Koripallo.com

Korihait - Seagulls 30.11 Pohitullissa

Viestejä
1 624
Aloitetaan sanomalla ilmeinen, Junnu palaa kotiin. Tähän myös haiden ennakko keskittyy.

Gullsilla kolmas peli kahdeksaan päivään, kun taas hait tulevat kotimatsiin kahden viikon tauolta uudehkon pelaajan kanssa. Gulls on onnistunut kääntämään kauden tiukat pelit itselleen tähän saakka, täydessä Pohitullissa tämä ei varmasti tule olemaan helppoa, joten peli pitää saada pakettiin hyvissä ajoin. Veikkauksen kertoimet suht raskaasti kallellaan Gullsin suuntaan (5,25vs1,12) Vaikka nämä varmasti mukailevat jengien voimasuhteita, en pitäisi illan peliä mitenkään läpihuutojuttuna.

Kuinka fanaattisella mielellä Fanseat selotastajat tänään peliin saapuvat? ja millaisen kohtelun Junnu saa yleisöltä ja isältään?
 
Viestejä
1 624
Vs: Korihait - Seagulls 30.11 Pohitullissa

Peli tuli katsottua vähän sivusilmällä, mutta jopa näin näki, että eilen Korihait oli todella kova. Ensimmäinen jakso pelailtiin vähän niinkuin odotusten mukaan, sen jälkeen hait vei lokkeja puolustuksen intensiteetissä 5-0, tästä tilastoihin merkintänä lokeille 16 menetystä. Hyökkäyksen osalta kotijoukkuen haastoi rohkeasti ja upotti kaaren takaa auenneet paikat hyvällä prosentilla. Kun vielä Van, Lee ja McAlister pitivät pääosin hyvää huolta levypalloista oli homma taputeltu.

Yksittäisenä nostona vieraista Callen kaukoheitot, viimeiset 4 peliä 2/14 kaaren takaa, tämä ikävä kyllä näyttää myös menneen herran pään sisään, sillä Larkaksen kohtuu voimakkaasta ohjauksesta huolimatta mies kääntää toistuvasti vapaita hyvärytmisiä kolmosia ajoiksi sumppuu tai parilla pompulla ei äärimmäisen hyväprosenttisiksi keskimatkan kakkosiksi. Toivottavasti ketsuppipullo manskarilla aukeaisi muualla kuin Nikkarisen otsassa.
 
Viestejä
2 333
Vs: Korihait - Seagulls 30.11 Pohitullissa

Ukilta todella kova toka neljännes kun puolustuksen intensiteetti nousi ziljoona prosenttia ja parhaimmillaan taisi tulla viisi kolmosta peräjälkeen samalla kun lokit joko heitti tai nosti korin alta joka kerta ohi. Siitä ei sitten Gulls enää noussut.

Mutta olihan tämä odotettavissa - ja hyvä että tuli lokeille turpiin välillä. Vaikka Larkas ennen peliä sanikin, että ei tässä missään nimesä takki auki kuljeta, niin vaikuttaahan tuollainen puhdas tilasto jossakin siellä takaraivossa... Eikä tule jäämään kauden ainoaksi tappioksi.

Sen sijaan nyt on hyvä sauma kerätä henkeä ja tsempata kaks seuraavaa peliä (voitto ja tappio olis hyvä saldo niistä) ennen tiukkaa Kataja-tuplaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös