Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Draftiarvonta liveksriimi tänään klo 23 alkaen tällä kanavalla:

https://www.youtube.com/channel/UC5-nhPGUsqwBItkUmiSk6XQ
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Draftjärjestys on arvottu:

1. Salimarkku aka. "Ossi"
2. Iskender
3. spud
4. Homppa
5. Trancey
6. Killes
7. Nintto
8. hoetje
9. Sampsu
10. Pejton
11. Kik
12. Kottii
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Paskin mahdollinen varausvuoro.

Tiedossa on siis top-5 varaukset sijoilta 6. 19. 31. 42. 55.

Tulis edes LeBron kotiin kutosvuorolta.

Hiljaiseksi vetää.
 
Viestejä
342
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Jaahas, toinen kerta putkeen viimeisenä. Haiskahtaa riggediltä...
 
Viestejä
18
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Semihuono draftivuoro, mutta draftiin avoimin mielin. Tavoitteena välttää liigan viimeinen sija.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Aj niin.

Ekalla game weekillä ei pelata, koska niin vajaa viikko eikä ekaa viikkoa saanut mitenkään liitettyä toiseen peliviikkoon. Huutokaupat normaalisti, jos haluaa rahaa ekalla viikolla "panna menemään". Muistakaahan tällä kaudella, että viikonlopun huutis on lauantaina JA se on normaali luonteeltaan. Taalan kirppistä ei enää ole. Money management on kaiken a ja o.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
Ja sitten ei muuta kuin draft recapit jokaiselta eetteriin tämän viikon aikana!

Ok!

Ihanan tuntuset - draft recap

1. LeBron James SF/PF

Kun top-5 pickit olivat käytännössä etukäteen tiedossa, niin olin jo etukäteen päättänyt kenet otan kuudentena. En itke en perkele itke - welcome home, LeBron.

2. Kristaps Porzingis PF

Erinomainen valinta tuohon väliin vaikka itse sanonkin. Porzingisilla on New Yorkin avaimet lopullisesti kädessään eikä mikään ole estämässä fantasydominanssia. Vittu kun hekotuttaa, tässä on todella seksikäs pelaaja, jolta odotan kaudella jopa top-12 tason operointia.

3. Devin Booker SG

This kid… Tarjolla oli sg-positiolla Thompsonia, Bealia, DeRozania ja Wigginsiä, mutta Booker herätti kovinta kiimaa. Poika… odotan sinulta paljon.

4. D’Angelo Russell PG/SG

Russell on ollut erittäin väkevä pre-seasonilla. Talenttia löytyy vittuna ja rooli mintissä paskan Brooklynin takakentällä. Tässä vaiheessa boardilta löytyi Teagueta, Rubiota, Schroderia ja Holidayta, mutta Russell kiinnosti eniten potentiaalinsa, tuplaposition ja joukkueessa tarjolla olevan roolin takia.

5. Dwight Howard C

Howard oli tässä vaiheessa ainoa varteenotettava sentteri boardilla. Muut vaihtoehdot olisivat ehkä kiinnostaneet enemmän, mutta kun c-positio ammotti tyhjyyttään niin oli pakko reagoida. Ehkä tänä vuonna tapahtuu paluu wanhojen aikojen tasolle?

6. Elfrid Payton PG

Tämän jönssin olen tainnut omistaa tyyliin joka vuosi. Taso on ollut joka vuosi siellä 80+ fapon haituvilla, mutta joko viimein tulee se viimeinen läpilyönti? Pointti teki höpöä tähän väliin, joten hyvä pick.

7. Tim Hardaway Jr. SG/SF

Reach par excellence. Melo done Knicksissä, joten nyt on heittoja tarjolla. Hardy on tehnyt hyvää jälkeä pre-seasonilla. Tarjolla oli muina sg-vaihtoehtoina mm. Fournier, Bazemore ja Harris, mutta päätin jo ennen draftia että vedän Hardawayn kanssa liipaisimesta jos tulee paikka.

8. Kent Bazemore SG

Yllätyin että Bazemore oli tässä vaiheessa vielä tarjolla. Olisin voinut ottaa jo edeltäneellä kierroksella. Atlantalla on rebuild-meininki päällä ja Bazemorella takana solid pre-season. Odotan sellaista 85+ meininkiä tältä kaudelta, nyt on paikka ottaa isoa roolia hyökkäyksessä.

9. Marvin Williams SF/PF

Batum poissa jouluun asti, sf-pf teki tässä vaiheessa höpöä rosterille. Ei tälle oikein muita perusteluita ole. Williamsin pitäisi olla ihan solid alkukaudesta avauksessa ja joulun jälkeen off the bench sama juttu.

10. Markelle Fultz PG

”Fultz will come off the bench to start the season, Jessica Camerato of NBC Sports Philadelphia reports.”

Tämä herätti mielenkiinnon. Kelpaisi jos kesän ykköspick pelaisi koko kauden off the bench sen 25-30 mins per peli. Kyllä hekotuttaisi.

11. Robin Lopez C

Sentteriä tarvittiin ja RoLo oli paras mies tässä vaiheessa boardilla. Tupla-tuplia tulee tulee tulee Bullsissa.

12. Jabari Parker SF/PF

Myönnän, menin prowoon. Selailin jäljellä olevia pelaajia ja kun Kik Jams tipsasi Parkeria chatissa niin päätin pull the trigger. Tuplapositio sopi kivasti suunnitelmiin jne. Parker on kunnossa vasta vuoden vaihteen jälkeen, mutta mikäs siinä kun sieltä on 90-100 kontribuutiota tulilla.

13. Kelly Olynyk C = sentteripositio oli ohuessa, joten joku oli saatava. Olisko uusi alku Miamissa?
14. Tyler Ulis SG/PG = reach. Viime kauden lopussa erittäin kova, sama tietenkin toiveissa.
15. Dirk Nowitzki PF = eihän Dirkiä nyt waiverillekaan voinut päästää.

Depth chart

PG: D'Angelo Russell, Elfrid Payton, Markelle Fultz / Ulis
SG: Devin Booker, Tim Hardaway Jr., Kent Bazemore, Tyler Ulis / Russell
SF: LeBron James, Marwin Williams, Jabari Parker* / Hardaway Jr.
PF: Kristaps Porzingis, Dirk Nowitzki / James, Williams, Parker*
C: Dwight Howard, Robin Lopez, Kelly Olynyk
 
Viestejä
22
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Knights Of the Pink Taco draft recap:

1st round, pick 7: Anthony Davis
Vaikkakaan ei voida puhua optimaalisesta varausvuorosta, oli seiskavuorolla yksi hyvä puoli: omissa papereissani draftissa oli 7 kaveria ylitse muiden. Tehtäväkseni jäi täten ainoastaan varata jäljelle jäävä stud, joka sattui tällä kertaa olemaan Unibrow. Viime kauden 4. paras pisteiden tehtailija pelasi 75 peliä, joten toivottavasti injuryhuolet ovat takana päin. Oletin miehen menevän 5 tai 6 vuorolla joten pakko olla tyytyväinen miehen pudotessa syliin. C positiota odotellessa.

2nd round, pick 18: Kawhi Leonard
Viime kauden 14 paras pistetehtailija tipahti yllättävän alas, liekö lievä loukkaantuminen pelästyttänyt kanssamanagereita? Takuuvarma pistenikkari joka on ottanut urallaan jatkuvia kehitysaskelia ja täten oli pässinselvä valinta. Spursin menestys lepää täysin miehen harteilla, ja odotan Kawhilta petrausta viime kauden pistesaaliiseen.

3rd round, pick 30: Joel Embiid
Make or miss pick. Pystyykö pelaamaan 60 peliä? Pystyykö pelaamaan 30+ minuuttia? Lahjat ovat kaikkien tiedossa ja normaaliterveydellä puhuttaisiin varmasti 1 kierroksen varauksesta. Selvä riski joka määrittää KOPTerin kauden kohtalon.

4th round, pick 43: Jusuf Nurkic
Embiid oli selvä kohde 30. vuorolla, ja miehen terveyden takia oli prioriteeteissa varata toinen top sentteri alkukierroksilla. Jokic, Whiteside ja Gobert menivät sivusuun toisella vuorolla ja Drummondkin meni pari varausta aiemmin, joten 4. varauksen tullessa kohdalle iski pieni paniikki ja reachasin Nurkiciin. Middleton oli toinen vaihtoehto, mutta Nurkicin loppukausi oli niin vakuuttava että vei voiton tässä kamppailussa. Muiden reachatessa myöhemmin senttereiden perään tuli tästä varauksesta semihyvä fiilis alun epäröinnin jälkeen.

5th round, pick 54: Dennis Schroder
Brutaali PG runi vei viimeisen 15 varauksen aikana Bledsoen, Dragicin, Holidayn, Rubion ja Teaguen, joten Schroder jäi käteen. Potentiaalia on olla hyvä varaus, mutta jostain syystä otin pickin varauksella vastaan.

6th round, pick 67: Aaron Gordon
Pääsee viimein aloittamaan kauden PF:nä. Viime kauden loppu osoitti lupaavia tuloksia, ja nyt on viimeinen mahdollisuus tehdä kauanpuhuttu läpimurto. Talenttia riittää.

7th round, pick 78: Eric Gordon
Viime kauden 45. paras fapoilija tipahti shokeeraavan alas. Odotettavissa on pieni tiputus pisteissä Houstonin penkin levennyksen myötä, mutta silti warma 85+. Tietoinen valinta jättää SG varaaminen myöhäisille kierroksille kantoi tässä vaiheessa hedelmää.

8th round, pick 91: Marcus Smart
Jos Gordon olisi mennyt nenän edestä edellisellä kierroksella, olisi Smart ollut 7. kierroksen varaukseni. Miehen tippuessa syliin olin siis luonnollisesti tyytyväinen. Pelaa varmasti paljon Kyrien kanssa, tulossa viime kaudelta tuttu PG/SG kombo?

9th round, pick 102: Wesley Matthews
Varma varaus, joka täyttää varmasti oman ruutunsa. Winslow ja Waiters menivät samalla kierroksella ennen Matthewsia, joka oli itselleni yllätys.

10th round, pick 115: Malcolm Brogdon
Lopetti viime kauden mainiosti. Tuplapositio plussaa. Smartin ja Matthewsin kanssa samaan kategoriaan: epäsexikäs picki joka tuskin paukuttaa mahtipojoja, mutta tuskin sukeltaakaan.

11th round, pick 126: Marcus Morris
Mikä tulee olemaan rooli Celticsissä? Hyvä pelaaja, joka minuuttien ollessa kohdallaan tuottaa varmasti pisteitä.

12th round, pick 139: Michael Kidd-Gilchrist
Batumin poissaolon pitäisi tuoda MKG:lle lisäminuutteja ja toivottavasti lisäfapoja.

13th round, pick 150: Rondae Hollis-Jefferson
Valitsin lähinnä tuplaposition takia. Nets on yllättävän deep laitureiden osalta, toivottavasti miehen puolustusta arvostetaan Levertin, Crabben ja Carrollin heittämisen sijaan.

14th round, pick 163: Jordan Clarkson
Viime vuonna 77,5 fapoa, siihen yltäminen olisi lottovoitto. Viime vuoden 90 parhaan fapoilijan joukossa palloillut tuplapositiolla varustettu nuori pelaaja oli tässä vaiheessa draftia nobrainer.

15th round, pick 174: Bismack Biyombo
*rukoilee Embiidin terveyden puolesta*

Draftini jakautuu neljään osaan:

Certified studs: Davis ja Leonard. Keskikierrosten hulluttelua: Embiid, Nurkic, Schroder ja A. Gordon. Solid as fuck: E. Gordon, Smart, Matthews, Brogdon, Morris ja Clarkson. Toivotaan toivotaan: loput. Kaiken kaikkaan annan draftistani itselleni solid+ arvosanan ja ristin käteni Embiidin puolesta.

Depth Chart:
PG: Schroder, Smart, Clarkson/ Brogdon
SG: Gordon, Matthews, Brogdon/ Clarkson
SF: Leonard, MKG, RHJ/ Gordon
PF: Davis, Gordon, Morris/ RHJ
C: Embiid, Nurkic, Biyombo
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams Draft Recap 2017-2018 KP.COM NBA Fantasy Season:

1. Kierros:

Kiima tämän kauden osalta lässähti tuohon 11. pickiin, joka oli selkeä "Drop-off" pick John Wallin ollessa heikoin Top10-pelaajista. Tämän myötä piti lähteä hakemaan erilaista lähestymistapaa. Tuo lähestymistapa oli välttää boardilla olevia solideja pointteja ja hakea sitä upsidea "hipster pickeillä" toisesta päästä spektriä. Sentteriosasto on ns. witun kapea tälläkin kaudella ainakin ennen lukemattomia positiolisäyksiä ja kun sieltä kaksi selkeää nimeä nousi esiin, niin näillä mentiin.

Ensimmäisenä nappasin ykköskierroksen varauksena Nikola Jokicin, jossa näin 110 pisteen miehen viime kauden näyttöjen perusteella Nurkicin suolaamisen jälkeen. Toki jonkinlainen marginaalinen mahdollisuus miehellä on tuotakin paremmin pärjätä eli vaatii vain sitä "mini leapia", joita aina silloin tällöin tällaisilta kolmannen vuoden pelaajilta nähdään.

Olin tyytyväinen valintaan ihan siksikin, että Kotti nappasi perään Whitesiden Hassanin, joka on ainakin itsestäni ilmiselvästi huonompi valinta samalla positiokombolla.

Ekalla kiekalla ei nähty ihmeempiä yllätyksiä liigassa, jos ei Giannis > Westyä sellaisena halua pitää. Tykkäsin Killesin betsaamisesta Kuninkaaseen. Thomasin ollessa pois ja muutenkin tuntuu hyvältä pyllyssä LeBronin operointi tällä kaudella.

2. Kierros:

Kun tosiaan niitä pointteja oli tarjolla myöhemminkin päätin jatkaa sentterilinjalla. Leonard, George jne. jne. jne. Ei kiinnosta vittujakaan. Nämä on niin nähty. Rudy Gobert oli viime kaudella jotain 105 paikkeilla ja siihen kuuluu vielä ensimmäisten parinkymmenen pelin 90 fapo koomailut. Tällä kaudella Utahissa on tonttia tarjolla Rudylle nostaa pistekeskiarvoa helposti se 3-4 pojoa, jonka lisäksi Rubion Riku on laittelemassa miehelle tarjoilua kuntoon. Ilmeenikään ei värähdä väittäessäni Gobertin olevan arwoltaan +110.

Toisen kierroksen yllätyksistä vastasivat Trancey ja hieman pienemmin Killes. CJ McCollum tuossa kohdassa oli ehkä noin 10 pistettä "liian aikaisin" tarjolla olevaan matskuun nähden. Porzingis upside pick, mutta varmempiakin +100 janareita oli tarjolla.

3. Kierros:

Kuten ennakoinkin, niin tällä kierroksella oli vielä solidia +100 janmppaa tarjolla. Kemba Walker oli no brainer ja tämän takia ei Lillardit tai Lowryt aiemmin kiinnostaneet. Jos Kottii olisi jättänyt Griffinin boardilla, olisi kyllä joutunut näistä kahdesta menemään tankkiin aika syvästi.

Kierroksen paras valinta omaan nenääni oli ehkä Kevin Love, jos riskin päälle haluaa pelata. Myös Ninton pöydälle nostama iso penis Joel Embiidin nimissä ansaitsee hatun nostamista, vaikka todennäköisesti pitkässä juoksussa sekin kostautuu omistajalleen. Kaiken kaikkiaan oikein solid kierros vielä tämäkin.

4. Kierros:

Neloskiekan odottelun tiesin pitkäksi jo kolmosella varatessani. Targetit vilahtelivat nenän edestä ja vaikka kierrokselle mahtui myös monia huteja, niin ei montaa nimeä boardilla ollut kiekan loppupuolella. Onneksi Sampsu ja Nintto iskivät kirvestä kiveen Aldridgen ja Nurkicin merkeissä, joten pääsin sentään valitsemaan itseäni hyvin miellyttäneen Otto Porterin, jota tuli Tranceylta kiimailtua koko kausi.

Kierroksen paras pick oli mielestäni Pejtonin Middleton, jota oikeutetusti tuulettelikin. Olisin itsekin ottanut over Porter hänet. Potentiaalia on jopa yli 100 pisteen Keskitonnilla, joten steal of the draft tähän mennessä.

Jälleen tuntu, että Killes operoi hieman liian aikaisin Russellin kanssa, mutta toisaalta samaa upsidea ei ollut tätä paremmilla targeteilla miinus Middleton ja Porter. Ja ymmärrettävästi Killes jahtasi tässä vaiheessa pointtia saaden vielä tuplaposition "kyytipojaksi".

5. Kierros:

Tässä kohtaa tulivat taas positiot peliin, kun Oladipoa teki mieli, mutta SG:tä ei ollut järki varata. Katsoin, että sentteriosastolla ei ollut enää jäljellä Lopezin lisäksi kuin kyseenalaiset Vuce sekä Howard ja dropoff oli todella tuntuva, joten hipsteröinnin sijaan laitettiin sabotointivaihdetta silmään. Mielestäni solid taktiikka ja aika monen jengin iso kalusto on tällä hetkellä hieman retuperällä. Itselläni oli viiden kierroksen jälkeen sentterit saleteissa. Brook Lopez jatkanee siitä mihin Brooklynissä jäi eli mukawaa operointia 90 pisteen tuntumassa.

Tämän kierroksen paras valinta oli etukäteen ajateltuna Oladipo, joten myös Iskender pääsi vihdoin boardille hyvän valinnan kanssa. Heikompia valintoja ehkä Killesin Howard, tosin ymmärrettävää jälleen senttereiden ollessa vähissä. Katsokaa miten Killes pyrkii epätoivon vimmalla myymään Howardia eteenpäin alkukauden suonenvetojen avustuksella.

Ibakan ja Ballin valinnat eivät myöskään saaneet minulta kannatusta. Ibaka 80 jamppa ja siellä olisi ollut James Johnsonia, Tobias Harrisia, Dario Saricia tarjolla. Ball taas on huonompi kuin Dennis Smith Jr., mutta hypenimenä tietenkin oltiin rangella jo janartin osalta.

6. Kierros:

Olisin mieluummin tässä ottanut Saricin tai Harrisin, mutta erittäin levollisin mielin James Johnsonista, joka on löytänyt paikkansa Miamista. Oli miellyttävä pelaaja viime kaudella omistaa ja jatkanee samoista lähtökohdista tähän kauteen.

Tällä kierroksella nähtiin pari pahaa missiä. Clint Capela taisi olla Iskenderiltä full out panic pick senttereiden vähentyessä. Otan krediitin siitä. Myös spud löi itselleen jarruja hyvin menneell draftille riskeeraamalla kaiken Gallolla, kun boardilla oli muitakin mehukkaita SF/PF-komboja. Myöskään Kottin KCP ei vakuuttanut, kun Eric Gordon olisi ollut boardilla.

En sano kierroksen parhaaksi pickiksi, mutta mielenkiintoisin oli ehdottomasti Pejtonin Ben Simmons. Nähtäväksi jää onko mies paljoakaan yli 80 fapon janari, mutta mukawa warmasti seurailla kehitystä. Toinen vastaava on Tranceyn Dennis Smith Jr. Hyviä spekulatiivisia upside-pickejä molemmat.

7. Kierros:

Tyler Johnsonin otin lähinnä Eric Gordoniin liittyvien loukkaantumispelkojen johdosta. Johnson oli viime kaudella solid 90 ja on edelleen kehittyvä pelaaja. Alle 85 olisi valtava pettymys ja eipä tuo SG/PG kombokaan haittaa, vaikka ei positioilla tällä kaudella niin suurta merkitystä olekaan.

Pejton veti tälle kierrokselle Thomasin kehiin. Hyvä riski, jos joukkue pysyy kunnossa ja yleinen taso jengillä riittää pysymään voittotahdissa. Riskejä pitää ottaa ja olisin varmasti seuraavalla kierroksella itsekin miettinyt vakavasti Thomasia, jos olisi tilanne tullut eteen. Ei kuitenkaan vielä tässä kohdassa.

Suosikkihakujani tältä kierrokselta: Ninton Gordon.

Paskimmat pickit: Randle, Chriss ja eritoten Tranceyn low ceiling Fournier. The kid is fukken done. Ja toki spudin Valanciunas kaikkein heikoin, ehkä draftin huonoin valinta tähän mennessä. Mies on ns. nähty eikä siitä miksikään muutu. "Warma 72".

Hompan ja Killesin Gary Harris + Tim Hardaway menevät tarkkailulistalle. Uskoisin, että kostautuvat solid as fuck pickeiksi.

8. Kierros:

Kahdeksas kierros oli selvästi se, jossa varmat kasikymppiset pelaajat loppuivat ja alettiin testaamaan aitoa asiantuntemusta. Itse otin Rudy Gayn, koska minulla ei ole kuolemanpelkoa. 25-30 min penkkirooli Spursissa pitäisi olla vaikka päällään seisten yli 80 pistettä. Ja tietenkin jos oikein kuntoon pääsee niin tuottelias rooli lähempänä 90 fapoa ei ole mahdottomuus. Mutta joo, never trust Popo ja niin etiäpäin. Kaikki yli 80 on plussaa. Tälle kiekalle olisi voinut hipsterhakujakin ottaa, mutta luotin niiden olevan tarjolla myöhemminkin. Olin oikeassa.

Smartin Marcus oli ykköstargettini, joten siitä kierroksen paras pelaaja badge Nintolle. Samoin Kottiin Barton oli mielestäni solid valinta. Diengin pitäisi tuottaa Tranceylle lähemmäs 80 fapoa ja Ingram oli hyvä upside pick Hompalta.

Ihan hyvää tekemistä vielä miltei kaikilta. Killesin Bazemore tuntui hakuna aika heikolta, kun SG-osastolla oli parempaakin upsidea jäljellä vielä ns. vittuna. Maltti olisi ollut valttia, vielä ei ollut tarvetta ejakuloida SG-prospekteihin.

9. Kierros:

Lou Williams ottamassa Jammu Crawfordin paikan, only better. What's not to like about this PG/SG Kid? Kyllä pitäisi kasikymppisen olla paperia.

Kottii edellä nappasi Thad Youngin. Taattua nostalgisointia Kottiilta. Ja kierroksen bust. Toki myös spudin nikottelu jatkui Reggie Jakkonin muodossa. Se juna meni jo ja splittaa minuutit Ish Smithin kanssa. Warma 70. Hompalta uskomaton aivopieru Pau Gasolin merkeissä. WHAT IN THE WORLD?!?! En myöskään näe sitä Killesin Marvin Williamsissa. Oliko taas positiot edellä tehty valinta vai mikä lienee taustalla?

Kierroksen parhaat Ossin oikein ajoitettu riski Batumin kanssa, olisin napannut seuraavalla sekä Nintton Penis Kanter, jonka pitäisi olla solid +80 Nykissä. Eikä varmasti mene edes kaupaksi, ei mikään poffs-jengi tee vittujakaan empty stats janartilla.

Sexy pick Pejtonille, mutta itse en olisi Winslowta tällä kaudella ottanut edes 13. kiekalla koska viime kauden sabotointi.

10. Kierros:

Nyt oli aika iskeä hipster-vaihde silmään. Justin Holiday on antanut sellaisia merkkejä preaseasonilla, ettei häntä vaan voinut jättää vähemmälle huomiolle. Laskin hyvin konservatiivisesti 76 fapoa Justinille täksi kaudeksi ja kattoa on paljon korkeammallakin.

Kierroksen paras oli mielestäni Sampsun Rodney Hood, joka skooraa tällä kaudella vattuna Utahissa. Harmillisesti ei mikään stats cumulator, mutta yli 80 pitäisi olla no brainer. Killesin Bazemore pick oli tämän stealin rinnalla ehkä draftin huonoin nyt makustellessa.

Kottiille tulee ikävä kyllä taas paskaa naamalle. CJ Milesin olisi varmasti saanut vielä viimeisellä kierroksella niin halutessaan.

11. Kierros:

Olen yksinkertainen mies. Jos näen +80 operaattorin draft boardilla 11. kierroksella, minä draftaan hänet. Jeremy Lin, The Original Hipster Pick. Tällä kaudella teet minut ylpeäksi, tiedän sen.

Ei kauheasti mielipiteitä muista hyvistä pickeistä tällä kierroksella. Joitain kiinnostavia on joukossa, mutta todellinen arvo nähdään vasta myöhemmin. Paskoja pikkejä sen sijaan löytyy useampikin. Tyreke Evans, really? Dejounte kuka? Paskons? Oikeasti? JJ Redick, warma 65. Kottii ja spudi vaihteeksi kompuroimassa. Ehkä ensimmäistä kertaa Sampsu kaverina.

12. Kierros:

Nyt aletaan pyörimään waiverin tuntuisina. Collinsin John kuulostaa joltain drinkiltä enemmän kuin operaattorilta, mutta kun PF-langalla oli vasta 1/4 primääripositiojanaria niin päätin poistaa parhaan potentiaalin. Stashista tietenkin kyse, eli ellei loukkaantumissuma iske niin Collinsilta odotellaan näyttöjä lähempänä helmi-maaliskuun vaihdetta. Tämän sanottuani todennäköisesti vinttaan wittuun waiverille ekan dudin jälkeen. Ei voi minkään.

Ei riitä kyllä taso enää sanomaan mitkä pelaajat tältä kierrokselta operoisivat varmasti.

Paskan tuntuisia oli useampikin, mutta niin tavallisesti tässä vaiheessa draftia käy muutenkin. Lottoa vetämään.

13. Kierros:

En halua imeä omaa munaani liikaa, mutta mielestäni Frank Kaminskyn valahtaminen näin alas oli hämmentävää. Meni itseltäkin jotenkin ohi, mutta excelissä luki saletti 77 persiissä ja vielä C-positio... Tolkuton stiili pitäisi olla. Ok, ymmärrän Howardin hankinnan tuoman epävarmuuden rooliin, mutta lopulta keskeisin taistelu on wajakki-Williamsia vastaan. I like Frank The Tanks chances on that bout.

Kierroksen paras pick ehdottomasti spudin Crabbe. Ei pitäisi olla homma eikä mikään operoida 80 fapoa. Olisin ottanut, ellei listalla ollut vielä liutaa muitakin kiinnostavia SG-prospekteja. Myös Jamal Murray hyvä haku, Iskenderiltä vaihteeksi onnistuminen.

Ei oikein jaksa kritisoida tässä vaiheessa draftia enää ketään. Good job, good effort kaikilta.

14. Kierros:

Josh Richardson, kuka muu muka? Joku Roddy McGruder loukkaantui, joka tarkoittaa unlimited minutes Joshille. Spoelstra on hypettänyt J-Richiä ns. vittuna, joten tällä kaudella SE tapahtuu. Joshin läpimurto. Points, stiils, blocks, 3pointers...

Kierroksen paras valinta? Tietenkin Nintton warma 78 Jordan Clarkson. Hoetjelta ymmärrettävä ja mielenkiintoinen gamble Alex Lenin kanssa. Ei se kyllä onnistu.

15. Kierros:

Ok, myönnän sen nyt. Oli niin paljon hipstervalintoja listoilla, että halusin väkisin viidennentoista slotin miehistöihin. Jonathon Simmons on pelannut preseasonin kuin riivattu mies. Miltä tuntuisi sinusta, jos 15. kierroksella varaamasi pelaaja pelaisi penkiltä 26-28 minuuttia tällaisilla saldoilla:

19/4reb/1ast/2stl
20/10ast/1reb/2stl/1blk
12/3rebs/4ast/1stl/1blk

Ja kolkki per peli kyytipojaksi. Minusta tuntuisi hywältä. Orlandon kaltaisessa jengissä Simmonsin kaltaisen pelaajan pitäisi pystyä aika nopealla aikataululla näyttämään onko hän real deal vai bust. Minä betsaan ekaa vaihtoehtoa.

Sampsulta solid as fuck Deadmon sentteriksi. Iskender going back-to-back Princen kanssa, olisi kelvannut itsellenikin tuo warma 75. Pejton mukawa omistaa Lauri Markkanen.

Depth Chart:

PG: Walker, Lin, Lou-Fill / T.Johnson

- Mintissä.

SG: T.Johnson, Ju.Holiday, J-Rich, J.Simmons / Lou-Fill

- Holidayn varassa paljon, waiveria voi toki aina operoida. Prospekteja riittää.

SF: Porter, J.Johnson, Gay / J-Rich

- Solid.

PF: Jokic, J.Collins / J.Johnson, Gay

- No problemos.

C: Gobert, Br.Lopez, Kaminsky / Jokic

- Best in the business.

No miten se drafti sitten meni? Topicin alkuun postaamani Special Agent Dale Cooper lienee osuva vertaus. Vuodet vierähtävät ja ikä alkaa näkyä mittarissa. Nuoret kollit painavat ohi vasemmalta ja oikealta elämän hiekan valuessa vääjäämättömästi loppuun.

"On aika levähtää."

Kuin prime timensä ohittaneet ammattipainijat, on myös Kik Jamsin aika antaa tietä uusille top dogeille. Tällä kaudella ei nähdä enää raivokkaasti rosteriaan parantelevaa Kikiä chatissa hakemassa edgeä treideissä, vaan nyt Kik Jams is willing to lay down for the new generation.

taker-1.gif


Edelleen mieleltään terävä Kik jatkaa waivereiden operointia ja painaa liipasinta sopivan treidin osuessa kohdalle, mutta olotilakartoitus on lähempänä Dougie Jonesia kuin Dale Cooperia.

source.gif


Solid runkosarja runi ryyditettynä paikalla 8 sakkiin, ehkä vanhoilla höyryillä vielä välieriin asti. Ei kuitenkaan finaalikamppailuihin enää. Se on totta, Kik Jams is fukken DONE.

Ossi antamassa viimeistä kuolemansuudelmaa Kik Jamsille poffs:

I27Z42s.gif


https://www.youtube.com/watch?v=pBmkZl860mY

If at some point we all succumb
For goodness sake, let us be young.
'Cause time gets harder to outrun,
And I'm nobody, I'm not done.
With a cool, cool breeze and dirty knees,
I rest on childhood memories.
We all got old at breakneck speed,
Slow it down, go easy on me.

Go easy on me.
 
Viestejä
715
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Sam's Hoops Draft Recap

1. John Wall. Odotetusti meni kaikki alun äijät, joten Seinä no-brainer. Wizien ehdoton ykköstykki, jolta lupa odottaa 23-10-4-2 joka ilta. Viime kauden 8. eniten fapoja.

2. Jimmy Butler. Maiseman vaihto on aina hieman riski, mutta Butler on niin solid joka osa-alueella, että tuotanto jatkunee samanlaisena mitä viime vuosina on nähty. Gobert olisi maistunut tässä vaiheessa, mutta Hovimestarin tuplapossu miellyttää toki myöskin.

3. DeAndre Jordan. Yksi parhaista senttereistä oli saatava, joten kierosilmä messiin kolmoskiekalla. CP3 ja hänen täydelliset lobit alley-ooppeihin ovat poissa, mutta eipä se pisteiden tekeminen muutenkaan ole ikinä DJ:lle ollut se pääasia. Viime vuonna top 20 fapoissa.

4. LaMarcus Aldridge. Ei kovin seksikäs valinta, mutta en jaksanut taas kerran ottaa Brook Lopezia, niin päädyin melko solidiin vaihtoehtoon isojen miesten osastolla. Drummond oli kiikareissa, mutta näillä mennään.

5. Ricky Rubio. Vasta 26-vuotias (?!?!!?) pointti saanee vastuuta roimasti Utahissa, mikä olisi vain plussaa aina yhtä tasaisen varmaan tekemiseen. PG-osasto näin ollen mintissä, mikä oli tavoitteenakin ennen draftia.

6. Tobias Harris.. Tässä vaiheessa alkoi sitten mennä vähän hakuammunnaksi, mutta melko tyydyttäviä jönssejä jäi haaviin. Harris aina across-the-board produktiota ja tuiki tärkeä SF-PF. Aivan hyvä.

7. Marquese Chriss. Kuka vittu?! Ei vaan, asiantuntijapiireissä hypetetty nuori mies täynnä potentiaalia oli viime kauden toisella puoliskolla kohtalaisen vakuuttava teiniksi. Tällä kaudella harppauksia eteenpäin paska-Sunssissa, mahdollisuus vaikka mihin tilastioihin.

8. Greg Monroe. Vanha sotaratsuni kelpasi tässä vaiheessa lähinnä tuplaposition takia. Treidi keskellä kautta saattaisi lisätä arvoa vielä huomattavasti.

9. Dion Waiters. Whatever. Välillä jytkyttää ihan vajakkina, ehkä nyt tavallista enemmän ilman Wadea.

10. Rodney Hood. Mahdollisesti hyvä value tässä vaiheessa. Jonkunhan niitä pisteitäkin on tehtävä Utahissa, miksei Huppu?

11. Chandler Parsons. Ihan täysi lottokuponki tähän väliin. Jos pysyisi ehjänä ja jos saisi tarpeeksi vastuuta, niin pisteitä kyllä ropisisi tarpeeksi kokoonpanopaikkaan.

12. Bojan Bogdanovic. Roiskii vittuna kolmosia. Toivotaan, että saa olla tarpeeksi kentällä.

13. Mo Harkless. SF muistaakseni piti ottaa, joten ihan solid siihen nähden. Minuuteista hänelläkin kiinni, mutta on ihan ok scoraaja.

14. Ish Smith. Samaa sarjaa kuin edelliset; vastuuta saadessaan hyvinkin käyttökelpoinen pelaaja. Reggie Jackson täysin syrjäytettävissä Motownissa.

15. Dewayne Dedmon. Satuin näkemään jostain, että on alustavasti avauksen sentteri. Onpahan joku back-up C.

Depth Chart:
PG: John Wall, Ricky Rubio, Ish Smith
SG: Jimmy Butler, Rodney Hood, Dion Waiters, Bojan Bogdanovic
SF: Tobias Harris, Chandler Parsons, Mo Harkless (Butler)
PF: LaMarcus Aldridge, Marquese Chriss, Greg Monroe
C: DeAndre Jordan, Dewayne Dedmon (Greg Monroe)

Ihan tyytyväinen draftiini, mutta eihän näistä koskaan tiedä.

olotila:
giphy.gif
 
Viestejä
18
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Suunta Haekki 17/18 Draft Recap

Erittäin epäwarmoin fiiliksin lähdettiin draftiin, koko preseason on mennyt täysin ohi töiden yms kiireiden takia joten vaadittava asiantuntemus oli täysin hupiukon tasolla.

1. Stephen Curry PG

7 Kowaa fantasystudia meni edellä, ja mielestäni dropoff Davis-->Curry oli aika kamala, lähtökohdiltaan pick 8 oli siis kauheaa jöötiä. PG tarjonta tuntui muutenkin olevan isoa myöhemmillä rundeilla joten tässä olisin mielelläni ottanut jonkun muun kaverin. Kuitenkin Curry BPA joten siihen tartuttiin.

2. Kyrie Irving PG

Jälleen tuntui paskalta varata tässä kohti. Buckets olisi maistunut ISOSTI, mutta meni juuri edellisellä joten oli tyytyminen tähän mulkkuun. Todnäk saa spedeillä kuitenkin Bostonissa oman maun mukaan ja se näkynee Fapoissa. 110+ inc? En usko, toiveissa pientä parannusta viimekauteen.

3. Kevin Love PF

3 kierroksella oli tarjolla wanha Suunta Haekin fantasyjyrä Love. Irving lähti muualle lukemaan nakkea ja Lovelle toivottavasti tiedossa vielä enemmän vastuuta. Takuu 100+ Fapoa maistui tässä kohtaa, mielestäni jopa pienellä upsidella?

4. Andrew Wiggings SG

Snadi aivopieru tähän kohtaan. Signasi ison pahvin hetki sitten, tosin Butlerin saapuminen saattaa vaikuttaa pisteisiin. Upsidea on, mutta yksipuolisuutensa vuoksi ei mikään solid 100+ operaattori tule olemaan, pahoin pelkään että Middleton olisi tässä ollut se optimi pick.

5. Nikola Vucevic C

Paniikkipick. Sentterit boardilla oli erittäin ohuessa joten tarvittiin jotain. Howard ei maistunut joten valinta kohdistui Vuceen. Operoi vähintään 85+ tasolla tällä kaudella, enkä pitäisi mahdottomana sitä 90+ Fapon tahtiakaan, epäseksikäs pick.

6. Avery Bradley SG

SG:eillä tässä kohtaa tuntui olevan jonkinsortin valueta tarjolla. Bradley pelannee isoja minuutteja Detroitin takakentällä, en näe mitään syytä etteikö tälläkin kaudella operoisi 85+ tahdilla ja pientä upsideakin voi olla uudessa joukkueessa tarjolla. Solid solid solid pick kun katsoo mitä meni ympärillä.

7. Wilson Chandler SF

Tässä varailtiin position mukaan, alkukierroksilla oli jäänyt SF:t ottamatta joten tuntui hywältä ottaa WC tässä vaiheessa. Operoinee warmat 30 minuuttia jälleen Denverissä ja siinä ajassa ehtinee sen 83-84 Fapoa tehdä, ei upsidea tosin.

8. Jae Crowder SF

Jos WC oli ihan puhdas positio pick niin Crowder oli taas vähän enemmän paniikissa otettu. Rooli Cavsissa kysymysmerkki, mutta uskon solid 80+ Fapona operaattoriksi silti. Varmaan hyökkäyksessäkin pääsee jotain tekemään ainakin ennen IT:n paluuta joten pientä upsidea on.

9. Nikola Mirotic PF

Mirotic on ollut preseasonilla kyllä heikko, Bulls on kuitenkin kaikinpuolin aivan vitun hirveä jengi joten toivottavasti isoja minuutteja riittää kaudella. Saumaa olisi kuitenkin operoida kaiken mennessä putkeen 85+ tasolla. Jos ei muuten lähde Bullsissa kulkemaan niin ehkä sitten jonkin sortin treidin kautta? Saanee lisäpositioneja kauden edetessä myös mukawasti.

10. Willie Cauley-Stein C

Sacramento on kieltämättä mielenkiintoisessa tilanteessa. Junnuja riittää avariin ja isossakin päässä roolitukset on vielä kysymysmerkkejä. Näin tässä vaiheessa valueta potentiaaliselle 75+ Centerille joten siihen tartuttiin jotta saatiin Positionit minttiin. Pääsisikö pelaamaan 25+ minsaa? Toivotaan.

11. Josh Jackson SF

Semi-Hipsterpick. Kowassa tahdissa preseasonilla ja Sunsin paska rosteri antaa mahdollisuuden operoida off the bench isolla kädellä, monipuolisuutensa ansiosta saanee lisää positioneja ASAP joten lienee tärkeä palanen Suunta Haekin rosterissa tällä kaudella.

12. Austin Rivers SG/PG

Solid solid solid. Tullee operoimaan CP:n poistuttua vähintään 70+ fapon tahtia. Ympärille on kerätty helvetin klesaherkkiä pelaajia ja päässee nautiskelemaan Teodosicin seksisyötöistä tosissaan. 30+ Minsaa tällä kaudella ja ehkä 80+ Fapoa? Ill take the risk!

13. Taj Gibson PF

Epäseksikäs pick. PF positio tosin maistuu, mutta en usko Gibsonin saavan ainakaan hetkeen lisäpositioita. Jälleen uusi ympäristössä joten siinä suoriutuminen aina pieni kysymysmerkki. 60+ Fapoa tarttui mukaan viimekaudella, jos on opetellut offseasonilla heittämään kolmosia niin ehkä voi päästä sinne 70+ fapon tuntumaan jolloin olisi ihan maistuwa pick.

14. Alex Len C

Seisooko se sittenkin? Solid preseason ja TC jälleen vuoden vanhempi joten Lenillä olisi sauma operoida itselleen isompaa roolia. 70+ Fapoa täysin saavutettavissa jos perseily on vihdoin ohi ja mies pelaa niinkuin on odotettua.

15. Courtney Lee SG

Mielestäni ihan solid pick. Pelannee muitakin positioita kauden aikana joten lisää lienee luvassa SG:n tueksi. Solid 70 operaattori ennenkin ja nyt lienee vastuuta luvassa vähintään saman verran Hardawayn tulosta huolimatta. Toivotaan solid 75+ Fapon miestä, todennäköisesti saadaan waiverkuminauha.
 
Viestejä
33
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Pejtonin Terroristit - Draft Recap

1.Kierros

- 10.pick vaikutti solidilta ennen draftia, kaikilla boardeilla oli John Wall valmiina ja hiiri käsi syyhysi vuoron lähestyessä. Tokihan sampsu otti naaman edestä Jonin, sen jälkeen olikin helppo valinta ja uudelta näkökulmalta aloittamaan drafti Big Manilla... muutaman sekunnin käytin miettimään josko joukkueen toinen iso mies vie liikaa FP.... ääh welcome home DeMarcus Cousins

2.Kierros

- Pick 15. pukkaa. Nythän vasta alkoikin hekotuttaan. Olin projektoinut tähän Hassanin,Jokicin,Butlerin, Gobertin sillä oletuksella että Joni valli olisi tarttunut ekalta haaviin. Kusins kuitenkin pickattuna piti kääntää tilanne päinvastaiseksi ja hakea guardia tai mahdollisesti selvää top dogia boardilta. Hekotuttaa Damian Lillard vielä jäljellä 'warma 115'

3.Kierros

- Nyt alkoi ensimmäistä kertaa toden teolla putoamaan nimiä naaman edestä, helppo valinta tosin kun näkemykseni mukaan jäljellä boardin paras pelaaja tuplapositiolla. Gordon Hayward Celtic Pride

4.kierros

- Tähän kierrokseen olin valmistautuneena, uskoin ja toivoin että Horford putoaa minulle mutta.... pelaajia alkoi putoamaan muille tekstiviestillä kuhisin Markku Salinille "ei voi xxxx pudota minulle" meloo dragicii drummondii wigginsii menee ohi mutta kukaan ei tartu koko draftin ylivoimaisesti kovimpaan sleeperiin (ja stealiin). KHRIS MIDDLETON WEL FUCKING COME ! Mestaruus alkoi kiiltään silmissä, polvistuen tietokoneen näytön eteen kädet kohti taivasta... kuin juntunen miika

5.kierros

- Myöskin tähän selkeät lähtökohdat POINT GUARD. Makustelin koko kellon läpi kahden pelaajan välillä , päädyin lopulta Jeff Teague over Dennis Schröder vain ja ainoastaan paremman joukkueen omaavan Teaguen takia.

6.kierros

- Pitkä odottelu takana, rosteri ammotti tyhjänä PF osalta, makustelin muutaman pelaajan välillä. Pickit venyivät ja venyivät kunnes "15 sekuntia kellossa jäljellä pejton". Hätä pick joka draftin ehkä ainoa pieni MISS, mutta high risk high reward: Ben Simmons is a pejtons terrorist

7.kierros

- Myönnetään... nyt tuli aivopieru kun muistin että tälläkin kaudella on IR-positio käytössä. Isiaah Thomas peesiin. Ehkäpä 45 gameweekit antaa mahdollisuuden pitää yhden 'IR'pelaajan benchil. COLD BLOODED STRATEGY

8.kierros

- Sitten hakemaan laajuutta, näin pitkälle en ollut tehnyt listoja joten pakko mennä intuitiolla, Centeriosastoa täydentämään Willy Hernangomez

9.kierros

- Noniin nyt tarvitaan positioita, työn alla tutkimaan listaani jossa potentiaalisia late round steals/sleepers. Justice Winslowhan se sieltä. TOP3 hakuni tässä draftissa, SG/SF kiittelee ja hyvät minutes Miamissa.

10.-11.kierros

- Jahas nyt ei sitten ketään enään tarjolla joka nappaisi tähän paikkaan, Terskan mukaan 10.kierrokselta täyttämään positioita ja 11.kierrokselta solid Dejounte Murray, mukawa pick loppuvuodeksi.

12.-13.kierros


- SF ammotti tyhjyyttään, high risk low reward pick par excellence: Jayson Tatum . 13.kierroksella saikin sitten pikku pikku haun vielä mukaan Buddy Hield, kostautuu toisena kautenaan Kingsissä isoksi pelaajaksi.... heh heh.

14.-15.kierros

- Jahas, sitten pelkkää täytettä: Cody Zeller tuplapositio ja hassuttelu Markkenan

Depth Chart

PG: Lillard, Teague, (Thomas) / Murray
SG: Hayward, Winslow, Murray, Hield / Middleton
SF: Middleton, Tatum / Hayward, Winslow
PF: Simmons, Ilyasova, Zeller, Markkanen
C: Cousins, Willy / Zeller

Erittäin tyytyväinen draftiin, kyllä tekee nannnaa.
 
Viestejä
62
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

2K Monsters - Draft Recap

1. Kierros

- Joutui makustelemaan pitkään jammun ja westyn väliltä. Hyviä pointteja olisi tarjoolla vielä myöhemminkin pitkä liuta joten päädyin James Hardeniin.

2. kierros

- Kismittävästi kiikarissa olleet pelaajat (Green, Porz) putoilivat juuri nenän edestä. Jäljelle jääneistä Griffin ja Millsap korkeimmalla omissa papereissa, näistä Paul Millsap se varmempi kortti.

3.Kierros
- Sentteriä oli tarkoitus lähteä aikaisessa vaiheessa hakemaan ja sopivasti Gasolin Markku oli vielä listoilla. Ei voinut kuin tuuletella sullomalla suklaata naamaan.

4. Kierros
- PG ja SF tässäkohtaa hakusessa. Hyviä laitureita ei oikein ollut tarjoolla enkä uskaltanut koskea rikkonaisen viimekauden takia Khris Middletoniin. Westbrookin valitsematta jättäminen ekalla rundilla kantoi nyt hedelmää ja Mike Conley oli listallani selvästi paras pelaaja ja helppo valinta.

5. Kierros
- Tässäkohtaa oli jo pakko alkaa tosissaan kärkkyä SF listaa. Robert Covington meni juuri vuoroa aikaisemmin joten valinnaksi osui viimekauden luottoratsu Trevor Ariza.

6. Kierros
- Harrison Barnes. Scorausvastuuta ja tuplapositiota kauden edetessä luvassa Dallasissa. Solid.

7. Kierros
- George Hill. Isoa roolia luvassa Kingseissä. Kuitenkin todella hyvä, suurenyleisön silmissä aliarvostettu pg. Saa nähdä pieneneekö rooli loppukaudesta kun tankkaus alkaa Sacramentossa.

8. Kierros
- Nyt alkoi viimeisten solid-senttereiden markkinat joten oli itsekin pakko pikku paniikissa reagoida. Valanciunas, Gortat, Adams, Noel ja Tristan Thompson menivät kaikki kuin kuumille kiville ihan lyhyen ajan sisään. Näistä siis omalle kohdalle osui Steven Adams. Peliaikaa ainakin luulisi olevan luvassa ja toivottavasti myös paljon levareita.

9. Kierros
Nicolas Batum. Pienellä riskillä loukkaantunut pelaaja sisään. Fantasyn viikkopelimäärien vähentäminen mahdollistaa yhden lasinilkan mukana roikottamisen. Mielestäni hyvin ajoitettu kaappaus.

10. Kierros
Luottoratsu viimekaudelta Ryan Anderson welcome home. Morrisin veljekset olivat varauslistani samoilla sijoilla, mutta pikku loukkaantumishuoliensa takia vaakakuppi kallistui Rynkkyyn. Pakko sanoa että olin tässäkohtaa todella tyytyväinen draftiin.

11. Kierros
Darren Collison. Tästä ne paskavalinnat sitten alkoivat. Saa nähdä miten Collison jakaa minuutit Cory Josephin kanssa Indianassa. Kauden avauspeli meni Collisonilta aivan nappiin joten pientä toivonkipinää tälle valinnalle.

12. Kierros
Dwyane Wade. Ei taida Waden ego sallia benchiltä aloittamista. Löytyy jo waiverilta. Huono valinta. Onneksi näitä sg-janareita riittää jonoksi asti waiverilta kaudenmittaan.

13. Kierros
Aivopieru Mason Plumleen muodossa. Ei mitään käyttöä ellei loukkaantumisia Denverin isossa päässä. Löytyy jo waiverilta.

14. Kierros
Bogan Bogdanovic. Olin aika innoissani tästä valinnasta. Ensimmäinen peli kuitenkin heti loukkaantumisen takia sivussa. Muistaakseni aika kallis soppari taskussa joten luulisi näytönpaikkoja saavan. Saa nähdä miten kärsivällisyys riittää tämän janarin kanssa jos ei onnistumisia ala kuulua.

15.Kierros
Trevor Booker. Ekassa matsissa jytkyttänyt 100 faboa taululle. Voi olla real deal jos tulee koko kauden Netsien benchiltä tehoilemaan. Todennäköisemmin löytyy waiverilta ensiviikolla.


Depth Chart

M.Conley - G.Hill - D.Collison
J.Harden - M.Belinelli - Bog.Bogdanovic
T.Ariza - H.Barnes
P.Millsap - R.Anderson - T.Booker - B.Wright
M. Gasol - S.Adams / B.Wright

IR: N.Batum
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Markku Salinille

giphy.gif


Ja Draft Recapia tekemättömille tiedoksi, että jos ei ensi viikon alkuun mennessä ole ilmaantunut niin lähtee free agent budjetista 20 dolsua pois.
 
Viestejä
342
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Recappia Kottii's Oldschool

12 Hassan Whiteside, Mia PF/C
Tuplapositio, viime kaudella yli 100 faboa ja vähempään ei tyydytä tänäkään vuonna.

13 Kyle Lowry, Tor PG
Makustelin Gobertin, Paul Georgen ja Lowryn välillä. Viime kauden tehot ja samana pysynyt rooli vaikutti eniten.

25 Blake Griffin, LAC PF
CP3 out, joten Blakella kaikki Clipsujen avaimet käsissä.

48 Jrue Holiday, Nor PG/SG
Porter ja Middleton meni juuri nokan edestä, tuplaposition takia draftattu. Viime kaudella yllättävän hyvä.

49 Al Horford, Bos C

Boardilta kaikki mielenkiintoiset nimet poissa ja senttereitä kaivataan aina. Haywardin loukkaantuminen tuo todennäköisesti lisää kosketuksia ja pick´n´rollia Irvingin kanssa.

72 Kentavious Caldwell-Pope, LAL SG
James Johnson meni juuri edellä, toki Kik jamsin tapauksessa tämä oli ns. pomminvarmaa. KCP:n pitäisi ainakin saada Lakersissa heittoja, jahka pääsee irti pelikiellosta. Makustelin myös Eric Gordonia, kismittävää.

73 Julius Randle, LAL PF
Jälkikäteen ei mitään muistia miksi otin Randlen.

96 Will Barton, Den SG/SF
Viime kaudella erittäin hyvä, tuplapositio ja jatkaa edelleen off the bench (+15faboa). Ihanaa.

97 Thaddeus Young, Ind SF/PF
En tiedä minkä takia otin tänäkin vuonna Thad Youngin. Ensimmäisessä pelissä toki hirmutehot.

120 CJ Miles, Tor SF/SG
Kolkkia ilmaan ihan perkeleesti, sieltä niitä pojoja tulee. Eka peli jäätävää tykitystä Bullsin paskajengiä vastaan.

121 Tyreke Evans, Mem SF/SG
Taas Evans allekirjoittaneella. Hehe.

144 DeMarre Carroll, Bkn SF
Minuutteja voisi olla Brooklynissä tarjolla, kahtotahan saako myös statseja. Linin injury tuskin heikentää pallokosketuksia ja minuutteja.

145 De'Aaron Fox, Sac PG
George Hillin takana pointtiosastolla. Viime kauden Hillin 49 peliä antaa mukavan signaalin siitä miten lasista Yrjö Mäki on. Free FOX!

168 Lance Stephenson, Ind SG/SF
Indianan tutussa ympäristössä 30 min off the bench. Ensimmäisessä pelissä mukawat 19 heittoa 24 minuutissa. Hekotuttaa.

169 Jahlil Okafor, Phi C
Waiverilla (Caris LeVert PF/SF tilalle), pai pai pallinaama. Markkasta makustelin, enkä ottanut. Kismittää.

Rotaatio:
PG - Lowry, Holiday, Fox
SG - KCP, Barton, Stephenson, Evans, Miles, Holiday
SF - Evans, Miles, Carroll, Thad Young, LeVert, Stephenson, Barton
PF - Griffin, Randle, LeVert, Thad Young, Whiteside
C - Horford, Whiteside

SGSF osastolta treidejä PG ja C-paikoille. Ehdotuksia BoXiIn!

GL HF kaikille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös