Koripallo.com

Seagulls - Korihait 25.10 Kisiksellä

Viestejä
1 629
Koris keskiviikkojen SoMe huuma ei näytä tavoittaneen foorumia, mutta yritetään nyt silti. Gullsilla pari heikompaa peliä alla, kotonakin ollut kovin kovat korit viimepeleissä. Lokkien pelirytmi juuri nyt varsin suosiollinen, treenaamaan pitäisi ehtiä. Keskiviikkoon päästään pienen tauon jälkeen neljällä jenkillä, joten odotusarvo on selkeästi lokkien eduksi, veikkauksen 1,07 vs 6,8 arvio saattaa olla ihan linjassa. Toivottavasti homma ei ihan alussa repeä ja saadaan silti peli.
 
Viestejä
2 333
Vs: Seagulls - Korihait 25.10 Kisiksellä

Tuntuu syksy syövän ajan ihmisen kalenterista. Matsiinkaan en ehtinyt, mutta ehdin kakkosjaksoa katselemaan osin limittäin Katajan Europa Cup -pelin kanssa.

Positiivisena juttuna Seagullsin pelistä pitää varmaan todeta, että on hyvä, että opitaan voittamaan pelejä silloinkin kun a) Kanervolla on off-päivä, ja b) kun kenelläkään ei oikein kolmoset irtoa (2/16 = 12%).

Lokkien levypalloihin ja ajoittaiseen parempaan joukkuepeliinhän tää näytti ratkeavan. Kyel Locken arvo tuntuu nousevan kohisten kauden edetessä. Hyvä ettei innokkaimpien neuvosta heitetty miestä puihalle ekojen harkkapelien jälkeen. ::)

Epätasaista oli peli kummallakin joukkueella.

Korihaille propsit Lokkien pannassa pitämisestä ekallla puolikkaalla sekä nelosjakson alun tsempistä.

Teemu Sulonen ja Marius van Andringa pelas vanhassa kotihallissaan. Mikä lie ollut fiilinki?
 
Viestejä
33
Vs: Seagulls - Korihait 25.10 Kisiksellä

Matsin kuvat http://www.liekeissa.com/Seagulls-vs-Korihait-25102017/
 

XOX

Viestejä
406
Vs: Seagulls - Korihait 25.10 Kisiksellä

Kotin buzzer beater olisi ollut varmaan hieno! Harmi, ettei näkynyt kunnolla Fanseatin kuvassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös