Koripallo.com

Eezy Basket katukoristurnaus 19.8-20.8.2017 Helsingissä

Viestejä
8
Eezy Basket on nimensä mukaisesti rento katukoristapahtuma Helsingin sydämessä. Tervetuloa viettämään mukavaa viikonloppua 19.-20.8.2017 elokuuta koriksen parissa, ikään ja taitotasoon katsomatta. Oma sarja löytyy kaikille – huippupelaajista julkkisjengeihin ja alle 10-vuotiaiden tyttöjen ja poikien omiin mittelöihin. Tärkeintä on rento pelifiilis, ja tunnelmaa tapahtumassa takaavat mm. juontaja ja DJ.

Turnauksen isähahmona toimii Suomen ykköspelaaja Petteri Koponen!

Ensimäinen Eezy Basket järjestettiin vuonna 2016 n. 70 joukkueen voimin, ja turnauksesta on tarkoitus tehdä vuosittainen perinne koripallon ystävien iloksi. Varmista paikkasi vuoden parhaassa katukoristapahtumassa ilmoittamalla joukkueesi turnauksen kotisivujen kautta.

Turnauksen osallistumismaksu on 50 euroa per joukkue, ja firmasarjassa 100 euroa per joukkue. Kaikki osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä erinomaiseen hyvään tarkoitukseen, Koripalloliiton nuorisotyön hyväksi.

Turnauksen kotisivut ja ilmoittautuminen: http://www.eezybasket.fi/

Seuraa meitä myös Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/eezybasket/
 
Viestejä
8
Vs: Eezy Basket katukoristurnaus 19.8-20.8.2017 Helsingissä

Eezy Basket pelataan FIBAn 3×3 säännöillä!

Eezy Basket on nyt virallisesti FIBA:n 3×3 katukoristurnaus! Turnaus pelataan siis juuri olympialajin statuksen saaneen lajin säännöillä. Uudet säännöt tekevät pelistä vauhdikkaan, mutta samalla myös kaikille sopivan. Tiukkoja tilanteita ja iloista meininkiä turnauksesta ei siis taatusti tule puuttumaan. Muistakaa ilmoittautua turnaukseen!

Tässä sääntöjen tärppejä:

Joukkueessa on enintään 4 pelaajaa, joista 3 kerrallaan kentällä.
Ottelu 10 minuuttia
Joukkuevirheet täyttyvät 6 virheestä, ei henkilökohtaisia virheitä.
Hyökkäysaika tuomarin tulkinnan mukaan (ei liian passiivista pelaamista).
Joukkue joka tekee 21 pistettä ennen peliajan päätyttyä voittaa.

Voit tutustua sääntöihin tarkemmin täällä: http://www.eezybasket.fi/saannot/
 
Viestejä
8
Vs: Eezy Basket katukoristurnaus 19.8-20.8.2017 Helsingissä

Eezy Basket järjestää kilpailun, jossa on aivan ainutlaatuinen palkinto: nimittäin mahdollisuus päästä pelaamaan Eezy Basketissa miesten ja naisten maajoukkueen pelaajia vastaan!

Alla olevalta videolta voitte katsoa haasteen ja tarkemmat kisaohjeet. Kisaan voivat osallistua 13-vuotiaat ja sitä nuorempien poikien joukkueet.

https://www.youtube.com/watch?v=uFkm2w7nXZQ

Lisäksi kisa myös tytöille!

Tsekkaa videolta haaste ja tarkemmat kisaohjeet! Tähän kisaan voivat osallistua 13-vuotiaat ja sitä nuorempien tyttöjen joukkueet.

https://www.youtube.com/watch?v=KaMqfwXHSZ4&feature=youtu.be

Turnauksen kotisivut: http://www.eezybasket.fi/

FB-sivut: https://www.facebook.com/eezybasket/
 
Viestejä
8
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös