Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä gallup1

 1. Kouvot 2018-2019

  Oliko ensimmäinen kerta kun kansanedustaja pelasi pudotuspeleissä? Ja voitti vielä. :)
 2. Korisliigan nykytila

  Ja siihen vielä joillakin europelit päälle :eek: Wahnsinning! Päästään 'nauttimaan' taas katsojana toistuvista pelaajaloukkaantumisista ensikaudellakin, ehkä jopa vieläkin enemmän.
 3. Korisliigan nykytila

  Oliko nyt niin, että kun ensi kaudeksi joukkuemäärä nousee 12:sta ja jos kaikki saa lisenssin, niin ottelumäärä tippuu myös runkosarjassa samalla 40:stä 34:ään? Runkosarja siis olisi kolminkertainen sarjana ja paikallistasauspelinä, jolloin jokainen joukkue pelaisi 17 kotiottelua. Tämähän...
 4. Puolivälierät: Pyrintö − Kouvot

  Kyllä, viimeisellä jaksolla viimeistään tuomarien pitäisi tarkistaa tilanne ja pyrkiä tasoittamaan virheiden määrä joukkueiden välillä.
 5. 1B-divisioona 2018-19

  Vääryys voitti.
 6. Korisliigan nykytila

  C ei tule kuntoon ennen kuin on liigassa. A on jo nyt kunnossa, B ei tarvii/voi olla jos pelataan neljällä jenkillä.
 7. Helsinki Seagulls 2018-2019

  Gibson olisi just oikea valmentaja Seagullsiin. Make it happen! Sitten vaan kovat pelaajat Kotin kaveriksi, niin Greg ottaa niistä kaikki tehot irti.
 8. Playoffit tulee, oletko valmis?!

  Vilpas − BC Nokia 3-0 Karhubasket − Seagulls 3-1 Pyrintö − Kouvot 3-2 Kataja − KTP 3-1
 9. Kouvot 2018-2019

  Tuo ei oikeasti ole edes kovin hyvä kravattisolmu. Tuossa on se perusvirhe, että on jäänyt se viimeinen toisen puolen lenkitys jäänyt solmitessa tekemättä, joten solmu on kiristettäessä selkeästi toispuoleinen. Mutta nää nyt on näitä.
 10. Playoffit tulee, oletko valmis?!

  En usko, että Katajan jenkit on juurikaan halvempia kuin muilla joukkueilla.
 11. Salon Vilpas 2018-2019

  Keijo Poutiainen nähty Jamar Wilsonin kanssa yhteisellä lounaalla. Mitä voi päätellä?
 12. Helsinki Seagulls 2018-2019

  Larkas ei siis jatka Seagullsin valmentajana. Kuusi vuotta taisi olla riittävä putki ainakin seuralle. Ketä veikkaatte korvaajaksi? Gibson, Laakso vai onko Toikka myös vapaana?
 13. Tampereen Pyrintö 2018-19

  Ja kyllähän Joensuuhun siirtyminen on kuin ulkomaille menisi... ;) Oikea ratkaisu joka tapauksessa Palmilta. Ens kaudella sitten jossain isommassa sarjassa.
 14. Korisliigan nykytila

  Kertonee myös ennen kaikkea siitä, ettei Salossa ole varteenotettavaa jääkiekkotarjontaa kilpailussa mukana. Hoki-joukkue Mestiksessä ja muilla lajeilla voisi laskea yleisön muutamassa sadassa. Kuten Patekin laulajaa, "kun Suomi pelaa lätkää se iskee joka jätkään.";)
 15. Salon Vilpas 2018-2019

  Iisalo peluuttaa jenkkejä ja kokeneita suomalaisia. Nuorien voisi olla viisainta vaihtaa muualle, jossa saisi peliaikaa ja sitä Dettmanin peräänkuulttamaa valmennusta.
Ylös