Koripallo.com

BC Nokia 2017-18

Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

Herkku sanoi:
???:D Iso peukku kauhajokelaisille. Kaikki tuntuu kiusaavan noita espoolaisia. Kauhajokelaiset tulee rummuttamaan Espoon vastustajan avuksi toiselle paikkakunnalle

Iso peukku heille. Tosin tämähän ei liity niinkään EU:n dissaamiseen, vaan enemmänkin siihen tosiasiaan, että viime keväänä Nokialta oli rytmiryhmä kannustamassa Karhua omien pelien loputtua. Vuoroin vieraissa siis :D

Pitäisiköhän sitä alkaa seurata krikettiä?
 
Viestejä
2
Vs: BC Nokia 2017-18

Joo ei tässä ketään aleta dissailemaan mutta kerrankin kun on mahdollisuus tulla vastavierailulle niin ehdottomasti lähdemme rummuttelemaan Nokialle! Tämä teidän tehokaksikko laittoi viime keväänä Kauhajoen salin liekkeihin niin täytyy tulla maksamaan velat pois... ;)
 
Viestejä
3 094
Vs: BC Nokia 2017-18

Herkku sanoi:
???:D Iso peukku kauhajokelaisille. Kaikki tuntuu kiusaavan noita espoolaisia. Kauhajokelaiset tulee rummuttamaan Espoon vastustajan avuksi toiselle paikkakunnalle ja Salon kausiennakossa halutaan irti EU:sta. Sarjanousijan arki on karua.

(Ei ne vaimot kotona tiedä kuitenkaan minkä joukkueen vieraspeliin Kauhajoen rumpuryhmä lähti ;) En ole koskaan ymmärtänyt esim. krikettiä lajina, mutta kun kuulin että siinä peli voi kestää 5 päivää niin ehkä siinä oma viehätyksensä on. Voisi olla siistiä todeta kotona, "Moro vaan, mä meen ensi viikoksi katsomaan vieraspeliä".)

Korostetaan nyt kuitenkin, että kyse oli Salon Seudun Sanomien kausiennakko ei Salon eikä Salon Vilppaan ;)
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

BC Nokia 90 - 87 Espoo United

Halusitte tai ette - pari kommenttia.

- Ekaa kertaa pitkästä aikaa meillä on kauden alusta lähtien pointti (Council), jonka voi olettaa olevan sarjan parhaita omalla pelipaikallaan.
- Gilbert vaikuttaa aika hyvältä jenkiltä. Tämä siis tarkoittaa sitä, että meillä on oletusarvoisesti kaksi jenkulaa, jotka pelaavat kauden loppuun asti, ellei ihmeitä tapahdu.
- Hammonds ei oikein herätä tunteita. Tämän päivän plusmiinukset joukkueen heikoimmat, eikä heittokaan häävisti uponnut. Varaa parantaa melko paljon.
- Sitten Laerke. Ei nyt lyödä ekan pelin perusteella maan rakoon, mutta pari harjoituspeliäkin nähneenä en muista yhtään vahvistusta, joka olisi tällaisella kauden aloituksella pelannut Nokialla vielä kevätkaudella.

Huomionarvoista Nokian tasainen peluutus. Kymmenen miestä kentällä, joista vähiten aikaa Alaselle (vajaa 13), eniten Councilille (vajaa 29).

Espoo tulee yllättämään vielä monet, mikäli rahat eivät lopu kesken. Ivey tuohon vielä lisäksi, niin EU:ta on vaikea voittaa ainakin Espoossa.

Mitä tulee itse peliin, niin ekalla puolikkaalla Nokia oli pakkipäässä jatkuvasti askeleen jäljessä ja Calhoun piti Nokiaa käytännössä pilkkanaan. Toisella puolikkaalla saatiin sitten takaovet kiinni ja samalla näytti siltä, että Calhounkin hieman väsähti. Nokia punnersi siis lopussa väkisin ohi, vaikka antoikin vielä viimeisillä minuuteilla EU:lle mahdollisuudet voittoon lapsuksilla, joihin kuuluivat mm. Councilin tahallinen virhe ja Laerken typerä hyökkääjän virhe.
 
Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia 2017-18

Enhän mä näistä mitään ymmärrä, mutta se Espoon numero 8 ei vissiin osaa heittää vapareita?
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

Herkku sanoi:
Enhän mä näistä mitään ymmärrä, mutta se Espoon numero 8 ei vissiin osaa heittää vapareita?

NCAA:ssa ollut 54-57%:n heittäjä. Tänään sitten hieman heikommin. Canyon Barryn oppi saattaisi tehdä hyvää.
 
Viestejä
856
Vs: BC Nokia 2017-18

Herkku sanoi:
Enhän mä näistä mitään ymmärrä, mutta se Espoon numero 8 ei vissiin osaa heittää vapareita?

Barryn klinikalle vaan, ei juu olleet kouluajaltakaan kovin mairittelevat lukemat...
 
Viestejä
492
Vs: BC Nokia 2017-18

leka sanoi:
No nyt on Nokian kaupungille tarjolla lottovoitto jos tällainen hanke on mahdollinen. Tällaisia hankkeita koripallo kaipaa ihan valtakunnallisestikin ja Nokia voisi olla tässä ihan kärkiporukassa. Ei muuta kun kuokkaa maahan!
onko muuten tj tuominen itse hankkeen takana??kova jäbä.
 
Viestejä
60
Vs: BC Nokia 2017-18

hero sanoi:
onko muuten tj tuominen itse hankkeen takana??kova jäbä.

Eiköhän GM Pirhonen sekä Mr. Niskanen ole tämän takana ainakin suurimmilta osin.
 
Viestejä
492
Vs: BC Nokia 2017-18

Kettener sanoi:
Eiköhän GM Pirhonen sekä Mr. Niskanen ole tämän takana ainakin suurimmilta osin.

ok tuli vain sellainen kuva kun tj tuominen antoi kovin itsevarmoja lausuntoja hallista jossain lehdesssä.
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

hero sanoi:
ok tuli vain sellainen kuva kun tj tuominen antoi kovin itsevarmoja lausuntoja hallista jossain lehdesssä.

Ehkä Tuominen on suht hyvin asioista perillä? Mutta kuten edellä sanottu, kolmikko Pirhonen-Niskanen-Salmela on varmaan se ydinkolmikko, Tuominen sitten näiden kahden ensimmäisen palkollinen.
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

Matti Kuuselan Kultaa, pronssia, junnuja - BC Nokia 1997-2017 luettu. Mitä opimme?

No jos vuosituhannen vaihteessa ilmestynyt Nokialaisen koripalloilun tarina oli suht kattava opus, niin tämä viikonloppuna ilmestynyt on luettu parissa tunnissa. Kirja ei etene kronologisesti kuin paikoittain eli tapahtumat hyppivät kaudesta toiseen ja takaisin kuten aiemmassakin kirjassa.

Mitään mullistavaa uutta tietoa kansien välistä ei löydy, mutta onhan siellä vahvistus mm. sille, että Pyhä Riihelä neuvotteli Hakas-Jarmon kanssa kymmenisen vuotta sitten Pyrbaan siirtymisestä ja esimerkiksi Anthony Cadesta on muutamia hauskoja mainintoja, tosin aika monet luettu jo Hippo Taatilan Koripalloelämää-blogista, josta kirjassa löytyy ihan suoria lainauksiakin. Eikä Ilpokaan kovin katkeralta tunnu kommenteissaan. Istui sitä paitsi lauantainakin katsomossa.

Loppuvaiheessa on ilmeisesti tullut hieman kiire saada kirja painoon, koska oikoluku on jäänyt vähemmälle, varsinkin vahvistusten nimien osalta. Sieltä löytyy Nikola Jeftiziä, Matt Heldmannia, Breyohn Watson muuttunut Breoyhn Wilsoniksi ja sitä rataa. Lopun vahvistuslistasta on jäänyt pois moniakin nimiä, kuten kautta aikojen paras vapaaheittäjä Nokian paidassa eli koti-ikävää Espanjaan (vai Saksaan?) paennut jenkki Matt Dlouhy, jonka em. Watson kauden puolivälissä 2008-09 korvasi.

Yksi ihan faktuaalinen virhekin listaan on löytynyt, sillä kauden 2011-12 vahvistuksiksi on nimetty Boo Bojang, Treylon Manning ja vanha äkäpussi Justice Graham, jotka olivat kyseisellä kaudella Äänekosken Huiman vahvistukset ja kaksi jälkimmäistä eivät ole koskaan Nokian paidassa esiintyneet. Ilmeisesti basket.fi:n kokoonpanoja on copypastettu hieman liian kovalla kiireellä? :)

Mutta 20 Euron hinnalla tässä on ulkopaikkakuntalaisillekin varmasti hyvää luettavaa. Koripalloaiheisia kirjoja kun ei Suomessa liiemmin ensimmäisellä kotimaisella kielellä julkaista.
 
Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia 2017-18

Kiire on kyllä Matille tullut tuota väsätessä. Kaikenlaisia virheitä on sisällössä ja taitossa valitettavasti runsaasti. Kirjan kieli ei ole normaalia Kuuselan ilotulitusta vaan lähinnä kuin kopsattu suoraan jostain pikaisista muistiinpanoista. Kyllähän tuon silti luki mielellään läpi.
Olisi voinut kyllä tarkistustuttaa palstan Mattilla ennen painoon menoa niin olisi tullut vieläkin parempi kirja. Raamattupainossa se on painettu, joten painopaikka sinänsä oli ihan kunnossa
 
Viestejä
1 612
Vs: BC Nokia 2017-18

En tiedä kuka Nokian Twitteriä nykyään hoitaa, mutta vuoden tulokas palkinto on kyllä tätämenoa lähellä.
 
Viestejä
5
Vs: BC Nokia 2017-18

Taitavat tuohon halliin kerätä varoja tällä hetkellä siten, että lähettelevät jäsenilleen laskuja menneistä kausista. Ja mukana tulee vielä kaikenlaista uhkasakkoakin. On Niskanen haastanut ilmeisesti porukkaa jo oikeuteenkin, vanhoja kavereitaan. Jännä nähdä miten etenee.
 
Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia 2017-18

Swensson sanoi:
Taitavat tuohon halliin kerätä varoja tällä hetkellä siten, että lähettelevät jäsenilleen laskuja menneistä kausista. Ja mukana tulee vielä kaikenlaista uhkasakkoakin.

Yleensä kai on niin, että jos ei maksa laskua siitä tulee karhukirje ja viivästys tai perintäkulut päälle? Jos laskussa taas on ollut virhe (=aiheeton lasku) niin sitä varmaan kannattaa jollain anonyymipalstoilla purnata ???
 
Viestejä
1 434
Vs: BC Nokia 2017-18

Tänään tuli nähtyä Nokia ekaa kertaa, joten muutama sana muutamasta pelaajasta.


COUNCIL
Ihan ok pointti, mutta jos tämä on se taso jolla noustaan ykköspaikalla liigan eliittiin (kuten Matt Nokian ketjussa hehkutti), en oikein tiedä mitä sanoa. Nokian peliä näytti sitä paitsi yllättävän usein johtavan Gilbert, ei Council.

LAERKE
Totaalinen turisti. Ei tuo joukkueeseen yhtään mitään muuta kuin viisi virhettä ja 90kg biomassaa. Syön lukuisat hattuni, jos on vielä joulutauon jälkeen Suomessa.

GILBERT
Huima pelinäkemys: no look -syötöt lähtivät tarkasti ja kovaa. Selvästi omimmillaan kaarella viihtyvänä point forwardina, mutta Nokian small ball -jengissä joutuu harmikseen rouhimaan ja painimaan korin alla varsinkin puolustuspäässä. Tuo rasitus saattoi sitten näkyä tänään kaukoheitossa, joka petti pahasti ottelun lopussa. Hyvin samanhenkinen pelaaja kuin Skamo, tosin fyysisyyttä selvästi enemmän. Tulee olemaan tällä kaudella kova luu, kunhan ei ala räiskiä kaaren takaa ihan järjettömästi - saattaa olla hieman huonompi kaukoheittäjä kuin itse luulee.

ANDERSEN
Sai aivan tolkuttomasti peliaikaa ja ratkaisuja siihen nähden, että omistaa yhdet liigan kovimmista käsistä koskaan. Yllättäviä no look -passeja paiskovat Skamo ja Gilbert saavat tällä kaudella vielä monta hermoromahdusta Andersenin takia. Ja kun lopulta saa pallon haltuun, ei osu edes ladon seinään metriä kauempaa. Rollaaminen sujuu sinänsä hyvin, mutta kun se pallo pitäisi tosiaan saada myös kiinni... kyllä siihen on ihan syynsä, ettei kaveri aiemmissa joukkueissaan juuri kentälle päässyt.

ALANEN
Ennakkoluulotonta peliä nuorelta kaverilta. Vei härkäpäisesti ajojaan loppuun jenkkejä vastaan, vaikka välillä olisi tuloksista päätellen kannattanut ehkä kokeilla pull up -hypäreitä tai floatereita. Kova itseluottamus joka tapauksessa.

SKAMO, MATTILA, HIRVIKOSKI, DOLENC
Same old same old. Dolenc jäi Pyynikillä yllättävän pahasti varjoon, ja pidän todella erikoisena että Tuominen tuntuu luottavan enemmän Anderseniin.

Edit: Unohdin kokonaan Hammondsin. Ei ihme, sen verran hajuton ja mauton kaveri.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös