Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Kuvamateriaalia Ossin ja Pejtonin treidineuvotteluista juuri ennen Pejtonin bänniä:

NySFjgB.gif
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
Kottii on hehkutellut nousuaan 12. sijalta finaaliin, mutta oikeasti sääntömuutosten johdosta 12. pick ei draftissa ole käytännössä yhtään huonompi kuin 3. pick. Hardenin ja Westyn tasoero muihin oli niin selkeä, että voi varmuudella sanoa ensimmäisenä ja toisena varanneiden hyötyneen positioistaan, mutta siitä eteenpäin draft board näytti erittäin tasaiselta 3. kierroksen flippauksen ansiosta.

Kottii omalta osaltaan on onnistunut tällä kaudella treideissä hyvin, jos nyt jätetään ottamatta huomioon Durantin season ending. Alkukauden osalta mokattua Curry - Thomas, Jordan treidiä lukuuottamatta treidaaminen oli Kottiilla itse asiassa aika +/- 0 touhua.

Tämän jälkeen Kotti operoi loppukauden joko even treidejä tai pientä etua itselleen, kunnes Trade DL räjähti jättipotti ja jälleen kenenkäs muun kuin Killeksen kustannuksella. Horford <-> Evans oli treidi, joka nyt katsottuna tienasi Kottiille finaalipaikan viime viikon välieristä. Ei voi minkään.
Loistavaa pohdintaa Kikiltä, kuten yleensä.

Pakko kuitenkin tarttua noihin muutamaan kaudella tapahtuneeseen asiaan:
Ensinnäkin tuo, että viimeiseltä paikalta draftaaminen sama kuin 3. paikalta, hekotuttaa.

Curry - Thomas, Jordan toki meni reisille IT:n ruvettua paukuttamaan miälenvikaisia lukua. Mutta muistetaan samassa myös, että Thomas huilasi pari peliä viime viikolla, jonka ansiosta Ossi tiputettiin pronssipeliin.

Horford - Evans treidi oli tehty täysin positioiden takia, oli liiaksi porukkaa SG/SF-paikoille. Evans oli paukuttanut last 30 arvoissa parisen kymmentä faboa Horfordia paremmin treidi-hetkellä, ja tuskinpa kukaan uskoi Horfordin enää tällä kaudella paukuttavan +100 tasolla kokonaisen viikon. Toki megainjuryprone kaveri teki sen mitä voi odottaakin, eli huilaa, huilaa ja huilaa.
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Finaalin tilanne kolmen päivän jälkeen:
2091,5 (KA 83,66) - 1479,5 (77,87)
pelit 25-19.

Ibaka otti yhden ottelun pelikiellon RoLon kanssa nahistelusta, joten ensi yönä pelit menee Anatolille +6. Tämän jälkeen ollaan peleissä tasan. Loppuviikko mennään tasatahtia, mestaruuden ratketessa vasta sunnuntaina.

Anatolin olotilakartoitus
20100627-Nolojen_tilanteiden.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Tänään jännätään vielä kumpi vetää viikon korkeimmat pisteet, Kotti vai Kik. Mutta mestarista ei ole epäselvyyttä, joten koko kp.com NBA Fantasyn puolesta onnittelut Kottiille mestaruudesta ja G.O.A.T. statuksesta.

Ja nyt, Porilaisten Marssi:

http://www.youtube.com/watch?v=Q7TO71qHPE4
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
Tänään jännätään vielä kumpi vetää viikon korkeimmat pisteet, Kotti vai Kik. Mutta mestarista ei ole epäselvyyttä, joten koko kp.com NBA Fantasyn puolesta onnittelut Kottiille mestaruudesta ja G.O.A.T. statuksesta.

Se on SIINÄ! Viikon (playoffien) korkeimmat pisteet 87,82 pisteen keskiarvolla. Hirveällä tuurilla päästiin näin pitkälle kaikista ongelmista huolimatta. Nyt saa naattia.
Alla olotila kauden päätyttyä mestaruuteen
jordan-nba-championship-trophy.jpg
 
Viestejä
33
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

0730Ballfamily.jpg


Pejton Ossi ja Kik menossa parran vuorolle päivittelemään kulunutta fantasykautta ja uusia ideoita tiputtelemaan.

1.auction draft 17-18 ?

2. PF/C position palautus normaaliin C

3. LM-osastolle apukaveri Kikjamsille

4. Neuvoston palautus

5. Spud ja Söze paluu 17-18?
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Mestaruusjuhlista selvitty ja tehdään pieni recap kaudesta Kikmäiseen tyyliin.

Drafti
Keeper: Paul Millsap.
- Taisi olla kauden toisiksi huonoin keeper, Bledsoe oli toinen vaihtoehto mutta pointteja koko drafti täynnä eikä olisi muutenkaan ollut sen parempi.

Eka kierros: Hassan Whiteside
- Edellä vietiin kaikki mielenkiintoiset nimet Cousins, Kawhi jne jne.
Toka kierros: Paul George
- Edellisellä kaudella triplapositio ja päälle 110 faboa. Samanlaista oli odotettavissa, mutta toista positiota saatiin odottaa yli kauden puolenvälin, pisteetkin jäivät odotetusta. Suurimpana kriteerinä oli positio SF-paikalle.
Kolmas kierros: DeAndre Jordan
- Edelleen positiot edellä C-paikalle lisää apuja. Tehollisesti jäätiin odotetusta (paitsi hetkellisesti Blaken ollessa sivussa), ja lopulta heivattiinkin ehkä turhan heppoisesti hiuksista wi****n. Boardilla olisi ollut vielä esim Hayward, Porzingis.
Neljäs kierros: Bradley Beal
- Kuten jo draft-recapissa veikkailin, tässä voi olla kauden suurin STEAL. Tässä kategoriassa top 5 ja kauden lopetus last 30 – 110 arvolla, NAATTIA. Edestä vietiin mm. Favors, Teague ja Markieff Morris.
Viides kierros: Thad Young
- Paskaa, kuten aiemminkin arvioisin jo. Boardilla tässä vaiheessa vielä mm. Tyler Johnson, Gallinari, Schröder sekä oikeastaan kaikki muutkin.
Kuudes kierros: George Hill
- Vasta tässä vaiheessa ensimmäinen pointti, Hill oli loukkaantuneena varmaankin puolet fantasy-kaudesta. Sain loistavan valuen treidatessa.
Seiska kierros: Zach Lavine
- Ihana PG/SG positio ja alkukausi lähemmäs 100 fabon tahdilla. Sitten muutama slump-peli ja season ending-injury. Siihen asti oli yksi kauden parhaista draftatuista.
Kasi kierros: Rajon Rondo
- Kolmas PG putkeen. Alkukaudesta ok, puolessa välissä kautta täyttä paskaa tai sitten ei pelannut edes, playoffeissa taas ok.
Ysi kierros: Robert Covington
- Alkukaudella 70 fabon tahtia, eikä ketään huolinut edes 80 arvolla. Treidattiin Kikille ~83 fabon arvolla ja tykitti loppukauden +100 fabon keskiarvolla.
Kymppikierros: Tyreke Evans
- Alkuun reippaan kuukauden loukkaantuneena, josta kohti pelikuntoa minuutti kerrallaan. Pääsi niin hyvään kuntoon jo, että sain Killeksen kanssa swapattua toisen kierroksen Al Horfordiin. Playoffeissa sitten Evans otti lungisti ja huilaili oikein urakalla.
Loput kierrokset olikin ihan tuubaa, toki 13-kierroksen Bojan Bogdanovicin sain swapattua Evan Turneriin. Ehkä eniten harmittaa tuo Jrue Holidayn unohtaminen boardilta aivan täysin. Olisi ollut vielä 11-kierroksella saatavilla sekä tilaa pointti-osastolla. Loppukaudesta vain Beal ja Rondo omista draftatuista juhli mestaruutta.
Arvio draftista jälkikäteen 8/10.

Waiver
Harvinaisen huonosti waiverilta löytyi mitään. Austin Rivers saatiin myytyä eteenpäin 80 arvolla ja Denzel Valentine viimeisen viikon pelasi edes kohtuullisesti.

Tradet
4/5 Evan Turner <-> Bojan Bogdanovic
- Treidihetkellä Turnerilla tuplapositio. Myytiin Kikille noin 80 arvolla.
4/5 Isaiah Thomas, Devin Booker, Kenneth Faried <-> George Hill, Paul Millsap, PJ Tucker
- Jälkikäteen tämä olisi ollut loistava treidi, mutta myin Thomasin pois 100 arvolla ja Bookerin 85 arvolla. Loppukaudella Thomas oli +110 ja Booker +95.
2½/5 Stephen Curry, Justin Hamilton <-> Isaiah Thomas, DeAndre Jordan
- Jengiin top 5 varauksen saaminen toki on aina ihan kiva, Thomas vaan sattui olemaan melkein yhtä hyvä suurimman osan kautta kuin Curry.
-/- Robin Lopez <-> Kenneth Faried
- - Waiver + Waiver
4/5 Jae Crowder <-> Devin Booker
- Treidihetkellä molemmat olin noin 85. SF/PF positio oli itselle tärkeämpi. Nooh, jokainen tietää mikä tässä oli lopputulos. Olin ehdottanut samaan aikaan myös Hoetjelle: Booker, Covington <-> Jabari Parker, Gorgui Dieng, HUH mikä luodin väistö.
1/5 Ish Smith <-> Andre Iguodala
- Oli liikaa SF-miehiä jengissä ja Ish oli saanut kivasti vastuuta penkiltä saaden +15 penkkilisän. Tämä vakiintui vasta loppukaudesta edes jonkinlaiseen vireeseen ja waiverit kutsui aika nopeasti treidin jälkeen. Iggy sen sijaan innostui ja tämä harmittikin suunnattomasti.
4/5 Draymond Green, Trevor Booker <-> Hassan Whiteside, Thad Young
- Triplaposition Draymond toi kivasti joustavuutta rosteriin. Pisteet taisin hävitä, mutta Hassan oli loukkaantuneena useita pelejä.
5/5 Kevin Durant, Nikola Mirotic <-> Paul George, Jae Crowder, Bismack Biyombo
- Täydet pisteet, vaikka Durant jättikin kauden pahasti kesken ja jättäen managerinsa pulaan. Mirotic oli ostohetkellä waiver, ja saatiin Kikille +80 arvolla myytyä. Biyombo myös waiver.
5/5 Allen Crabbe, Marcus Morris <-> Ty Lawson, Trevor Booker
- Kaksi 75 jannua kahteen waiveriin. Treidihetkellä toki kaikki oli täyttä paskaa. Morris oli jopa treidin jälkeen loppukauden yli 80.
2/5 Aaron Gordon, Frank Kaminsky, Klay Thompson <-> Evan Turner, Robert Covington, Nikola Mirotic
- Gordon täyttä paskaa, Kaminsky paskaa (vasta Killesillä treidattuani räjähti 90 jannuksi). Onneksi Turner loukkaantui ja Mirotic osoittautui myöskin pelkäksi paskakasaksi.
4/5 Greg Monroe, Andrew Wiggins <-> Klay, Kaminsky
- Wiggins pelasi pari viikkoa hurmiossa Lavinen loukkaannuttua. Ihan ok treidi, ja voitoksi kääntyi Kaminskyn huilattua pari peliä playoffeissa.
Zach Lavine loukkaantui helmikuun alussa, ja samalla menetin tärkeän PGSG position, puhumattakaan +90 jannusta.
2/5 Serge Ibaka, TJ McConnell <-> Austin Rivers, Marcus Morris
- Koko kauden välttelin Ibakaa parhaani mukaan, mutta kun Lavine loukkaantui niin piti jostain koittaa saada kärkeen lisää tehoja. Ibaka lopetti kauden last 30 alle 80 ja playoffeissa pelkkää paskaa, niin tämä voidaan sanoa epäonnistuneen. Rivers ja Morris myöskin heikkoja, joten ihan katastrofia ei syntynyt.
Tässä vaiheessa oli Killesin kanssa jo alustavasti sovittuna treidi Horford, Crowder, Terrence Jones <-> Draymond, Ibaka, Middleton. Oli Killesin boksissa 8 tuntia odottamassa hyväksymistä, mutta Killes veti puihin. Jälkikäteen voitaneen sanoa, KIITOS.
4/5 Nicolas Batum, Brandon Ingram <-> Khris Middleton, Aaron Gordon
- Batum ei innostunut Oldschooleilla pelaamisesta ja feikkasi myös migreeniä pari peliä. Ingram sen sijaan pelasin mukavasti ja Gordonin osoittauduttua mätisäkiksi, tämä treidi allekirjoittaneelle lievästi.
Kuukausi Lavinen jälkeen kaatuu kausikeskiarvoissa kuudentena ollut Kevin Durant SFPF positioilla. Tässä vaiheessa kaikkia hekotutti, paitsi Oldschoolin manageria joka laittoi jo lapun luukulle.
6/5 Al Horford <-> Tyreke Evans
- Finaalipaikan pelastus oli Horvortin ihana viikko +100 fabon keskiarvoilla. Treidihetkellä pisteet taisi olla lähemmäksi +20 Killesille, mutta pakko oli jostain saada sentteri SGSF paikkojen kustannuksella.

Playoff
1-viikko alkoi heti Horfordin huilatessa pelin SEKÄ Min-Por pelin liukkaan lattian takia kolmikko Crabbe, Wiggins ja Bjelica ei pelaa myöskään. Samaan aikaan Trancey pelaa koko 10 peliä melkein 90 fabon keskiarvolla. Tässä vaiheessa kauden piti olla viimeistään ohi. Loppuviikolla en edes hirvestä seurannut enää mitä tapahtuu, kun pelin piti olla selvä. Jostain kummasta vielä saatiin eroa pienemmäksi ja viimeiselle yölle eroa oli enää 239 faboa ja kolme peliä enemmän. Butler ja Lou-Will puppeloi yhteensä 130 faboa ja Oldschoolin miehistö finaaliin 61 fabon erolla.
2-viikko oli paha, kun GSW:n jannuilla vain 3 peliä. Peytonille kuitenkin kismittävästi Eric Bledsoe shut down for the season ja finaali kutsuu.
Finaaliviikko olikin sitten perseraiskausta edestä ja takaa, eroa yli 500 faboa ja Oldschool veti playoffien parhaimmat pisteet.

Aivan älyttömällä tuurilla päästiin ensimmäistä kierrosta pidemmälle, ja täytyykin ihmetellä miten näin huonolla tuurilla voidaan voittaa mestaruus.

Kiitos kaikille ja ensi kaudella toivottavasti joku muu draftipaikka kuin viimeinen ja selvittäisiin ilman ykkösjannujen season-ending injureilta.

nbaTrophy.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Ensi kauden pisteytykset viilailtu kuntoon:

Points (PTS) 1
Blocks (BLK) 5
Steals (STL) 5
Assists (AST) 2.5
Offensive Rebounds (OREB) 3
Defensive Rebounds (DREB) 2

Perusstatseissa Points pysyy entisellään, samoin Blocks ja Steals. Syöttöjä on hivutettu 0.5 ylöspäin, koska muualla pisteytyksessä tulee jatkossa naftimmin pisteitä. Sama temppu on tehty Off ja Def reboille, joissa on haettu balanssia nostamalla defiä 0.5 ja offia 1.0 eli hyökkäyspään spesialistit kunniaan. Nyt 2 syöttöä tai 1+1 eri riipauntilajikkeita => sama arvo keskenään ja sama arvo yhden blk/stl:n kanssa. Hyvä symmetria.

Turnovers (TO) -2

Menetyksiä operoiville vajakeille laitetaan 100% vero perseeseen menetyksistä eli yhdellä pisteellä nousee sakon määrä aikaisempaan verrattuna.

Field Goals Made (FGM) 2
Field Goals Attempted (FGA) -1
Free Throws Made (FTM) 2
Free Throws Attempted (FTA) -1

Eli tässä isoin muutos ensi kauteen. Jokainen ohi mennyt heitto tarkoittaa -1 pistettä ja sisään mennyt heitto tarkoittaa +1 pistettä (2-1 heitetty heitto). Eli jos pelaaja heittää 3/10 => -4 pistettä. Jos taas janarilla on "kuuma käsi" ja heittää 9/10 => +8. Spämmääjät saavat siis jatkossa runtua ja hyvällä prosentilla operoivat plussaa.

Three Pointers Made (3PM) 5

Tämä pysyy ennallaan ilman muutoksia, jotta SG-kategoria saisi jotain etua.

Double Doubles (DD) 5
Triple Doubles (TD) 10

Triplatuplavajakeille saa riittää +10 jatkossa, kun se on niin eksklusiivi kategoria. Wessell on tarpeeksi ylivertainen muutenkin.

Minutes (MIN) 1
Games Started (GS) -15
Games Played (GP) 15

Näihin ei muutosta.

Nopea katsaus viime kauden statseihin kertoo, että 100 pisteen tai yli pelaajia olisi ollut tällä matematiikalla 19. Eli jonkin verran uuden pisteytyksen myötä pisterajat madaltuvat. Pelaajien arvot madaltuvat kautta linjan sen 3-10 pistettä. Waiverit asettunevat jatkossa jonnekin 65-70 maastoon, jos pelattaisiin vanhoilla rostereilla (ei pelata).

Pelipaikkakohtaisesti SG on edelleen se brutaali osasto, jossa kärkipään osaamista on niukalti, mutta laajuutta sitten siellä 70+ kategoriassa ns. wittuna.

PG on edelleen levein pelipaikka, mutta pienemmällä erolla kuin aiemmin.

SF/PF/C näyttivät nopealla katsannolla aikaisempaa tasaisemmalta keskenään ja leveyttäkin ehkä hieman lisää materiaaliin. Hyvät heittoprosentit varmasti auttavat nimenomaan tätä isompaa osastoa, joka on tietenkin hyvä asia.

Palataan myöhemmin ensi kauden rosterkokoihin yms. asioihin. Tässä ensimmäinen käänteen tekevä muutos kuitenkin makusteltavaksi.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Palataan tuhlaajapojan paluuseen lähempänä kauden alkua, kun tiedetään mikä miehitys kasassa viime kauden janareista.

Kuvamateriaalia viime kaudelta Peytonin ulostamisesta Kp.Com NBA Fantasysta:

giphy.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Terveisiä täältä lomatunnelmista koko KP.Com NBA Fantasyn osallistujakaartille sekä seuraajille. Soittolistalta löytyy hyvää musiikkia ja tulipa tuossa rustailtua vielä vanhoja muistellessa lyriikat Jösse Järvenpään mestariteokseen "Peppukipuilua", joka löytyy myös liigan uuden kauden sivuilta (http://games.espn.com/fba/leagueoffice?leagueId=11383&seasonId=2018):

https://www.youtube.com/watch?v=iV9uiYc3UEg

KP.Comin ylläpito nyt rutisee, hämärimiehen sekä Joen Suun puntti tutisee. NBA Fantasyn johtoon valittu on sellaiset, että uhattuna ompi Forumbisnekset.

Nyt kun takinkäännön aika ohi on. On peppukipu aivan suunnaton. Se mahtaa vituttaa, kun mitä tilaa sitä saa. Ehkä KP.Com NBA Fantasy voidaan vielä pelastaa.

La Bambasin kätyreitä rotan lailla syö. Tulee chat-kiellot, bojkotit, ikibännit. Tulee tolkku ehkä suhmurointinsa palvontaan, Fantasy palaa viimein Kikin valvontaan.

Nyt kun takinkäännön aika ohi on. On peppukipu aivan suunnaton. Se mahtaa vituttaa, kun mitä tilaa sitä saa. Ehkä KP.Com NBA Fantasy voidaan vielä pelastaa.

Liian kauan on jatkunut jallitus, ei haittaa vaikka kaatuu tämä spudin nukkehallitus. Sekuntiakaan me emme ikävöi näitä jotka La Bambasille Fantasyn möi.

Nyt kun takinkäännön aika ohi on. On peppukipu aivan suunnaton. Se mahtaa vituttaa, kun mitä tilaa sitä saa. Ehkä KP.Com NBA Fantasy voidaan vielä pelastaa.

Nyt kun takinkäännön aika ohi on. On peppukipu aivan suunnaton. Se mahtaa vituttaa, kun mitä tilaa sitä saa. Ehkä KP.Com NBA Fantasy voidaan vielä pelastaa.

Laitetaanpa näin kesäpäivityksen loppuun vielä fantasymanagereiden kesäkuulumisia eli missä merkeissä valmistautuminen uuteen kauteen on?

Kik Jams ja Ossi ovat treenanneet kesän Kaukajärven ghetossa 1v1 drillsejä, Kik passing the torch to The Next Big Thing in Fantasy:
simmons_s33u5s8zrjlh1ri58i5tdhy0j.jpg


Pejton ja Killes ovat viettäneet kesän keskenään hiomassa shakki- ja Tokaido-taitojaan:

hqdefault.jpg


Tranceyn kesä on mennyt lähinnä päivitellessä Bullsin rebuildingia ja oman polvensa vänkyryyttä:

bulls-media-day-basketball.jpg


Hompan ja Kottiin kesä on edelleen alkutekijöissään, mestaruuksien juhlimiset jääneet päälle:

hqdefault.jpg


Anatoli treenaa tosissaan koko kesän, tavoitteena päästä heiluttelemaan pyyhettä paraatipaikoilta Susijengin pelatessa:

giphy.gif


PoorMansia ja Sampsua ej kiinnosta vittuakaan, paikka fantasylegendoina on jo saavutettu, nyt woi wittu rahastaa ja lönniä loppu-ura:
hugh-jackman-christian-bale-premiere-03.jpg


hoetjesta ei ole pahemmin kuullut, vieläkö nousee haudastaan ja tekee comebackin?

30adwt5.jpg


spud treenaa comebackiaan varten:

umPquXr.gif
 
Viestejä
260
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

PeytonAtPrimeTime sanoi:
5. Spud ja Söze paluu 17-18?
Bambas hieromassa sovintoa Kikin kanssa
Y2Y2YWNiMzczNSMvejl6ekdoQzR5UzRUdWRkNEUtQUdSV3BDbXVvPS8weDEwMjoyMDAweDEyMjcvODAweDQ1MC9maWx0ZXJzOmZvcm1hdChqcGVnKTpxdWFsaXR5KDgwKS9odHRwczovL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy9lbmtkaGcxaXJnbWFuYW1qbjJycDRhZHRrY2hoamR5d3lmcGNvYmJ1Ym9uZ3JieG9mbnl6cGM5ams2a2Z0cWxkLmpwZw.jpg


Olen käytettävissä kaudella 17-18. 8]
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös