Koripallo.com

Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Kumpi vie voiton tällä kertaa?

  • Kataja

    Ääniä: 2 50,0%
  • Nokia

    Ääniä: 2 50,0%

  • Äänestäjiä
    4
Viestejä
6 198
Kataja pelaa tällä viikolla harvinaisesti vain yhden pelin. Keskiviikkona joensuuhun saapuu vieraaksi BC Nokia. Kataja taistelee edelleen jopa runkosarjan voitosta, Nokia sen sijaan taistelee playoffspaikoista kolmikon Kouvot, KTP, Pyrintö kanssa. Jokainen peli on siis Nokialle tärkeä. Tämän kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet Katajalle 2-0. Katajan kokoonpano ei ole vielä selvillä, mutta todennäköisesti ainakin tämän viikon sivussa ovat vielä Tommi Huolila sekä taikuri Teemu Rannikko. Kotka pelin jälkeen Gibson oli toiveikas miesten paluusta kehiin 1-2 viikon sisällä. Kuka ulkomaalaisista huilaa tällä kertaa? Onko Kingillä jotain vammaa kun huilannut nyt useita pelejä, vai eikö vaan mahdu nyt kokoonpanoon kun esim. Bradley on parantanut otteitaan, mitä King ei ole kyllä tehnyt. Nokia ilmeisesti pääsee reissuun parhaalla joukkueellaan.

Viime kotipeli Vilpasta vastaan oli täyttä kuraa, joten sovitaanko Kataja, että nyt pelataan taas kunnon asenteella. Silloin Nokian pitäisi kyllä jäädä kyydistä.
 
Viestejä
2 393
Vs: Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Veikkaan että Kataja lähtee otteluun samalla kokoonpanolla millä se pelasi perjantaina Kotkassa. Tietysti saattaahan King tehdä paluun kokoonpanoon ja sitten Bradley katsomoon. Bristolilla taitaa olla jotain vammaa selässä kun KTP pelissä useaan otteeseen hänelle laitettiin jotain kylmägeeliä selkään. Bristol ollut kyllä muutenkin viimeaikoina heikko joten nyt olisi aika herätä ja alettava pelaamaan vahvistuksen vaatimalla tasolla!! Rannikko ja Huolila ovat suurella todennäköisyydellä sivussa vielä Nokia pelin. Varsinkin Teemun poissaolo varmasti helpottaa Nokian puolustuspelaamista.

Nokia lähtenee otteluun parhaalla kokoonpanolla joten ei tule Kataja helpolla pääsemään. Skamo, Hirvikoski ja Dolenc ovat laadukkaita kotimaisia pelaajia. Hirvikoski ja Skamo ovat pelaajia joille ei saa antaa yhtään ylimääräistä tilaa kaaren takaa tai muuten sukka heiluu. Dolenc ja Dia antavat haasteen Katajan isoille pelaajille varsinkin kun Huolila on sivussa ja vaikka Tommi pelaisikin niin ei mies varmasti ole missään huippukunnossa. Mattilalla saattaa mennä peli sekaisin kun ei ole Rannikko kentällä ketä voisi hakata käsille. ;) No pahoin pelkään että Mattilan puolustuspelaaminen on huono homma Seppälän kannalta joka on ollut kyllä tähän asti pettymys. Barrett on myös tehokas jos hänellä on hyvä ilta joten kova vääntö tulee pisteitä olemaan. Kataja taistelee sijoista 1-4 ja Nokia taas pudotuspelipaikasta.

Ainut mikä kelpaa näin Katajafanin näkökulmasta on kotivoitto! Kataja kun pelaa kunnon asenteella niin on kumma jos ei yksi Nokia kaadu!! :D KATAJAAA!!! 8]
 
Viestejä
2 393
Vs: Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Hyvä peli Katajalta! Varsinkin puolustuspelaamisessa ja levypalloissa Kataja oli vahva! Bradley jatkaa hyviä otteitaan! Olen iloinen että Seppälällä oli hyvä heittopäivä. Mullingsilla oli peruspeli ja Brown vaikka teki Katajasta eniten pisteitä heitti myös paljon ohi. Mäkäläinen oli myös tehokas ja taisteli kentällä samoin kuin myös Niemi ja Huolila jonka paluu on hieno asia. Bristol oli myös mielestäni hyvä. Nokia oli hieman vaisu johtuen osittain Katajan agressiivisesta puolustamisesta. Dolenc oli Nokian paras tänään. Tärkeä voitto Katajalle! Kyllä Kataja ainakin neljäs on runkosarjassa
 
Viestejä
1 734
Vs: Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Rannikon poissaolo sotki Nokian pasmat: Mattila ei tiennyt, ketä olisi hakannut käsille.
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Katajalle selvä kotivoitto siis tänään. Nokia aloitti 0-5 repäisyllä, mutta Kataja otti johtopaikan nopeasti itselleen ja karkasi yllättävänkin helposti selvään johtoon jo puoliaikaan mennessä ja peli oli sitä myöten selvä. Katajalta hyvää asennetta tänäänkin, Vilpas peli poislukien on Katajan tekeminen liigassa ollut positiivista. Ottaen huomioon Teemun poissaolon. Nimenomaan asennepuolella hyvää tekemistä. Silloin kun Kataja puolustaa joukkueena parhaimmillaan, niin Katajaa ei kyllä liigassa voita kukaan. Pitkälti Katajan hyvyyttä oli tänään. Nyt kehutaan kun aihetta on. Levypallot Katajalle 50-26!! Kataja_Aina kertoikin jo tuossa Katajan onnistujat tänään. Bristol paransi Kotka pelistä tänään ja Bradley samoin ja on kokonaisuudessaan parantanut koko ajan otteitaan. Jesseltä ja Veskulta hyvää tekemistä, Seppälä osui hyvin heitoissaan myös. Pelintekeminen ei tosin vaan ole hänen juttunsa. Onneksi Teemu palaa tähän rooliin ensi viikolla. Tommi palasi kuin palasikin kehiin ja se on hieno asia se.

Eipä tästä sen kummempaa. Tärkeä voitto ja kun europelit todennäköisesti päättyy ensi viikolla, niin sitten saadaan keskittyä vain pelkästään liigaan. Kyllä Kataja runkosarjassa neljän joukossa on todennäköisesti. Ykköspaikkaankin on vielä mahkut, mutta todennäköisempänä pidän Katajan sijoittumista sijalle 3. Karhun kanssa tosin voi tulla vielä kova kilpailu.

Sellainen huhu kiertää muuten, että Bradley saattaisi jättää Katajan europelien jälkeen. Jos näin on, niin varsin outoa. Mutta ei tästä sen enempää ole tietoa. Tämä jos toteutuisi, niin olisi huono juttu. Juuri kun Bradley on päässyt hyvään vireeseen. Mutta ehkei näin tapahdu.

Ensi viikolla sitten Korisliigaa kotona Korihaita vastaan. Kataja go!!
 
Viestejä
39
Vs: Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

On se jännä seurata miten kirjoittajien ääni kellossa muuttuu peli peliltä.. pelaajat aina juuri niin hyviä tai skitejä kuin vika pelinsä (.. kuinkakohan monia täydellisiä pelejä ovatkaan itse pelanneet tähänastisen elämänsä aikana :eek: )?Eilen hyvä peli "huippu" tänään huono peli "paska" pelaaja. Witsi kun on näin hienoja "katajafaneja" olemassa.. pelaajat vaihtoon vähä väliä.. Taikuria, Jumalasta seuraavaa (yksikään suomalainen ei voi kieltää erinomaisuuttansa ei siinä mitään) kaivataan joka peliin. Aamulla saman illan voitokas peli hävitään joka ikinen kerta etukäteen taikurin poissaollessa ;D silti nämä vuoroviikoin kukin paskaksi kutsutuksi täällä tulevat pelaajat voittivat koko tähän astisen kauden ja itse asiassa KOKO KAUDEN suurimman voittonsa ilman taikuria! Sekin unohtuu mukavasti haukkumisen lomassa 8] Kritiikki usein paikallaan toki. Tosiasia kuitenkin se ettei kukaan kone ole.. tulee huonoja ja hyviä päiviä ja pelejä, se vaan fakta.. Fanien tehtävä on kannustaa pelaajia ja saamaan leuka huonon pelin jälkeen kohti hallien kattoa jotta voi luotsata joukkueensä taas voittoon. Itse uskon fanina positiivisen kritiikin voimaan, sillä juma kyllähän joka ikinen ammattilaispelaaja tietää tasan tarkkaan miten oma peli sujui ja mitä mokia siellä teki, ei ne tahallaan fanejansa siellä pettämässä ja kiusaamassa ole. Eikö viime kaudesta teille jäänyt mitään mieleen: jos taikuri joutuu olemaan poissa jostain pelistä loppukaudesta, pitää muiden osata pelata yhteen silloinkin jonkun toisen rakentaessa peliä, joten nyt hyvä harjoitella, jotta iskussa joka tilanteessa. Pelaajat omia vahvoja persooniansa ja yhteen pelaaminen yksinpelaamisen sijaan major thing, ja sitä (sovittuja pelejä noudattaa) pitää tehdä vaikka taikaa ei niin parketti tulvisikaan ;) Itse en ole ikinä yhtäkään peliä pelannut, se uteliaille kerrottakoon. Pakko tulla tänne kommentoimaan kun tänne eksyin. Hyvää jatkoa kaikille korisfaneille! Ottakaa muuten ruottin systeemeistä mallia; siellä juuri urheiluihmisten ja -yleisön positiivinen kannustus vienyt melkein lajin kun lajin maailman huipulle kuten muinoin oliko 5-0 tilanteesta kiekkomatsin voittoon! Pitäkäähän se mielessä!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs BC Nokia Ke 15.2. klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Hienoa, että uusia ja hienoja kirjoittajia aina ilmestyy tänne.

No toiset kritisoi välillä pelaajia ja jotkut kuomat sitten kritisoijia. Mutta mitä jännää on seurata kirjoittajien ääntä? Ainakaan kellossa. Minusta ei ainakaan ei mitään.

Toisaalta vaikka Kuoma lieneekin pulloa kallistellut aamun tunneille asti, kun hymiöiden määrästä päätellen noin naurattaa kirjoituksen välissä, niin kyllähän hän oikeassakin jonkin verran on. Nimittäin niin kyllähän nuo Katajan vanit melkoisia takinkääntäjiä ja tuuliviirejä on.

Ota muuten Kuomaseni JOEn systeemistä mallia, kun seuraavan kerran astut tänne areenalle. Eli keskity kirjoitusasuun paremmin, ettei teksti olisi tuollaista pötkypuuroa, jota kukaan ei jaksa paria riviä enempää lukea. Pidähän se mielessä!

Ps. Ei olisi ainakaan minulle tullut mieleeni udella, onko kuoma yhtään peliä pelannut. Ja tuskinpa kukaan muukaan lienee kovin kiinnostunut kuoman pelitaustasta....Vaikka mistäpä tuonkaan tiennee.

Positiivisen kritiikin JOE
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös