Kirjoittaja Aihe: Helsinki Seagulls 2017-2018  (Luettu 53130 kertaa)

Poissa Vitalstatistix

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 888
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #30 : 19.05.17 22.58 »
Antto Nikkarinen sanoi siis näin, vastauksena kesäsuunnitelmiin joihin ensin listasi treenaamisen ja loman pitämisen... "pidetään puhelin auki, että jos joku joukkue haluis mut ensi vuodeks pelaamaan, tai että jos susijengistä soitettais, niin mun puhelin on auki koko kesän".

Aika kiinnostava kommentti kaiken kaikkiaan vaikka tuntuikin hymyilevän leveästi tuota lainaamani alkua kommentoidessaan. Ongelma lie tulkita, mihin tuo hymy viittasi.

Hymyilyttikö ajatus, että pitäisi ylipäänsä uutta työpaikaa hakea - koska tietää, että Lokit on tarjonnut jo kiinnityksen ensi kauteen (vrt. tiesi varmasti myös saavansa kutsun Susijengiin)?

Hymyilyttikö ajatus, että vaikka neuvotteluja ei ole vielä edes aloitettu minkään tahon kanssa, niin mitähän sitä voisi ulosmitata ensi kauden neuvotteluista kun tuli juuri palkittua sarjan MVP:nä.

Hymyilyttikö ajatus, että tää MVP-palkinto (ja mahdollisesti hyvin menevä Susikesä) voisi tuoda puheluja ulkomailta, joita varten tosiaan olis syytä pitää puhelin auki - eli että on aito kiinnostus kuunnella puhelinta josko ulkomailta soitellaan?

Hymyilyttikö se, että Lokit oli sanonut, ettei tässä enää jatketa tai edes yritetä ja pyöritteli sitten mielessään yleistä markkina-arvoaan?


Mun eka veikkaus melkein olisi, että odottelee nyt soittoa ulkomailta... että "haluisko joku joukkue mut pelaamaan".

https://www.youtube.com/watch?v=mOkMNYppbEg&feature=youtu.be


PS. Kiitos Mac linkkaamisesta. Ei sekään tosin näy mun koneella - no työnantajan kone ja varmaan joistakin asetuksista kiinni. Itse video siis kuitenkin löytyi - eikä ollut musta ihan yhtä dramaattinen kuin mitä clickin kommentista ensin arvelin...
« Viimeksi muokattu: 19.05.17 23.01 kirjoittanut Vitalstatistix »
"The sky may fall on your head tomorrow, but tomorrow never comes."

Poissa clikc

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1150
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #31 : 22.05.17 08.57 »
Linkki korjattu, pitää jatkossa välttää näitä "nopeasti puhelimella" videolinkkauksia, eivät ole viimeaikoina menneet ihan putkeen.

Kovin dramaattisesti ei tosiaan Antton naureskeluun asiasta kannata suhtautua ja on hyvä muistaa, että haastattelu on kuvattu korisliigan kauden päätöstapahumassa ennen susijengi ringin (julkista) nimeämistä. Se mitä itse tässä rivien väliin luen, on ettei Antto itse pidä varamana, että pelaa lokeissa ensikaudella. Tämä ei toki ole uutinen, mutta muualta jo kuuluu pelaajauutisia. Kovasti toivoisin, että ensikauden Gullsista olisi ainakin toimistolla vähän ajatusta jaettavaksi asti.

Nokia ilmoitti, ettei Akpason kanssa jatketa, Timi, Calle, Ricky, Aleksi ja Alex + 3-4 jenkkiä. Kyllä mä tätä kattoisin.

Ja koska minulla on täysi valta sen suhteen mitä huutelen, sanon, että jenkeiksi Basabe, Abell ja Alex:lle huilauttaja
« Viimeksi muokattu: 22.05.17 09.05 kirjoittanut clikc »

Poissa Vitalstatistix

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 888
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #32 : 22.05.17 19.18 »
muualta jo kuuluu pelaajauutisia. Kovasti toivoisin, että ensikauden Gullsista olisi ainakin toimistolla vähän ajatusta jaettavaksi asti.
Varhainen tiedottaminen ei ole ollut Gullsien vahva puoli aiemminkaan - vaikea tietää, kuinka on sitten varhaisen toiminnankaan laita, kun mistään ei mitään kuulu. Mutta aika kovaa vauhtia on tässä hyviä pelaajia signattu sinne ja tänne kauden jälkeen - ja kun oletusarvo tuntuu olevan, että Lokeissa tän kauden ydin menee uusiksi, niin kyllähän tiedotushiljaisuus luo epävarmuutta. Harmillinen puoli on tietty se, että jos edellinen ei pitäis paikkaansa, asiantila olisi varmasti julkisuudessa jotenkin kumottu - luulisi ton kausarimyynninkin paranevan jos olis voitu luvata, että samoja kasvoja nähdään ensi kaudellakin... Eli koska mitään ei ole kerrottu, niin kaikkien avainpelaajien tilanteen voi päätellä olevan oikeasti levällään (= ovat lähtökuopissa)?

Uusimmissa Lokkien mainoskuvissakin poseeraa vain Waxlax, Heinonen ja Vaenerberg...

Toisaalta on ymmärrettävää, että Antton, Callen ja Junnun sopimusneuvotteluissa on vähän useampi optio pöydällä kuin monen pienemmän profiilin kotimaisella pelaajalla - eli asiat voivat toki olla ihan hyvästäkin syystä Lokeissa enemmän levällään kuin monessa muussa joukkueessa.

Lainaus käyttäjältä: click
Nokia ilmoitti, ettei Akpason kanssa jatketa, Timi, Calle, Ricky, Aleksi ja Alex + 3-4 jenkkiä. Kyllä mä tätä kattoisin. Ja koska minulla on täysi valta sen suhteen mitä huutelen, sanon, että jenkeiksi Basabe, Abell ja Alex:lle huilauttaja
Aika freesi nippu olisi tuo. Tosin se iso mutta tossa on Callen jääminen - jota toki tervehtisin ilolla. Ja Basabe takaisin ilman muuta! Tai Stommes (jos olis ehjä)? Mutta ehkä toi runko (& pari mainittua jenkkiä) edellyttäis myös ainakin yhden uuden täysosumajenkin löytämisen jos hyvistä sijoituksista haluttais pelata - mutta niin, että Calle sais tilaa ja mahdollisuuden pelata niin kuin pelasi viime kauden alussa (ja siis lunastais sen ykköspelaajan paikan).

Mutta eipä tässä voi muuta kuin odotella uutisia...
"The sky may fall on your head tomorrow, but tomorrow never comes."

Poissa clikc

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1150
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #33 : 24.05.17 08.40 »
Tosin se iso mutta tossa on Callen jääminen - jota toki tervehtisin ilolla.


Omissa veikkailuissa Calle on tuosta tämän kauden kolmikosta ylivoimaisesti todennäköisin pelaaja pääkaupunkiseudun korisliigajengiin ensikaudeksi. Sen suhteen pelaako mies koripallomuseossa vai tyhjässä kendohallissa voi sitten jokainen heittää kolikkoa vapaasti.

Poissa jänö

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 567
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #34 : 25.05.17 13.16 »
Miten mulla on sellainen hämärä muistikuva, että olisin jostain lukenut, ettei Espoo United pelaa ensi kaudella kendohallissa vaan Tapiolan urheiluhallissa... Voi tosin olla, että aivoissani on sattunut sekaannus ja tieto koski vain tämän vuoden pudotuspelejä.

Poissa clikc

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1150
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #35 : 09.06.17 15.14 »
Gulls staffi painaa duunia myös kesän ja skouttaa tulevaisuuden tähtiä Lokki polulle.

Poissa clikc

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1150
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #36 : 07.07.17 16.21 »
Helsinki Seagulls sopii pelaajasopimukset kolmen lupaavan juniorin kanssa. Ilmeisesti toimistolla uskotaan, että nyt on aika mennä sinne kasvattajaseuran suuntaan ihan vakavissaan. Waxlax, Eboreime, Granlund ja Laakso ovat sinällään hienoja signauksia, mutta ihan vielä näillä kotimaisilla ja neljällä "gulls tason" jenkillä ei Kisiksen menestyksen nälkää tyydytetä.

ps. etsi aiempi korisliiga tiedote jossa kehutaan pelaajaa "Hyvä antropometria"
« Viimeksi muokattu: 07.07.17 16.24 kirjoittanut clikc »

Poissa Vitalstatistix

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 888
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #37 : 07.07.17 17.15 »
ps. etsi aiempi korisliiga tiedote jossa kehutaan pelaajaa "Hyvä antropometria"
Kääntyisi kai suomeksi jotenkin, että on hyvä "ihmismitta"? ::) ;D

Käytännösssä Eboreime ja Laakso jatkaa Namikassa ja Granlund Rocksissa, mutta treenaavat ja voivat saada peliaikaa myös Lokeissa. Aika laimeata oikeastaan, eritoten kun tietää miten rohkeasti ja herkästi Larkas peluuttaa nuoria... No, ei se mitään: ilahtunut olen itsekin noista diileistä. Hieno juttu, että nähdään tätäkin kehitystä.

Mutta kyllä voisi Gulls pikkuhiljaa jo kertoa jotakin siitä ketkä peliä oikeasti pelaa - edes tavoitteita tai fiiliksiä jos ei ole mitään muuta kerrottavaa. Viimeisen kuukauden aikanahan ainoa tieto joka toimistolta on kantautunut oli epäsuora info, että Cowels lähti Ranskaan (Twiitattiin onnea Ranskan sarjaan).

Kai tässä on alettava harrastaa sitten jonkinlaista "kremlologiaa" ja koitettava lukea muista merkeistä, mitä organisaatiossa on tapahtumassa.

Esimerkiksi Gullsin mainosposterit on usein olleet skarpisti ajan tasalla - esim. sen jälkeen kun kausi päättyi, niin postereissa on ollut vain Vaenerberg, Heinonen ja Waxlax. Siis ne jotka tulee pelaamaan ensi kaudellakin.

Nyt Gullsin Twitter-tilin kansikuvana on mielenkiintoinen kuva: https://twitter.com/GullsBasketball?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fkorisliiga.fi%2F

Keskellä (suunnilleen) on kolmikko Lee, Nikkarinen ja Lindbom - siis juuri ne kolme pelaajaa joiden jatkosta kannattajat lie eniten huolissaan ja joiden mahdollisuudet tehdä sopimus esim. jonnekin ulkomaille (tai kotimaiseen huippuseuraan) on suurimmat. Näitä kolmea kehystää oikealla Waxlax ja vasemmalla Vaenerberg eli sopimuksen omaavat ensi kauden pelaajat (hienon tulkinaan kevyenä ongelmana on, että Heinonen puuttuu kuvasta). Mutta - ja kiinnostavasti - äärimmäisenä vasemmalla seisoskelevat Antti Niskanen ja Remy Abell... Itse toivon ja jotenkin luotankin, että Niskanen jatkaa edelleen Lokeissa - mutta voisiko tämä asemointi tarkoittaa sitä, wettä myös Abell voisi jatkaa? Se olisi ainakin minulle mieluinen uutinen.

 

"The sky may fall on your head tomorrow, but tomorrow never comes."

Poissa gallup1

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 804
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #38 : 07.07.17 19.46 »
Niin että hajooko Seagullsin joukkue? Larkaksen mukaan viime kaudella yllättävän hyvä menestys johtui, ettei jouduttu aloittamaan "nollista" joukkueen kanssa kuten tavallisesti.

Poissa Kaaren_takaa

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1326
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #39 : 07.07.17 21.38 »


Käytännösssä Eboreime ja Laakso jatkaa Namikassa ja Granlund Rocksissa, mutta treenaavat ja voivat saada peliaikaa myös Lokeissa. Aika laimeata oikeastaan, eritoten kun tietää miten rohkeasti ja herkästi Larkas peluuttaa nuoria... No, ei se mitään: ilahtunut olen itsekin noista diileistä. Hieno juttu, että nähdään tätäkin kehitystä.

Sakari Laaksosta tulee välittömästi Kisiksen suosikki jos Larkas vaan päästää pojan kentälle.

P.S. Missä välissä Laakso on Namikaan siirtynyt ?

Poissa Vitalstatistix

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 888
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #40 : 07.07.17 21.47 »
"The sky may fall on your head tomorrow, but tomorrow never comes."

Poissa Vitalstatistix

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 888
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #41 : 11.07.17 13.39 »
Jumppa Niskanen jatkaa. Hienoa.

https://issuu.com/helsinkiseagulls/docs/pitka__aikainen_kapteeni_jatkaa_sea?e=11453213/51042458


Meanwhile back in Las Vegas Larkas katsastaa talenttia Global Basketball kesäliigassa ja voitti valmentamansa "Finnish Select" -joukkueen kanssa ekan session (kolme peliä) puhtaalla pelillä.

Saapa nähdä pelaileeko Kisiksellä syksyllä joku sen niminen pelaaja kuin Jordan Hare, Jason Stubbs, Joe Jackson, Timothy Coleman, Jamel Morris, Justin Graham, Earl Schexander, Connor Voss tai Ricardo Artis...  ;)

http://globalbasketball.com/stats-schedule/

   
"The sky may fall on your head tomorrow, but tomorrow never comes."

Poissa The Porn King Ron Jeremy

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1099
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #42 : 12.07.17 00.14 »
Meanwhile back in Las Vegas Larkas katsastaa talenttia Global Basketball kesäliigassa ja voitti valmentamansa "Finnish Select" -joukkueen kanssa ekan session (kolme peliä) puhtaalla pelillä.

Saapa nähdä pelaileeko Kisiksellä syksyllä joku sen niminen pelaaja kuin Jordan Hare, Jason Stubbs, Joe Jackson, Timothy Coleman, Jamel Morris, Justin Graham, Earl Schexander, Connor Voss tai Ricardo Artis...  ;)

http://globalbasketball.com/stats-schedule/

 
Ihan potenttiaalisilta vahvistuksilta vaikuttavat... divariin. Pari tilastojen kärkinimeä vilkaisin: pienemmissä yliopistoissa vaihtopelaajina. NBA:n kesäliigassa taitaa olla penkin perälläkin pykälää liian hintavia miehiä Korisliigaan, mutta ei näillä agenttien pilipalicamppien miehillä kyllä kuuhun mennä.

Poissa Vitalstatistix

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 888
Vs: Helsinki Seagulls 2017-2018
« Vastaus #43 : 12.07.17 01.58 »
Raymond Cowels on Memphisin rosterissa NBA:n kesäliigassa, mutta ei ole vielä päässyt pelaamaan minuuttiakaan... että siinä sitä eroa kotimaahan verrattuna.

Toi Global Basketball kesäliiga tuntuu olevan tosiaan sitten siitä toisesta ääripäästä... itse katselin yhtä "Larkaksen joukkueen" peliä ja oli kyllä juu enemmän divaria kuin Korisliigaa.

Joitakin pelaajia se Larkas siellä varmastikin on katsastamassa, onko sitten sitä satunnaista jalokiveä Global-kesäliigasta vaiko penkin perimmäistä NBA:n kesäliigasta, who knows?  :D
"The sky may fall on your head tomorrow, but tomorrow never comes."

Poissa MOBvilko

"Eipä tarvi ihmetellä miksi Salo ei menesty koskaan jos GMminä on tuollaisia höyrypäitä jotka uskoo fanipoikien kitinät kritiikittä.."