Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Viestejä
407
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kansas Jobesin puolivälinkrouvin draftanaalysiä:

1. kierros Durant SF/PF 116 FPG

Vaihtoehtoina olisi ollut mm. James ja Cousins yli 120 FPG. Durant kuitenkin ihan hyvä valinta. Ei valittamista itselläni.

2. McCollum SG/PG 90 FPG
Vaihtoehtoina olisi ollut esim. George, Paul, Draymond Green. George ainoa, joka ei ole ollut loukkaantuneena. McCollum hyytyi pahasti hyvän alun jälkeen ja näyttää kivittävän aika pahasti nykyään. Tässä tuli selkeä kämmi, kun en Georgea sitten ottanutkaan vaikka taisi 45 sekuntia olla valittuna. Turpaan 15 FPG.

3. Myles Turner PF/C 82 FPG
Pieleen meni, aivotärähdyksen jälkeen ollut passiivinen ja lähes kuka vaan olisi ollut seuraavaksi varatuista parempi valinta isoksi mieheksi.

4. Goran Dragic PG 77 FPG
Alku näytti hyvältä erinomaisten Eurobasketien jälkeen, mutta sitten hyytyi pahasti ja nyt kyynärpää vaivaa. Sain onneksi diilattua jollain hinnalla Dunniin.
LMA tai Otto Porter olisivat olleen parempia valintoja. Pointeista ei juuri kukaan. Jrue juuri ja juuri.

5. Serge Ibaka PF/C 76 FPG
Tainnut kolmena vuonna omistaa, aina yhtä paska ja pettymys. Onneksi sain myytyä hyvinkin nopeaa, koska ei ole siitä mihinkään juuri parantanut. Tyreke Evans kiittää. Covington, Oladipo ja Ariza oisivat olleet hyviä valintoja.

6. Dennis Smith Jr. PG 67 FPG

Riskillä mentiin, koska DSJ oli odotuksissa ROY. Loukkaantui ja muutenkin kovin tehoton. Ehkäpä parin viime pelin nousutrendi pitää? Mukana kuitenkin omistaa viihdyttävyyden puolesta. Ben Simmons olisi ollut parempi valinta, näin jälkikäteen, kun ei näemmä ole loukkaantunut.

7. Evan Fournier SG/SF 81 FPG
Eurobasket onnistaja myös, veti jonkin aikaa 95 keskiarvolla, mutta sitten kovin vaihtelevaa ja loukkaantui. Ehkäpä Vucen loukkaantuminen antaa enemmän roolia taas?
Eipä tuossa muitakaan onnistujia perässä ollut draftissa.

8. Gorgui Dieng PF/C 60 FPG
Viime kaudella pelasi kivasti, luotin Thibs enemmän pelaa 3 ison rotaatiolla, mutta Dieng ei näemmä minuutteja saa. Kunnes muut loukkaantuvat, mutta tähän asti suuri pettymys. Ei vaan ole vielä paniikkia luopua hänestä.
Moni muukin veti ihan vihkoon perässä...Willy Hernangomez??

9. Enes Kanter C 76 FPG
Mielestäni onnistunut haku, myin Schöderiin n. 81 valuaatiolla. Nyt Kanter hyytynyt täysin.
Muut vaihtoehdot ei mitään ihmeellistä.


10. TJ Warren SF 77 FPG
Mauton pelaaja, lähti Tyreke Evans+Randle kaupassa Ibakan kylkiäisenä.
Onneksi en Fultzia ottanut!

11. Evan Turner SF/SG 63 FPG
Vaihdoin huipulla 75 valuaatiolla Jeremy Lambiin, joka tällä hetkellä 78 FPG. Nam nam.
Collison/Lavine varmaan ois ollut kans ok pick.

12. Kelly Oubre Jr. SF/PF 79 FPG

Eniten tyytyväinen tästä pickistä. Kansasin omapoika onnistunut erinomaisesti penkiltä ja 79 keskiarvo hekotuttaa.
Ei tarvitse edes katsoa muita vaihtoehtoa.

13-15. Malik Monk, Derrick Rose, Norman Powell
Ei onnistunut, ukot vaihdettu parin viikon jälkeen.
Olisi ollut Aminu, Crabbe ja Markkanen esimerkiksi. Taurean Prince olisi ollut hyvä haku.

Kokonaisuudessaan tähän asti ei voi kun myhäillä, vaikka power rankingeissa ollaan hännillä, niin ainakin recordi miehekäs 6-4.
Hienoja pistevoittoja otettu, vaikka waiveriltä ei ole aina saatu sitä ketä haettu.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Harris, Nurkic, Z-Bo, (Belinelli) <-> KCP, Kanter, Ingles, Anderson

Arviot:

Harris 85
Nurkic 75
Z-Bo 70

KCP 82,5
Kanter 75
Ingles 72,5
Anderson 70

Aika tasainen trade Ninton kanssa joka voi kääntyä kummalle tahansa. Tämän hetken pisteet menevät ehkä ohuesti Ninton hyväksi, mutta mielestäni saamillani jätkillä on enemmän upsidea. KCP oli kuitenkin vielä reilu kuukausi sitten lähempänä 90 arvonsa kanssa ja Andersoninkin katto lienee korkeammalla kuin seitsemässäkymmenessä. Z-Bo vaikuttaa sen sijaan olevan done.

Tärkeimpänä aspektina tässä tradessa on se että sain operoitua lisää pelejä loppuviikolla. Sampsun ON kaaduttava tällä viikolla ja tämän avulla sain lisää ruutia peleihin. Myönnän että jos ei tarvitsisi taistella playoffs-paikasta, niin en välttämättä olisi tehnyt tätä kauppaa.

Depth chart:

PG: Jrue Holiday, Darren Collison, Jordan Clarkson / Mitchell
SG: Donovan Mitchell, KCP, PJ Tucker, Evan Turner / Holiday, Clarkson
SF: LeBron James, Kawhi Leonard / Tucker, Ingles, Turner
PF: Paul Millsap, Joe Ingles, Jordan Bell, Kyle Anderson / James
C: Enes Kanter, Dewayne Dedmon / Bell

Tällä hetkellä näyttää hyvältä viikkovoiton suhteen, mutta ei voi jäädä laakereille lepäämään. Huomenna lähtee Dedmon waiverille ja pari matsia lisää loppuviikolle. Tiukaksi menee taistelu Sampsun kanssa ottaen huomioon lepuutukset sun muut.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Ihan hyvää analyysia Tränsiltä, lisää tätä.

Hompan kanssa pikkutreidiä pitkästä aikaa... Hyviä muistoja Saric-treidistä viime kaudelta, joten uutta yritystä taas.

Ish Smith, Jaylen Brown - Dario Saric, Wilson Chandler

Jaylen ei ihan noussut sinne tasolle, jota kolmekymmentä dolsua edellyttäisi. Nyt kaverin kuoleman jälkeen jo sitten reilusti alta 80 ja usko mieheen meni lopulta. Ehkä jotain 75-77,5 jatkossa + mukawa triplapositio.

Ish omien laskujen mukaan 76-77 tammi- ja helmikuun. Reggie Jakkosen paluu poffs-aikoihin sitten laskee arvon waiverille. Ei ongelmaa luopua waiverpelaajasta, jos saa jotain valueta vaihdossa. Muutenkin parempi, että voi hakea sitä lottotikettiä tai pelejä waiverilta. Hompalle PG toisaalta rosterongelmien takia tärkeämpi kuin muille.

Saricia on tullut Hompalta haettua koko kausi ja vihdoinkin tärppäsi. Koen oloni voittajaksi maksettua no jannusta vain vähän päälle 80. Lasten 30 ja pidemmälläkin ajalla arvo 96, ja vain Fultz voi sitä uhata. Itse en Fultziin usko ja Embiidkin on lainatulla ajalla, joten 90 tuottoa odotellessa.

Chandlerin tilannetta pitää vähän miettiä, mutta eiköhän waiverille löydä tiensä piakkoin.

Kokonaisuudessa tyytyväinen olo, 90, 70 - 77.5, 77 vaihdosta.

Depth Chart

PG: Kemba, Lou Will, Payton / T.Johnson

SG: Barton, TJ, Lance / Lou Will

SF: Saric, James Johnson, Aminu, Chandler / Lance, Barton

PF: Jokic, Collins / Saric, Aminu, JJ

C: Gobert*, Howard, Bijombo / Jokic, Collins
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Pejton vs. spudi

RrZTE3e.gif


Se siitä otteluparista sitten. Pejton läväytti 92.4 fapoa per peli pöytään ja spudilla mäsähti jöötit housuun.

Wayne Ellington, Michael Beasley ja Trey Lyles kostautumassa waiver pick of the year tason nostoiksi => Pejton ensi viikon PR:ssä Top1?

spudin alta 600 fapoa 8 pelaajalla ei oikein kostuta. Drummond ja Levert vielä injurissa, joten Killeksen ennustus on kostautumassa todenpitäväksi. spud taistelee tulevat viikot elämästään. Eritoten Kyrien, Rajonin ja Devinin dudit varmaan sapettavat viime yöltä.

Seuranta päättyy tähän.

hoetje Vs Kottii

alitaunt.gif


Kottii keeps on dodging. Viime yöltä 9 pelaajalla solid 781, kun hoetje ei saanut 10 pelaajalla kasaan kuin vaivaiset 16.5 pistettä enemmän. Kottia hekotuttaa.

Vesseli Mattila + Juuso Lomapäivä + Kelli OlutNewYorkKnicks = 365 ja risaset. Ei kai siinä.

hoetjella lämmittää Jösse Rikartisen 101 fapoa, mutta Keijo Rakkauden 39.5 + injuri taas lämäsee lämpimät jonnekin muualle. Muuten jengi aika lailla tasollaan.

Jatketaan seurantaa.

Kik Vs. Iskender

Kikin huono tuuri sai jatkoa, kun Tyler Johnson ja Ball Wirton pelasivat nuhassa. Kasuaalisti yhteensä rapiat 100 fapo pojilta siihen sitten. JJ:n paluu ja 88 fapoa ihan kiva toki. Smacker Bijombo 30 fapo, kiitos hei taas niin vitusti.

Heikko yö Kikiltä, mutta eipä Iskender 10 pelaajalla juuri sen parempaa saanut taiottua. 75 per pelaaja ka, Gianniksen ja Greg Monroen vastatessa mukavista yllätyksistä. Draymondin 117 fapo penkillä varmaan lämmittää mieltä ja sielua.

Loppuviikkoon lähdetään Kikin johtassa 85 pisteellä. Iskender on pelannut tähän mennessä 16 peliä ja Kik 17 eli ihan kaula kaulassa ollaan. Pelit taitaa mennä yhdellä Iskenderille rest of the way joten jännäkakkaa pukastelee.

Sampsu Vs. Killes

Sampsu strikes back. Toki 10 pelaajalla 80.3 ei ole mikään kova isku, mutta isku kuitenkin. Varsinkin, kun samaan aikaan Killes vetää löysät pöxyyn niin maan perusteellisesti. Sanos Reinikainen.

Sampsulla ei ketään yksittäistä pelaajaa raportoitavaksi, paitsi jos Riku Rubiini joutuu istumaan penkillä JJ Barean takana niin voisitko antaa tuon hienon miehen mieluummin minulle pelaavaan kokoonpanoon? Laita ehdotusta Elf - Ricky paketin ympärille, meikälle suolat toisiin palasiin.

Killes solid 599 fapoa 8 pelaajalla. Mitäs se tekee per janari, vajaa 75? Sollid. LeBeron petti. TAAS. Lihoiksi?

Loppuviikon pelit Killekselle +1, kunhan vaihtaa Deadmonin "10 Taalan Mieheen" Kalervo Vihreään (+2). Luvuista poistettu myös Kawhin lepuutus (-1).

I'm Back:

Pakko saada!

Pakko Saada!

Trancey Vs. Homppa

Ihan hyvää vääntöä pojilta. Tranceylla on pelit sen verran mintissä loppuviikolla, että pitänee tuon johtoasemansa yllä. Ei seurata pidemmälle tätä pariskuntaa.

2K Ossi Vs Nintto

No Jarmo Kovanen? No Problem sanoo Ossi. 88 fapoa per peli ilman Jammua, kasuaalisti. Bradley is back with 81 fapos ja 38 mins, hekotuttaa. DeRozan 141 fapos, hekotuttaa. Waivernelli <-> Dragic treidi, hekotuttaa. Rozier 92 fapo, hekotuttaa.

Ossia hekotuttaa.

Hekotuttaa.

Ossia.

72d.gif


Nintto olotilakartoitus kun Tripla-PG porukasta parhaat Dinwiddien fapot jäi penkille:

PlushGlamorousAlaskanmalamute-max-1mb.gif


Oho väärä manageri.

Nintto olotilakartoitus kun Jahlih operoi viime yön pelissä koko 16 taalan edestä:

Barney-Stinson-No.gif


Ainakin Kari Harrinen tiputti sen 116 fapo. Jes! Poustaappa ehtiessäsi chatiin highlights 36 pisteestä.

Niin joo, tämä ottelupari on ihan vitun taputeltu. Eli jatkoon ottelupareista loppuviikon seurantaan Kotti vs. hoetje, Kik vs. Iskender ja Killes vs. Sampsu. Herkkua.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Hoetje Vs Kotti

hoetjen vuoro iskeä takaisin. Ihan mukawa varmaan omistaa sateisena keskiviikkoyönä Westy ja Curry. Kottiilla oli miehen ylivoima tälle yölle, mutta Milosin loukkaantuminen laittoi voitonjuhlat kylmään. Parikytä pojoa takkiin, vaikka Blake ja PG13 operoivatkin.

Kottii 40 pistettä kärjessä, jäljellä molemmilla 19 peliä kunhan Kottii tiputtaa Teodosicin. JOS hoetje jaksaa vaivautua ja pudottaa Poetlin, jolla ei vkl pelejä niin saa +1 rest of the way. Todellinen jännitysnäytelmä elikkäs barn burner odotettavissa.

Kik Vs Iskender

Iskender flexed odotetusti Draymondin triplatuplalla, 143 fapo. Onneksi Lou Will vastasi 120 fapon työnäytteellä. Tilanne edelleen muuttumaton voimasuhteiden osalta. Perjantaiyö on ISO näiden kahden välillä. Kikille arvioidaan 9 pelistä 735 fapo. Iskenderille sama määrä pelejä ja 745 pistettä. Tosi paljon on kiinni "Iskiksen" isojen pelaajien operoinnista, joka mahdottoman vaikea arvioida.

Sampsu Vs.. Killes

Ei päästä Sampsu Killestä helpolla. 16 Taalan Kalervo paukutti 135.5 fapo, mutta samaan aikaan kaksi muuta pelaajaa neutralisoi tuon tuoton 26 ja 43 fapon tuotoillaan. Kiitos Jordan Bell ja PJ Tucker!

Sampsu ei paljoa hätkähtänyt, vaan laittoi pöytään kahdella (2) pelaajalla rennot 248.5 fapoa. Lämmittää varmaan Killestä, kun vastustajan janarit operoivat sen 30-40 pistettä kausikeskiarvojen yläpuolella.

Ensi yönä Sampsu iskee lisää eroa tauluun +2 pelillään. Sen jälkeen sitten katsotaan onko Samppa armollinen ja jättää tiputtamatta Dion Waiversin waiverille vai tuleeko niskalaukaus ja esim. Vesseli Mattilan nosto varmistamaan viikkovoittoa. Killes tietenkin raapii ja kaapii epätoivon vimmalla pelit niin waiverilta kuin treidien kautta, mutta joskus even your best isn't enough.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

https://www.youtube.com/watch?v=JTgpkBYF6L4

giphy.gif


KALERVO TEKI SEN KALERVO TEKI SEN!!!!!

Enää ei haittaa tappio Sampsulle koska KALERVO WARMA 90 ja voittoja tulee jatkossa WARMASTI!
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Tehdäänpä Ossin "Unbeaten Season" jahdin kunniaksi katsaus vuosien 2013-2017 runkosarjoihin. Mitkä ovat olleet tämän ajanjakson parhaat ja huonoimmat rekordit?

Top5 Bottom Records:

5. Sam's Hoops & Juhannuskylän Ritari (Sampsu & Juri, 2016-2017) 3-13

Listan aloittavat viime kaudella 16 runkosarjaviikkoon kolme voittoa kirjauttaneet Sampsu ja Juri, joista jälkimmäisen työsuhde sanottiin irti riittämättömän tason johdosta. Ei toki Sampsullekaan olisi uutta tarjousta laitettu pöydälle ilman "fantasylegenda" statusta. Sampsu todisti tällä kaudella, ettei Top2 pelaajan omistaminen välttämättä tuo onnea. Westy iski tilastojen mukaan miltei 140 fapoa per peli pöytään, silti käteen jäi weteraanille kasa paskaa. Juri ei tainnut urallaan tehdä yhtään voittavaa treidiä, joten ei ole ihme että Whiteside juuri ja juuri 100 fapon keskiarvollaan oli joukkueen paras pelaaja viime kaudella. Parempaa onnea Pyynikillä Juri, fantasy ei ollut sinun juttusi!

giphy.gif


3. Mokeskin Kylänmiehet (Mokeski, 2013-2014) 3-15
3. Poormans Mailman (Self-titled, 2014-2015) 3-15

Säännöllisin väliajoin liigaan "vapahtajana" palaava Mokeski on tarkemman tarkastelun perusteella kuitenkin lähempänä kasaa paskaa kuin Jeesusta. Kaudella 2013-2014 Mokeski operoi wäkewän 3-15 rekordin. Joukkueen operaattoreina toimivat Westy 113 fapollaan ja Gay 101 fapolla. Joukkueen sentteriosastosta vastasi ilmeisesti "muutaman" pelin loukkaantuneina olleet kestävyyden ihmeet Pekovic, Varejao, Favors, Nene ja Hibbert. Sollid.

eLjLA.gif


Toinenkin iäisyyteen jo siirtynyt "forumlegenda" Pornman ei ollut vieraskorea mitä tuli vitunmoiseen tankkaamiseen. PoorMans iski kehiin tällä fiaskokaudella historiallisen "ei kukaan yli 90 fapoa" kauden. Kun taso ei riitä!

RadiantRawGermanshepherd-size_restricted.gif


2. Madison Madhouse (Trancey, 2012-2013) 2-17

Joukkueen johtotähtinä toimivat Dwight Howard ja Brandon Jennings :D Howard operoi 107.4 fapoa per kausi ja liigasta vittuun lähtenyt Jennings 100.3. Kaksikon takana ainoa 90 ylittäjä oli Goran Dragic. Jimmy Buckets operoi tuolla kaudella väkevät 58.6 fapoa per peli. Sollid. Ensimmäisen voittonsa Trancey otti tuolla ilmeisellä rookiekaudellaan viikolla 2 ja heti perään viimeisellä viikolla 19 tuli sitten toinen.

Trancey jää historiaan huonoimman ilman asteriskia saavutetun rekordin kanssa, ainakin toistaiseksi. On kuitenkin hienoa nähdä, että Kik Jams on saanut näinkin toivottomasta tapauksesta koulittua kovatasoisen managerin "Suomen Kovimpaan".

tenor.gif


1. Kottii's OldSchool (Kottii, 2015-2016) 0-18 *

On vain Yksi Kottii. Toki tämä kausi jäi historiaan pienten erimielisyyksien kautena eikä voittajaksi julistettu Ossikaan saanut voittoa ilman * = poikkeuskausi asteriskia pokaalinsa viereen. Silti vaikka kenkää tulikin, niin hattua päästä nollan voiton kaudelle. Laitetaan Kottiin mieliksi viereen kuitenkin * vähentämään häpeää.

C'MON SON!

Cmon-Son.gif


Top 5 Best Records:

5. Lowry's Studs & Suunta Haekki (Trancey & hoetje, 2016-2017) 13-3

Trancey ja hoetje skoorasivat erinomaiset rekordit viime kaudella, mutta olivat SILTI vasta kakkosrankkeja tällä kaudella.

3. Kikin Gentlemannit* & Kik's Fantasyhipsters (Kik Jams, 2014-2016) 15-3

Kik oli elämänsä vireessä 2014-2016 välillä operoiden kotiin runkosarjavoitot molempina vuosina, sekä kultaa 2014-2015 ja hopeaa 2015-2016. Toki näistä jälkimmäinen on asteriski-kausi, mutta silti todellinen työnäyte Kikiltä hänen prime time vuosiltaan.

2. 2k monsters (Ossi, 2016-2017) 14-2

Ossi viiletti viime kaudella vastustamattomasti runkosarjan voittoon erinomaisella 14-2 rekordillaan. Tämä ei kuitenkaan pudotuspeleissä riittänyt Kottia vastaan pelimäärien syödessä Ossilta mahdollisuudet back-to-back mestaruuteen. Huono tuuri, ei voi minkään. Ossin jengi oli tilastojen valossa kuitenkin "yksi kaikkien aikojen joukkueista".

1. La Bamba's Cupcakes (Keyser Söze, 2013-2014) 16-2

Ykkössijan listalla valloittaa ex-osallistuja Keyser Söze, joka naulasi 2013-2014 kaudella kaksi voittoputkea, 8 ja 7 ottelun mittaiset runkosarjaan. Ainoastaan Sampsu ja Kotti pystyivät nujertamaan kauden aikana Sözen, ja niinhän siinä lopulta kävi että Kottii naulasi finaalissa 4331 taululle vieden La Bambasia kuin "mätäkukkoa" matkalla mestaruuteen.

La Bambasin jengistä löytyi johtotähtenä Kevin Love (137.8 fapos) ja viisi muuta sadan pisteen ylittäjää (Rondo, Ellis, Wall, Jos Smit). Joukkueen laajuus oli myös käsittämätön, ilmeisesti suhmurointitreideillä kasaan oli saatu tukku 90-tason sisällöntuottajia näiden kavereiden kyytipojaksi. Hieno kausi Sözeltä, vaikka hopeamitaliin päättyikin.

Summa Summarum, Kottii ansaitsee toiminnastaan "Jättiläisen Tappaja" badgen, koska kaatoi matkalla mestaruuksiin molemmat "superjoukkueet", niin La Bambasin kuin hänen perillisensä Ossin. Vai onko niin, että Ossi = La Bambas? Wait a minute...

tenor.gif


To Be Continued...
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
Tehdäänpä Ossin "Unbeaten Season" jahdin kunniaksi katsaus vuosien 2013-2017 runkosarjoihin. Mitkä ovat olleet tämän ajanjakson parhaat ja huonoimmat rekordit?

Top5 Bottom Records:

1. Kottii's OldSchool (Kottii, 2015-2016) 0-18 *

On vain Yksi Kottii. Toki tämä kausi jäi historiaan pienten erimielisyyksien kautena eikä voittajaksi julistettu Ossikaan saanut voittoa ilman * = poikkeuskausi asteriskia pokaalinsa viereen. Silti vaikka kenkää tulikin, niin hattua päästä nollan voiton kaudelle. Laitetaan Kottiin mieliksi viereen kuitenkin * vähentämään häpeää.
Mistäköhän hassutteluista olet keksinyt tuon 0-18 recordin? Tilastoista löysin tuollaisen alla olevan, lisäksi varmasti muistaisin, mikäli olisin vetänyt kauden ilman voittoja.
13. Skädäm dädäm 5-13
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Standings

Kikin Weteraanit
1. Kikin Gentlemannit 15-3
2. 2k monsters 12-6
3. spudin makustelijat 11-7
4. PoorMans Mailman 11-7
5. keeperin tuntuset 8-10
6. Sam's Hoops 7-11
7. Kottii´s Oldschool 0-18

Pulinat pois! Näin on ja sillä selvä.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Sampsu toimitti privalla tutkivaa journalismia eilisestä LMA:n poissaolosta:

Vs: Kp.Com NBA Fantasy is back
« Lähetetty käyttäjälle: Kik Jams : tänään kello 20:29 »
« Olet vastannut tähän viestiin tai lähettänyt sen edelleen. » VastaaLainausPoista
https://twitter.com/PaulGarciaNBA/status/949426987256504321

Per Pop, LaMarcus Aldridge is OUT tonight vs Phoenix.
Käännä kielestä englanti
1.46 - 6. tammikuuta 2018

Lisätty penkillä ollaan Markiisi Kriston 64.5 Sampsulle.
 
Viestejä
762
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

En ehtinyt vaihtaa tänään paluun tehnyttä Oladipoa kokoonpanoon ennen kuin ESPN oli jo lukinnut kokoonpanot ja nyt puoliajalla kaverilla 90 fapoa kasassa.... Sanomattakin selvää, että matsi Jamesia vastaan ratkeaa tähän ja rekordi painuu 2-9.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

No ei ratkennut, koska Giannis vei totaalisen selkävoiton tällä viikolla Jokicista, joka petti totaalisesti ja on myynnissä hintaan 100. Tarjouksia tulemaan serbian läskistä.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Oho, Iskenderin pelaajat sulivat viimeisenä yönä oikein kunnolla! Len ja Dirk 39, Prinssi 48.

tenor.gif


Mielenkiintoiselta näyttää pudotuspelitaistelu, pitääpä yrittää väsätä alkuviikosta tämän kunniaksi Power Rankings. Killes, Nintto, Kotti, Iskender ja spudi taistelevat hengestään. Hompalle ISO voitto Tranceysta Durantin jätettyä pelit pelaamatta tältä viikolta.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Juuh, elikkäs. Koska nyt on aika taas palata normirytmiin jouluviikkojen jälkeen, ei topicissakaan pysty samanlaista intensiteettiä pitämään päällä. Joten jytkäytetäänpä tähän lystin lopuksi erikoisversio taas tulille, kun seuraavilla viikoilla on sitten vähän hiljaisempaa. Aloitetaan ennen PR:ää spesiaalikatsauksella ensi kauden jättiuudistukseen, joka mullistaa koko fantasya harrastavan maailman - Utility Waivers.

Ideahan tulee siis olemaan se, että ensi kauden rosterit ovat runkosarjan osalta 10+4+1, joka tarkoittaa 10 normipaikkaa (PG-PG;SG-SG...), neljää penkkipaikkaa ja yhtä Utility-slottia. Ottelumäärä on normaali 45. Pudotuspeleissä ottelumäärä putoaa ensi kaudella 40 otteluun, mutta samalla tämä Utility-paikka poistuu aktiivikäytöstä.

Utility-paikan idea on pitää se kiinteänä peluutuspaikkana maanantaina järjestettäville spesiaalihuutokaupalle, josta nostetaan aina viikoksi kerrallaan pelaaja rosteriin ja utlity-paikalle pelaamaan. Idea on siis se, että meillä on normaali 14 pelaajan rosteri, jota pyöritetään noilla 10+4 paikoilla ja muokkauksia rosteriin voi tehdä perinteisten treidien sekä ensi kaudella ti-to-la sijoittuvien waivereiden kautta. Waiverbudjetti on se sama normaali 100. MUTTA tämän lisäksi on siis Utility-paikka, johon saa sijoittaa aina viikoksi pelaajan, joka nostetaan maanantaina spesiaalihuutokaupasta. Spesiaalihuutokaupan budjetti tulee olemaan luultavasti 30 dollaria koko kausi ja yksittäisen noston hintarajat 1, 2 tai 3 dollaria. Tämä maanantaina nostettu pelaaja tulee AINA JA KAIKISSA TAPAUKSISSA vaihtaa seuraavana maanantaina uuteen tai vähintäänkin tiputtaa rosterista pois jos jostain syystä ei halua Utility-pelaajaa peluuttaa. Utility-pelaajaa pitää AINA peluuttaa täydet matsit sillä viikolla eikä Utility-paikalla saa olla ketään muuta pelaajaa kuin tämä ko. spesiaalihuutokaupasta viikoksi nostettu janari.

Otetaas nopea FAQ tähän perään.

Kik Jams, miksi halusit tehdä tällaisen vaikeaselkoisen muutoksen jo toimivaan systeemiin?

KJ: Ehehehehei. Kysymys on loppuviimein hyvin selkeästä ja helposti haltuun otettavasta muutoksesta, jonka jokainen manageri pystyy vaivattomasti sisäistämään. KP.Com NBA Fantasy on Suomen ja jopa Maailman johtavia fantasyliigoja, joten jatkuva kehitystyö paremman tuotteen eteen on välttämättömyys. Koska treidiaktiivisuus on sarjassa ollut vähenemään päin viime vuosina, on perusteltua pyrkiä löytämään uusia keinoja aktivoittaa managereita joukkueidensa kehittämiseen. Huutokaupat ovat olleet tähän erinomainen lisä jo tähän mennessä, joten sieltä löytyi seuraava luonteva kehitysaskel aktiivisuuden nostamiseksi.

No mitä oikein loppuviimein haet tällä muutoksella takaa?

KJ: Nimenomaan aktiivisuuden nostamista. Nyt jokainen joukkue on miltei pakoitettu vähintäänkin miettimään onko maanantaina operoinnille ko. viikolla tarvetta. Näin saamme waivereille selkeää lisämerkitystä ja muutenkin rosterit elämään viikosta toiseen. Nythän voi olla niin, että joku manageri jättää tämän mahdollisuuden käyttämättä, mutta häviää siinä mahdollisesti jopa 300 pistettä ko. viikolla vastustajan napatessa neljän pelin 75 operaattorin kehiin.

Onko jonkinlaisia tilanteita, joissa tätä erityiswaivernoston mahdollisuutta kannattaa jättää käyttämättä?

KJ: Tietenkin. Jos sinulla on jengi mintissä ja saat 10+4 pelaajalla täydet 45 peliä helposti, niin ehkä heikompaa waiverpelaajaa ei kannata mukaan ottaa. Utility-paikan pelaajaa on kuitenkin pakko peluuttaa, joten teoreettisesti voit ottaa perttiin näiden 4 pelin osalta vrt. heikoimmat neljä peliäsi 45 pelin sarjasta. Aika harvoin kuitenkaan näin käy veikkaisin, koska tälläkin kaudella 10+5 miehistöillä pelien saaminen täyteen on osoittautunut haastavaksi.

Onko maanantaina waivereille joku erityisbudjetti vai miten homma käytännössä hoituu?

KJ: Kyllä, juuri näin. Normaalibudjetti ti-to-la nostoihin on sama 100 dolsua, jonka lisäksi tuohon normibudjettiin lisätään (ei vahvistettu vielä) 30 dollaria maanantain nostoihin. Maanantain käytetyistä dollareista pidetään kirjaa joko topicissa tai etusivulla, jotta jokainen pysyy omista budjettirajoistaan kärryillä. Pudotuspelien alkaessa ylijäämäbudjetti joko poistetaan saldosta tai annetaan managereiden käyttöön normibudjetin boostiksi. Tätä ei ole vielä päätetty. Utility-paikkaa ei kuitenkaan enää pudotuspeleissä käytetä, vaan siellä siirrytään 10+4 miehistöihin 40 ottelun limitillä.

Tästä löytyy varmasti porsaanreikiä...

KJ: Jokainen porsaanreikä tukitaan niitä löytyessä ja porsaanreikien etsijät/hyväksikäyttäjät saavat sanktioita. Jos esim. jätät peluuttamatta utility-pelaajaa, niin menetät siltä yöltä parhaat pisteesi, mutta pelattu ottelu pysyy game limitissä. Jos laitat Utility-pelaajan normipaikalle tai normipelaajan utility-paikalle menetät ne pisteet ja sanktiona vielä saman verran miinusta pois saldosta. Väärinkäytöksiä ei sallita. Kaikenlaiset teoreettiset porsaanreiät, joita tulee mieleen tulee raportoida LM:lle sääntöoikaisuja varten.

Ymmärsinkö oikein, ettei Utility-pelaajaa ole pakko nostaa?

KJ: Ymmärsit täysin oikein. Edellinen utility-pelaaja pitää pudottaa joka tapauksessa pois rosterista oli kyseessä minkä tasoinen operaattori tahansa, mutta uutta ei ole pakko nostaa. Jos saat pelit muutenkin täyteen niin voi olla järkevääkin säästellä budjettia tulevia viikkoja varten.

Tämä on paska uudistus!

KJ: Kismittääkö?

Ja sitten ohjelmassa eteenpäin. Edellinen viikko oli fantasyssa erittäin dramaattinen. Useat tiukat otteluparit ratkesivat vasta viimeiseen yöhön ja seuraukset tulevien viikkojen taisteluun pudotuspelipaikoista ovat valtavat. Ennen kuin perkataan voimasuhteita ja lähtökohtia viimeisiin viikkoihin, ilmoitetaan tärkeistä deadlinepäivistä.

NBA:n trade DL on 8.2.2018. Tuo tulee myös olemaan seuraava teemapäivä liigassamme.

Kp.Com Fantasyn viimeinen runkosarjaviikko alkaa 12.2.2018. Se on pituudeltaan kaksi viikkoa ja sen sisällä on myös NBA All Stars Weekend. Joten laitetaan meidän liigan Trade DL ja samalla viimeinen teemapäivä sunnuntaille 18.2.2018. Muistakaa, että matemaattisesti pudotuspeleistä eliminoidut joukkueet menettävät treidausoikeutensa samalla hetkellä, kun eivät voi enää pudotuspeleihin päästä.

Ossi siirtyi viime viikon myötä 11-0 saldoon ja Sampsu on hyvänä kakkosena 9-2 saldollaan niistettyään Killeksen tasaisessa otteluparissa. Nämä kaksi näyttävät hyvin todennäköisiltä kärkijengeiltä pudotuspeleihin. Hoetje seuraa kaksikkoa 7-4 saldollaan ja näyttää tällä hetkellä aika varmalta Top4-joukkueelta, tosin kaikki voi muuttua nopeassakin aikataulussa. Hyvässä nousukiidossa oleva Pejton nousi 6-5 saldoon yhdessä katkeran tappion Hompalle kärsineen Tranceyn kanssa. Pejtonin operointi on tällä hetkellä sillä tasolla, että hänen nimensä vaikuttaa hyvin todennäköiseltä Top4:n täydentäjäksi.

Tranceyn paikkaa Top6:ssa ja ensimmäisen viikon lepokierroksella jahtaisivat tällöin kiivaiten Homppa ja Kik Jams, jotka nousivat molemmat 5-6 rekordiin ja ovat hyvässä laitamyötäisessä tällä hetkellä. Janarit kohtaavat toisensa tällä viikolla, joten panosta otteluparissa on keskimääräistä enemmän.

Liigan peränpitäjien onneksi jäljellä on näiden kuuden paikan lisäksi vielä neljä slottia "säälipleijareihin". Jos kaikki menee kuten ennakoitua Kik, Trancey tai Homppa miehittäisi yhtä näistä sloteista, joka jättäisi lopuille viidelle managerille 3 paikkaa auringossa taisteltavaksi.

Kotti, spud ja Nintto ovat tällä hetkellä parhaissa asetelmissa 4-6 saldoillaan, mutta kaikilla on omat ongelmansa.

Kottii menetti juuri Blake Griffinin takaisin telakalle määrittelemättömäksi ajaksi. Tähän kun lisää Mike Conleyn määrittelemättömän mittaisen poissaolon ja Zach Lavinen vastaavan tilanteen, ovat paineet OldSchoolilla mittavat. Kukaan ei näitä pelaajia ole ostamassa kuin polkuhintaan, mutta toisaalta waivereille heittäminen voisi kaataa viimeisetkin mahdollisuudet operoida pudotuspeleissä. Paha paikka.

spud myy Vucea vimmattuna, mutta kovin houkutteleva kohde serbijätti ei ostajille ole. Drummondin DTD kyytipoikana pitää spudia C-position panttivankina.

Nintto, kuten tulevista PR:istä voi todeta, veti hyvät ka:t viime viikolla, mutta taistelee vielä tällä hetkellä 30 pelin rajan rikkomista vastaan. Palikat ovat kohdallaan väkevää poffs-runia varten, mutta Russellin ja Hardawayn paluuta odotellaan jo kuin kuuta nousevaa.

Tämän kolmikon alapuolella Killes (3-8) käy epätoivoista taisteluaan kuin häkkiin suljettu eläin. Waiverdolsut palavat miehen raapiessa kasaan pelejä, mutta silti viikosta toiseen yritys jää juuri ja juuri vajaaksi. Muiden managereiden on nähty valitsevan maltillinen linja, mutta Killes on lähtenyt toiselle tielle. Saavatko Millsap ja olkapäänsä tuhonnut Kawhi vihdoinkin lähteä waiverille? Varmaa on vain se, että kukaan ei näistä pelaajista maksa mitään.

Iskenderin viikko kaatui lopulta lauantai-illan virhearviointiin. Oladipon 127 fapo jäi penkille ja Otto Porterin loukkaantuminen oli viimeinen niitti taistossa Kikiä vastaan. 2-9 saldosta kuuteen viimeiseen viikkoon lähteminen tarkoittaa sitä, että todennäköisesti vähintään 4 voittoa, mutta jopa 5, pitää ottaa pudotuspeleihin päästäkseen. Se ei tule olemaan helppo tehtävä, kun vastassa ovat operoiva Homppa, surging Nintto ja powerhouset hoetje, Sampsu sekä Pejton.

POWER RANKINGS WEEK 11 - "GRINDING IT OUT":

12. Kottii (4-7, L7): 81,3 78,2 78,0
Viikkorankit 9-11: 8., 11., 9.


gettyimages-901927776.jpg


Kottilla ei ole paljoa tällä hetkellä tehtävissä. Conley ja Lavine viipyy, viipyy, Hassan operoi 25 min per peli ja Griffin going down again. Muidenkaan häntäpään jengien tilanne ei ole kehuttava, joten toivoa ei voi täysin vielä heittää menemään. Pudotuspeleihin voi hyvällä tuurilla päästä jopa viidellä voitolla, jos Killes/Iskender eivät ala operoimaan.

11. Killes (3-8, L2): 73,6 75,3 79,6
Viikkorankit 9-11: 12., 12., 7.


tumblr_onjedzTIoR1ufzk7po2_500.gif


Kovasti Killes yrittää, mutta toivo on hiipumassa. Millsapia ei ole enää varaa pitää listoilla ja Kawhin osalta on tulossa ilmoitus vähintään 6 viikon poissaolosta olkapään nivelsiteiden osittaisen repeämisen johdosta. Ihan mukava bump keskiarvoihin tällä viikolla ja 7. paras rekordi, mutta sekin oli pitkälti Kawhin +100 operoinnin ansiota. Suunta Haekki ei todellakaan ole vastustaja, jonka Killes haluaisi vastaansa tässä vaiheessa.

10. spud (4-7, L1): 76,5 84,3 75,9
Viikkorankit 9-11: 10., 6., 12.


Se mikä viheltäen menee... Killeksen ennustus spudista taisi osua maaliinsa. Viikon huonoimmat keskiarvot ja LOSS suistaa spudin suoraan pahimpaan suonsilmäkkeeseen. Sampsu ei todellakaan tule antamaan mitään armoa tällä viikolla varmistellessaan Top2-sijoitusta poffseihin.

9. Trancey (6-5, L1): 85,5 83,1 76,9
Viikkorankit 9-11: 3., 7., 10.


Olin skeptinen Tranceyn todellisen tason osalta ja niinhän se tällä viikolla nähtiin ettei JOBE's ole todellinen operaattori. Suunta on jälleen vahvasti alaspäin, eikä "Surging Nintto" ole ideaali vastustaja katkaisemaan alamäkeä myöskään voittosarakkeen puolella. Sanomattakin selvää on se, että tämä joukkue on täysin Durantin varassa.

8. Sampsu (9-2, W1): 92,0 79,6 78,7
Viikkorankit 9-11: 1., 10., 8.


Ei Sampsukaan vakuuta, mutta jo tutuksi tullut "How To Win Ugly"-periaate on käytössä week in, week out. Viime viikolla operoitiin tuurin lisäksi myös waivereita ja tutkivaa journalismia viikkovoiton saavuttamiseksi. Legend.

fcbe5686-5f55-4872-9701-533c44f20ddf.jpg

"Killes going down"

7. Ossi (11-0, W11): 75,5 85,9 76,3
Viikkorankit 9-11: 11., 4., 11.


8be40de15d14784ddaeb4100a77d99fa.gif


Ei hekotuta Ossia enää.

6. Kik (5-6, W2): 84,2 88,9 80,6
Viikkorankit 9-11: 4., 1., 7.


Kova vääntö Iskenderiä vastaan päättyi lopulta onnellisissa merkeissä. Kiitokset James Johnsonille, Ball Wirtonille ja Lou Fillerille, jotka pitivät Kikin elossa läpi viikon. Jokic voi imaista paskaista röhmyä. Tuleva viikko keskiarvokuningas Homppaa vastaan tulee olemaan todella mielenkiintoinen pudotuspelivääntöjen osalta.

Olotilakartoitus:
tumblr_oliwkgMdRy1rfd7lko1_500.gif


5. Iskender (2-9, L4): 82,6 88,0 81,7
Viikkorankit 9 - 11: 7., 2., 6.


Neljän ottelun tappioputki, joka pitkälti itse aiheutettu. Vaikka keskiarvot vielä mintissä ovatkin, niin jossain vaiheessa pitää PR:ssäkin rankaista "keijoilusta". Iskender on osoittanut todeksi sen, ettei keskinkertaisella operoinnilla yksinkertaisesti voi pärjätä Suomen Kovimmassa. NYT on aloitettava operointi, koska viimeisestä 6 viikosta on voitettava jopa 4 edes haaveillakseen pudotuspelipaikasta.

4. hoetje (7-4, W4): 83,8 84,4 82,6
Viikkorankit 9-11: 5., 5., 4.


tumblr_obplpqJQVb1uh70wdo1_500.gif

Shh...

3. Nintto (4-7, L6): 80,0 87,9 84,4
Viikkorankit 9-11: 9., 3., 1.


Ei ollut helppo viikko kenellekään, jos alle 85 ka:lla viedään ykköspaikka. Tämä hekotuttanee Ninttoa vielä, mutta hiljalleen pitäisi keskiarvo-operoinnin lisäksi operoida myös voittoja. Kuuden ottelun tappioputki vetää vertoja jopa Kottin konttaamiselle.

giphy.webp

"ÄÄÄÄÄH... Only averages matter!"

2. Pejton (6-5, W2): 83,5 82,7
Viikkorankit 9-11: 6., 8., 3.


Pejton getting closer... Voitto Unbeaten-Ossista takaisi Pejtonille historiallisen ykkösposition Power Rankingseissa. #lifegoals

Synkkiä pilviä taivaalla aiheuttavat Lillardin ja Beasleyn DTD:t, mutta siitä huolimatta... Täytyyhän wajakkikeskiarvolla operoineen ja valmiiksi hävinneen Ossin kaatua? Täytyyhän? Edes Pejton ei voi pupeltaa tätä.

1. Homppa (5-6, W1): 87,0 79,7 83,5
Viikkorankit 9-11: 2., 9., 2.


tenor.gif


Rankkikärkeen iskenyt Homppa jyräsi vastustamattomasti viikkovoittoon ja operoi samalla myös jengiään vahvemmaksi roudaamalla sisään 2-for-1 Saricista Jaylenin sekä Ish Smithin. Tällä viikolla Embiidin 1 pelin viikko vähän hidastaa menoa, mutta samahan se on Kikilläkin Saricin kanssa. Hieman loukkaantumisia pukkaa tällä hetkellä "Kotkanpojalle", mutta ehdottomana ennakkosuosikkina kuitenkin tämän viikon vääntöihin lähtee hän. Kik has no chance, no chance in hell.

Palaillaan viikon parin päästä rankkeihin ja muuhun sisältöön. Kik vaikenee toistaiseksi! Lets Grind These Hard Weeks Out Together!
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

hoetje käytti tutkivaa journalismia ja Curry <-> Joseph

Warriors PR hoetjen mukaan raportoinut asian, ja varmistettuani Twitteristä ajankohdan (22.33), I'm granting hoetje the roster move.

Nopeat katsaukset ottelupareihin:

Kik Vs. Homppa

+480 Kikille.

Keskiarvot: Kik 80,3 / Homppa 75,2
Games at hand: 22 vs. 20-24

Verdict: Kik Jams Eazy W

Kottii Vs. Iskender

+110 Iskender

Keskiarvot: Kottii 81 / Iskender 86,8
Games at hand: 17-21 vs. 21

Verdict: Griffinin ja Lowryn poissaolot satuttavat liikaa. jos kaksikko pelaisi nuo 4 peliä, niin voisi tulla tiukkaa. Nyt -> Iskender 95% W. Iskender jatkaa vahvassa vireessä ja voittoputkelta näyttää muutenkin, pudotuspelit täysin saavutettavissa.

Killes Vs. hoetje

hoetje +410

Keskiarvot: Killes 74,3 / hoetje 83,2
Games at hand: 22-23 vs. 21-23

Verdict: hoetje vie 100%. Killesin Via Dolorosa on alkanut Iskenderin noustessa jo rinnalle.

spud Vs. Sampsu

Sampsu +450

Keskiarvot: spud 80,9 / Sampsu 92,1
Games at hand: 21 vs. 17-19

Verdict: Sampsu antaa loukkaantuneiden tankkaamisella hieman siimaa spudille, mutta jo keskiarvoja tuijotellessa voi todeta ettei 4 peliäkään riitä spudille kuromaan eroa kiinni. Sampsu taas parin löysän viikon jälkeen aivan huikeaa timanttia. Jimmy Buckets ja Eric Gordon johtava SG-paikalta assaultia. 95% Sampsulle tämä.

Nintto Vs. Trancey

+210 Nintto

Keskiarvot: Nintto 84,4 / Trancey 78,1
Games at hand: 18-20 vs. 21-23

Verdict: Tasaista on vielä. Tranceylla kädessä jopa 3 peliä, mutta Miroa suojataan 15.1. tapahtuvaa treidiä varten. Nintto saanut keskiarvot minttiin ja ilman suurempia takaiskuja vienee tämän. 80% Nintto W.

Näillä oletuksilla sarjataulukko näyttäisi tämän viikon jälkeen tältä:

Ossi 11-1
Sampsu 10-2 (seuraavalla viikolla Sampsu vs. köysissä oleva Ossi => takeover sarjataulukon kärjessä!!!)
hoetje 8-4
Pejton 7-5 (Top4 clinched, tuskin nousee kukaan takaa tätä nelikkoa uhkaamaan. Toki potentiaalia löytyy ainakin Nintolta ottaa late season surge ja turvaan puolivälierien valintaprosessilta.)
---------------------------------------
Trancey 6-6
Kik 6-6
Homppa 5-7
Nintto 5-7 (tämä nelikko vääntää kahdesta paikasta lepoviikoille (Top6), tärkeä taistelu ettei anna "huonon tuurin tulla kylään".)
---------------------------------------
spud 4-8
Kottii 4-8
Killes 3-9
Iskender 3-9 (Ketkä näistä wajakeista taistelevat itselleen paikan sääleissä. Nykyvire osoittaisi sitä, että kuudella voitolla pääsee varmasti poffseihin. Taitaa jopa viisi riittää, toki vertailuun voi silloin mennä. Ensi viikon avainmatchup on Kottii vs. Killes. Kylmiä väreitä.)
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Tällä viikolla otamme käyttöön uuden ja käänteentekevän PR-mallinnussysteemin, jolla saamme lahjomattomasti tietää kuka on oikeasti kuntopuntarin kärjessä. Lahjomaton systeemi ei tee virheitä, joten pulinat pois!

Systeemi toimii seuraavasti: Edellisen viikon rankingsijoitus keskiarvojen mukaisesti tulee pistearvona mukaan sellaisenaan eli 1/1. Toissaviikko tulee mukaan 2/3 painotuksella ja kolmas viikko taaksepäin 1/2 arvotuksella eli puolet sen viikon rankingsijoituksesta lasketaan mukaan. Näin saadaan laskukaava ½x + 2/3y + z = RANKING SCORE ja mitä pienempi tuo score on, sitä parempi sijoituksen kannalta. Lopulliseen rankingiin vaikuttaa tämän puhtaan sijoitusmatematiikan lisäksi vielä "eye-test + potential" eli poikkeukselliset olosuhteet otetaan huomioon ja samoin erityisesti lyhyen tähtäimen potentiaali parantaa tilannetta. Esimerkiksi, jos rankingarvoltaan parhaalla joukkueella on tuore loukki työstössä + pari waiverjätkää lopettamassa operointinsa => voi rankingarvo hieman laskea, ei kuitenkaan missään olosuhteissa yhtä pistettä (1.0) enempää. Sama toiseen suuntaan, jos loukeista on palaamassa jätkää ja sisälle otettu joku kuuma waiveroperaattori, niin potentiaali parempaan voi nostaa rankingarvoa enintään tuon yhden pisteen.

Tuliko selväksi? Ok, lets do this!

7MDOG.gif


POWER RANKINGS WEEK 12 - "STUFF THAT DREAMS ARE MADE OF":

12. Kottii (4-8, L8): 78,2 78,0 77,7
Viikkorankit 10-12: 11., 9., 12.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 23.5


Turha murehtia kaatunutta maitoa, Kottii suuntaa katseen suoraan eteenpäin.

Lavine is back ja Kottiin jengi miltei terve. Nyt onkin edessä viikko, joka voi ratkaista hyvin paljon. Voitolla Killestä vastaan saadaan Killes käytännössä ulos poffs-taistelusta ja vahvistettua omia mahdollisuuksia huomattavasti. Kottiin mielialaa nostanee myös vastikään operoitu treidi Ninton kanssa. Sisään saatiin breakout seasonia pelaava Kari Harrila sekä tuplapositioihme Kura-Aaro Läski (Gordon espanjaksi läski toim. huom.). Mieltä lämmittänee myös Juuso Nurkkasen ja Kelli Olynykin vertailu keskenään sekä Justus Lomapäivästä eroon pääseminen viime hetkillä.

qWw49oa.gif

Kottii olotilakartoitus

11. Killes (3-9, L3): 75,3 79,6 78,5
Viikkorankit 10-12: 12., 7., 11.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 21.6


Se lipsuu käsistä. Turpaan tuli taas ilman selityksiä ja nyt edessä on kohtalon viikko. Killes rukoilee Kawhilta täysiä pelejä, jotta voisi edes haaveilla 80 fapon keskiarvon ylittämisestä. Onnekseen tällä viikolla ei janarilla taida back-to-back pelejä olla. Toisaalta never trust Popo... Odotan, että maanantaina nähdään semi-isoa moukkua Marcin Gortatille, jotta saadaan sentteriosaston wajakkiutta hieman paikattua. Koko joukkueessa on legit senttereitä 1 kappale ja sekin yksi operoi 75 tasolla.

losangelesbreakers.jpg

ihanan tuntuiset joukkuekuvassa

Faktahan on se, että Killes on ulkona pudotuspeleissä. On itse ainoa, joka ei ole sitä vielä tajunnut.

10. spud (5-7, W1): 84,3 75,9 80,2
Viikkorankit 10-12: 6., 12., 8.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 18.0


Spud olotilakartoitus, kun wanha kaweri Sampsu keskittyy jo poffs ja lahjoittaa voiton sekä poffs-paikan wanhalle kehnolle:
3711_Benton_Gandhi_0.png


9. Trancey (6-6, L2): 83,1 76,9 81,8
Viikkorankit 10-12: 7., 10. 6.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 16.1


Trancey palautteli uskottavuutta omaan projektiinsa lähes 82 pisteen keskiarvoilla, mutta äärimmäisen tiukassa keskikastissa se ei tällä kertaa riittänyt 9. sijaa korkeammalle. DeVäinö KuoleMa oli hyvä nosto ja paikkaa Mailit Kääntäjän poissaoloa. Ylipäätään joukkueen kuntokäyrä osoittaa hyvään suuntaan, useammatkin waivertason operaattoreista ovat muuttuneet viime aikoina low end pelaajiksi. There is something cooking in Jobe's kitchen...

Zach+Randolph+hugs+Matt+Barnes.gif

Trancey ja Nintto tukkanuottasilla GW12

8. hoetje (8-4, W5): 84,4 82,6 79,1
Viikkorankit 10-12: 5., 4., 10.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 15.1


Hoetjea ei varmaan K.I.S.M.:it paljoa kiinnostele, kun menossa on League leading viiden viikon voittoputki. Joukkue on täydessä mintissä miinus Austin Rivers, joten spudi tuskin tuota putkea katkaisee.

Olotilakartoitus:
635995525880290886-946568002_200_s.gif


7. Homppa (5-7, L1): 79,7 83,5 80,1
Viikkorankit 10-12: 9., 3.*, 8.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 14.5


Homppa trending down a bit. Laakeri-veljesten poissaolo voi heikentää menoa entisestään. Homppa on operoinut waiveria ja treidejä viime aikoina solidisti. Tuleeko jatkoa tämän viikon aikana nousevaan käyrään aktiivisuuden osalta? Kaikki palikat menestykseen ovat edelleen olemassa.

6. Iskender (3-9, W1): 88,0 81,7 79,3
Viikkorankit 10 - 12: 2., 6., 9.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 14.0


Iskenderin K.I.S.M. (Kismittääkö Ihan Saatanasti Mulkku?) on nousujohdanteinen, joten taistelu toista pretender vai contender tason manageria Homppaa vs. on ELINTÄRKEÄ. Eritoten, koska tämän viikon jälkeen Iskender saa vastaansa Surging Ninton sekä kolme jengiä voittavilla rekordeilla... Tästä voitto on käytännössä siis PAKKORAKO.

5. Sampsu (9-3, L1): 79,6 78,7 84,3
Viikkorankit 10-12: 10., 8., 3.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 13.3


Sampsu päätti laittaa lappua luukulle hetkeksi ja panostaa Jabariin. Tuloksena LOSS spudia vs helposti voitettavissa olevasta matchupista. Katsotaan lykästääkö valittu linja vai jääkö runkosarjan voittotaistelusta luopuminen kummittelemaan.

980x.gif

Ei K.I.S.M.itä!

4. Ossi (11-1, L1): 85,9 76,3 85,0
Viikkorankit 10-12: 4., 11., 2.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 11.3


Historiallinen Unbeaten Season on paketissa. Toisaalta 85 fapo per viikko ilman kohta palaavaa Jammu Kovasta...

BmIC4SDCAAAdeZl.jpg

"Myhäillyttää"

3. Kik (6-6, W3): 88,9 80,6 84,3
Viikkorankit 10-12: 1., 7., 3.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 8.1


Kolmen Wiikon Woittoputki ja poffs-pelimäärät 53-51-45-53...

ws8H7sZ.gif

"COME GET SOME!"

2. Nintto (5-7, W1): 87,9 84,4 82,4
Viikkorankit 10-12: 3., 2.*, 5.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 7.8


Nintto ennen viime viikkoa:
eric-andre-gif-2.gif

jehz2.gif


Nintto viime viikon jälkeen:
59XL4u.gif

tumblr_nie8j0LXpL1ryw9fko2_500.gif


Keskiarvot mintissä. Tuohon kun laskee Russellin välittömän paluun ja kuolleena painona viime viikollakin 30 fapo per peli tuottaneen Jahlih Okaforin tulevan ulostuksen (jo nyt maanantaina Gortatiin?) => selkeää kenen tulee olla PR kärjessä ensi viikolla. Mikä voisi mennä pieleen?

1. Pejton (7-5, W3): 82,7 85,1* 85,3
Viikkorankit 10-12: 8., 1.*, 1.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 5.7


(* = Softa operoinut pisteitä sen verran uusiksi jälkikäteen, että Pejtonin viime viikon viikkorankiksi kostautuikin 1.)

Pejton teki sen. Elämän mittainen taistelu on ohi. Ossi on lyöty. Kylmiä väreitä. Ja nyt saavutettu myös ranking ykkössija. Onko mitään enää jäljellä?

tumblr_inline_nrlo8zKjdC1qf2kf9_500.gif

"On aika lewähtää..."

Toki Mika Papunen on DONE Timppa Kovatie Juniorin palattua. Trey Lyles osoittaa hyytymisen merkkejä ja IT on kostautumassa waiveriksi...

Nyt on aika myös PR levähtää pari viikkoa ellei joku muu tee niitä ensi viikolla tai Kik operoi wajakkikeskiarvoja.

Onnea Kottiille ja Killekselle viikon Deathmatchiin!
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Kik Jams sanoi:
POWER RANKINGS WEEK 12 - "STUFF THAT DREAMS ARE MADE OF":

12. Kottii (4-8, L8): 78,2 78,0 77,7
Viikkorankit 10-12: 11., 9., 12.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 23.5


Turha murehtia kaatunutta maitoa, Kottii suuntaa katseen suoraan eteenpäin.

Lavine is back ja Kottiin jengi miltei terve. Nyt onkin edessä viikko, joka voi ratkaista hyvin paljon. Voitolla Killestä vastaan saadaan Killes käytännössä ulos poffs-taistelusta ja vahvistettua omia mahdollisuuksia huomattavasti. Kottiin mielialaa nostanee myös vastikään operoitu treidi Ninton kanssa. Sisään saatiin breakout seasonia pelaava Kari Harrila sekä tuplapositioihme Kura-Aaro Läski (Gordon espanjaksi läski toim. huom.). Mieltä lämmittänee myös Juuso Nurkkasen ja Kelli Olynykin vertailu keskenään sekä Justus Lomapäivästä eroon pääseminen viime hetkillä.

qWw49oa.gif

Kottii olotilakartoitus

11. Killes (3-9, L3): 75,3 79,6 78,5
Viikkorankit 10-12: 12., 7., 11.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 21.6


Se lipsuu käsistä. Turpaan tuli taas ilman selityksiä ja nyt edessä on kohtalon viikko. Killes rukoilee Kawhilta täysiä pelejä, jotta voisi edes haaveilla 80 fapon keskiarvon ylittämisestä. Onnekseen tällä viikolla ei janarilla taida back-to-back pelejä olla. Toisaalta never trust Popo... Odotan, että maanantaina nähdään semi-isoa moukkua Marcin Gortatille, jotta saadaan sentteriosaston wajakkiutta hieman paikattua. Koko joukkueessa on legit senttereitä 1 kappale ja sekin yksi operoi 75 tasolla.

losangelesbreakers.jpg

ihanan tuntuiset joukkuekuvassa

Faktahan on se, että Killes on ulkona pudotuspeleissä. On itse ainoa, joka ei ole sitä vielä tajunnut.

10. spud (5-7, W1): 84,3 75,9 80,2
Viikkorankit 10-12: 6., 12., 8.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 18.0


Spud olotilakartoitus, kun wanha kaweri Sampsu keskittyy jo poffs ja lahjoittaa voiton sekä poffs-paikan wanhalle kehnolle:
3711_Benton_Gandhi_0.png


9. Trancey (6-6, L2): 83,1 76,9 81,8
Viikkorankit 10-12: 7., 10. 6.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 16.1


Trancey palautteli uskottavuutta omaan projektiinsa lähes 82 pisteen keskiarvoilla, mutta äärimmäisen tiukassa keskikastissa se ei tällä kertaa riittänyt 9. sijaa korkeammalle. DeVäinö KuoleMa oli hyvä nosto ja paikkaa Mailit Kääntäjän poissaoloa. Ylipäätään joukkueen kuntokäyrä osoittaa hyvään suuntaan, useammatkin waivertason operaattoreista ovat muuttuneet viime aikoina low end pelaajiksi. There is something cooking in Jobe's kitchen...

Zach+Randolph+hugs+Matt+Barnes.gif

Trancey ja Nintto tukkanuottasilla GW12

8. hoetje (8-4, W5): 84,4 82,6 79,1
Viikkorankit 10-12: 5., 4., 10.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 15.1


Hoetjea ei varmaan K.I.S.M.:it paljoa kiinnostele, kun menossa on League leading viiden viikon voittoputki. Joukkue on täydessä mintissä miinus Austin Rivers, joten spudi tuskin tuota putkea katkaisee.

Olotilakartoitus:
635995525880290886-946568002_200_s.gif


7. Homppa (5-7, L1): 79,7 83,5 80,1
Viikkorankit 10-12: 9., 3.*, 8.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 14.5


Homppa trending down a bit. Laakeri-veljesten poissaolo voi heikentää menoa entisestään. Homppa on operoinut waiveria ja treidejä viime aikoina solidisti. Tuleeko jatkoa tämän viikon aikana nousevaan käyrään aktiivisuuden osalta? Kaikki palikat menestykseen ovat edelleen olemassa.

6. Iskender (3-9, W1): 88,0 81,7 79,3
Viikkorankit 10 - 12: 2., 6., 9.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 14.0


Iskenderin K.I.S.M. (Kismittääkö Ihan Saatanasti Mulkku?) on nousujohdanteinen, joten taistelu toista pretender vai contender tason manageria Homppaa vs. on ELINTÄRKEÄ. Eritoten, koska tämän viikon jälkeen Iskender saa vastaansa Surging Ninton sekä kolme jengiä voittavilla rekordeilla... Tästä voitto on käytännössä siis PAKKORAKO.

5. Sampsu (9-3, L1): 79,6 78,7 84,3
Viikkorankit 10-12: 10., 8., 3.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 13.3


Sampsu päätti laittaa lappua luukulle hetkeksi ja panostaa Jabariin. Tuloksena LOSS spudia vs helposti voitettavissa olevasta matchupista. Katsotaan lykästääkö valittu linja vai jääkö runkosarjan voittotaistelusta luopuminen kummittelemaan.

980x.gif

Ei K.I.S.M.itä!

4. Ossi (11-1, L1): 85,9 76,3 85,0
Viikkorankit 10-12: 4., 11., 2.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 11.3


Historiallinen Unbeaten Season on paketissa. Toisaalta 85 fapo per viikko ilman kohta palaavaa Jammu Kovasta...

BmIC4SDCAAAdeZl.jpg

"Myhäillyttää"

3. Kik (6-6, W3): 88,9 80,6 84,3
Viikkorankit 10-12: 1., 7., 3.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 8.1


Kolmen Wiikon Woittoputki ja poffs-pelimäärät 53-51-45-53...

ws8H7sZ.gif

"COME GET SOME!"

2. Nintto (5-7, W1): 87,9 84,4 82,4
Viikkorankit 10-12: 3., 2.*, 5.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 7.8


Nintto ennen viime viikkoa:
eric-andre-gif-2.gif

jehz2.gif


Nintto viime viikon jälkeen:
59XL4u.gif

tumblr_nie8j0LXpL1ryw9fko2_500.gif


Keskiarvot mintissä. Tuohon kun laskee Russellin välittömän paluun ja kuolleena painona viime viikollakin 30 fapo per peli tuottaneen Jahlih Okaforin tulevan ulostuksen (jo nyt maanantaina Gortatiin?) => selkeää kenen tulee olla PR kärjessä ensi viikolla. Mikä voisi mennä pieleen?

1. Pejton (7-5, W3): 82,7 85,1* 85,3
Viikkorankit 10-12: 8., 1.*, 1.
K.I.S.M. RANKING SYSTEM: 5.7


(* = Softa operoinut pisteitä sen verran uusiksi jälkikäteen, että Pejtonin viime viikon viikkorankiksi kostautuikin 1.)

Pejton teki sen. Elämän mittainen taistelu on ohi. Ossi on lyöty. Kylmiä väreitä. Ja nyt saavutettu myös ranking ykkössija. Onko mitään enää jäljellä?

tumblr_inline_nrlo8zKjdC1qf2kf9_500.gif

"On aika lewähtää..."

Toki Mika Papunen on DONE Timppa Kovatie Juniorin palattua. Trey Lyles osoittaa hyytymisen merkkejä ja IT on kostautumassa waiveriksi...

Nyt on aika myös PR levähtää pari viikkoa ellei joku muu tee niitä ensi viikolla tai Kik operoi wajakkikeskiarvoja.

Onnea Kottiille ja Killekselle viikon Deathmatchiin!

Paska Power Rankings! Fake news par excellence!

Otetaas vähän seurantaa/ennakointia viikon kuumimman matchupin kunniaksi. Kotti vs. Killes - voittajalla paikka auringossa, häviäjä joutuu suorinta tietä helvettiin.

Kummallakin jengillä yksi pitkäaikaispotilas mukana (Conley ja Millsap), joten aika tasaisissa merkeissä lähdetään tulevaan viikkoon.

Day 1:

Kotti:

Lowry 100
LaVine 55
Crabbe 75
Teodosic 70
Hollis-Jefferson 75
Valentine 70
Whiteside 100
Griffin 100
Gasol 100
O’Quinn 65

yht. 805

Killes:

Clarkson 70
Collison 75
Mitchell 90
KCP 80
Leonard 100
Green 75
LeBron 125
Ingles 70
Kanter 75
Gortat 70

yht. 830

Olotilakartoitus elämän ja kuoleman viikon alla...

swtn.gif
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

Leonard, due to the recurrence of tendinopathy in his right quad, will be sidelined for an "indefinite period" of time, Jeff McDonald of the San Antonio Express-News reports.

Caldwell-Pope (Achilles) won't return to Wednesday's game against the Thunder, Mike Trudell of Lakers.com reports.

Green was hit with a two-game suspension Wednesday for entering the Clippers' locker room following Monday's game, Adrian Wojnarowski of ESPN reports.

latest


Eiköhän se ollut siinä tämän viikon osalta.

Vastauksena vastoinkäymisille treidasin Millsapin streit up Kaminskyn kanssa. Tämä liikkeen avulla yritetään vielä voittaa spud ensi viikolla. Jos tulee siitäkin matchupista perttiin, niin kioski kiinni loppukaudeksi.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2017-2018: "On Aika Levähtää..."

TESTAMENTTINI KP.COMIN FANTASYN VÄELLE

Tämä on testamentti, jota en koskaan uskonut joutuvani kirjoittamaan. Minut on kohdannut syvä suru. Sydämeni on murtunut, enkä tuskani määrää voi sanoin kuvata. Iso osa maailmaani mureni 22.1.2018, kun sain suureksi järkytyksekseni kuulla häviäväni fantasyviikon Kottille 7,5 pisteellä. Elämäni pahin painajainen oli alkanut.

Olen elämässäni aina pyrkinyt itse vastaamaan teoistani ja elämääni koskevista asioista, ja niin teen myös nytkin. Kokeena fantasypelaajana minun olisi itse pitänyt ottaa selville ja olla tietoinen Kanterin valitsemisen kokoonpanoon Andersonin ohi johtavan tähän tulokseen. Nyt saan tästä valtavasta erehdyksestä maksaa kalliin hinnan. Mielessäni pyörii monia kysymyksiä, ja vaikka kuinka yritän kapinoida vastaan, en voi tapahtunutta muuttaa.

Uskon, että Jumala tahtoi näin kohdallani käyvän. Sydämeni pohjasta haluan pyytää virhettäni anteeksi Suomen kansalta ja koko fantasymaailmalta. Samalla esitän nöyrät kiitokseni kaikille tukijoilleni vuosien varrelta. Te olette perheeni ohella auttaneet minua jaksamaan. Nyt jos koskaan tuki on tarpeen.

Fantasy antoi minulle paljon, paljon se myöskin otti. Nyt ei ole enää kiire. Taistelu on ohi. On aika uuden elämän. Kauan sitten, kun pienenä poikana espn softaan ensimmäisen kerran jalkani upotin, alkoi elämässäni suuri seikkailu, josta tuli loputon tuska. Vajosin ja nousin, yhä uudestaan ja uudestaan. Tuhannet litrat hikeä ja kyyneleitä saivat nyt surun sävyt. Sieltä ammensin myös vahvuuden, jonka avulla selviän tästäkin vastoinkäymisestä.

Vielä kerran korviini kantautuu tuon hiljaisen fantasysoftan mystinen kutsu. Nöyränä, kiitollisena ja yksinäisenä vaellan sinne nyt vastatuulessa viimeisen kerran takaisin, polvistun, myönnän tappioni ja pyydän sielulleni rauhaa.

Tammikuun 22. päivänä 2018
Killes
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös