Koripallo.com

BC Nokia - Pyrintö ke 22.3. klo 18.30

Viestejä
1 159
Kiimainen paikallispeli taas luvassa! Viime kaudella keskinäiset pelit meni tasan 2-2, miten käy tällä kertaa?


Ville Tuominen
Päävalmentaja, BC Nokia

Paikalliskamppailuun ei erikseen tarvitse motivaatiota etsiä. Pyrinnöllä alla hyvä voitto Kotkasta ja meillä taka-askel Kouvolasta. Bullock on yksi sarjan haastavimmista match-upeista ja tulivoimaa löytyy Lehdon, Palmin ja kumppaneiden muodossa. Varmasti kiihkeä ja intensiivinen kamppailu luvassa, ja siten parasta mahdollista valmistautumista playoffeihin. Kokoonpano: Duren, Wilkerson, Dia, Barrett, Hirvikoski (GTD), Skamo, Harjula, Mattila (GTD), Dolenc, Mäkelä,


Ilkka Palviainen
Päävalmentaja, Tampereen Pyrintö

Äärimmäisen tärkeä paikallisottelu molemmille joukkueille. Nokia on pelannut viime otteluissa parhaimmillaan huikealla tasolla ja heidän pelaajamateriaalinsa laajuus on päässyt tällöin esiin. Varmasti kiihkeä ja tasaväkinen kamppailu on edessä. Viimeksi paremmuuden ratkaisemiseksi tarvittiin jatkoaika ja en ihmettelisi, vaikka näin olisi myös tällä kertaa. Kokoonpano: Lehto, Minard, Palmi, Bullock, Pekkola, Caven, Heinonen, Lewis, Nelson,J.Kilpinen,Pentti
 
Viestejä
4
Vs: BC Nokia - Pyrintö ke 22.3. klo 18.30

Ihan mukavasti on panostakin ottelussa. Pyrintö pyrkii säilyttämään playoff paikan ja Nokia taistelee viidennestä sijasta Kobrien kanssa. Kohtaamiset menneet tänä vuonna 2-1 Nokialle.
 
Viestejä
2 333
Vs: BC Nokia - Pyrintö ke 22.3. klo 18.30

Mitä tapahtui?

Nokia johti selkeästi ja sitten näin lopputuloksen! :eek:


Onks tää ny joku Taapppara-Ilives? :p
 
Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia - Pyrintö ke 22.3. klo 18.30

Joo, kyllähän näitä keskinäisiä pelejä katsoisi pudotuspeleissäkin. Ei vaan taida toteutua vaikka Nokia Pyrintöä jelppasikin sössimällä tukevan johdon. Mattilan Niko olisi ollut tänäänkin kyllä tarpeellinen kaveri. Jos nää pelit menee joka vuosi 2-2 niin ainakin voisi jatkossa sopia, että jokainen voittaisi kotiottelunsa niin ei kotiyleisöä harmittaisi niin pelin jälkeen.
 
Viestejä
179
Vs: BC Nokia - Pyrintö ke 22.3. klo 18.30

Kaveri auttoi kaveria, naapurukset taitaa olla molemmat jatkossa.
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia - Pyrintö ke 22.3. klo 18.30

Vielä neljännen jakson alussa mietin, että onpa todella vaisu Pyrintö liikenteessä ja sitten Nokia päätti hävitä matsin. Onneksi tämän kaltaisia sulamisia ei tapahdu usein.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös