Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Vähän kummastelen Kottin meltdownia tässä asiassa. Kieltämättä chatissa "in principle" sovitun traden peruuttaminen ei ole kaikkein herrasmiesmäisin suoritus, mutta it is what it is. Kyllähän kaikilla on kuitenkin tiedossa että wain accept namiskan painaminen on ultimaattinen done deal. Ei tässä minusta mitään sääntöjä ole rikottu.

Kovasti on puhuttu nyt alkukauden aikana kpcomin fantasyn treidi-ilmaston negatiivisuudesta. Olen kieltämättä huomannut saman asian, mutta asialle on luonnolliset selitykset. Liigan taso on yksinkertaisesti noussut niin kovaksi, että managerit ovat yhä vainoharhaisempia muiden pelaajien ja treidien suhteen. Ennemmin jätetään joku tasainen trade tekemättä kuin otetaan riskiä että vastustaja hyötyy omalla kustannuksella.

Tämän lisäksi lähtisin kiinnittämään huomiota fantasyn ilmapiiriin. Nythän itse kullakin on tapana treidien jälkeen ruotia niitä kovasanaisesti, jolloin ehkä jotkut managerit eivät uskalla olla samaan tapaan aktiivisia koska pelkäävät joutuvansa pilkan kohteeksi. Itse en tietenkään anna tämän vaikuttaa omiin transaktioihini, mutta joku kokemattomampi manageri voi varmasti ajatella, että parempi jättää trade tekemättä kuin kuunnella "heh heh, otit 10 pts perttiin" wittuiluja. Mennään posin kautta ja luodaan treidaamisenkin ympärille positiivisempi ilmapiiri!
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Liigan ilmapiirin tulehtumisen johdosta Kik Jams jää määrittelemättömän pituiselle sairauslomalle. Liiga pyörii sillä välin omillaan. Jos tulee jotain LM-tason asiaa, niin laittakaa viestiä privaboxiin. Pyrin vastaamaan kyselyihin vointini mukaan, ainakin viikon sisällä.

On aika levähtää. Hyvää jatkoa kaikille!

casting-killerbob-590x350.jpg
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
Liigan ilmapiirin tulehtumisen johdosta Kik Jams jää määrittelemättömän pituiselle sairauslomalle. Liiga pyörii sillä välin omillaan. Jos tulee jotain LM-tason asiaa, niin laittakaa viestiä privaboxiin. Pyrin vastaamaan kyselyihin vointini mukaan, ainakin viikon sisällä.

On aika levähtää. Hyvää jatkoa kaikille!

casting-killerbob-590x350.jpg

Hyvä että reagoit riittävän ajoissa mahdolliseen "uupumiseen". Ei ole kiva jos jatkaa väkisin liigan vetämistä ja lumipalloefekti alkaa pyörimään. Toipumisia!

Ehdotan samalla että annat minulle interim LM:n avaimet käteen, jotta liigan toiminnot voivat jatkua ennallaan! Nytkin siellä on yksi trade vetämättä läpi. Voin hoidella nämä päivittäiset toimenpiteet treidin läpivetämisistä pisteiden lisäämisiin.
 
Viestejä
715
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Jahans, treidi tuli tehtyä.

Wall, Nance Jr. <---> Smart, Gordon, Kuzma

Elikkäs halusin vähän leveyttä lisää, ja Seinästä luopuminen ei ollut erityisen paha valinta itselleni. Hyvä diili molemmille tiimeille mielestäni. Nyt Guard-osastolla hieman ruuhkaa allekirjoittaneella, eli big man hakusessa.

Jätkät, ei tämän treidaamisen tarvitse olla niin vaikeaa. Nintolle kippis asiallisesta treidikokemuksesta!
giphy.gif
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Viimeisen vuorokauden aikana tehtynä kolme tradea kp.comin fantasyliigassa. Se siitä negatiivisesta treidi-ilmastosta, ettei waan olisi Kik Jamsin peilissä vikaa kun treidejä ei synny?

Porzingis, T. Young, Rozier <-> Millsap, Barnes, Collison

Hiljaiseksi vetää. Kiitos Kristaps 19.10. - 1.11.2017

Tehtyä en saa tekemättömäksi, tekemätöntä en tehdyksi. Petin luottamuksesi, pyydän, anna anteeksi.

kristaps%20porzingis%20career%20high%2035.png


En itke en perkele itke.

Ossilta tuli niin hyvä tarjous, että oli pakko vetää liipasimesta. Ei vaan voinut kieltäytyä kun tuli tarjolle kaksi buy-low pelaajaa ja mahdollisuus kaupata Porzingisin buy-high. Sitähän se on vaikka kuinka haluaisi uskoa muuta. Kukaan ei ole koskematon kun puhutaan joukkueen edusta.

Porzingis 107,1
T. Young 77,7
Rozier 81,9

yht. 266,7

Millsap 78,0
Barnes 77,9
Collison 81,5

yht. 237,4

Hommahan olisi päin selvä veto jos tämän hetken arvoilla mentäisiin. Tässä kuitenkin arvioni pelaajista long-term.

Porzingis 105,0
Young 77,5
Rozier waiver

yht. 252,5

Millsap 97,5
Barnes 82,5
Collison 82,5

yht. 260

Millsapin kohdalla kaksi viimeistä peliä ovat näyttäneet jo suuntaa. Solid 101 fapon keskiarvo. Kauden alku on ollut kangertelua, mutta kyllähän late 2nd rounderin odotusarvo on siellä satasen lähellä. Mukawa saada alkukauden selkein buy-low pelaaja omaan jengiin.

Barnes ja Collison molemmat lienevät pitkässä juoksussa 80+ miehiä. Molempien minuutit ovat pitkälle yli 30 mins per peli ja rooli kiveenhakattu.

Omista pelaajistani Porzingis on jytkyttänyt alkukauden, mutta en vaan suostu uskomaan, että pystyy jatkamaan tuolla 107,1 tasolla. Young on singerimäinen kasikympin pintaan nakuttaja, Rozier näyttäisi waiverilta nyt kun Smart on palannut loukkaantumisesta.

Ei woi minkään.
 
Viestejä
342
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Anatolin kanssa saatiin vietyä viime perjantaina sovittu treidi maaliin. Toisille Deal done, on oikeasti deal done.

Brogdon, RHJ <-> Carroll, KCP

Aina reiluja kauppoja.
 
Viestejä
22
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Tosiaan kaksi treidiä peräkkäisinä päivinä tuli tehtyä, eli

Smart, E. Gordon, Kuzma<-> Wall, Nance sekä RHJ, Brogdon- Carroll, KCP

Näillä treideillä saavutettiin lyhyen tähtäimen tavoitteet jotka olivat saada kärkeä terävemmäksi leveyden kustannuksella sekä rosteri parempaan balanssiin. Treidien jälkeen depth chart näyttää seuraavalta:

PG: Wall, Schröder, Russell
Hekotuttaa. Parempaa pointtiosastoa saa hakea. Wallin huonohko alku korjaantunee ennemmin kuin myöhemmin.

SG: Barton, Hardaway, KCP/ Russell
Solid joskaan ei loistokas. Hardaway on näyttänyt heräämisen merkkejä, nyt toivotaan KCPltä samaa.

SF: Carroll, Iguodala/ Barton, Hardaway, Gordon
Carroll aloittanut kauden loistokkaasti ja en näe pelillisiä esteitä tason säilyttämiselle. Iggy ei vakuuta mutta menee paremman puutteessa. Onneksi leveyttä löytyy tuplapositiomiehiltä.

PF: Davis, Gordon, Nance, Morris
Ilman 15 fapon loukkipeliä olisi AD ylivoimaisesti paras pelaaja tähän mennessä. Loukkaantumiset kuuluvat kuitenkin miehen omistajan arkipäivään, joten suu suppuun ja eteenpäin. Gordon solid AF, tämä Gordon on ollut Magic fanien märkä uni monen vuoden ajan. Nance saa ikävän vähän peliaikaa mutta suorittaa tasaisesti, mikä on tärkeä ominaisuus rosterin häntäpäässä. Morris tehnee debyyttinsa tällä viikolla, toivottavasti asettuu 25+ mpg rooliin penkiltä.

C: Embiid, Nurkic
Embiid nakuttaa 90 illasta toiseen, toistaiseksi jytkyt ovat jääneet puuttumaan. Eiköhän niitäkin ala tipahtelemaan tasaisin väliajoin. Nurkic on myös ollut tasaisen varma, valitettavasti myös todella paska. Tulee todennäköisesti roikkumaan KOPTerin mukana kauden loppuun, sillä en ole valmis luovuttamaan 4 kierroksen (!!!!!!!!!!) varaukseni suhteen.

Treidimarkkinoilla etsin tositarkoituksella sentteriosastolle lisää vartaloita ja yhtä SF/PF komboa. Jatketaan viime päivien hyvällä ilmeellä ja tehdään positiivinen fantasykausi!
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

No niin... Kauden ensimmäinen perseeseenotto on nyt suoritettu. Anal yysia kehiin siis.

Trade Analysis - Otto Porter, Rudy Gay, Frank Kaminsky <-> Dennis Schroder, Will Barton, DeMarre Carroll

Otto Porterissa toivottavasti jonkinlaista sell high arvoa. 100 arvolla liikenteeseen, jota en näe kykenevän pitämään kauden mittaan. Viime kausi oli uran paras ja kauden loppukeskiarvo oli 86.4. Tietenkin nuori pelaaja vielä kehittyy ja olin itsekin kirjannut vähintään 90 pisteen mieheksi tälle kaudelle. Alkukauden arvossa ilman Markieff Morrisia on mukana 126-137-147 fapon pelit, perustason pyöriessä third fiddlenä juurikin siellä 90 pisteen haarukoissa. Sanotaanko, että kaikki yli 92.5 olisi yllätys. Toki Porter oli viime kaudella muistini mukaan pitkään 95 pisteen tahdeissa ennen loppukauden lamaansa, joten toki upsidea on olemassa.

Rudy Gayta pidin 85 pisteen miehenä, jolla vauhtiin päästessään on mahkuja parempaankin. Kawhi Leonard on toki jossain vaiheessa palaamassa, mutta en usko tuon varsinaisesti Gayn arvoa pudottavan. Sinällään pidän todella paljon penkiltä tulevasta Gaysta, joka pelaa sen rontti 25 minsaa illassa. Mutta en pidä Poposta, joten ihan mielellään päästän menemään.

Kaminsky oli viime kaudella jotain 77, mutta Charlottella oli todella paljon loukkaantumishuolia joiden ansiosta Kaminsky pääsi operoimaan välillä unlimited minutes PENKILTÄ käsin. Avauksessa epäonnistui aika pahasti, eli eiköhän ole loppu-uransa penkkikalle. Marvin Williams jatkaa perinteiseen tyyliinsä Kaminskyn edellä, jonka lisäksi joukkue on tälle kaudelle saanut hankittua vihdoin oikean sentterin. Howard on toki aika hauras kaveri ja myös Cody Zeller on tullut tunnetuksi loukkaantumisistaan, joten potentiaalia Kaminskylla on koska tahansa päästä vetämään pari viikkoa siellä 90 fapon paikkeilla. Se taas on täysin arpapeliä tuleeko tuo pariviikkoinen tämän kauden pudotuspeleihin. Ilman loukkaantumisia en pidä 70 fapoa parempana. Tämän sanottua mies tehnee minulle samat kuin viime kaudellakin ja alkaa juuri nyt operoimaan totaalisen wajakkina.

Toiseen suuntaan ykköspala minulle oli laadukas toinen pointti Kemban kaveriksi. Dennis Schroder oli korkealla draftlistallani ja on operoinut alkukauden aika lailla odotusten mukaan. Tuollainen 87.5 on toiveissa koko kauden keskiarvoksi, toki pienellä upsidella sinne 90 fapoon saakka. 85 toivon ja uskon mukaan lattia.

Will Bartonista olen aika innoissani. Pelasi viime kaudella 19 peliä avauksessa, joka ei tietenkään tee miehen arvolle mitään. On avauksessa käytännössä sama pelaaja kuin vaihdostakin, mutta -15. Tällä kaudella pitäisi olla muurattu joukkueen kuudenneksi mieheksi ja Malone sanoi kauden alla pitävänsä huolen miehen minuuttien pysymisessä riittävän korkealla. Toissa kauden statsit ovat mielestäni täysin saavutettavissa ja se tarkoittaisi miltei nykyisen tason pitämistä. Periaatteessa kaikki nyt nähdyt numerot ovat täysin pidettävissä historiatietojen valossa, joten asetan tavoitekeskiarvoksi 87.5.

DeMarre Carroll on pari kautta ollut waiver, mutta nyt Brooklynissa rooli on selkeästi löytynyt. Pelaa statsiensa osalta Atlantan aikojen tasolla, tosin muutama minuutti vähemmän per peli plakkarissa. Tuo Brooklynin minuuttikatto ei kuitenkaan kauheasti haittaa nopeamman pelitemmon takia. Uskoisin, että arvo pyörii tuossa 75-80 välimaastossa.

Porter 92.5 (90-95)
Gay 82.5 (77.5-85)
Kaminsky 72.5 (67.5-77.5)

Schroder 87.5 (85-90)
Barton 87.5 (85-90)
Carroll 77.5 (75-80)

= 5 pistettä minulle oman arvioni mukaan, mutta Nintolla SF/PF + C kombo. Toki minä sain tarvitsemani pointin ja pääsin eroon Popovichin pelaasta sekä minulle raskaaksi omistettavaksi tuntuvasta Kaminskysta. Schroder ja Barton mukawa omistaa, Carroll ei herätä tunteita. Toiveissa tietenkin vielä Carrollille PF, ainakin aloitti PF edellisen pelin. Kaminsky saattaa saada PF myös jossain vaiheessa ja Porterille tai Oubrelle olisi ollut ansaittu PF alkukauden pelailuista. Ehkä toinen sen saa.

Team Analysis:

PG: Kemba Walker, Dennis Schroder, Lou Williams, Spencer Dinwiddie / Johnson

- Kemba ja Schroder SOLID AS FUCK. Lou-Will hyvässä paikassa Clippersien injury prone Beverley-Gallo-Griffin kolmikon kanssa. Aina kun joku näistä menee mäsäksi, niin Lou nostaa arvoaan 10 pistettä. Spencer tarkkailulistalla, on osoittanut potentiaalia nousta Linin korvaajaksi 80-arvolla. Annetaan vielä Kik Jamsille epätyypillisesti pari viikkoa aikaa osoittaa tasonsa.

SG: Will Barton, Justin Holiday, Tyler Johnson, Josh Richardson / Williams, Brown

Ei ketään Top5 operaattoria, mutta mukawan tasaisella potentiaalilla varustettu jengi. Barton 85-90 tuplapositiolla. Holiday sama mukawa tuplapositio 80-85 arvolla. Ei pelota Zach Lavine, siellä on paljon jöötimpejä pelaajia edellä pois raivattavaksi. Draftattiin 77.5 arvolla ja alle sen ei mene, God be my witness! Tyler Johnson on särkenyt alkukaudesta sydämeni. Ok, joukkueen takamies- ja laiturikaaderi on nyt kunnossa verrattuna viime kauteen, mutta kyllä rooli ja minuutit edelleen ovat siellä. Miten viime kaudella lähes 90 fapon mies voi hukata tasonsa tuolla tavalla, vaikka minuutteja on edelleen jaossa. Draftattiin 85 miehenä ja PAKKO nostaa tasoaan 80 tasolle.

Josh Richardon... Minulla on sinulle vain yksi asia sanottavana.

Painu.

Vittuun.

JOUKKUEESTANI!

En vittu luovuta, menen vaikka hautaan ja annan J-Richin mädäntyä penkille kuin tiputan takaisin waiverille. Waiverille pudotus => automaattinen +80 fapo operointi seuraavat 3 kuukautta putkeen.

SF: James Johnson, DeMarre Carroll / Barton, Holiday, Richardson, Brown

James Johnson warma 90, ei ole myynnissä. Carroll säestää ja SG/SF:t takaavat materiaalin laajuudeen. Periaatteessa olen avoin yhden SF-positioisen pelaajan hankkimiseksi. Ei painetta kuitenkaan.

PF: Nikola Jokic, Jaylen Brown, John Collins / Johnson

Ihan deep tämä osastokin. Jokicin pitäisi olla varma 110 tällä kaudella, no doubt in my mind. Jaylen Brown tuli waiverilta ja odotusarvot Haywardin poistumisen jälkeen pyörivät siellä 80 fapossa. Toivoa myös siitä, että kauden mittaan kasvaa rooliinsa ja näyttää hieman upsidea. Kyrien loukkaantuminen (todennäköinen) myhäillyttäisi myös. Ai niin, triplapositio "lämmittelee". John Collins on betsi loppukauteen. En näe mitään syytä miksei operoisi helposti 80 fapon tuolla puolen ja runsaasti playoffsien aikaan.

C: Rudy Gobert, Brook Lopez / Jokic, Collins

Neljä syvä myös sentteriosasto. Gobert ei ole ihan vielä operoinut odotusten mukaan, mutta alkoihan se viime kausikin hieman hitaasti päättyen kuitenkin 104+ fapon tulokseen. En näe mitään syytä miksei flirttailisi 100 arvolla. Brook Lopezin tilanne Lakersissa hämmentää jonkin verran ja odotusarvot sieltä 87.5 tasolta on laskettu jonnekin 80-85 pisteen tietämiin. Toivon mukaan Walton vain kokeilee alkukaudesta ennen normaalin rotaation asettamista. Brook osoitellut heräämisen merkkejä viime peleissä jälleen, menee ihan hyvin "nelossentterinä".

Tavoitteet tällä hetkellä pudotuspeleissä, josko pääsisi säälipleijareihin ja sieltä selviytyisi 8 parhaan sakkiin.

Nyt on treidipään auettua kuitenkin aika levähtää. Saa toki tarjota reiluja baseja, aina on aikaa makustella sapattivapaasta huolimatta.

Olotilakartoitus:

494580154-e1454985627474.jpg

"Will Bartoniakin myhäillyttää olla HerrasMiesten kesken"
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
No niin... Kauden ensimmäinen perseeseenotto on nyt suoritettu. Anal yysia kehiin siis.

Mikä siinä oli niin vaikeaa tehdä vihdoin ja viimein reilu trade offer?

Ihanan tuntusten tilanne ei näytä tällä hetkellä hyvältä, mutta manageriportaan kärsivällisyys riittää ja usko ei horju. Odotellaan rauhassa miesten tervehtymistä täyteen vireeseen ja aloitetaan sitten operointi. Kun peräti kymmenen joukkuetta pääsee pudotuspeleihin, niin voittokulun voi aloittaa keväämmälläkin. Tarkoituksena on tehdä "kotit" ja ollaan mestarimanagerin joukkueiden tavoin parhaassa vireessä kun tosipelit käynnistyvät.

Ihanan tuntuset depth chart:

PG: Elfrid Payton, Darren Collison, Jordan Clarkson, Kris Dunn

Payton palasi kahdeksan ottelua vieneen hamstring-injuryn myötä takaisin kehiin ja aloitti wäkewästi 106 fapon esityksellä. Onneksi riitti maltti odotella enkä mennyt vaihtamaan streit up johonkin Brook Lopeziin. Jos vaan Payton pysyy terveenä niin en näe mitään syytä miksi ei olisi 85+ tason operaattori. Collisonilla on ollut viime aikoina pientä jakomielitautia havaittavissa - toisinaan solid jytkyjä mutta aika paljon myös alle 70 fapon meltdowneja. Tasaisuutta tasaisuutta lisää niin hyvä tulee.

Clarkson on latonut tiskiin kivasti skorausvoimaa Lakersin penkiltä, mutta ei vaan näytä coach Waltonilla olevan luottoa 20-22 mins isommille minuuteilla. Jos saisi edes muutaman minsan lisää per peli niin helposti 80+. Dunn hyvä haku waiverilta, pitäisi olla ihan decent vahvistus ainakin niin kauan kunnes LaVine palaa.

SG: Wesley Matthews, Kent Bazemore, Bojan Bodganovic / Clarkson

Waiverin tuntuset... wahvistukset sg-osastolle kiinnostavat.

Kaikki sg-osaston janarit enemmän tai vähemmän yli 70 fapon miehiä mutta siihen se sitten jääkin. Laittakaa tarjouksia tulemaan solid sg-pelaajista.

SF: LeBron James, Kawhi Leonard, Harrison Barnes, Luc Mbah a Moute / Bodganovic

Hekotuttaa. Liigan kovin sf-osasto?

LeBron liigan top-5 fantasypelaaja. Kawhin injury kestänyt odotettua pidempään mutta odotellaan rauhassa, warma 105+ kunhan palaa. Barnes alkaa lunastamaan odotuksia, kausika. kivunnut jo 82,0. Mbah a Moute tuotiin sisään waiverilta tuomaan loppuviikolle pelejä, mutta huono tuuri saapui kylään. Päivässä downgrade probable -> doubtful, näinköhän pelaa loppuviikosta.

PF: Paul Millsap / James, Olynyk

Vahva mutta liian kapea osasto. Näin yöllä unen jossa Millsap operoi 120 fapoa. Aamulla oli mukawa herätä kun mies oli vastannut huutoon - kivat 118 fapoa OKC:ta vastaan ja W. Trade Ossin kanssa hekotuttaa päivä päivältä enemmän varsinkin kun Porzingisin shut down for the season väijyy jo kulman takana. Näinköhän Porz jaksaa rimpuilla edes jouluun asti?

C: Dwight Howard, Robin Lopez, Kelly Olynyk

Dwightin alkukauden jytkyttely on vähän hiipunut, mutta silti erittäin solid 85-90 tekijämies. Kelpaa varsinkin kun katsoo perään varattujen Ibakan ja Lonzon "operointia".

Lopez kostautunut hyväksi 75+ backup-isoksi ihanan tuntusiin. Mukawa varaus draftin loppupäästä. Olynyk jytkyili Hassanin ollessa sivussa, mutta sittemmin kostautunut waiveriksi. Status "under review" - saanee tosin ainakin toistaiseksi jäädä kun isossa päässä on muutenkin niin kapeaa.

Trade block samalla päivitetty - sg-pf-c osaston janarit kiinnostavat pg-sf osaston janarien kustannuksella. Saa laittaa tarjouksia tulemaan!
 
Viestejä
18
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Treidi done: Wiggins - Gibson to Killies & Barnes - Bazemore to Suunta Hakki

Maistuu kyllä tämä, PF:lle oli hienoista ylitarjontaa ja sopivat palaset oli heti tarjolla Killesiltä. Kiitoksia reilusta tarjouksesta.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Jep, solid kauppa joka teki varmasti järkeä kummallekin osapuolelle. Pääsin sf-position log jamista eroon ja sain sg-paikalle tarvittavan upgraden. Hoetjella oli taas pf-positiolle tunkua eikä sf:llä niin ihmeellisiä tekijämiehiä, joten tämä teki järkeä siinäkin mielessä. Vielä kun pisteetkin napsuivat tasan niin mikäs tässä.

Depth chart:

PG: Elfrid Payton, Darren Collison, Jordan Clarkson, Kris Dunn
SG: Andrew Wiggins, Wesley Matthews, Bojan Bodganovic / Clarkson
SF: LeBron James, Kawhi Leonard, Luc Mbah a Moute / Bodganovic
PF: Paul Millsap, Taj Gibson / James, Olynyk
C: Dwight Howard, Robin Lopez, Kelly Olynyk

Nyt näyttää syvyyskarttakin paljon mukavammalta.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

POWER RANKINGS GW 1-3

Killes päätti näköjään vaatimattoman menestyksensä johdosta ottaa aikaa levähtämiselle. Fantasy ei kuitenkaan levähdä ja kun edellinen mies kaatuu sairausvuoteelle, pitää seuraavan ottaa huki vastaan. Toivon mukaan Power Rankingsit pysyvät säännöllisesti ajan tasalla, teki niitä sitten Killes, allekirjoittanut tai joku muu. Kuka tahansa voi koska tahansa ottaa vastuuta, jotta liigan mielenkiinto pysyy yllä. Power Rankingsit muiden artikkeleiden ohella ovat osa tätä kokonaisuutta.

1. Ossi / 2k monsters (3-0): 85.4, 82.0, 85.7 / 2., 4., 1.

Top1 pikannut ennakkosuosikki Ossi ei jätä aikaa levähtämiselle.

Helpolla 3-0 rekordilla kautensa aloittanut Ossi on nauttinut tasaisista keskiarvopisteistä läpi alkukauden. Kolmannen viikon ykkössijalle hänet nosti odotetusti James Harden jytkyilyllään, sekä hieman vähemmän odotetusti Terry Rozier Kyrpä Irvingin loukkaantumisen myötä sekä hakkaaja Bobby Portisin parin jytkyn ansiosta. Noin kokonaisuudessaan Ossin joukkue puksuttaa odotetulla tasollaan, ainoastaan Conleyn Maik on ollut selkeä pettymys. Ossilla on myös varaa kiertää ruuvia Nic Paska-Batumin palatessa tuomaan 85 fapo per ilta jo tällä viikolla. Ain't nobody stoppin' Ossi this season!

hqdefault.jpg

"Kismittääkö?"

2. Kik Jams / HerrasMiesten Kesken (2-1): 85.7, 82.5, 84.2 / 1. - 3. - 2.

Kauteen maltillisella taktiikalla lähtenyt Kik Jams on onnistunut pitämään suoritustasonsa tasaisena läpi alkukauden. Kikille tuttu "huono tuuri" nostaa kuitenkin jo päätään ja Rudy Gobert lähti telakalle vähintään loppuvuoden ajaksi. Oletettavaa on siis se, että Kikin keskiarvot ja voittorekordi tulevat tulevina viikkoina kärsimään. Merkit nousujohteiselle loppukaudelle ovat kuitenkin ilmassa, koska kohtalaisesta menestyksestä huolimatta joukkueesta löytyy vielä muutamia alisuorittajia. Onneksi muutamat näistä saatiin jo flipattua treidissä Ninton kanssa, tilalle tuli odotusarvoiltaan tasaisempia vekkuleita.

Tavoite pudotuspelipaikasta ja sijoituksesta kahdeksan parhaan joukkoon elää edelleen vahvasti.

3. Nintto / KOTPT (2-1): 81.6, 90.8, 81.0 / 6. - 1. - 7.

Pinkin tacon miehet eivät välttämättä viikkosijoituksissa ole tasaisin suorittaja ensimmäisen kolmen viikon osalta, mutta ottaen huomioon joukkueen loukkaantumishuolet + toisen viikon huikea 90 pisteen ylitys, joka ei enää nykyfantasyssa scoring formatin muutoksen myötä ole mitään arkipäivää, on Nintto ansainnut paikkansa tässä vaiheessa kärkikolmikosta. Potentiaali joukkueella tuntuu olevan valtava.

4. Kottii / Old School (3-0) / 82.7, 78.7, 82.2 /3. - 8. - 6.

He he, mikäs wanhan kehnon tappaisi? Kottii waraamassa wiimeisellä pickillä ja woittamassa silti mestaruuden? Kuulostaako tutulta? Epäilemättä ja niin on jälleen taas käymässä. Ainoa tappiottomalla rekordilla Ossin kanssa, eikä mikään osoita hidastumisen merkkejä. Kottii on myös wheelin' and dealin' siirtomarkkinoilla, joten lopsideja on odotettavissa weteraanin nostaessa joukkueensa keskiarvoa tasaisen tappavalla tahdilla. Joukkue ei tällä hetkellä osoita kuitenkaan vielä sellaista potentiaalia, että Kottiita voisi ihan Ossin merkittäväksi haastajaksi nostaa, mutta kausihan on wasta nuori. Lavinen paluu joskus tulevaisuudessa antaa ohutta upsidea potentiaalia jo pelkästään joukkueen sisältä + Lowryn olisi PAKKO nostaa itsensä takaisin 100+ fapo operaattoriksi.

giphy.gif

He still got it

5. spud / makustelijat (1-2) / 82.3, 79.3, 83.5 / 4. - 6. - 3.

Comeback kid spudin 1-2 rekordi ei kerro koko totuutta joukkueen tasosta. Hieman under the radar operaattorina spud on pitänyt keskiarvonsa hyvällä tasolla ja yleisesti heikosti menneellä toisella peliviikolla pystyi raapimaan kuitenkin kasaan miltei 80 fapon ka:n. George - Booker vaihdossa spudi saattoi ejakuloida hieman ennenaikaisesti, mutta toisaalta sai pari materiaalia laajentavaa palasta vaihdossa kahteen waiverjamppaan. spudi pankittaa wanhan ikisuosikkinsa Rondon eheyttävään vaikutukseen + Gallinarin loukkaantuminen ylläti Mietaankin, joten pientä upsidea spudilla jengistä vielä löytyy.

Kokonaisuudessaan joukkue tuntuu kuitenkin suorittavan aika lailla optimitasollaan ja Westynkin todellinen taso PG13 ja Melo Eralla taitaa asettua alle 120 fapon. Ei voi minkään.

6. Trancey / Kansas JOBE's (1-2) / 80.3, 79.2, 83.0 / 7. - 7. - 5.

Never count out Jobe's. Historiallisesti totuttuun tapaan Trancey jurnuttaa terävimmän kärjen takana. Mies, joka ei hätiköityjä liikkeitä tee tai osta hypejunia. Lähestymistavalla on puolensa ja puolensa, joskus sell high ikkunat jäävät käyttämättä, toisaalta slumpitkaan eivät saa häntä myymään pelaajia alle arvonsa. Kauden ainoassa treidissä Trancey näyttäisi selviytyneen voittajana Tyreke Evansin kostauduttua Real Dealiksi. Tässäkin voi toki itku tulla pitkästä ilosta tietäen Evansin historian...

Tranceyn toiveet säännönmukaisesta keskiarvosta kolmannen viikon kaltaisten keskiarvojen tuolla puolen lepäävät Dennis Shitin harteilla. Rookie-PG ei vielä ole pystynyt operoimaan waivertasoa korkeammalla, mutta odotusarvot Tranceyllä lienevät jossain 80 fapon paremmalla puolella. Lisäksi Myles Turner kykenee paljon nykyistä parempaan ja onhan tuolla vielä Dieng ja Randlekin odottamassa uutta joukkuetta itselleen.

7. Pejton / Terroristit (1-2) / 82.1, 84,8, 73.3 / 5. - 2. - 12.

Top Kolmoseen matkalla ollut Pejton konttasi kolmosviikon siinä määrin huolellisesti, että lipsahti ulos "Elite Six":istä. Mysteerinomainen joukkue ja sen mitään aikaansaamaton omistaja ovat kombinaationa sellainen enigma, ettei tulevasta suunnasta pysty sanomaan yhtään mitään. Isaiah Thomasilta on toki odotettavissa armotonta jytkyilyä ja jo pelkästään sen vuoksi Pejton on yksi liigan mustista hevosista, eikä viime kauden suorituksen uusiminen (Hopeaa softan avustuksella) ole mahdottomuus kaiken loksahtaessa kohdalleen.

Joukkueen suurin ongelma tällä hetkellä on hienoinen waiverin tuntuisuus: JR Shit, Skal, Willy, Justise, Mike James ja Malik Monk ovat kaikki borderline waiver tai selkeä waiver. Ja näiden päälle vielä pitkiä aikoja waivertasolla operoiva Buddy Hield ja waiverintuntuisuutta kolmessa viime pelissä osoittanut Jayson Tatum. Team Of Extremes Par Excellence.

1285147220_mood-swing.gif

Kala vai Kana?

8. Sampsu / Hoops (2-1) / 74.8, 80.9, 77.4 / 12. - 5. - 8.

Sampsu vaikuttaisi tämän kauden anomalialta. Paskat keskiarvot, mutta jotenkin löytää keinoja pitää rekordinsa kärkipäässä. 2-1 nyt ja tulossa helppo W Kikiä vs, joka taistelee kokoonpano-ongelmien kanssa juuri tällä viikolla. Pienestä nousujohteisuudesta huolimatta on hieman vaikeaa nähdä Sampsua tällä kaudella mestaruusjahdissa. Ei waan aktiivisuus riitä parantamaan joukkuetta riittävästi. TOSIN alla miehellä on nerokas diili, jossa vaihtoi kiistattoman Top dogin kolmeen absolute quality pelaajaan. Kun John Wallkin on kostautumassa selvästi alle 110 janariksi, niin Smart-Kuzma-Gordon kolmikko lämmittelee, lämmittelee, lämmittelee ihanasti kaamosaamuina.

9. hoetje / Suunta Häkki (2-1) / 79.0, 77.5, 77.0 / 10. - 10. - 9.

Tasainen as fuck, not solid tho.

10. Achilles / ihanan tuntuset (0-3) / 75.4, 78.3, 77.0 / 11. - 9. - 9.

Surullisinta mitä tiedän - topicin kamaa katsoa liigan aktiivisimman jäsenen räpistelyä viikosta toiseen treidien ja waivereiden maailmassa rekordin mennessä vääjäämättömästi kohti 0-6 saldoa. Mitä todennäköisimmin pää ei kestä ja kohta nähdään nippu meltdown treidejä joiden myötä nimen vaihto "waiverin tuntuisiksi" ja lappu luukulle. Killes on strategikko par excellence, harmillisesti strategiat ovat pääsääntöisesti täyttä paskaa.

3.gif

Killes miettimässä seuraavaa mooviaan

11. Homppa / BC VehJe (0-3) / 79.2, 73.3, 83.2 / 9. - 12. - 4.

Voisiko edes tuon joukkueen nimen vaihtaa aktiivisuuden osoituksena? buddhan jäljiltä jäänyt nimi, jolla ei mitään tekemistä Hompan identiteetin kanssa.

Alkukausi ärveetä paskaa, mutta Lonzo Ballin suonenweto kolmosviikolla nosti pois jumbosijalta. Katsotaan onko suunta kohti parempaa vai pelkästään piikki paskassa.

12. Iskender / Darcos Narcos (1-2) / 79.9, 75.3, 75.2 / 8. - 11. - 11.

Virallinen huomautus epäaktiivisuudesta. Syy: Kokoonpanot laittamatta 13.11.2017.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

DOkNx-qXUAE3tQG.jpg


DNxK2mrWkAAlsXs.jpg


https://www.youtube.com/watch?v=qNT_M4kb3Ho

"HOLY COW! IN THE MSG CAVALIERS HAVE TAKEN THE LEAD!"

Porzingis SHUT DOWN! EI MIHINKÄÄN!

Get the fuck out OSsi!

giphy.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Hekotuttaa JaMychal Green 8]

JaMychal Green (ankle) will play Wednesday vs. the Pacers.

Mitä enemmän olen tutkinut JaMychal Greenin aikaisempia statseja ja nykyistä roolia, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut miehen klassifikaatiosta "Real Deal" osastolle.

Viime kaudella JaMaikkeli operoi 28 minuuttia per peli suht vaatimattomilla 66 fapon tehoilla. Kaikki viittaa kuitenkin nyt breakout seasoniin. Jos lähdetään ihan siitä faktasta, että Memphis tyhjensi pajatson 8 mil per kausi tähän kaveriin eli luottoa tekemiseen löytyy. Toisena Z-Bon ULOSTAMINEN Greenin tieltä, jättäen PF-slotin wide open JaMaikkelin hoidettavaksi.

Green iski NBA-kuvioihin kunnolla kaudella 2015-2016, jolloin hän pääsi pelaamaan backup minuutteja penkiltä. Gasolin loukkaantumisen jälkeen Green pelasi todella lupaavan kuukauden pätkän, jonka aikana hän operoi rontin 30 minuutin peliajalla 13 pistettä ja 8 rebs tasolla. Helmenä kuusi tupla tuplaa ja tämä 21/10 peli New Orleansia vastaan:

https://www.youtube.com/watch?v=KrShmCuSEnE

Seuraavalla kaudella Green nostettiin avaukseen, mutta todellista läpimurtoa oli estämässä penkiltä ensimmäisenä kentälle nimenomaan JaMaikkelin tilalle löntystänyt Z-Bo. Tästä huolimatta Green otti askeleita eteenpäin kehityksessään ja lisäsi repertuaariinsa mm. kolmen pisteen heiton. Huomioitavaa Greenin tämän kauden tilastoissa oli se, että mies otti vain 6.5 heittoa per peli. Kyseessä on aivan naurettavan alhainen luku pelaajalle, joka pelasi kuitenkin 28 minuuttia per peli. Tälle kaudelle Z-Bo on lähtenyt ja odotettavissa TÄYTYY olla niin kasvavat minuuttimäärät kuin isompi rooli hyökkäyspään operaattorina.

Ei viime kausi matalista heittomääristä tietenkään ilman onnistumisia mennyt, josta hyvänä esimerkkinä vaikkapa tämä 29 pisteen räjäytys vain 11 pelitilanneheitolla!

https://www.youtube.com/watch?v=bYEAydxI-sk

Kuten hailaiteista voi nähdä mies pystyy operoimaan niin kolkkia, midrange hypäriä kuin ajamaan korille ja jopa hieman poustailemaan. Jos ja kun miehen hyökkäyspään roolia laajennetaan täksi kaudeksi, voi luvassa olla mukawahko nousu keskiarvoihin. Grizzliesin Top2 dogit ovat tietenkin Conley ja Gasol, mutta sen jälkeen roolia on tarjolla valtavat määrät. Penkiltä tulee Tyreke, joka ei kuitenkaan vaikuta Greenin peliaikaan lainkaan. Seuraavat hyökkäys"aseet" ovat sitten jämärookie Dillon Brooks sekä James Ennis III. PF-slotille Greenin ainoa varteenotettava kilpailu tulee Chandler Parsonsilta ja noh...hän on tietenkin DONE.

Mitä minuutteihin tulee niin Gasol on pelannut 34 minsaa per peli, Conley 31 ja sen jälkeen selvästi eniten peliaikaa ovat kellottaneet Brooks (29.4), Ennis (30.0) sekä Evans (27.7). Gasol ja Conley ovat koko ajan yhden pienen hipaisun päässä pitkästä sairauslomasta + tank mode lepuutukset kauden loppua kohden. Brooks on pelannut näin isoja minuutteja suureksi osaksi juuri Greenin poissaolon takia, eikä voi mitenkään olla valmentajan ajatuksissa isosta roolista joukkueen ollessa täysissä voimissa. Ennisin pelaamiseen vaikuttaa jatkossa todennäköisesti MacLemore ja Evans pitänee roolinsa sixth manina niin kauan kuin pysyy kasassa. Ylipäätään Memphisiä vaivaa joukkueena valtava scoring talentin puute. Niin Ennis, Brooks kuin käytännössä kaikki muutkin pelaajat Evans-Gasol-Conley kolmikon takana ovat kaikkea muuta kuin skooraajia.

Ei tietenkään Greenkään mikään hyökkäysvoima ole, mutta tässä joukkueessa jonkun tarvitsee nousta esiin... Ja se joku on JaMychal Green.

Ennustukseni:

27.3 Min -> 30.8 Min + 3.5 Fapo
6.5 FGA -> 11 FGA
2.2 FTA -> 3 FTA
= solid % -> +1.0 Fapo
8.9 PPG -> 12.9 PPG + 4 Fapo
0.7 3PM -> 1.1 3PM + 2 Fapo
7.1 Reb -> 8.1 Reb 0 + 2.5 Fapo
1.1 Ast -> 1.5 Ast +n. 1.0 Fapo
0.6 Stl -> 0.8 Stl
0.4 Blk -> 0.6 Blk
= 0.4 Stocks more +2.0 Fapo
1.4 To -> 2.0 To - 1.5 Fapo

Yhdistettynä tämä kehitys viime kauden base line 65.9 => 80.4 Fapo odotusarvoissa, kunhan Green saa pölyt karistettua loukin jäljiltä kintereistään. Tähän kun lisätään mahdollisesti laajentuvan hyökkäysroolin myötä ns. "jokerikortti" efekti, joka voi fapoissa olla jopa 5 pistettä lisää keskiarvoon JA Gasol-Evans-Conleyn trimbon loukkaantumisherkkyys JA backup PF Parsonsin loukkaantumisherkkyys JA joukkueen hyökkäyspotentiaalin totaalinen puuttuminen näiden nimien takana, voi Green olla helposti loppukaudesta pääasiallista hyökkäysvastuusta kantava pelaaja, joka nakuttaa rutiininomaisesti 16/10 tehoja taululle pelatessaan 34 minuuttia tai enemmän per peli.

9424857-large.jpg

Face Of A Warma 90, Kismittääkö?

Eli, eli... JaMychal Green nyt tarjolla erikoishintaan 77.5 osana isompaa pakettia. Jos haluat ottaa warman operaattorin riveihisi mielettömällä upsidella varustettuna niin voit toki tarjota yksittäiskauppaakin, jolloin hinta on 80 ilman suolaa.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
Mitä enemmän olen tutkinut JaMychal Greenin aikaisempia statseja ja nykyistä roolia, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut miehen klassifikaatiosta "Real Deal" osastolle.

Ei koskaan.

Otetaanpa seurantaan tämän viikon tulikuumin matchup Ossi vs. Killes, top vs. bottom jne.

Tilanne kahden yön jälkeen on se että Ossilla on 191,5 pisteen johto verrattuna Killesiin. Pelejä toki pelattuna kolme enemmän, joten laskennallinen tilanne keskiarvoihin pedaten on kuta kuinkin tasoissa.

Day 3:

Pelit menevät tällä hetkellä Killesille 10-9. Toki Ossilla on parikin jannua epävarmoina, joten on hyvin mahdollista että pelit ovat ensi yönä 10-7 ja näin ollen kokonaispelit torstaiaamuna tasoissa. Tuleva yö antaa siis hyvä osviittaa siitä mihin suuntaan matchup on kehittymässä.

Pistearviot sillä oletuksella että Conley ja Adams ei pelaa Ossilta.

Ihanan tuntuset:

Payton 60 fp = Paytonilla alla kunnon dudi GSW:tä vastaan, joten odottaapa sopii bounce back peliä. Toki hamstringissa on edelleen pientä sorenessia ja minutes limited 25-30 paikkeille joten ei nyt ylireagoida kuitenkaan.

Dunn 75 fp = Dunn solid as fuck Bullsin penkiltä. 25+ minutes tulee tulee tulee, samoin pisteitä, riboja, assisteja ja stiilejä.

Clarkson 75 fp = Ennakolta epävarmin arvioitava, voi olla mitä tahansa väliltä 30-120 fapoa. Laitetaan siis neutraalisti siihen välimaastoon.

Wiggins 85 fp = Wiggins on tykittänyt singermäisesti kasikympin paikkeille koko kauden. Mikään ei muutu.

LeBron 130 fp = LeBron is back! Toissa yön väkevä esitys Gardenissa warmasti antaa buustia, kaikki alle 130 fapon on pettymys.

Bogdanovic 65 fp = kausikeskiarvon pintaan.

Gibson 85 fp = Gibson hekotuttaa. Minuutteja tulee aivan vitusti ja mies pelaa elämänsä kautta. Luultavasti taas tuplatupla tulilla ja sitä myöden 80+ fapoa.

Favors 90 fp = eka peli Gobertin poissaollessa 118 fapoa. Toka peli pienillä minuuteilla ja yhden pisteen päässä tuplatuplasta 71 fapoa. Jos pelaa yli 30 mins niin tekee varmasti tuplatuplan ja vähintään 90 fantasypistettä.

Howard 80 fp = Cavsilla on matchupit vähissä Dwightia vastaan, mutta vire on ollut viime aikoina huono. Turnover prone ja vaparitkin vituiksi. Arvioidaan varovaisesti 80 fapoa.

Robin Lopez 70 fp = keskiarvon mukaan.

yht. 815 fapoa

2k monsters

Belinelli 80 fp = Belinelli oli solid threat off the bench Atlantassa. Keskiarvon mukaan.

Sefolosha 70 fp = Gobertin injury nostanut Thabon roolia. Ei tee ihmeitä hyökkäyspäässä mutta pystyy kumuloimaan pisteitä stiileillä ja levyillä.

Young 80 fp = bounce back peli tulilla. Edellinen matsi 0/7 heitoin joten toista samanlaista tuskin tulossa. Keskiarvon mukaan.

Ennis 55 fp = tuskin mitään ihmeellistä täällä nyt kun real deal JaMuchal Greenkin on palannut.

Porzingis 130 fp = ei woi minkään, Porzingis operoi. LeBron piti pilkkanaan maanantaina Gardenissa joten nyt on aika palata tasolleen. Utahilta ei vastaavaa matchupia löydy joten 130 fapoa tulee mennen tullen ja palatessa.

Portis 90 fp = Portis beasting, Ossi teki sen taas. Solid 90+ fapon jantteri.

Gasol 95 fp = keskiarvon mukaan.

yht. 600 fapoa

Arvioitu tilanne siis kolmen yön jälkeen muutamalla kymmenellä pisteellä Killesin hyväksi. Jännittäväksi menee.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Achilles sanoi:
Tilanne kahden yön jälkeen on se että Ossilla on 191,5 pisteen johto verrattuna Killesiin. Pelejä toki pelattuna kolme enemmän, joten laskennallinen tilanne keskiarvoihin pedaten on kuta kuinkin tasoissa.

Arvioitu tilanne siis kolmen yön jälkeen muutamalla kymmenellä pisteellä Killesin hyväksi. Jännittäväksi menee.

Sehän meni viime yön osalta kuten odotettiinkin. Kummankin kokonaispisteet jäivät hieman odotuksia alhaisemmiksi, mutta ihanan tuntusilla on siis tällä hetkellä 40,5 pisteen johto pelien ollessa tasan. Jännittäväksi menee, mutta ollaan silti realisteja - Ossi on edelleen ennakkosuosikki voittamaan viikon ellei Kawhi satu tekemään ihmepaluuta loppuviikosta.

source.gif

Ossin olotilakartoitus kun aamukahvit on laitettu tulille ja fantasyn softasta pisteitä katsomaan

Day 4:

(huom! pelit saattavat lisääntyä waiverien johdosta)

Ihanan tuntuset:

Mbah a Moute 70 fp = Luc on ollut "solid" alkukaudesta, kausikeskiarvo mukavat 71,4 fapoa. Kelpaa ihan hyvin long-term. Arvioidaan siis keskiarvon tuntumaan.

yht. 70 fapoa

2k monsters:

Rozier 60 fp = konferenssien parhaat kohtaavat tässä torstain herkkupalassa, kun Golden State vierailee Bostonissa. Rozier on ollut vaikeuksissa Kyrien ollessa terveenä, joten ei suuria odotuksia tästä. Matsin ollessa tasainen peliaikakin jää varmaan alle 20 mins. Arvioidaan reippaasti alle keskiarvon.

Harden 130 fp = Houstonilla ottelu Sunsia vastaan, joten blowout hyvinkin todennäköinen. Harden on kuitenkin ollut niin kova, että yli 100 fapon mennään joka tapauksessa. Ja jos Suns onnistuu pitämään pelin tiukkana, niin ollaan lähempänä kahtasataa, sen verran "high pace" peli kyseessä. Koska blowout on kuitenkin todennäköinen niin arvioidaan "vain" kausikeskiarvoon.

Ariza 85 fp = Kokenut sotaratsu Ariza on ollut solid as fuck tällä kaudella. Nerokas varaus Ossilta. Ei Ariza kyllä alle 80 pisteen jää, ei sitten mitenkään.

Anderson 75 fp = Rynkyltä voi olla luvassa mitä tahansa. Jos sattuu pöljä päivä kohdalle niin kolmosia lentää ja sata fapoa paukkuu helposti. Teoriassa siis kaikki 50 ja 150 väliltä on mahdollista. Arvioidaan kuitenkin vain keskiarvoon.

yht. 350 fapoa

Aijaijai, tähänkö se ratkeaa? Ossin ja D'Antonin kolmipäinen hirviö pääsee tykittämään fapoja suotuisalla otteluohjelmalla samalla kun omat pelit jäävät torstaina yhteen, maksimissaan kahteen. Ossi saattaa repäistä tästä sellaisen 250-300 pisteen kaulan itselleen ja sitä on helvetin vaikea kuroa loppuviikosta kiinni kun ohjelmat ovat muutenkin kaikilla melko samanlaiset.

Ainoa toivo lienee siis Sunsin meltdown ja Houstonin kolmipäisen monsterin pelaamattomuus Suns-Rockets viimeisellä neljänneksellä. Houstonin jannujen on PAKKO jäädä alle 250 pisteen että ihanan tuntusilla on MITÄÄN saumoja loppuviikosta.

Ei voi minkään, huono tuuri.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

achilles112: ossi is fukken DONE
Mon Nov 20, 3:30:09am

achilles112: hekotuttaa
Mon Nov 20, 3:30:09am

achilles112:
BvYPTJf.gif

Mon Nov 20, 3:30:31am

LOPPUTULOS: 3333 Killes - 3333.5 Ossi

Metallic-Taste-in-Mouth-3.jpg


"Huono tuuri"
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös