Koripallo.com

Korisfanien oma sivusto
Etusivu | Keskustelupalsta | Palaute | Info | Mainonta | Uutisvinkki

Info

Koripallo.com on korisfanien oma sivusto, jossa voit keskustella muiden fanien kanssa. Toimintamme tarkoitus on luoda mahdollisuus kirjoittaa keskustelupalstalle tai chattailla reaali-aikaisesti muiden käyttäjien kanssa.

Koripallo.com on täysin itsenäinen sivusto, eikä se ole mitenkään liitoksissa esim. Koripalloliiton kanssa. Toiminnallamme ei ole taloudellisia tavoitteita ja sivustolla olevilla mainoksilla on tarkoitus ainoastaan kattaa ylläpitämisestä aiheutuvat kulut.

Keskustelupalstalta ja chatista kerättyjä henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman viranomaisten vaatimusta. Chatissa kirjoitetut viestit jäävät tietokantamme muistiin, kuten myös keskustelupalstalta poistetut viestit. Näin mahdollistamme mm. toimenpiteet sääntöjä (Koripallo.com) tai lakeja (Suomen Laki) rikkoneita käyttäjiä vastaan.

Keskustelupalstaa koskevat säännöt ja ohjeet:

Keskustelupalstaa voivat käyttää sekä rekisteröityneet käyttäjät että vierailijat. Rekisteröitymällä varaat itsellesi nimimerkin, jota kukaan muu ei voi käyttää ja nopeutat forumin yleistä käyttöä (mm. viestien kirjoitus). Rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää myös pikaviestejä toisille käyttäjille. Keskustelupalsta on jaettu eri kategorioihin (ryhmiin) ja niiden kuvaus löytyy heti kategorian nimen alta. Forumia valvovat Ylläpito sekä Valvojat, joilla on oikeus mm. muokata tai poistaa viestejä.

Keskustelupalstalla mainostaminen on kiellettyä. Esim. junioriturnausten, yksittäisten ottelujen lipunmyynnin tms. käyttäjää/mainostajaa taloudellisesti kannattavan toiminnan mainostaminen on kiellettyä. Sallittua on edelleen ilmoitella tietenkin esim. milloin/missä joku tietty ottelu pelataan. Mainonnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä ylläpitoon author@koripallo.com (lisätietoja mainonta-sivulta)

Mikäli sinulla on kysyttävää keskusteluun liittyvistä asioista, voit kirjoittaa ylläpidolle osoitteeseen author@koripallo.com tai keskustelupalstan Palaute & kysymyksiä-ryhmään.

Chattia koskevat säännöt ja ohjeet:

Chattia voivat käyttää sekä rekisteröityneet käyttäjät sekä vierailijat. Rekisteröitymällä varaat itsellesi nimimerkin, jota kukaan muu ei voi käyttää. Chattia valvovat Ylläpito sekä Valvojat. Kaikki viestit tallentuvat tietokantaan, joka mahdollistaa toimenpiteet sääntöjä (Koripallo.com) tai lakeja (Suomen Laki) rikkoneita käyttäjiä vastaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää chattiin liittyvistä asioista, voit kirjoittaa ylläpidolle osoitteeseen author@koripallo.com

Koripallo.com © 2005