Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Kloppi

 1. Kataja Basket 2020-2021

  Lasketaanko se tähän kategoriaan, että kakkosvalmentajaa ei ole..
 2. Korona & Korisliiga

  Uskaltaisin väittää että Kataja ei ainakaan BCL-karsintaan pääse vaikka haluaisi. Europe Cup-karsintaan varmastikin pääsee.
 3. Korona & Korisliiga

  Kyllä kaikkein paras ratkaisu tässä tilanteessa on että tää kausi oli tässä ja kohti uutta. Nousut/tippumiset sarjataulukon mukaan pienellä sovittelulla tarvittaessa, mutta mitaleita saati pantteria turha jakaa. Vai kuinka moni haluaa voittaa Koronamestaruuden?
 4. Tampereen Pyrintö 2019-20

  Vaikuttaakin heti paremmalta jos pelit loppuu jo ENNEN puolivälieriä? ;)
 5. Kauhajoen Karhubasket 2019-2020

  Sellaista skenaariota ei pääse muodostumaan että runkosarjan voittaja ja kolmonen pelaisi välierissä vastakkain. Eli välierissä pelaa neljä joukkuetta jotka ovat päässeet puolivälieristä jatkoon, ja näistä runkosarjassa parhaiten sijoittunut kohtaa heikoiten sijoitttuneen, ja toiseksi parhaiten...
 6. Kataja Basket 2019-2020

  Moi Lari!
 7. BC Nokia 2019-20

  Sanoisin että mikäli tuomarit näin ajattelisivat, niin ovat tällöin väärässä paikassa Korisliiga-ottelussa kentällä. Tilanteessa kuitenkin tuomittiin sääntörikkomus eli potku, ja hyökkäysaikakin asetettiin takaisin 24:ään.
 8. Kataja Basket 2019-2020

  Niin pelaako Kataja pleijarit edelleen Mehtimäessä senkin jälkeen kun uusi halli valmistuu? :rolleyes:
 9. Lahti Basketball 2019-20

  Mutta ei ainakaan vielä ensimmäisen neljänneksen aikana, ehkä toisella sitten.. ;)
 10. Helsinki Seagulls 2019-2020

  Korisliigan tarkimmat on KTP-Basketin Joonas Timonen (2/3) ja Kataja Basketin Valtteri Mervola (4/6) 66,7 prosentin tarkkuudella. ;)
 11. BC Nokia 2019-20

  Ilmeisesti on vapaana tällä hetkellä, Ojahan oli jossain pressissä hiljattain sanonut ettei Kouvojen pinkka ollut riittänyt siihen että Gipson olisi jälleen tehnyt paluun Kouvolaan.
 12. BC Nokia 2019-20

  Mä taas näkisin että Gipson III olisi ollut kyllä todella väärä valinta BC Nokian pelityyliin. Korostuisi vielä pleijareissa kun pelitahti tiivistyy.
 13. Korisliiga Tough Calls

  Totta. Mutta täytyy muistaa sekin, mikä koskee kaikkea muutakin kirjoittelua intternettin ihmeelliseen maailmaan. Jos jokin asia menee/on hyvin, siitä ei juuri kukaan mainitse mitään, ja jos joku kokee jotain (pientäkin) vääryyttä, niin täyslaidallinen seitsemänteen potenssiin lähtee liikkeelle...
 14. Elisa Viihde & koristelevisiointi

  Mulla ei oo kertaakaan poistunut kokoruudun tilasta, ja pelejä tulee kuitenkin seurattua aika aktiivisesti, useamman pelin kierroksella yleensä kahdella näytöllä kokoruudulla pyörii pelit. Eikä muutenkaan oo isompia pätkimisiä ollut. Yleensä katsonut selaimella (Chrome), välillä puhelimella joko...
 15. Korisliiga Tough Calls

  Samanlainen tough calls on Basketball Champions Leaguellakin. Hyvä että nyt on saatu Korisliigassakin alkuun tämä, ja uskon kyllä että virhetulkintojakin tullaan käymään läpi ihan samaan tapaan kuin BCL:n vastaavassakin.
Ylös