Koripallo.com

BC Nokia 2017-18

Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

Tais olla Dolen virhevaikeudet, joiden takia Ville luotti Anderseniin tänään.

Councililta vaisumpi peli, mutta siellähän olisi ollut kaksinumeroinen luku syöttöjä sarakkeessa, mikäli Andersen saisi pallon kiinni. Tarjoilun puutteesta ei voi syyttää. Ja muistetaan edelleen, että kaveri oli viime kauden pelaamatta.

Laerke on Gran Turismo, mutta veikkaan, että lähteekin melko hätäisesti. Pari peliä saa vielä aikaa, sitten vaihtoon.
 
Viestejä
175
Vs: BC Nokia 2017-18

Pari ensimmäistä peliä näyttäs että Dolenc on melko virheherkkä kaveri. Eu pelissä 4 ja tänään 5.
Isolle mörölle olis tilausta?
 
Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia 2017-18

Pyynikin Toivoton sanoi:
ANDERSEN
... kyllä siihen on ihan syynsä, ettei kaveri aiemmissa joukkueissaan juuri kentälle päässyt.

Tämä. Fyysinen kaveri kyllä, mutta kovin paljon ei voi Adersenin varaan laskea ja tuskin on laskettukaan.
Ihmetyttää vähän myös tuo Larken. Tuli hakemaan uutta nostetta täältä, mutta miksi europelejä pelaava Bakken Bears ei olisi ollut hyvällä pelaajalle riittävä näyteikkuna euroopan isompiin sarjoihin? Toistaiseksi on ollut vähän samaa vikaa kuin viime kauden Smithissä. Peleissä ei tunnu potentiaali realisoituvan. Katsellaan kuitenkin nyt vielä, voihan se napsahtaa vielä kohdalleen.
 
Viestejä
2 415
Vs: BC Nokia 2017-18

Kaiken kaikkiaan aika luokatonta pelaamista tänään molemmilta joukkueilta. Lukuisia määriä typeriä väkisin korille puskemisia tai sitten heiteltiin kolmosia ekasta syötöstä. Ja myös palloa menetettiin urakalla: Pyrintö 21, Nokia 16

Pyrinnön puolustus hajoaisi lähes järjestään hyvällä pelisettien toteutuksella ja parilla nopealla syötöllä, mutta Nokia lähinnä vippaili kolmosia yhden screenin ja yhden syötön jälkeen. Molemmilla joukkueilla on kyllä pelinjohtamispuolella suuria puutteita.

Nokia:
2p: 12/34
3p: 12/33
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

Tampereen Pyrintö 76 - 71 BC Nokia

Huomioita:

- Antero Lehto kentän paras pelaaja. Sai kyllä heitelläkin aika vapaasti.
- Green ja Pole Vault vai mikä Manigault nyt olikaan suht näkymättömiä kavereita.
- Giles pelasi ihan kelpo matsin, mutta Asbury saatiin hyvin kiinni
- Susijengin kaverikin pelasi tasoonsa nähden ihan ok matsin. Kengännauhat ei vaan oikein meinaa pysyä kiinni ja aina perseellään levaritilanteissa.
- Nokialta Gilbert taas Noksun paras. Aika pehmeä kolkki, vaikka joku taisi nimenomaan Gilbertin heittoa ennen kauden alkua epäillä.
- Hammonds heitti viisi kolmosta, kaikki ohi. Joukkuepelaaja ilman muuta, mutta toivoisin vähän tehoja myös hyökkäyspäähän.
- Laerke on turisti.
- Council ei onnistunut toimittamaan palloa layupeista koriin, mutta kuten aiemmin sanottu, olisi saanut kaksinumeroisen luvun syöttösarakkeeseen, mikäli toinen Tanskan apu osaisi ottaa pallosta kopin. PT:n arvio liigan kovimmista käsistä ei mene kovin pieleen. Aika monta vuotta divaria seuranneena väittäisin, että kahden ylimmän sarjatason kovimmat kädet.

Jotenkin Nokiasta on silti ihan positiivinen fiilis. Joukkueessa on ihan hyvä ydin eli Council-Gilbert, varauksella Hammonds ja kotimaisista Skamo, Dole, nuoreksi jannuksi todella pelirohkea Alanen, Mattila ja Henkka.

Nokiallahan on mahdollisuus vaihtaa Laerke myös koraajan kuuluttamaan isoon mörköön. Tosin en tiedä, miten se palvelisi joukkueen rakennetta ja Tuomisen + Vasellin ajatusta nopeasta koriksesta, johon varsinainen puskutraktori ei kuulu. Joka tapauksessa palikkaa tai kahta onnistuneesti vaihtamalla puheet pleikkareiden kotiedusta eivät ole täysin utopiaa.
 
Viestejä
89
Vs: BC Nokia 2017-18

Nyt ei muutakun kaks lentolippua Tanskaan! (Käy myös laivaliput...)
Andersenin tiedostettiinkin ihan p*****I mutta että noin puukäsi!
Menee samaan Tuomisen "kehitys projektiin" kun viime kaudella Kentwan Smith ja loppu tulos sama: ei kehitystä!

Tottakai peli tuli katottua keltamustin lasein MUTTA aika helposti nuo Dolencin virheet tuli... ja mitä siitä seurasi? Andersen = tappio!

Nyt tarvittaisiin kyllä Dolelle joku kunnon "lepuuttaja" (sentteri) tämmösiä päiviä varten...

Laerkesta toki vielä liian aikaista sanoa yms... mutta kyllä kannattais jo ruveta katseleen korvaaja esim joku iso,ruma ja vahva sentteri (helpottaisi myös Dolencin vastuuta)...

Nokian jenkit kyllä hoitaneet hommansa hyvin! Hammond vielä vähän hakee mut ymmärrettävää eka ammattilais kausi jne ja vielä Suomen ankeaan syksyyn...
 
Viestejä
1 734
Vs: BC Nokia 2017-18

Nyt pojat malttia sen tankalaisen heittopyssyn kanssa. Kunhan sopiva korvaaja löytyy vapailta markkinoilta markkinahintaa halvemmalla, vasta sitten ilmoitusta, että "henkilökohtaisten syiden takia Sören Kristerssen joutuikin jäämään joululomalla kotimaahansa. Korvaajaksi löytyi yllättäen kokemusta Italian pääsarjasta omaava...".

Näin säilytetään sillat palamattomina useampaan suuntaan. Siis Villellä Tanskaan.
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

The Porn King Ron Jeremy sanoi:
Korvaajaksi löytyi yllättäen kokemusta Italian pääsarjasta omaava...".

..Damon Williams.
 
Viestejä
981
Vs: BC Nokia 2017-18

Mattilan ja Dolencin pitää Nokialla ottaa se seuraava askel viisikon miehinä. Tanskan maan miehet pitäisi olla rosterissa näiden perässä mutta ei vielä näytä siltä.
 
Viestejä
140
Vs: BC Nokia 2017-18

rUKB73n.jpg


Oletko koskaan haaveillut syksyisestä perjantai-illasta Uudessakaupungissa? Nyt siihen on mahdollisuus!

Ensi perjantaina 13.10. bussi starttaa kohti Pohitullia. Lähtö klo 15:30 Nokian Palloiluhallin pihasta.

Sitovat ilmoittautumiset mailiin kari.hinkkanenMIUKUJAMAUKUbcnokia.com

Matkan hinnan ilmoitamme heti kunhan saamme Ukista jotain könttäsummaa pääsylipuille. Joka tapauksessa uskallamme luvata jo nyt, että tämäkin reissu tehdään mahdollisimman halvalla.

Jätä siis oma auto kotipihaan tai Palloiluhallille. Tulossa on hyvä ja hauska reissu, ohjelmasta vastaa Alakulma.

PS. Edelliskerrasta viisastuneena ilmoittautumisia otetaan vastaan vain Karin mailiin ja myös keskiviikon Salo-pelissä kiertää lista, johon voi nimensä raapustaa.

terv.
Alakulman pojat

PS. Saa jakaa!
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

BC Nokia 94 - 84 Salon Vilpas

Pari huomiota eiliseltä.

- Matsi oli toisinto sarja-avauksen EU-pelistä eli ekalla puoliskolla Nokialla paljon menetyksiä, ajatuskatkoja, takaovia jne. Kuitenkin huonollakin pelillä roikuttiin Salon mukana.
- Mattila edelleen yössä. Kauden kolmesta ekasta matsista kahdessa viisi virhettä vartissa ja vaikka peliä katsoisi vähän mustakeltaisten lasien läpi, niin onhan noiden virheiden joukossa ihan hölmöjä läpsäisyjä ja kontakteja.
- Council alussa loistava, tokalla puoliskolla ok. Menetyksiä liikaa, mutta tuo nyt sitä vauhtia, mitä Nokian pelinrakentelu kaipaa.
- DD:lle ja Andersenille kauden parhaat matsit. Dolenc palasi viime kauden tasollensa ja Andersen juoksee noin pitkäksi mieheksi nättiä pick 'n' rollia.
- Henkalta kolme kolkkia, Skamolle 14/8/4s ja ylivoimaisesti kentän parhaat plusmiinukset.
- Gilbertiltä ensimmäinen keskinkertainen matsi, Hammonds edelleen melko näkymätön kaveri.
- Laerke ei pelannut.

Salolta Jones ehdoton ykkönen ja nosteli pisteitä kovalla prosentilla korin alta. Grandma Barry kaikin puolin vaisu ilmestys, mutta olihan se vapari nyt ihan hauska nähdä livenä.

Vilppaalta kolme aloituksen kaveria pois, Nokialta yksi vahvistus. Kukaan ei kuitenkaan keväällä ole kiinnostunut näistä silloin, kun ratkotaan kotietua, pleikkapaikkaa tai sarjapaikkaa. Tärkeät kaksi pistettä Nokialle ja huomenna toivottavasti Pohitullista napataan kaksi lisää.
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

hoodivammas sanoi:
Niin onko Laerke siis jo saanut kenkää vai oliko muita vaivoja?

Ei kai se vielä kenkää ole saanut :)

Mutta kyllähän tossa sellainen astetta kovempi ja tarkkakätinen combotakuri menisi. Oisko kohta ensimmäiset kaverit saaneet kenkää Euroopan kovemmista sarjoista tai vastavuoroisesti itsensä liian kalliiksi hinnoitelleet työttömät alkavat pudottamaan pyyntejään? Ostajan markkinoita odotellessa!
 
Viestejä
93
Vs: BC Nokia 2017-18

Swensson sanoi:
Taitavat tuohon halliin kerätä varoja tällä hetkellä siten, että lähettelevät jäsenilleen laskuja menneistä kausista. Ja mukana tulee vielä kaikenlaista uhkasakkoakin. On Niskanen haastanut ilmeisesti porukkaa jo oikeuteenkin, vanhoja kavereitaan. Jännä nähdä miten etenee.

Tämä on nyt sen luokan huhupuheisiin perustuva provokaatiota,
että on pakko kommentoida.

Jos yritys ei maksa mainospaikkansa edellyttämää laskua, sinne lähtee muutama muistutuslasku. Jos yritys ei muistutusten jälkeen maksa edelleenkään ”ostamaansa” ja saamaansa mainospaikkaa, perintätoimisto ottaa koppia asiasta.
Mikä tässä on vaikea ymmärtää.

Jos hoitaa sopimuksen osapuolena oman ruutunsa ajoissa kuntoon, välttyy ikäviltä jälkipeleiltä.
Bc Nokia ei ole tässä yhtälössä se, joka ei ole hoitanut sopimuksen mukaisia velvoitteitaan.
 
Viestejä
1 434
Vs: BC Nokia 2017-18

En haluaisi sanoa "mitäs minä sanoin", mutta... mitäs minä sanoin:

Pyynikin Toivoton sanoi:
Gilbert tulee olemaan tällä kaudella kova luu, kunhan ei ala räiskiä kaaren takaa ihan järjettömästi - saattaa olla hieman huonompi kaukoheittäjä kuin itse luulee.

Kaveri on vedellyt liipasimesta ihan mukavaan tahtiin: parissa viime pelissä kolmoset yhteensä 1/15. :) Kannattaiskohan kokeilla hetken aikaa jotain muuta?
 
Viestejä
6 444
Vs: BC Nokia 2017-18

Oli kyllä harvinaisen huono ratkaisu Gilbertiltä heittää kolkki metri viivan takaa matsin loppuun. Varsinkin kun heitto ei kulkenut yhtään koko iltana.

Dolenc oli kova, jopa yllättävän kova tänään.

Kouvoilta Gipson on oppinut pelaamaan koripalloa edellisvisiitin jälkeen.

Noksulta ihan ok esitys. Yhden korin peli tänäänkin. Toki olisi kiva saada se neljäskin vahvistus kehiin. Korisliiga on kuitenkin jenkkien temmellyskenttä loppupeleissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös