Lisäksi nyt pääsee omimmalle paikalleen PF:ksi. Erittäin vaikea arvioida, mutta näillä tiedoilla en myisi alle 80. Arvio 80-82.

Khris Middleton SF/SG (playoffs 4-4-4)
- last 30 ja 2017 turha arvioida kun pelannut muutaman pelin, mainittakoon vaikka viime pelin 111 faboa 26 minuutin peliajalla. Viime kausi 95 ja nyt Jabari Parker out for the season. Oletetaan, ettei kuitenkaan ole ihan 100% kunnossa, joten arvioisin 83-85.

165 vs 163-167. Lisäksi yksi peli takkiin playoffs.

VETOA odotellessa
thumb_20120811-JH-1196.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Batum 96 ja Ingram waiver 70 = 166

Middleton viime kaudella 95, mutta oli pitkään matalaliidossa alkukaudesta ja potentiaalia on Jabarinkin kanssa jopa 100 jannuksi. Tällä kaudella vasta palannut injurysta ja todella hankala arvioivatava minuuttien, pelikunnon yms. osalta. Jabarin poissaolo toki puoltaa prosessin nopeuttamista ja roolin kasvua. Mielestäni managereiden esittämä 84 on reilu arvio miehestä, voisin kuvitella sen verran itsekin maksavani + 4-4-4 playoffs-ohjelma.

Gordon viime kaudella 75, toki loppukaudesta taisi hieman paremmalla tasolla pelata roolin noustua. Ibakan poismyynti pitää tietenkin ottaa huomioon, ei ole väärin antaa Gordonille enemmän arvoa kuin nykyinen waiver. Viime kautta parempi tilanne, pelaajakehitys, Orlandon tankkaaminen jne. => Kohtuullista ohittaa tässä poikkeustilanteessa Gordonin tämän kauden arvot ja last-arvot. Annetaan manageriystävällinen 77,5 arvoksi.

84 + 77.5 = 161.5

Ero Kottiin hyväksi 4.5 pojoa, Anatolilla toivoa paremmasta upsidesta. Treidi hyväksytty.

Kik = Maailman Reiluin LiigaManageri. Se on totta, se on hemmetin totta.

Autism+Speaks+Tip+off+Cure+2015+Jp5QS3Akvu6l.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Virallinen selvityspyyntö manageri Kottiille, miksi joukkueen roster ei ole asetettuna viime yöltä?

Jos taustalla on jotain taktikointia tahallaan häviämisen osalta, niin LM joutuu ottamaan rosterin asettelut haltuun.

tenor.gif


Tällaista toimintaa ei tulla katsomaan läpi sormien.
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
Virallinen selvityspyyntö manageri Kottiille, miksi joukkueen roster ei ole asetettuna viime yöltä?

Jos taustalla on jotain taktikointia tahallaan häviämisen osalta, niin LM joutuu ottamaan rosterin asettelut haltuun.

tenor.gif


Tällaista toimintaa ei tulla katsomaan läpi sormien.

Huilautan ykköskorin jannuja Popon tyyliin, pakko saada kaikki täydessä tikissä playoffs.

spurs-coach-gregg-popovich-gave-a-legendary-press-conference-before-game-7.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös