Koripallo.com

Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Kumpi juhlii voittoa?

  • Kataja

    Ääniä: 2 66,7%
  • Pyrintö

    Ääniä: 1 33,3%

  • Äänestäjiä
    3
Viestejä
6 198
Sunnuntain ainoassa Korisliigan kamppailussa iskevät yhteen Joensuussa Kataja ja Pyrintö. Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kerran kohdanneet, lokakuussa Kataja oli parempi kotonaan lukemin 98-66. Nyt voitaneen odottaa huomattavasti tiukempaa taistelua pisteistä. Katajan kokoonpano selvinnee ehkä vasta pelipäivänä, GTD statuksella on Rannikko, Mullings ja Brown. Rannikon mukana olo olisi suotavaa, sen sijaan Mullings voisi ihan hyvin huilata nyt. Kiva on nähdä Bristol ekaa kertaa livenä! Pyrintö tullee Joensuuhun parhaalla joukkueellaan.

Vähän tässä on sellainen tuntuma taas, että varsinkin nyt kun jo tiistaina pelataan ratkaiseva Mestarien liigan peli, että kuinka hyvin Kataja jaksaa keskittyä tähän otteluun. Varmasti ajatukset on tiukasti tiistaissa, turha väittää muuta. Toivoa silti sopisi, että varsinkin kotona yritettäisiin tosissaan voittaa ja että asenne olisi kunnossa. Pari viime Korisliigan kotipeliä on ollut ihan hyvää tekemistä Katajalta. Itse haluan ainakin nähdä Katajalta kotipeleissä aina hyvää asennetta, jos hävitään, niin sitten hävitään, mutta en hyväksy puolivaloilla pelaamista yhtään.

Kataja voi saavuttaa runkosarjassa ainakin vielä Vilppaan kun pelejä on peräti 5 vähemmän pelattuna, joten siinäkin mielessä varsinkin kotona olisi hyvä ottaa voittoja. Tietty eihän noita kotitappioita muutenkaan ole tähän mennessä kuin 1 (Vilpas) Katellaan, millainen peli tulee.
 

M3

Viestejä
660
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Tämän voisi luulla menevän helposti Katajalle, mutta uskon Cavenin laittavan taas kerran uhrautuvalla taistelullaan Katajan köysiin.
 
Viestejä
2 395
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Toivottavasti Rannikko pelaisi Pyrintöä vastaan sillä se on fakta että silloin kun Rannikko on puuttunut kokoonpanosta niin Kataja on yleensä hävinnyt. Ja mielestäni Mullingsin pitäisi olla huilivuorossa ja Brownin pelaavassa kokoonpanossa. Ja se tärkein eli mikä on Katajan joukkueen asenne Pyrintö peliä kohtaan? Jos asenne on kunnossa niin Kataja taistelee voitosta mutta jos keskittyminen on jo Karsiyaka pelissä niin Pyrintö voittaa. Pyrintö on kuitenkin hyvä ja kokenut joukkue joka hyvänä päivänä voi voittaa kenet tahansa. Katajan kannalta vaarallisimmat pelaajat Pyrinnöstä ovat Palmi,Lehto,Bullock ja Minard. Toivotaan nyt kuitenkin että kotijoukkue pelaa hyvällä asenteella ja voittaa ottelun. Katajalla on vielä täydet mahdollisuudet ohittaa ainakin Vilpas mutta se vaatii voittoja. Kiva nähdä Bristol ensimmäistä kertaa livenä Joensuussa! Go Kataja!!! 8]
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Varovainen ja asiantuntematon veikkaukseni on, että höntsällä mennään taas.

Mutta Lasarovi sitten vaan reilusti avaukseen. Jos meinaan Seppälä vaeltaa yhtä syvissä vesissä kuin viime europelissä, niin Lasalle mahdollisuus.

Minä muuten näin jo viime kotipelissä Ristolin livenä. Tummaihoinen ja melko pitkä miehenroikale oli.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Ämmä Kolmosen kanssa samaa mieltä. Nimittäin Katajan-Kaataja-Kaatuilija-Kaveeni tullee olemaan suuressa roolissa huomenna, kun parasta kaatajaa ja kaatuilijaa pelin lopuksi valitaan.....
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Oikeassa olin. Höntsällä mentiin. Tosin höntsääjä oli enemmänkin Pyrintö....

No aika lailla kakkosmiehistöllä Kataja pelasi ja hyvä niin, kun siihen kerran annettiin vastustajan toimesta mahdollisuus.

Kotijoukkueesta taas jäi ihmetyttämään Seppälän vaisuus. Näyttöpaikka olisi taas ollut oikein kunnolla, mutta ei vaan.....Eikä ne uponneet Kinginkään kolkit. Toki muuten kohtalainen onnistuminen.

Kuitenkin Katajan jenkulat kaikki melko hyvillä tilastorivillä, mutta eipä enneta niiden liikaa hämätä. Vastus vaan oli tänään niin surkea.

Kaveeni taas laahusteli ja ei kiinnostanut peli pätkääkään. Samoin Minardi, joka kyllä klenkuttkin aika lailla. Palmi oli yksin joukkueen ainoa sellainen, joka näytti liigapelaajalta. Mutta penkillä sai hänkin istua, kun olisi ihan hyvin voinut paljon enemmänkin pelata. Lehto kuin varjo parhaista vuosistaan. Samoin Heinonen. Pekkolakin oli enempi Aikamiespoika-Pekkoa muistuttava. Kilpinen yllättävänkin hyvä, mutta penkillä enimmäkseen tietenkin.

Bullokki teki pääasiassa pisteensä ottelun jo livettyä käsistä, samoin Kaveeni, Lehto ja Minardikin. Mutta mikä ihmeen kummajainen on se Stringeri? Tikkasi kyllä välillä kuin Singeri, mutta ei mitään järkeä muuten koko hommassa. Kaveri lienee kengät jalassa ja paksu pipo päässä 165 senttinen.....ja korkeintaan divarijenkki jos sitäkään.

Mitään oikeaa kuvaa ei kotijoukkueen pelistä tänään voinut saada, kun Pyrintö tällä kertaa aivan vastaantulijan roolissa. Toki kotijoukkueen taisteluilme oli taas parempi kuin monessa aikaisemmassa kotipelissä.

Bullokki ja Rätli palkittiin. Yleisöä vähän.

Ps. Pyynikin Toivottoman kommentteja mielenkiinnolla odotettelen.
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Kataja rallatteli jälleen selvään kotivoittoon, viimeksi uhrina oli Kobrat ja nyt Pyrintö. Lukemat olivat lähes samat kuin edellisellä Pyrinnön vierailulla täällä, tuolloin peli päättyi 98-66. Kataja oli tänäänkin hyvällä ilmeellä pelissä mukana, asenteeseen on tullut selvä parannus viime aikoina ja se on kiva huomata. Olihan Pyrintö ensimmäiset noin 25 minuuttia niin surkea, että eipä ole yhtä surkeaa joukkuetta Areenassa nähtykään ihan äsken. Toki oli Katajan hyvyyttäkin, mutta tuntui, ettei Pyrintö tullut Joensuuhun edes tosissaan kilpailemaan voitosta. No, luokkaretki se on toisaalta tuokin.

Vaikka Kataja ei onnistunut kolmosissa kovinkaan hyvin, niin silti näin hyvät pisteet tehtiin.
Bradley jatkoi ilahduttavan hyviä otteitaan tänään ja Kervin Bristol näyttäisi olevan nappihankinta Katajalta. Tekee juuri niitä asioita, mitä sentteriltä vaaditaankin. Teemu pelasi sen, mitä tarvitsi. On se vaan kova! Levypalloissa ollaan kehitytty koko joukkueena, ja taidetaan tällä hetkellä olla jopa sarjan paras joukkue.

Hieman arvelutti, mikä Katajan motivaatio on tähän peliin kun tiistaina pelataan iso peli, mutta tämä meni siihen nähden oikein hyvin. Ensi viikolla sitten Korisliigassa Pohjanmaan kiertue kun perjantaina kohdataan Kobrat ja lauantaina Karhu. Kataja go!
 
Viestejä
2 395
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Oli kyllä mukavaa katsoa kun Kataja murskasi Pyrinnön!! Kataja pelasi ihan ok pelin ja ansaitsi voittonsa mutta kyllä oli Pyrintö surkea! Varsinkin Lehto, Minard, Heinonen ja Caven olivat vaisuja. Nyt ymmärrän Pyrintöfanien haukkumiset Cavenia kohtaan jos Cavenin taso on tuo mitä se oli tänään.

Katajan onnistujia olivat Bradley joka teki 16 pistettä ja otti 10 levypalloa! Hyvä JB!! Bristol oli myös vahva 14 pisteellään, 14 levypallollaan! Bristol vaikuttaisi olevan juuri sellainen sentteri mitä Kataja tarvitsee! Rannikko pelasi hyvin silloin kuin peliä ratkottiin ja Mullings oli myös ihan pelipäällä. Jos jotain negatiivista täytyy laittaa niin Seppälän ja Kingin heittopeli oli surkeaa. Olen ainakin itse huolestunut kyseisten miesten heittopelistä. Muutenkin tänään Katajan kaukoheittopeli oli heikkoa mutta on kiva huomata että tämän kauden Kataja tekee pisteitä muutenkin kuin kolmosilla ja että pelejä voitetaan vaikka ei aina olisi niin hyvä kaukoheittopäivä. Mutta haluan päättää tämän kirjoitukseni positiivisesti niin levypalloissa Kataja oli ylivoimainen ja asenne oli yllättävän hyvä ottaen huomioon että tiistaina pelataan Karsiyakaa vastaan. Hyvä Kataja!!! 8]
 
Viestejä
50
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Pyrintö oli tänään laiska ja haluton. Positiivisia Kilpinen +10 ja Palmi joka voisi saada enemmän peliaikaa. Stinger jakeli hyviä syöttäjä voisi pelata enemmän kuin nämä meidän muut "takamiehet."

Kertoo jotain Katajasta että voittaa melkein 30 pistettä ja Rannikko pelaa vain 15 minuuttia. Gibson on hyvä valmentaja, jokainen vuosi joukkueet on kärjessä ja tällä kaudella varmasti mestaruus Joensuulle.
 
Viestejä
131
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Hirveä teurastus jälleen kerran kotisalissa. :eek:

Mielestäni Kataja vois luovuttaa liigapaikan jollekkin muulle joukkueelle ja ruveta pelaamaan ainoastaan noita europelejä. Näin olis muillakin jotain mahiksia ;D
 
Viestejä
75
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Mitä Joonas Cavenin päässä liikkuu? ::) Ei ammatikseen koripalloa pelaava voi käyttäytyä tuon kaltaisesti.. toivottavasti kukaan junnu ei katsonut tätä vuoden 2016 tulokkaan pelaamista. Hävettävää touhua, jota ei kateltaisiin edes alueen divareissa. Mutta ehdottomasti Susijengiin ehdolla kesän kisoihin lupaavana pelaajana!! :eek: ;D ;D
 
Viestejä
2 290
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Mutta onko kukaan Caven kritisoija tullut ajatelleeksi, miten kovan henkisen kynnyksen nuori pelaaja on joutunut kohtaamaan? Nuoren junnuna hehkutetaan kaikkialla lahjoja maasta taivaaseen. Eikä syyttä, niitä oli. Viedään Espanjaan alaikäisenä, sitten USA:han ja NBA-drafti oli validi tavoite. Maajoukkueen mukana pelasi kesällä ja oli kaavailtu Suomelle todellista asetta kakkospaikalle. Sitten kuitenkin, ehkä erinäisten sattumien takia, joutuu kuitenkin pelaamaan Pyrintöön ja kiertämään Suomea bussissa Korisliigaa pelaten. Onhan tuossa nyt nuorelle miehelle aika paljon nielemistä.
 
Viestejä
105
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

gallup1 sanoi:
Mutta onko kukaan Caven kritisoija tullut ajatelleeksi, miten kovan henkisen kynnyksen nuori pelaaja on joutunut kohtaamaan? Nuoren junnuna hehkutetaan kaikkialla lahjoja maasta taivaaseen. Eikä syyttä, niitä oli. Viedään Espanjaan alaikäisenä, sitten USA:han ja NBA-drafti oli validi tavoite. Maajoukkueen mukana pelasi kesällä ja oli kaavailtu Suomelle todellista asetta kakkospaikalle. Sitten kuitenkin, ehkä erinäisten sattumien takia, joutuu kuitenkin pelaamaan Pyrintöön ja kiertämään Suomea bussissa Korisliigaa pelaten. Onhan tuossa nyt nuorelle miehelle aika paljon nielemistä.
Just. Eiköhän tässä ole nyt syyt ja seuraus mennyt väärinpäin. Cavenin asenne on syy miksi hän kiertää bussissa Suomea, ei toisinpäin.
 
Viestejä
75
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Kysymys kuuluu, onko sitte liikaa haastetta jopa kiertää korisliigaa ympäri suomea? Eilen ei ainakaan kiinnostanut tippaakaa... Ei tuolla asenteella voikkaa nousta koskaa huipulle!
 
Viestejä
1 677
Vs: Kataja vs Pyrintö Su 22.1. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

gallup1 sanoi:
Mutta onko kukaan Caven kritisoija tullut ajatelleeksi, miten kovan henkisen kynnyksen nuori pelaaja on joutunut kohtaamaan? Nuoren junnuna hehkutetaan kaikkialla lahjoja maasta taivaaseen. Eikä syyttä, niitä oli. Viedään Espanjaan alaikäisenä, sitten USA:han ja NBA-drafti oli validi tavoite. Maajoukkueen mukana pelasi kesällä ja oli kaavailtu Suomelle todellista asetta kakkospaikalle. Sitten kuitenkin, ehkä erinäisten sattumien takia, joutuu kuitenkin pelaamaan Pyrintöön ja kiertämään Suomea bussissa Korisliigaa pelaten. Onhan tuossa nyt nuorelle miehelle aika paljon nielemistä.

Jos intohimo harjoitteluun, pelaamiseen ja kehittymiseen puuttuu tai loppuu heti kun kirkkaimmat parketit jää haaveeksi niin ihan turha sitä on lahjakkaan mutta asennavammaisen Cavenin kohtaloa surkutella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös