Kirjoittaja Aihe: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."  (Luettu 5613 kertaa)

Poissa Kik Jams

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 8063
 • KISMITTÄÄKÖ?
Hekotuttaa JaMychal Green  8]

Lainaus
JaMychal Green (ankle) will play Wednesday vs. the Pacers.

Mitä enemmän olen tutkinut JaMychal Greenin aikaisempia statseja ja nykyistä roolia, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut miehen klassifikaatiosta "Real Deal" osastolle.

Viime kaudella JaMaikkeli operoi 28 minuuttia per peli suht vaatimattomilla 66 fapon tehoilla. Kaikki viittaa kuitenkin nyt breakout seasoniin. Jos lähdetään ihan siitä faktasta, että Memphis tyhjensi pajatson 8 mil per kausi tähän kaveriin eli luottoa tekemiseen löytyy. Toisena Z-Bon ULOSTAMINEN Greenin tieltä, jättäen PF-slotin wide open JaMaikkelin hoidettavaksi.

Green iski NBA-kuvioihin kunnolla kaudella 2015-2016, jolloin hän pääsi pelaamaan backup minuutteja penkiltä. Gasolin loukkaantumisen jälkeen Green pelasi todella lupaavan kuukauden pätkän, jonka aikana hän operoi rontin 30 minuutin peliajalla 13 pistettä ja 8 rebs tasolla. Helmenä kuusi tupla tuplaa ja  tämä 21/10 peli New Orleansia vastaan:Seuraavalla kaudella Green nostettiin avaukseen, mutta todellista läpimurtoa oli estämässä penkiltä ensimmäisenä kentälle nimenomaan JaMaikkelin tilalle löntystänyt Z-Bo. Tästä huolimatta Green otti askeleita eteenpäin kehityksessään ja lisäsi repertuaariinsa mm. kolmen pisteen heiton. Huomioitavaa Greenin tämän kauden tilastoissa oli se, että mies otti vain 6.5 heittoa per peli. Kyseessä on aivan naurettavan alhainen luku pelaajalle, joka pelasi kuitenkin 28 minuuttia per peli. Tälle kaudelle Z-Bo on lähtenyt ja odotettavissa TÄYTYY olla niin kasvavat minuuttimäärät kuin isompi rooli hyökkäyspään operaattorina.

Ei viime kausi matalista heittomääristä tietenkään ilman onnistumisia mennyt, josta hyvänä esimerkkinä vaikkapa tämä 29 pisteen räjäytys vain 11 pelitilanneheitolla!Kuten hailaiteista voi nähdä mies pystyy operoimaan niin kolkkia, midrange hypäriä kuin ajamaan korille ja jopa hieman poustailemaan. Jos ja kun miehen hyökkäyspään roolia laajennetaan täksi kaudeksi, voi luvassa olla mukawahko nousu keskiarvoihin. Grizzliesin Top2 dogit ovat tietenkin Conley ja Gasol, mutta sen jälkeen roolia on tarjolla valtavat määrät. Penkiltä tulee Tyreke, joka ei kuitenkaan vaikuta Greenin peliaikaan lainkaan. Seuraavat hyökkäys"aseet" ovat sitten jämärookie Dillon Brooks sekä James Ennis III. PF-slotille Greenin ainoa varteenotettava kilpailu tulee Chandler Parsonsilta ja noh...hän on tietenkin DONE.

Mitä minuutteihin tulee niin Gasol on pelannut 34 minsaa per peli, Conley 31 ja sen jälkeen selvästi eniten peliaikaa ovat kellottaneet Brooks (29.4), Ennis (30.0) sekä Evans (27.7). Gasol ja Conley ovat koko ajan yhden pienen hipaisun päässä pitkästä sairauslomasta + tank mode lepuutukset kauden loppua kohden. Brooks on pelannut näin isoja minuutteja suureksi osaksi juuri Greenin poissaolon takia, eikä voi mitenkään olla valmentajan ajatuksissa isosta roolista joukkueen ollessa täysissä voimissa. Ennisin pelaamiseen vaikuttaa jatkossa todennäköisesti MacLemore ja Evans pitänee roolinsa sixth manina niin kauan kuin pysyy kasassa. Ylipäätään Memphisiä vaivaa joukkueena valtava scoring talentin puute. Niin Ennis, Brooks kuin käytännössä kaikki muutkin pelaajat Evans-Gasol-Conley kolmikon takana ovat kaikkea muuta kuin skooraajia.

Ei tietenkään Greenkään mikään hyökkäysvoima ole, mutta tässä joukkueessa jonkun tarvitsee nousta esiin... Ja se joku on JaMychal Green.

Ennustukseni:

27.3 Min -> 30.8 Min + 3.5 Fapo
6.5 FGA -> 11 FGA
2.2 FTA -> 3 FTA   
= solid % -> +1.0 Fapo
8.9 PPG -> 12.9 PPG + 4 Fapo
0.7 3PM -> 1.1 3PM + 2 Fapo
7.1 Reb -> 8.1 Reb 0 + 2.5 Fapo
1.1 Ast -> 1.5 Ast +n. 1.0 Fapo
0.6 Stl -> 0.8 Stl
0.4 Blk -> 0.6 Blk
= 0.4 Stocks more +2.0 Fapo
1.4 To -> 2.0 To - 1.5 Fapo

Yhdistettynä tämä kehitys viime kauden base line 65.9 => 80.4 Fapo odotusarvoissa, kunhan Green saa pölyt karistettua loukin jäljiltä kintereistään. Tähän kun lisätään mahdollisesti laajentuvan hyökkäysroolin myötä ns. "jokerikortti" efekti, joka voi fapoissa olla jopa 5 pistettä lisää keskiarvoon JA Gasol-Evans-Conleyn trimbon loukkaantumisherkkyys JA backup PF Parsonsin loukkaantumisherkkyys JA joukkueen hyökkäyspotentiaalin totaalinen puuttuminen näiden nimien takana, voi Green olla helposti loppukaudesta pääasiallista hyökkäysvastuusta kantava pelaaja, joka nakuttaa rutiininomaisesti 16/10 tehoja taululle pelatessaan 34 minuuttia tai enemmän per peli.


Face Of A Warma 90, Kismittääkö?

Eli, eli... JaMychal Green nyt tarjolla erikoishintaan 77.5 osana isompaa pakettia. Jos haluat ottaa warman operaattorin riveihisi mielettömällä upsidella varustettuna niin voit toki tarjota yksittäiskauppaakin, jolloin hinta on 80 ilman suolaa.
Taas se aika vuodesta, KUN PORUKKAA ALKAA KISMITTÄÄ!!!


Seuraa johtavaa koristwiittaajaa: http://twitter.com/KingJamesYESSS

Poissa Achilles

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1757
Mitä enemmän olen tutkinut JaMychal Greenin aikaisempia statseja ja nykyistä roolia, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut miehen klassifikaatiosta "Real Deal" osastolle.

Ei koskaan.

Otetaanpa seurantaan tämän viikon tulikuumin matchup Ossi vs. Killes, top vs. bottom jne.

Tilanne kahden yön jälkeen on se että Ossilla on 191,5 pisteen johto verrattuna Killesiin. Pelejä toki pelattuna kolme enemmän, joten laskennallinen tilanne keskiarvoihin pedaten on kuta kuinkin tasoissa.

Day 3:

Pelit menevät tällä hetkellä Killesille 10-9. Toki Ossilla on parikin jannua epävarmoina, joten on hyvin mahdollista että pelit ovat ensi yönä 10-7 ja näin ollen kokonaispelit torstaiaamuna tasoissa. Tuleva yö antaa siis hyvä osviittaa siitä mihin suuntaan matchup on kehittymässä.

Pistearviot sillä oletuksella että Conley ja Adams ei pelaa Ossilta.

Ihanan tuntuset:

Payton 60 fp = Paytonilla alla kunnon dudi GSW:tä vastaan, joten odottaapa sopii bounce back peliä. Toki hamstringissa on edelleen pientä sorenessia ja minutes limited 25-30 paikkeille joten ei nyt ylireagoida kuitenkaan.

Dunn 75 fp = Dunn solid as fuck Bullsin penkiltä. 25+ minutes tulee tulee tulee, samoin pisteitä, riboja, assisteja ja stiilejä.

Clarkson 75 fp = Ennakolta epävarmin arvioitava, voi olla mitä tahansa väliltä 30-120 fapoa. Laitetaan siis neutraalisti siihen välimaastoon.

Wiggins 85 fp = Wiggins on tykittänyt singermäisesti kasikympin paikkeille koko kauden. Mikään ei muutu.

LeBron 130 fp = LeBron is back! Toissa yön väkevä esitys Gardenissa warmasti antaa buustia, kaikki alle 130 fapon on pettymys.

Bogdanovic 65 fp = kausikeskiarvon pintaan.

Gibson 85 fp = Gibson hekotuttaa. Minuutteja tulee aivan vitusti ja mies pelaa elämänsä kautta. Luultavasti taas tuplatupla tulilla ja sitä myöden 80+ fapoa.

Favors 90 fp = eka peli Gobertin poissaollessa 118 fapoa. Toka peli pienillä minuuteilla ja yhden pisteen päässä tuplatuplasta 71 fapoa. Jos pelaa yli 30 mins niin tekee varmasti tuplatuplan ja vähintään 90 fantasypistettä.

Howard 80 fp = Cavsilla on matchupit vähissä Dwightia vastaan, mutta vire on ollut viime aikoina huono. Turnover prone ja vaparitkin vituiksi. Arvioidaan varovaisesti 80 fapoa.

Robin Lopez 70 fp = keskiarvon mukaan.

yht. 815 fapoa

2k monsters

Belinelli 80 fp = Belinelli oli solid threat off the bench Atlantassa. Keskiarvon mukaan.

Sefolosha 70 fp = Gobertin injury nostanut Thabon roolia. Ei tee ihmeitä hyökkäyspäässä mutta pystyy kumuloimaan pisteitä stiileillä ja levyillä.

Young 80 fp = bounce back peli tulilla. Edellinen matsi 0/7 heitoin joten toista samanlaista tuskin tulossa. Keskiarvon mukaan.

Ennis 55 fp = tuskin mitään ihmeellistä täällä nyt kun real deal JaMuchal Greenkin on palannut.

Porzingis 130 fp = ei woi minkään, Porzingis operoi. LeBron piti pilkkanaan maanantaina Gardenissa joten nyt on aika palata tasolleen. Utahilta ei vastaavaa matchupia löydy joten 130 fapoa tulee mennen tullen ja palatessa.

Portis 90 fp = Portis beasting, Ossi teki sen taas. Solid 90+ fapon jantteri.

Gasol 95 fp = keskiarvon mukaan.

yht. 600 fapoa

Arvioitu tilanne siis kolmen yön jälkeen muutamalla kymmenellä pisteellä Killesin hyväksi. Jännittäväksi menee.

Poissa Achilles

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1757
Tilanne kahden yön jälkeen on se että Ossilla on 191,5 pisteen johto verrattuna Killesiin. Pelejä toki pelattuna kolme enemmän, joten laskennallinen tilanne keskiarvoihin pedaten on kuta kuinkin tasoissa.

Arvioitu tilanne siis kolmen yön jälkeen muutamalla kymmenellä pisteellä Killesin hyväksi. Jännittäväksi menee.

Sehän meni viime yön osalta kuten odotettiinkin. Kummankin kokonaispisteet jäivät hieman odotuksia alhaisemmiksi, mutta ihanan tuntusilla on siis tällä hetkellä 40,5 pisteen johto pelien ollessa tasan. Jännittäväksi menee, mutta ollaan silti realisteja - Ossi on edelleen ennakkosuosikki voittamaan viikon ellei Kawhi satu tekemään ihmepaluuta loppuviikosta.


Ossin olotilakartoitus kun aamukahvit on laitettu tulille ja fantasyn softasta pisteitä katsomaan

Day 4:

(huom! pelit saattavat lisääntyä waiverien johdosta)

Ihanan tuntuset:

Mbah a Moute 70 fp = Luc on ollut "solid" alkukaudesta, kausikeskiarvo mukavat 71,4 fapoa. Kelpaa ihan hyvin long-term. Arvioidaan siis keskiarvon tuntumaan.

yht. 70 fapoa

2k monsters:

Rozier 60 fp = konferenssien parhaat kohtaavat tässä torstain herkkupalassa, kun Golden State vierailee Bostonissa. Rozier on ollut vaikeuksissa Kyrien ollessa terveenä, joten ei suuria odotuksia tästä. Matsin ollessa tasainen peliaikakin jää varmaan alle 20 mins. Arvioidaan reippaasti alle keskiarvon.

Harden 130 fp = Houstonilla ottelu Sunsia vastaan, joten blowout hyvinkin todennäköinen. Harden on kuitenkin ollut niin kova, että yli 100 fapon mennään joka tapauksessa. Ja jos Suns onnistuu pitämään pelin tiukkana, niin ollaan lähempänä kahtasataa, sen verran "high pace" peli kyseessä. Koska blowout on kuitenkin todennäköinen niin arvioidaan "vain" kausikeskiarvoon.

Ariza 85 fp = Kokenut sotaratsu Ariza on ollut solid as fuck tällä kaudella. Nerokas varaus Ossilta. Ei Ariza kyllä alle 80 pisteen jää, ei sitten mitenkään.

Anderson 75 fp = Rynkyltä voi olla luvassa mitä tahansa. Jos sattuu pöljä päivä kohdalle niin kolmosia lentää ja sata fapoa paukkuu helposti. Teoriassa siis kaikki 50 ja 150 väliltä on mahdollista. Arvioidaan kuitenkin vain keskiarvoon.

yht. 350 fapoa

Aijaijai, tähänkö se ratkeaa? Ossin ja D'Antonin kolmipäinen hirviö pääsee tykittämään fapoja suotuisalla otteluohjelmalla samalla kun omat pelit jäävät torstaina yhteen, maksimissaan kahteen. Ossi saattaa repäistä tästä sellaisen 250-300 pisteen kaulan itselleen ja sitä on helvetin vaikea kuroa loppuviikosta kiinni kun ohjelmat ovat muutenkin kaikilla melko samanlaiset.

Ainoa toivo lienee siis Sunsin meltdown ja Houstonin kolmipäisen monsterin pelaamattomuus Suns-Rockets viimeisellä neljänneksellä. Houstonin jannujen on PAKKO jäädä alle 250 pisteen että ihanan tuntusilla on MITÄÄN saumoja loppuviikosta.

Ei voi minkään, huono tuuri.
« Viimeksi muokattu: 16.11.17 09.11 kirjoittanut Achilles »

Poissa Kik Jams

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 8063
 • KISMITTÄÄKÖ?


Ossi nostattamassa Iggyn hintaa yli 10 taalan Killestä sabotoidakseen.
Taas se aika vuodesta, KUN PORUKKAA ALKAA KISMITTÄÄ!!!


Seuraa johtavaa koristwiittaajaa: http://twitter.com/KingJamesYESSS

Poissa Kik Jams

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 8063
 • KISMITTÄÄKÖ?
achilles112: ossi is fukken DONE
Mon Nov 20, 3:30:09am

achilles112: hekotuttaa
Mon Nov 20, 3:30:09am

achilles112:

Mon Nov 20, 3:30:31am

LOPPUTULOS: 3333 Killes - 3333.5 Ossi"Huono tuuri"
Taas se aika vuodesta, KUN PORUKKAA ALKAA KISMITTÄÄ!!!


Seuraa johtavaa koristwiittaajaa: http://twitter.com/KingJamesYESSS

Poissa Achilles

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 1757
Olotilakartoitus:Ei vaineskaan... Solid as fuck viikko, keskiarvo kelpo 81,3 fapoa, vielä ilman Kawhia. Ei vaan voi mitään, huono tuuri par excellence. Nyt ei ainakaan liene epäselvyyttä kuka on fantasyn historian huonotuurisin manageri?

Waiver-nostoilla olisin tietysti helposti voittanut viikon, mutta mielestäni tein oikein ratkaisun long-term. Mbah a Moutea ei vaikuttanut pudottaa koska pelit olivat suotuisasti, Dunn erittäin väkevä operaattori off the bench ja Rolokin osoitti pitkästä aikaa heräämisen merkkejä Sunsia vastaan. Tietysti nyt harmittaa kun voitto jäi 0,5 pisteen päähän, mutta pitää luottaa prosessiin.

Ensi viikon matchupista Tranceyta vastaan on erittäin hyvä "hunch". Pelejä on mukavasti ja joukkue muutenkin hyvässä vireessä. Eiköhän sieltä tärähdä kauden ensimmäinen voitto. Myöhemmin vielä Kawhi takaisin völjyyn niin keväällä ollaan jo kärkikahinoissa.

Poissa Kik Jams

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 8063
 • KISMITTÄÄKÖ?
POWER RANKINGS GW 4

Uusi wiikko, uudet Power Rankingsit. Näinä marraskuun märkinä ja pimeinä aamuna, joina vain waiverilta nostetun potentiaalisen helmen 76.5 fapo's limited minuteseilla saattaa olla ainoa syy olla laittamatta isän perintöhaulikon piippua huulilla, on syytä iloita pienistäkin asioista. Olkoon tämän kertainen PR siis positiivisten asioiden kautta kirjoitettu, wain posia ja hattua my friend kaikille.

(+2) 1. Nintto / KOTPT (3-1): 81.6, 90.8, 81.0, 88.3 / 6. - 1. - 7. - 1.

Nintto is back. Joka toinen viikko keskiarvot aivan omassa kastissaan, vaikka punaista jengi täynnä. Ok, osa näistä loukkaantumisista on ennemminkin säikäyttelyä kuin aitoja injureita, mutta siitä huolimatta ERINOMAISTA operointia peikkopojalta. Waiverilta tarttunut Spenska Dinwiddie lämmittelee Dangelon ollessa sivussa ja Mitchell vaikuttaisi olevan real deal. Malliesimerkki siitä miten waiveroperoinnilla voi paikata huonoa tuuria ja jopa huonoa treidaamista.

(-) 2. Kik Jams / HerrasMiesten Kesken (2-2): 85.7, 82.5, 84.2, 82.9 / 1. - 3. - 2. - 3.

Tasaisuus keskiarvoissa ennen kaikkea, vaikka pelimäärät odotetusti tällä viikolla romahtivatkin. Tekeillä oli jopa helppo 85 ennen viimeisen yön kyykkäystä. Katse kuitenkin vahvasti eteenpäin ja uuteen viikkoon - kärkipään hoetjea vastaan hyvä alku melkein 90 fapon ekan yön keskiarvolla lämmittelee mieltä ja sielua.

(-2) 3. Ossi / 2k monsters (4-0): 85.4, 82.0, 85.7, 79.4 / 2., 4., 1., 9.

Oho. Mitäs nyt tapahtuikaan? Ossin heikot viikot näyttävät limittyvän yksiin Ninton hyvien kanssa. Löytyykö täältä joku tilastollinen tosiasia selittämään parallellia kaavaa? Ossia hekottaa siitä huolimatta. Season Ending Conley ja myöhemmin telakalle lewähtämään lähtevä Markku Bensiini vaihtuivat solid operator Horfordiin ja warma 85 Jrue Lomapäivään. Yhtään vähempää tuskin hekotuttaa 0.5 pisteen voitto Killeksestä, "haudan partaalta".

(-) 4. Kottii / Old School (4-0) / 82.7, 78.7, 82.2, 80.2 /3. - 8. - 6. - 7.

Mikäs siinä on mojitoja siemaillessa etelän auringon alla, kun oma jengi operoi tappiottomalla rekordilla. Keskinkertainen viikko Kottiille, mutta samaan aikaan Zach Lavinen paluu lähestyy.


"On aika lewähtää"

(+2) 5. Pejton / Terroristit (2-2) / 82.1, 84,8, 73.3, 82.3 / 5. - 2. - 12. - 5.

Pejton nousussa. Yhtä paskamahaviikkoa lukuun ottamatta mies on operoinut tasaisen varmasti kärkipään tuntumassa. Pejtonin miehistön nerokkuus piilee sen jytkypotentiaalissa. Cousins-Lillard-Simmons kolmikko ryyditettynä palaavalla IT:llä voi any giwen week omilla jättijytkylaineillaan nostaa joukkueen keskiarvon muiden pelaajien kyntämisestä huolimatta helposti yli 85. Pejton on fantasyssa kuin tosielämässäkin - vaarallinen ja arvaamaton.

(+3) 6. hoetje / Suunta Häkki (2-2) / 79.0, 77.5, 77.0, 82.7 / 10. - 10. - 9. - 4.

Kauden Top pisteet juuri sopivasti ennen matchupia Kikin kanssa. Mitenkäs muutenkaan. Laituriosasto tuottaa harmaita hiuksia, mutta muuten edelleen solid as fuck menoa.

(-2) 7. spud / makustelijat (1-3) / 82.3, 79.3, 83.5, 78.0 / 4. - 6. - 3. - 11.

Alkukauden malliikkaat suoritukset saivat kyntöapua nelosviikolla, mutta positiivisesti ajateltuna hätä ei ole tämän näköinen sanois Robert Mugabe. spudin hiatus fantasysta loppuu lähiviikkoina, jonka jälkeen alkaa mitä todennäköisimmin waltava operointi. He is back soon...


"Kaikki on hyvin T. spud"

(+2) 8. Achilles / ihanan tuntuset (0-4) / 75.4, 78.3, 77.0, 81.3 / 11. - 9. - 9. - 6.

Killestä myhäillyttää. "Pitää nähdä tuloksen taakse", sanoisi weteraanimanageri 0-4 rekordiaan tuijottaessa. Viikon kuudenneksi parhaat pisteet ja KAWHI telakalla.

Helppo mestaruus.

(-1) 9. Sampsu / Hoops (3-1) / 74.8, 80.9, 77.4, 79.4 / 12. - 5. - 8. - 9.

Sampsua tuskin keskiarvot ja PR-sijoitukset kiinnostaa tuon taivaallista niin kauan kuin W:tä pukkaa taloon. Tutulla paikallaan sarjataulukon kärkipäässä majaileva Sam grindailee viikkovoittoja lähes maksimipeleillä kaudesta toiseen. On se helppoa kun sen osaa!

(-4) 10. Trancey / Kansas JOBE's (2-2) / 80.3, 79.2, 83.0, 77.4 / 7. - 7. - 5. - 12.

Äärimmäisen tasaisessa liigassa yksikin heikko viikko voi tiputtaa joukkuetta nokkimisjärjestyksessä useita sijoja. Trancey otti oman kuokkimisviikkonsa tähän. Pilven hopeareunuksena tietenkin se, että nyypähtämisestä huolimatta tilastoihin merkittiin W. Keskiarvot eivät kuitenkaan koskaan valehtele, joten Tranceylta odotetaan vahvaa bounce back viikkoa sarjajumbo Killestä vastaan. Muuten uhkana on valahtaminen jumbosijalle rankingissa.

(-) 11. Homppa / BC VehJe (0-4) / 79.2, 73.3, 83.2, 80.1 / 9. - 12. - 4. - 8.

Kaksi viikkoa putkeen yli 80 pisteen keskiarvolla. Joku vääräleuka voisi sanoa, ettei joukkueesta löydy upsidea, mutta me näemme tasaisuuden hyveenä. Yhtä katastrofiviikkoa mukaan laskematta solid työskentelyä Hompan jengiltä. Ei vielä tarpeeksi kuitenkaan nostamaan joukkuetta pois kellariosastolta. Avaus W + kolmas viikko putkeen 80 keskiarvolla sen sijaan linkoaa ehkä useammankin sijan ylöspäin.

(-) 12. Iskender / Darcos Narcos (1-3) /  79.9, 75.3, 75.2, 83.4 / 8. - 11. - 11. - 2.

Maanantain unohdus toi Iskenderille kauden kolmannen tappion. Nuo pisteet olisivat laskeneet keskiarvoa, mutta tuoneet elintärkeän voiton. Kakkosija PR:ssä on hyvä alku ryhdistäytymiselle, mutta raadin täytyy nähdä sama uudestaan ennen sijoituksen nostamista ylemmäs. Ilman kokoonpanounohduksia siis.
« Viimeksi muokattu: 21.11.17 10.45 kirjoittanut Kik Jams »
Taas se aika vuodesta, KUN PORUKKAA ALKAA KISMITTÄÄ!!!


Seuraa johtavaa koristwiittaajaa: http://twitter.com/KingJamesYESSS