Koripallo.com

Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Kumpi ottaa tärkeät pisteet?

  • Kataja

    Ääniä: 2 66,7%
  • Kobrat

    Ääniä: 1 33,3%

  • Äänestäjiä
    3
Viestejä
6 198
Perjantai-illan kunniaksi tarjoillaan Areenalla Korisliigan kärkipään kamppailu, jossa Kataja isännöi Lapuan Kobria. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Katajan täpärään vierasvoittoon Lapualla pistein 98-101 jatkoajalla. Mitä on luvassa perjantaina? Katajan kokoonpano on vielä epäselvä, samoin Lapuan. Joka tapauksessa hyvää matsia voisi odottaa tästä. Katajan joukkueesta suurin mielenkiinto yleisöllä kiinnittynee uuteen sisäpelaajaan, Kervin Bristoliin, joka toki kaksi peliä on jo pelannut, ja esiintynyt niissä ihan lupaavasti. Nyt siis kotikentällä ensiesiintyminen (ellei huilaa tätä peliä).

Lapua on hyvä joukkue, ja voi mennä keväällä hyvinkin pitkälle. Hyvin pitää Katajan pelata, jotta voitto jää Joensuuhun. Katajan kannalta isoja teemoja ovat jälleen pelivalmius Europelien keskellä, ja levypalloissa ja kaksinkamppailuissa pärjääminen fyysistä ja isoa Lapuaa vastaan. Tottakai legenda, Damon Williams, on kiva nähdä taas Joensuussa, nyt Lapuan väreissä. On edelleen 44-vuotiaana vaarallinen pelaaja. Mitä tekee ex-Kataja, Marius Van Andringa?

Mielenkiintoinen ilta kaikkiaan tulossa. :)
 
Viestejä
2 395
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Lapuaa veikkasin jo ennen kauden alkua joukkueeksi joka taistelee runkosarjassa pääsystä 4 joukkoon ja kun Lapua on parantanut kauden edetessä peliään niin en pitäisi yllätyksenä vaikka Lapua saisi kotiedun puolivälieriin. Lapualta löytyy kuitenkin esim. koko Korisliigan paras pistemies Jamal Jones, isojen pelien mies Damon Williams joka pelaa edelleen hämmästyttävän hyvää koripalloa ottaen huomioon miehen ikä ja täytyy mainita vielä Marius Van Andringa joka pelaa entistä seuraansa vastaan. Marius on parhaimmillaan laadukas kaukoheittäjä joten ylimääräistä tilaa ei saa Mariukselle antaa.

Katajan kokoonpanosta ei ole vielä tietoa mutta toivon että Kataja pelaisi parhaalla kokoonpanolla Lapuaa vastaan. Ulkomaalaisista katsomoon joutaa Bradley joka on täysin turha kaveri Katajalle. Ranniko toivottavasti pelaa sillä jos Rannikko ei pelaa niin Kataja suurella todennäköisyydellä häviää. Toki Kataja voi hävitä Teemunkin kanssa mutta Katajan pelaaminen varsinkin hyökkäyssuuntaan on paljon parempaa Teemun kanssa. Ja toivotaan että ikitaistelija Vesa Mäkäläinen on pelikunnossa! Mielenkiintoista nähdä myös ensikertaa livenä Kervin Bristol. Bristol on aloittanut hyvin ja itse haluan uskoa että Bristolista Kataja sai itselleen laatusentterin!

Kataja voittaa Lapuan jos asenne on kunnossa! Kataja kun pelaa hyvällä asenteella niin silloin Kataja pärjää levypalloissa, puolustus on aktiivista ja hyökkäys monipuolista. Toki Lapua on hyvä joukkue ja veikkaankin että tiukka peli nähdään mutta haluan uskoa että Kataja voittaa. Nyt olisi korkea aika alkaa ottamaan kunnolla voittoja myös Korisliigassa!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Itse en jaksa uskoa Katajan voittoon.

Lapualta, tuosta kotimaisen koriksen mekasta saapuu sellaisella itseluottamuksella pelaava matelijajoukkue, että katajan oksat pois. Jo pelkkä suomalaisen kansalliskäärmeen, koopran kuvan näkeminen vapisuttaa ainakin Katajan jenkulapojat ravoille ja pukukopin toilettipaperikin loppuu ennen aikojaan.

Tietysti olisi hienoa nähdä kahden kotimaisen koriskonin, Teimonin ja Teemun kohtaaminen, mutta vahvasti epäilen ettei Teemu pelaa. Teimonia ei kyllä eilinen peli paina ja kirmailee kentällä nuoren varsan tavoin ja ratkaisee pelin kärmehille lopussa, kuten teki eilenkin. On se kone!

Muutenkin Katajan pasmat taitavat olla taas europelin jäljilta sekaisin kuin Kekin harmaat hiukset. Mullinen puskee seinään ja sumppuun tuon tuostakin ja heittää parit helat kauempaa. Kingi ei osu ei sitten mistään ja Rio Bravo tuskastuu muihin. Uusi sentteri vielä pihalla Gibbonin puolen sivun pelikirjasta, mutta voipihan hän saadakin pari onnistumista, kuten kahdessa edellisessäkin pelissään. Olettaen tietenkin, että hänet Seppälä löytää syötöillään.

Melko varma olen, että vastustaja pelaa kauden parhaan pelinsä ja näyttää Areeman 600:lle katsojalle taas, mitä se asenne ja voittamisen kulttuuri merkitsee lopputulokseen.

Vakava arvioni, vaikka en yleensä lopputuloksia veikkaakaan, on 68-76 koopriloille.

Niin ja tuomarit on huonoja ja pilaavat vähätkin kotijoukkueen mahdollisuudet. Pressitilaisuudessa Gibboni on jälleen ylpeä joukkueestaan ja sen peli-ilmeestä, koska ei hävitty tuon enempää, vaikka väsy aivan silminnähden painoi luissa, ytimissä ja kintereissä.

Onnea siis luikertelijoille voitosta jo näin etukäteen! Tulen silti peliä katsomaan, vaikka lopputulos onkin tiedossa. Ihan vaan Teimonin takia ainakin.

Trolli-Rölli-JOE
 
Viestejä
2 395
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Katajalla pelaa kaikki kotimaiset ja ulkomaalaisista GTD Mullings ja Bristol. Kiva että pitkästä aikaa kaikki kotimaiset pelaa Korisliiga pelissä. Miksiköhän nimenomaan Mullings ja Bristol ovat GTD? Onko molemmilla jotain vammaa vai muutenko vaan ei olla päätetty kumpi pelaa? Itse ainakin haluaisin nähdä Bristolin pelaavan
 
Viestejä
477
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Kobrat keskittyi selvästi enemmän tuomareihin kuin itse peliin. En kyllä odottanutkaan kummoista esitystä. Onneksi Ilari ees Lapuaa vastaan aina onnistuu. Aina yhtä vaikeaa meikäläisillä JOEN SUUssa.

Toki viiden pelin voittoputki olisi ollutkin Lapualle liikaa tässä vaiheessa.

Onneksi IPA on keksitty.
 
Viestejä
2 395
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Kataja otti murskavoiton joka kyllä maistuu hyvältä! Kataja oli suvereeni levypalloissa ja se on epäKatajamaista niin tehtiin yli sata pistettä vaikka kolmoset ei uponneet hyvin. Bradley pelasi ylivoimaisesti parhaan pelinsä Katajassa tehden 17 pistettä ja ottaen 14 levypalloa!! Perttu ja Rannikko otti myös heille poikkeuksellisen paljon levypalloja. Teemu pelasi vähän mutta sitäkin paremmin. Seppälä oli myös hyvä antaen 8 syöttöä ja Vesku Mäkäläinen oli myös hyvässä iskussa. Lapualla petti hermokontrolli ja peli ilo katosi sen myötä. Tärkeä voitto Katajalle kun kuitenkin tavoite varmasti olla runkosarjassa mahdollisimman korkealla. Go Kataja go!!!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Voihan helkkari, millaista peliä. Kuten odotettua, Kataja lähti taas kerran peliin huonolla asenteella hyökkäämään, eikä vähiten Mullisen, Rio Bravon ja Kuninkaan toimesta. Ristolin asennetta emme sitten nähneetkään.....

Ei paljon Mullista ja Bravoa kiinnostanut ja Kingi oli taas se tavallinen ohiheittokone, jota on totuttu näkemään. Yksi kymmenestä pelistä heitto osuu. Onneksi sentään jotenkin puolustivat ja kun vastustajakin oli tänään heikoin, mitä täällä on tällä kaudella nähty, niin murskajaisethan siitä lopulta tuli.

Valitettavasti on sanottava taas kerran, että mielestäni Kingi pitäisi vaihtaa. Vaan eihän sitä tietenkään vaihdeta. Jos kaveri on palkattu heittäjäksi, niinkuin tietenkin onkin, niin ailahtelee aivan liikaa. Puolustuksessakaan ei vaan massa riitä, pituudesta huolimatta.

Rätlille Plussat. Johtui osaksi vastustajan huonoudestakin, mutta ainoa jenkuloista, jolla oli edes yritystä.

Seppälä oikeastaan onnistui ensimmäisen kerran kotiottelussa. Muutenkin kotimaiset, Mäkäläisen ja Teemun lisäksi, onnistuivat aivan mukiinmenevästi. Korostaisin kuitenkin vielä, ettei vastus nyt ollut mitään europeliluokkaa....

Myrkkykäärmeen pää murskattiin lopullisesti kolmannella jaksolla, eikä liero enää siitä noussut menettettyään lopullisesti pelihuumorinsa niin pelaajien kuin hermoheikon valkunkin toimesta sinänsä onnistuneisiin tuomareihin. Ainakin kahteen siis. Se kolmas, joku Mikkola vai mikäseoli koetti kyllä kaikin tavoin kääntää ottelua kärmehille, mutta eipä vaan onnistunut.

Sivuhuomautuksena, niin jos sihisivät käärmeet tuomioita, niin kovin tuntuivat Mullinen ja Rio Bravokin kiukuttelevan Gibbonille, kun vaihtoon joutuivat.....

Eli siis helppo voitto parkkivaloilla kylmän kankeaa myrkkykäärmettä vastaan, eikä tottavieköön kooprien päivä ollut tänään.
 
Viestejä
2 507
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

KATAJA_AINA sanoi:
Ulkomaalaisista katsomoon joutaa Bradley joka on täysin turha kaveri Katajalle.

:eek:
Jos teille turha niin kyllä noilla 17/14 tehoilla tänne kelpais..
 
Viestejä
131
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Aivan erimoosta peliä kun viimme kohtaamisessa Lapualla. :eek:

Jones ei tullut kentälle enää vipalla neljänneksellä ollenkaan.
Sattuko jotain ?

https://m.youtube.com/watch?v=t04uDnpgOwg

Edit: video lisätty
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Ei sille Jonesille mitään muuta tapahtunut kuin henkisesti vain pahasti sattui......

Eli pyyhe kehään jo kolmannen jakson jälkeen ja seuraavaa matsia ajatellen ihan oikea ratkaisu, että sai lepoaikaa. Aika rimpula kaveri muuten, mutta kelpaisi kyllä meillekin. Alun koomasta kun selvisi, niin aika pitelemätön välillä oli. On heittouhkaa ja ajouhkaa. Puolustuksessa ei kylläkään niin hyvä kuin hyökkäyspäässä.
 
Viestejä
131
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Ok hyvä ettei sen kummempaa vaivaa :)
Viikko aikaa toipua.

Ja jotain negatiivista pitää keksiä tähän loppuun niin,Fanseatin huono kuvanlaatu sekä puuttuva selostaja. :p
 
Viestejä
2 395
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

BearBasket sanoi:
:eek:
Jos teille turha niin kyllä noilla 17/14 tehoilla tänne kelpais..
Bradley kyllä yllätti minut ja varmasti monen muunkin Katajan kannattajan positiivisesti. Jos Bradley jatkaa tuolla tavalla niin hieno homma! Se on fakta että tämä peli oli ensimmäinen Bradleylle korisliigassa jossa mies teki kovat tehot. JOEN SUUN kanssa samaa mieltä että King on ollut kyllä jo pidemmän aikaa surkeassa heittovireessä!!
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

JB:llä 13 korisliigapeliä ja niissä keskiarvot 11,2 pistettä, 5,5 levyä ja 1,8 syöttöä. Mies täyttää paikkansa viidentenä vahvistuksena hyvin mun mielestä.
 
Viestejä
2 507
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

The Porn King Ron Jeremy sanoi:
Hollinssiin jos vaihdatte päittäin, it's a deal.

No ei.. Voisitte ottaa Holseyn vaihdos..
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Se on näemmä niin, että vaikka täällä ketä jenkulaa kritisoidaan, niin Bärisijä se löytää aina kaikista positiivisen puolen ja alkaa kehumaan. Mites Kingi? On varmasti ansainnut kehut viime peleistä, joissa kolkit putoaa kuin liukuhihnalta ja puolustus pitää.....

Voi tietysti olla, että höyhensarjalaisena on joutunut puolustamaan vastustajan mörkösenttereitä ja siinä on paras heittovoima hävinnyt, mutta kuitenkin olen ollut äärettömän pettynyt häneen. Pari hyvää heittopeliä ei vielä saa minun sympatioitani.

Toisaalta kun Rannikko ja osin varmasti Rio Bravo ja Mullinen vie pääosan pelaajabudjetista, niin loput jenkulat on ollut pakko ottaa alekorista, niin eihän niiltä voi mitään suuria sankaritekoja odottaa joka pelissä.

Mikä lie Ristolin hinta ja kohtaako hinta/laatusuhde? Sen tulemme näkemään. Mutta edelleenkin olisni vaihtamassa Kingin, vaikka minulla ei siihen mitään sanomista olekaan. Ilman mitään heittouhkaa oleva Mullinen olkoon sitten hamaan loppuun asti. Onhan hän kuitenkin kova taistelemaan ja nopea. Ainakin europeleissä....
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Hyvällä asenteella pelasi Kataja eilen. Tänään juhlitaan voittoa!!! 8] 8]
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Pahoittelut positiivisuudesta, se taitaa olla täällä kiellettyä tai ainakin siinä on joku raja oltava!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Kobrat Pe 13.1. 2017 klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Joo. Pahoittelut kritiikistä, mutta vaikka kuinka Katajalasien läpi katsoisi, niin hankitut vahvistukset ei aina ihan nappiin mene eivätkä kaikki ole vuosien varrella olleet edes korisliigan keskitasoa. Toki hyviäkin on ollut.

Mutta mites Bäri arviosi Kingistä? Vaikkapa viimeisistä peleistä? Entä Mullisen hyökkäyksestä? Joko temput on nähty?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös