Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Olotilakartoitus:

wjchgo.jpg


Ei vaineskaan... Solid as fuck viikko, keskiarvo kelpo 81,3 fapoa, vielä ilman Kawhia. Ei vaan voi mitään, huono tuuri par excellence. Nyt ei ainakaan liene epäselvyyttä kuka on fantasyn historian huonotuurisin manageri?

Waiver-nostoilla olisin tietysti helposti voittanut viikon, mutta mielestäni tein oikein ratkaisun long-term. Mbah a Moutea ei vaikuttanut pudottaa koska pelit olivat suotuisasti, Dunn erittäin väkevä operaattori off the bench ja Rolokin osoitti pitkästä aikaa heräämisen merkkejä Sunsia vastaan. Tietysti nyt harmittaa kun voitto jäi 0,5 pisteen päähän, mutta pitää luottaa prosessiin.

Ensi viikon matchupista Tranceyta vastaan on erittäin hyvä "hunch". Pelejä on mukavasti ja joukkue muutenkin hyvässä vireessä. Eiköhän sieltä tärähdä kauden ensimmäinen voitto. Myöhemmin vielä Kawhi takaisin völjyyn niin keväällä ollaan jo kärkikahinoissa.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

POWER RANKINGS GW 4

Uusi wiikko, uudet Power Rankingsit. Näinä marraskuun märkinä ja pimeinä aamuna, joina vain waiverilta nostetun potentiaalisen helmen 76.5 fapo's limited minuteseilla saattaa olla ainoa syy olla laittamatta isän perintöhaulikon piippua huulilla, on syytä iloita pienistäkin asioista. Olkoon tämän kertainen PR siis positiivisten asioiden kautta kirjoitettu, wain posia ja hattua my friend kaikille.

(+2) 1. Nintto / KOTPT (3-1): 81.6, 90.8, 81.0, 88.3 / 6. - 1. - 7. - 1.

Nintto is back. Joka toinen viikko keskiarvot aivan omassa kastissaan, vaikka punaista jengi täynnä. Ok, osa näistä loukkaantumisista on ennemminkin säikäyttelyä kuin aitoja injureita, mutta siitä huolimatta ERINOMAISTA operointia peikkopojalta. Waiverilta tarttunut Spenska Dinwiddie lämmittelee Dangelon ollessa sivussa ja Mitchell vaikuttaisi olevan real deal. Malliesimerkki siitä miten waiveroperoinnilla voi paikata huonoa tuuria ja jopa huonoa treidaamista.

(-) 2. Kik Jams / HerrasMiesten Kesken (2-2): 85.7, 82.5, 84.2, 82.9 / 1. - 3. - 2. - 3.

Tasaisuus keskiarvoissa ennen kaikkea, vaikka pelimäärät odotetusti tällä viikolla romahtivatkin. Tekeillä oli jopa helppo 85 ennen viimeisen yön kyykkäystä. Katse kuitenkin vahvasti eteenpäin ja uuteen viikkoon - kärkipään hoetjea vastaan hyvä alku melkein 90 fapon ekan yön keskiarvolla lämmittelee mieltä ja sielua.

(-2) 3. Ossi / 2k monsters (4-0): 85.4, 82.0, 85.7, 79.4 / 2., 4., 1., 9.

Oho. Mitäs nyt tapahtuikaan? Ossin heikot viikot näyttävät limittyvän yksiin Ninton hyvien kanssa. Löytyykö täältä joku tilastollinen tosiasia selittämään parallellia kaavaa? Ossia hekottaa siitä huolimatta. Season Ending Conley ja myöhemmin telakalle lewähtämään lähtevä Markku Bensiini vaihtuivat solid operator Horfordiin ja warma 85 Jrue Lomapäivään. Yhtään vähempää tuskin hekotuttaa 0.5 pisteen voitto Killeksestä, "haudan partaalta".

(-) 4. Kottii / Old School (4-0) / 82.7, 78.7, 82.2, 80.2 /3. - 8. - 6. - 7.

Mikäs siinä on mojitoja siemaillessa etelän auringon alla, kun oma jengi operoi tappiottomalla rekordilla. Keskinkertainen viikko Kottiille, mutta samaan aikaan Zach Lavinen paluu lähestyy.

Fat-Guy-Beach.jpg

"On aika lewähtää"

(+2) 5. Pejton / Terroristit (2-2) / 82.1, 84,8, 73.3, 82.3 / 5. - 2. - 12. - 5.

Pejton nousussa. Yhtä paskamahaviikkoa lukuun ottamatta mies on operoinut tasaisen varmasti kärkipään tuntumassa. Pejtonin miehistön nerokkuus piilee sen jytkypotentiaalissa. Cousins-Lillard-Simmons kolmikko ryyditettynä palaavalla IT:llä voi any giwen week omilla jättijytkylaineillaan nostaa joukkueen keskiarvon muiden pelaajien kyntämisestä huolimatta helposti yli 85. Pejton on fantasyssa kuin tosielämässäkin - vaarallinen ja arvaamaton.

(+3) 6. hoetje / Suunta Häkki (2-2) / 79.0, 77.5, 77.0, 82.7 / 10. - 10. - 9. - 4.

Kauden Top pisteet juuri sopivasti ennen matchupia Kikin kanssa. Mitenkäs muutenkaan. Laituriosasto tuottaa harmaita hiuksia, mutta muuten edelleen solid as fuck menoa.

(-2) 7. spud / makustelijat (1-3) / 82.3, 79.3, 83.5, 78.0 / 4. - 6. - 3. - 11.

Alkukauden malliikkaat suoritukset saivat kyntöapua nelosviikolla, mutta positiivisesti ajateltuna hätä ei ole tämän näköinen sanois Robert Mugabe. spudin hiatus fantasysta loppuu lähiviikkoina, jonka jälkeen alkaa mitä todennäköisimmin waltava operointi. He is back soon...

mugabe-5.jpg

"Kaikki on hyvin T. spud"

(+2) 8. Achilles / ihanan tuntuset (0-4) / 75.4, 78.3, 77.0, 81.3 / 11. - 9. - 9. - 6.

Killestä myhäillyttää. "Pitää nähdä tuloksen taakse", sanoisi weteraanimanageri 0-4 rekordiaan tuijottaessa. Viikon kuudenneksi parhaat pisteet ja KAWHI telakalla.

Helppo mestaruus.

(-1) 9. Sampsu / Hoops (3-1) / 74.8, 80.9, 77.4, 79.4 / 12. - 5. - 8. - 9.

Sampsua tuskin keskiarvot ja PR-sijoitukset kiinnostaa tuon taivaallista niin kauan kuin W:tä pukkaa taloon. Tutulla paikallaan sarjataulukon kärkipäässä majaileva Sam grindailee viikkovoittoja lähes maksimipeleillä kaudesta toiseen. On se helppoa kun sen osaa!

(-4) 10. Trancey / Kansas JOBE's (2-2) / 80.3, 79.2, 83.0, 77.4 / 7. - 7. - 5. - 12.

Äärimmäisen tasaisessa liigassa yksikin heikko viikko voi tiputtaa joukkuetta nokkimisjärjestyksessä useita sijoja. Trancey otti oman kuokkimisviikkonsa tähän. Pilven hopeareunuksena tietenkin se, että nyypähtämisestä huolimatta tilastoihin merkittiin W. Keskiarvot eivät kuitenkaan koskaan valehtele, joten Tranceylta odotetaan vahvaa bounce back viikkoa sarjajumbo Killestä vastaan. Muuten uhkana on valahtaminen jumbosijalle rankingissa.

(-) 11. Homppa / BC VehJe (0-4) / 79.2, 73.3, 83.2, 80.1 / 9. - 12. - 4. - 8.

Kaksi viikkoa putkeen yli 80 pisteen keskiarvolla. Joku vääräleuka voisi sanoa, ettei joukkueesta löydy upsidea, mutta me näemme tasaisuuden hyveenä. Yhtä katastrofiviikkoa mukaan laskematta solid työskentelyä Hompan jengiltä. Ei vielä tarpeeksi kuitenkaan nostamaan joukkuetta pois kellariosastolta. Avaus W + kolmas viikko putkeen 80 keskiarvolla sen sijaan linkoaa ehkä useammankin sijan ylöspäin.

(-) 12. Iskender / Darcos Narcos (1-3) / 79.9, 75.3, 75.2, 83.4 / 8. - 11. - 11. - 2.

Maanantain unohdus toi Iskenderille kauden kolmannen tappion. Nuo pisteet olisivat laskeneet keskiarvoa, mutta tuoneet elintärkeän voiton. Kakkosija PR:ssä on hyvä alku ryhdistäytymiselle, mutta raadin täytyy nähdä sama uudestaan ennen sijoituksen nostamista ylemmäs. Ilman kokoonpanounohduksia siis.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Iskender: Varoitus epäaktiivisuus. Syy: Beverley edelleen kokoonpanossa, vaikka julistettu season ending injury. Samoin kokoonpanossa loukkaantuneita pelaajia terveiden tilalla, vaikka poissaolo julkistettu hyvissä ajoin ennen pelien alkamista (Oladipo).
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Leonard (quad) remains without a firm return timeline.

Millsap underwent surgery on his left wrist Sunday and is expected to be out for three months, Shams Charania of Yahoo Sports reports.

Ääääääääääääääääääääh.

Mutta kuinka joukkue vastaakaan.

Viikon toiseksi isoimmat kokonaispisteet, solid 80,4 fapon keskiarvo ja kauden avauswinsti ILMAN Kawhia ja Millsapia.

Ihanan tuntuset back on track.

Ensi viikolla vastassa vaikea Kik Jamsin Herrasmiehet, mutta ennakolta katsottuna pelejä vaikuttaisi olevan täydet neljäkymmentäviisi, joten eiköhän tästäkin hyvä vääntö saada aikaiseksi.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Ei taida Fariedin noston myötä ihan 45 tulla täyteen, mutta ehtiihän tuota Fariedinkin heittämään wittuun torstaina. Warma 65, joten tuskin kauaa mätänee Killesin jengissä.

Herrasmiesten viikko oli jälleen kerran aika ailahteleva ja ennakoimaton. Vähän rontti 82 keskiarvo, joten pää pysyi häthätää pinnalla, mutta pari todellista pettymysten päivää mahtui mukaan täysien pelien päivinä. Ei voi kuvitella joukkueen taistelevan edes välieräpaikasta, jos best possible miehistö kniittaa alle 80 fapo keskiarvolla pinnoja pöytään.

Pientä roster analyysia tulevan viikon kunniaksi. Pelejä en ole jaksanut laskea, mutta huoraamalla saadaan varmaan 44-45 peliä minttiin ilman loukkaantumisia.

PG:

Kemba Walker - 96.4 koko kausi eli vähän alle odotusten. Oudosti ainoa tilasto, joka on selkeästi laskussa, on stiilit. Kyseessä lienee pelkkä tilastosattuma, joka korjaantuu kauden edetessä joten eiköhän noin 100 fapo operoinnista saada nauttia vielä tämän kauden aikana.

Dennis Schroder - 82.0 koko kauden keskiarvo, joka on sellaiset 3 pistettä alle odotusten. Skrööderin arvoa pudottavat ajoittaiset 40-50 fapon pelit, jotka tekevät Denniksestä hieman epäherrasmiesmäisen. Eiköhän se siitä.

Lou Williams (SG) - Solid operator jättijytkypotentiaalilla. Myhäillyttää.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

SG:

Will Barton (SF) -
Millsap done -> Ball Wirton exploding. Hekotuttaa. Tosin kahden post-Millsapin jälkeisen 100+ jytkyn jälkeen täysin puun takaa 17 min, 50 fapo dud. Mitä vittua taas Malone?

Tyler Johnson (PG) - Mikä siinä on niin vaikeaa Spoelstra? Haluatko tosissaan peluuttaa jättiminuutit Josh Richardsonia, joka ei osu ladon seinään ja Dion Waitersia, joka spämmää paskaa ilmaan with no regard for human life? Samaan aikaan penkillä mätänee Johnson & Johnson veljespari, joka aina vastuuta saadessaan operoi wajakkina.

Tylerin alkukausi on ollut turhauttava. Hyvää 80-100 fapon peliä seuraa usein perässä 50-60 fapon jööti. Toivottavasti sunnuntain voitto Chicagosta sai Spoelstran näkemään valon. 2nd unit rules!

Justin Holiday (SF) - Hehe. Justin Holidayta aliarvioitiin ennen draftia, draftin aikana ja vielä draftin jälkeenkin. Mies operoi +80 tasolla ja nyt odotetaan Lavinen tuhoavan Lomapäivän arvon. Ehehehehei. Lavinen myötä Holidayn heittomäärä vähenee, mutta korimäär kasvaa. TEHOKKUUTTA luvassa, kun puolustukset keskittyvät Lavineen enemmän. Peliaikaa tulee myös wajakkina, koska Holiday sattuu olemaan joukkueen paras puolustaja ala J-Rich Miamissa. Lattia 75, katto 85. Ei muutu miksikään.

Lance Stephenson (SF) - Lance tanssii alkuviikon ainakin, kunnes Oladipo palaa. Penkiltäkin warma 70+, mutta ketä wittua se kiinnostaa. Jos 'Dipo olisi done for season, niin Lance kuumin waiver ikinä ja warma 85.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

SF:

James Johnson (PF) -
Kts. Veli Tyler.

DeMarre Carroll - Jos vaihtoehtona olisi omistaa Rudy Gay niin...kismittäisi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nikola Jokic (C) -

tumblr_ojp0mqRneb1s3gys4o1_400.gif

-
Nikola ja Kenneth - erikseen Nikola erinomainen, yhdessä ylivertaiset. Warma 120, hekotuttaa.

Totta puhuen Jokicin olisi aika päästä irti noista joka toisessa pelissä nähtävistä 60-70 tason dudeista. Trade block kutsuu, jos ei kohta ala löytymään tasaisuutta.

Jaylen Brown (SG, SF) - Yhtä hyvä koriksessa kuin 2 marjaa Khalid musiikissa.

https://www.youtube.com/watch?v=IPfJnp1guPc

John Collins (C) - 14/10/3AST/4STL, 110 fapo. 21/9/2BLK, 110 fapo. Hekotuttaa.

It's Happening.

tumblr_orf3623nlP1rd80hmo3_1280.gif

"Kik Jams juomassa New York aamutsuffea John Collins hailaittien katsomisen jälkeen"

Pascal Siakam - Hehe. Mukawa omistaa maailmankaikkeuden hipsterein PF-osasto. Paskal myhäillyttää ihan vitusti. 100 fapo peli lauantaina. Valanciunas fukken done ja Toronto aivan eri joukkue Pascalin juostessa kenttää wajakkina. Blussaa myös Usain Boltilta näyttämisestä. Heh, heh. Warma 85.

FatalBelatedCormorant-size_restricted.gif

"GET THE FUK Out!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
C:

ubv2wD.gif

ÄÄÄÄÄÄH. Ei jaksa enempää kirjoittaa.
 
Viestejä
342
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Mukawasti lomalta palattu, rosterissa lievää punoitusta (lieneekö aurinkoihottumaa?):
Allen Crabbe, kipeä selkä, DTD
CJ Miles, lapsen syntymä, DTD
Rondae Hollis-Jeffersson, nilkkavamma, DTD
Paul George, kipeä, DTD
Blake Griffin, polvi vääntyi, DTD, todennäköisesti poissa pidempään. Tuurini tietäen varmasti out for the season.
Mike Conley, akilles pipi, OUT
Zach LaVine, polvileikkaus, OUT

Hekotuttaa muiden puheet "epäonnisimmasta managerista".

Fantasy-kiireet tauolla kunnes punainen väri on vähentynyt vähintään kahteen, joka vaatii siis vain VIIDEN (!!!!) pelaajan parantumisen.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kottii sanoi:
Mukawasti lomalta palattu, rosterissa lievää punoitusta (lieneekö aurinkoihottumaa?):
Allen Crabbe, kipeä selkä, DTD
CJ Miles, lapsen syntymä, DTD
Rondae Hollis-Jeffersson, nilkkavamma, DTD
Paul George, kipeä, DTD
Blake Griffin, polvi vääntyi, DTD, todennäköisesti poissa pidempään. Tuurini tietäen varmasti out for the season.
Mike Conley, akilles pipi, OUT
Zach LaVine, polvileikkaus, OUT

Hekotuttaa muiden puheet "epäonnisimmasta managerista".

Fantasy-kiireet tauolla kunnes punainen väri on vähentynyt vähintään kahteen, joka vaatii siis vain VIIDEN (!!!!) pelaajan parantumisen.

Kotti olotilakartoitus:

ezgif.com-add-text-15ec5782a5648ca95.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Sometimes you just have to say goodbye.

tumblr_o9rcblTUC21rqlpoto1_500.gif


Kik Jamsin trauma Brook Lopezin draftaamisesta on päättynyt.

Elfrid Payton, Dwight Howard <-> Dennis Schroder, Justin Holiday, Brook Lopez

Killes nuohosi Kikiä perttiin olan takaa, mutta psyyke ei yksinkertaisesti enää kestänyt katsella Luke Waltonin Brook Lopezin raiskaamista. Onnittelut Killesille.

Elfrid Paytonin viime kauden lopetus All-Stars tauon jälkeen oli väkevää tasoa lähellä 90 fapoa. Silloin kentällä oli tämä Gordon PF:nä lineup, joka auttoi Paytonin nousuun. Tällä kaudella käkkärätukka on kärsinyt loukkaantumisista, joten kovasti on luottoa tuolta löytyvän sitä helposti yli 80 fapo operointia kunhan pääsee vauhtiin. Tietenkin paljon muitakin kysymyksiä on ilmassa Orlandon tappioputkesta aina Paytonin päättyvään sopimukseen, joten mitään ei voi koskaan sanoa varmaksi. Toiset uskovat Jumalaan ja minä päätän uskoa Paytoniin, joka operoi statseja kaikkiin sarakkeisiin miellyttävällä tavalla.

Vaihdossa meni Dennis Schroder, jolla on 90 fapo potentiaali, mutta meno näyttää alkukauden perusteella samalta kuin viime vuonna. Eli hyvää operointiputkea seuraa pari peliä DUD-tasolla ja lopulta arvo pyörii siellä 80 kieppeillä. Uskon, että nämä kaksi pelaajaa ovat Last30 arvojensa osalta kauden jatkuessa lähellä toisiaan.

Juuso Lomapäivä on jatkossa ihanan tuntuinen. Olin merkannut kaverille 80 fapo arvon ennen kautta ja aika lailla arvio on pitänyt paikkansa. Odotin mieheltä parempaa tehokkuutta heitoissa, mutta on osoittautunut hieman chuckeriksi joka nykysäännöillä rankoo. Zach Lavinen paluu joulu-tammikuussa voi muuttaa tilannetta heikompaan suuntaan, mutta itse odotan Holidayn pitävän arvonsa myös jatkossa. Se minkä vastuussa menettää, tehokkuudessa voittaa. Ja todennäköisesti Killes pyöräyttää Holidayta eteenpäin 80 arvolla jo paljon ennen Lavinen paluuta.

Howard oli viime kaudella Atlantassa 91.5 ja pelasi solid 74 peliä. Rooli näyttää aika pitkälti samalta Charlottessa keskiarvojen ja minuuttien perusteella, mutta turnoverit ovat kummasti nousseet miltei career high 3.6 tasolle. Kaksi edellistä kautta mies operoi 2.3 TO per game, joten jo pelkästään 1 menetyksen niksauttamalla miehen kausikeskiarvo nousee 87.5 tasolle. C-positiolta tuollainen tuotto = SOLID AS FUCK.

Brolo särkee sydämen, mutta nyt on mahdollisuus katsoa eteenpäin ja luoda HerrasMiehiin uutta uskoa tulevaisuuteen. Waiverilta 70+ paskaa sisään ja metallinmaku suussa odottelemaan Brolon nousua takaisin 80+ tasolle loppukaudesta.

HerrasMiehet Depth Chart:

PG: Kemba Walker, Elfrid Payton, Lou Williams / Tyler Johnson

- SOLID AS FUCK.

SG: Tyler Johnson, Lance Stephenson / Jaylen Brown, Lou Williams

- Ainakin saa pyöritellä SG-rulettia waiverilta mielin määrin.

SF: James Johnson, DeMarre Carroll / Jaylen Brown, Lance Stephenson

- Heh, heh. Olen kiinnostunut SF vaihdossa PF-paikan pelaajiin.

PF: Nikola Jokic, Jaylen Brown, John Collins, Pascal Siakam / James Johnson

- Sollid as fuck.

C: Rudy Gobert, Dwight Howard / Nikola Jokic, John Collins

- Best C-kattaus in Kp.Com NBA Fantasy?
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
Killes nuohosi Kikiä perttiin olan takaa, mutta psyyke ei yksinkertaisesti enää kestänyt katsella Luke Waltonin Brook Lopezin raiskaamista. Onnittelut Killesille.

ezgif.com-add-text-15ec5782a5648ca95.gif


Ihan kelpo kauppa. Kik Jams voittanee Howard, Payton <-> Schroder, Holiday vertailun viitisen pinnaa ja saa vielä positioedun kaupan päälle, mutta mukana on onneksi Brolon buy-low. Tämän hetken vireessä Brolo = waiver, mutta eiköhän loppukaudesta operoida 80+ tasolla niin kuin VITOSkierroksen varauksen pitääkin.

Jos Brolo saa tasonsa nostettua vähintään sinne 75+ tasolle niin kelpaa, 80+ taso hekotuttaa. Jos jatkaa nykyvireessä kauden loppuun niin hiljaiseksi vetää.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Olotilakartoitus kahden päivän ja kolmen treidin jälkeen:

1472941328.gif


Kädet käy ja liikkeet ovat nopeita.

Noniin, käydäänpäs kaikki transaktiot yhtenä pakettina läpi:

Suluissa nykyiset season 2018 arvot.

In:

Otto Porter Jr. (92,0)
Justin Holiday (82,8)
Donovan Mitchell (77,1)
Jusuf Nurkic (71,7)
Serge Ibaka (66,5)
Brook Lopez (66,8)

Out:

Andrew Wiggins (83,5)
Elfrid Payton (70,2)
Dwight Howard (86,0)
Taj Gibson (78,5)
Wesley Matthews (75,6)
Kenneth Faried ("waiver" = 65,0)

Season 2018 arvioilla saadaan tulokseksi 456,9-458,8 eli melko tasaista meininkiä. Näissä toki on otettava huomioon mahdolliset "sell-high" ja "buy-low" tapaukset. Payton nyt on selkeästi vähintään 5 pts "oikean" tasonsa alapuolella. Toisaalta omistan buy-low:t ainakin Nurkicin, Ibakan ja Brolon kohdalla, joten nähtäväksi jää mihin suuntaan hommat kehittyvät.

Ihanan tuntuset depth chart:

PG: Darren Collison, Kris Dunn, Jordan Clarkson / Mitchell

Kolme solidia yli 75 fapon pg:tä joista yhdellä tuplapositio. Etenkin Clarkson hekotuttaa, Walton on vihdoin tajunnut että Lonzo ei pärjää yksin ja alkanut peluuttamaan JC:tä +30 mins penkiltä.

SG: Justin Holiday, Donovan Mitchell, Bojan Bodganovic / Clarkson

Hyvä flexibility sg osastolla. Varaa operoida waiverilta janareita sisään ettei aina ole niin stacked. Lomapäivän arvon asettumista odotellaan mielenkiinnolla, Mitchell last 30 88 fapoa hekotuttaa ja Bodgan jytkypotentiaali kelpaa.

SF: LeBron James, Kawhi Leonard, Otto Porter Jr. / Holiday, Bodganovic

Best in the business. Hekotuttaa. LeBron parempi kuin koskaan, Porter myös solid tekijämies. Kawhin lähestyvää paluuta odotellaan vesi kielellä.

PF: Paul Millsap, Derrick Favors, Serge Ibaka / James

Vähän hiljaisempaa. Millsap out vielä kaksi kuukautta, Favorsin arvon asettumista Gobertin jälkeen odotellaan ja Ibaka nykytasollaan waiver. Vahvaa luottoa kuitenkin löytyy että pystyy palaamaan kevään loppukauden tasolleen Torontossa.

C: Jusuf Nurkic, Brook Lopez, Robin Lopez / Favors

Jusuf is finally back! Vikat kuusi peliä paiskonut yli 80 fapon keskiarvolla. Vähintään 75 fapoa jatkossa on PAKKO tulla. Lopezin veljekset slumpissa, mutta molempien perustaso kernaasti yli 70 fapoa. Brololta vieläkin enempää odotuksissa.

Nyt on aika lewähtää...
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

latest


Liiga pyörii omillaan seuraavat viikot. Palataan asiaan, kunhan Gobert, Walker ja Jokic ainakin pelikunnossa. Liigan huono-onnisin manageri vetäytyy levolle.
 
Viestejä
342
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
latest


Liiga pyörii omillaan seuraavat viikot. Palataan asiaan, kunhan Gobert, Walker ja Jokic ainakin pelikunnossa. Liigan huono-onnisin manageri vetäytyy levolle.
Hekotuttaa.

Alla allekirjoittaneen O-statuksella olevat:
Zach Lavine is hopeful to return to an NBA floor in mid-December.
Blake Griffin recovery process may take two months.
Mike Conley (Achilles) is expected to return in two-to-three weeks.
Hassan Whiteside has been diagnosed with a bone bruise in his left knee and will rehab for the next one-to-two weeks.
lisäksi muutama DTD-jannu.

Keskustelu voidaan lopettaa huono-onnisimmasta managerista.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kottii sanoi:
Zach Lavine is hopeful to return to an NBA floor in mid-December.

Oma valinta.

Kottii sanoi:
Blake Griffin recovery process may take two months.

Injury prone.

Kottii sanoi:
Mike Conley (Achilles) is expected to return in two-to-three weeks.

Injury prone.

Kottii sanoi:
Hassan Whiteside has been diagnosed with a bone bruise in his left knee and will rehab for the next one-to-two weeks.
lisäksi muutama DTD-jannu.

Huono tuuri.

Ei voi minkään.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

VAKAVA VAROITUS, kokoonpanojen laittamatta jättäminen: Darkos Narcos kokoonpanosta ollut 1.12. pois Jeremy Lamb.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Päivitetty sarjasysteemiä, eli äänestyksen perusteella puolivälieriin Top3 joukkueilla valintaoikeus vastustajaan.

Sarjasysteemi:

Runkosarjan kesto 18 viikkoa. Runkosarjaa seuraa 10 joukkueen Playoffsit (Top 6 lepoviikko, 7. - 10. pelaavat kahdesta puolivälieräpaikasta). Puolivälierissä Top3-joukkueet (1. tullut ensin jne.) saavat valita vastustajansa Bottom4 joukkueiden joukosta. Neljänneksi runkosarjassa sijoittunut joukkue pelaa jäljelle jäänyttä joukkuetta vastaan. Kausi päättyy 25.3.2017.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Huomatus, managerille Homppa. Syy: Pelit yli sunnuntaina kolmella, huolimattomuus kokoonpanon kanssa.

Hompalta vähennetty sunnuntain kolme parasta peliä pois kokonaissaldosta. Sampsu dodging bullets ja 5-1 rekordi tämän ansiosta.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Tosiaan laitetaan vielä kaikille muistutukseksi, että unohduksien osalta on olemassa mahdollisuus pyytää pisteet jälkikäteen kokoonpanoon. Tämän täytyy vain tapahtua ennen seuraavan yön pelien alkamista. Joko privalla, topicissa tai chatissa.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

POWER RANKINGS GW 1-6

Käydäänpä läpi alkukauden power rankingsit keskiarvojen näkökulmasta. Wain keskiarvo ratkaisee - woittorekordeilla ei ole nyt mitään merkitystä.

(sijoitus, nimi, gw 1-6 keskiarvot = alkukauden keskiarvo)

12. Trancey 80.3, 79.2, 83.0, 77.4, 74.6, 76.7 = 78.5

Oho, didn't see this coming. Trancey operoi hyvällä 50% voittoprosentilla ja sarjassa tukevasti keskikastissa, mutta siitä huolimatta keskiarvoissa liigan viimeinen. Kausi lähti mukavasti käyntiin, mutta viimeiset kolme viikkoa tendenssi on ollut pahasti alavireinen. Siirtoja trademarkkinoilla odotellaan, näin ei voi enää jatkua.

11. Homppa 79.2, 73.3, 83.2, 80.1, 80.7, 76.1 = 78.8

Ei voi minkään, Homppa on singlehandedly muninut ainakin kaksi tai kolme viikkovoittoa sivusuun. Alkukaudesta unohteli pelejä penkille, nyt viime viikolla meni pelit yli. Anteeksiantamattomia virheitä ekspertiisiliigassa, 1-5 rekordi kertoo oleellisen. Keskiarvotkin laahaavat ikävästi jäljessä, joten nyt ryhtiä, Homppa!

10. hoetje 79.0, 77.5, 77.0, 82.7, 82.3, 76.5 = 79.2

Tasaista on kuin Tanskassa. Hoetje on ihan mukawissa asetelmissa keskikastissa, mutta se joku vielä joukkueesta puuttuu. Curry on ainoa yksinäinen yli sadan fapon pelaaja. Ehkä 2 for 1 trade tekisi poikaa jossa hoetje antaa Loven ja jonkun muun yli satasen meiningillä operoivasta janarista?

9. Sampsu 74.8, 80.9, 77.4, 79.4, 76.4, 86.5 = 79.2

Miten Sampsu tekee sen joka viikko?! Esitykset ovat olleet kaukana vakuuttavista, mutta niin vaan neljän winstin putkessa ja sarjassa kakkosena. Viime viikollakin dodging the bullets Hompan ryssittyä omat hommansa täydellisesti. Alkukausi oli nihkeää pisteiden valossa, viime viikolla jo solid 86.5 keskiarvo. Josko se siitä lähtisi fapojenkin osalta?

8. Iskender 79.9, 75.3, 75.2, 83.4, 79.4, 86.0 = 79.9

Iskender varsin solid pisteissä, mutta jostain syystä fapot eivät näy voittorekordissa. 1-5 rekordi ja ensi viikolla vastassa huippuvireessä oleva, mahdollisesti Kawhin paluulla ryyditetty ihanan tuntuset. En ole perehtynyt Darkos Narcosin tilanteeseen sen paremmin, mutta positiivista että ainakin managerilla on yritystä. Eilinen Teague <-> Capela treidi ei niin sanotusti vakuuttanut, mutta yrittänyttä ei silti laiteta.

7. Killes 75.4, 78.3, 77.0, 81.3, 80.4, 87.1 = 79.9

Myhäilyttää. Alkukaudesta oli käynnistymisvaikeuksia, mutta sittemmin tendenssi on ollut mukawan nouseva ja nyt kaksi winstiä putkessa. Viime viikolla viikon parhaat kokonaispisteet ja keskiarvo ILMAN Kawhia ja Millsapia. Schedule on aika suotuisa seuraaville viikoille, joten neljän winstin putki rakenteilla ennen Ninton kohtaamista.

6. Kotti 82.7, 78.7, 82.2, 80.2, 82.0, 78.3 = 80.7

Mestarimanageri Kotti overrated? Alkukauden konsensus kp.comin fantasyn manageriyhteisössä on ollut, että Kotti on mestaricontender nro. 1, mutta eipä tämä vielä pisteissä ole näkynyt. Ei toki pidä ymmärtää väärin, silti "solid as fuck" meininkiä Kotilta, mutta varsinaiset huippusuoritukset vielä puuttuvat. Tällä hetkellä joukkue on toki niin loukkaantumisten runtelema, että niitä saatetaan odottaa vielä hetken.

5. spud 82.3, 79.3, 83.5, 78.0, 78.0, 83.8 = 80.8

Spudia kismittää. "Huono tuuri, ei voi minkään". Alkukauden viidenneksi paras jengi pisteissä, mutta voittoja ei vain millään tule. Syykin on jo selvillä, pelimäärät laahavat perässä viikosta toiseen. 42 peliä on makustelijoiden paras määrä kuuden ekan viikon aikana. Ei noilla määrillä voi voittaa.

Makustelijoissa on potentiaalia vaikka mihin, mutta pelejä täytyy jatkossa saada enemmän, jotta voittoja alkaa tulla. Myös jotain tradeoperointia voisi odottaa spudilta - itse lähtisin kaupittelemaan aggressiivisesti Drummondin sell-high arvoa eteenpäin.

4. Pejton 82.1, 84.8, 73.5, 82.3, 82.2, 80.4 = 80.9

Pejton solid as fuck. Kuluvan kauden neljänneksi paras jengi tähän mennessä. Puolet Pejtonin jengistä näyttää olevan waiverin tuntusia, mutta mikäs siinä, kun kärkipelaajat operoivat aivan witusti. Cousins, Lillard, Simmons absolute beasts.

Eilen Pejton avasi tradekautensa hyvällä onnistumisella. Pisteissä tasainen vaihto, mutta pg->c swap ja Clint Capelan playoffs-pelit völjyyn. Muutama vastaava onnistuminen treideissä ja waiverilla, niin ehkä Pejton voidaan lisätä mestaruuskandidaattien joukkoon?

3. Ossi 85.4, 82.0, 85.7, 79.4, 86.2, 77.0 = 82.6

Se on totta. Ossin 2k monsterit ovat täysin Houstonin kolmipäisen hirviön varassa. Viime viikolla Rocketsilla vain kolme ottelua = heti instant meltdown pistekeskiarvossa. Sama tapahtui pari viikkoa sitten Killesiä vastaan. Rocketsilla vain kolme ottelua = meltdown pistekeskiarvossa ja vain satumainen tuuri johdatti Ossin voittoon.

Ossi operoi aggressiivisesti pelejä playoffeihin, mutta em. dilemma olisi jotenkin ratkaistava. Houstonin 4-4-4 ohjelma pudotuspeleissa warmasti hekotuttaa, mutta itse lähtisin silti ehkä vähän hajauttamaan ja kauppaamaan Ariza/Rynkky duosta jompaa kumpaa muualle.

2. Kik Jams 85.7, 82.5, 84.2, 82.9, 82.8, 78.0 = 82.7

Kikillä on ollut laadukas alkukausi. Keskiarvot aiempina viikkoina jatkuvasti liigan parhaimmistoa, viime viikolla tuli pieni levähdys, joka toki ymmärrettävää loukkaantumisten vaivaamissa Kikin Herrasmiehissä. Nyt pitäisi taas helpottaa, kun Gobert on palaamassa lähiaikoina ja Kembankin pitäisi olla kunnossa ensi yönä Orlandoa vastaan. Jokic ja Collins missaavat luultavasti vielä useamman viikon.

Bounce back odotettavissa spudin kustannuksella.

1. Nintto 81.6, 90.8, 81.0, 88.3, 90.7, 84.7 = 86.2

Ninton joukkue on TÄYSIN omassa luokassaan, joka kerta yli 80 fapon keskiarvot ja jo kahdesti 90 fapon haamurajan ylitys. Vaikka pari tappiota on jo tullut, niin ei ole kysymystäkään kuka on mestarisuosikki #1. Nintolla on ollut huonoa tuuria loukkien kanssa, mutta siitä huolimatta pink tacot grindaavat älyttömällä tasolla. Kun keväällä kaikki top dogit ovat kunnossa, niin hiljaiseksi vetää tämän jengin tulivoima.

Onnittelut mestaruudesta!
 
Viestejä
715
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

dodging like a mothafucka
giphy.gif


hekotuttaa kyl
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös