Koripallo.com

Kisakallion sijainti, onko hyvä ?

Viestejä
2 290
Mitä mieltä olette Kisakallion sijainnista, onko hyvä vai pitäisikö/voisiko olla jossain muualla?

Itse en ole käynyt kuin kerran, mutta just joku väitti että paikkaan on suhteellisen hankalaa mennä esim. julkisilla kulkuvälineillä jos on tarvis.
 
Viestejä
2 534
Vs: Kisakallion sijainti, onko hyvä ?

Kisakallio on uuden moottoritien ansiosta nykyisin helposti tavoitettavissa omalla autolla. Bussejakin liikennöi ihan mukavasti sillä moottoritiellä, mutta valitettavasti ne ei käsittääkseni pysähdy Kisakallion (Roution) liittymässä. Luulisi, että liikennöitsijöille raha kelpaisi....Ongelma on samanakaltainen kuin vanhassa vitsissä "Kuinka nopeasti juokset satasen (setelin)?"....Toki liikennöitsijöiden ei tarvitsisi ihan kirjaimellisesti syöksyä rahan perään vaan pysähtyä ja noukkia maksavat asiakkaat kyytiin. Kisakallion(Roution) liittymästä ei ole monen kilometrin kävelymatka sinne Kisakallioon. Toki, jos esimerkiksi liittymän vieressä olevalta huoltoasemalta olisi mahdollista vielä vuokrata polkupyörä olisi Kisakallio entistä helpommin saavutettavissa... :)
 

Jarno

Vs: Kisakallion sijainti, onko hyvä ?

Mielestäni kisakallion sijainti pitäisi olla luhtipolulla tampereella siellä on hyvä paikka
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös