Koripallo.com

11.12 Lahti-Vilpas

Viestejä
1 763
Jaahas kiinnostus on taas ollut käsinkosketeltavaa kun ei tälläistakaan topiikkia ole kukaan väsännyt...
Saas nähdä tuleeko kolmea kirjoitusta enempää.. Jos heittäis muutaman "porkkanan" ilmoille ja jos se siitä lähtee...

Burgess-Hickman 40-60 Molemmat todella hyviä, mutta Hickman hieman varmemmin tekee sen 25 ja on hieman nopeampi, oikealta puolelta suorastaan salamannopea.
Ahonen-Suonio 50-50 Ahonen parempi scoraaja, Suonio nopeampi ja ärhäkkäämpi puolustaja.
Kaaresvirta-Pekkola 50-50 Kaaresvirta huomattavasti parempi heittäjä, mutta Pekkola taasen puolustaja, joka myöskin saa palloa pussiin. Taitaa olla Lahden +/- ykkönen.
Hamm-Nixon 50-50 Nixon viimekauden mvp, Hamm olisi tämän kauden mvp jos pelaisi paremmassa joukkueessa.
Dora-Rouse 10-90 Jaa-a, katsonkohan näitä vääränlaisten lasien läpi, mutta kyllä mielestäni tässä se suurin ero taas tulee. Rouse on kahden parhaan sentterin joukossa koko sarjassa. Riippuu hieman mitä hakee.. Dora ehkä upottaa enemmän kolmosia, mutta väitän, että jos Rouse heittäisi kaaren takaa yhtä paljon kun Dora ei prosentit paljoa huonommat olisi.

Tämä on siirretty peli. Saako Nixon pelata? Ei ollut joukkueessa silloin kun tämä alkuperäisesti piti olla...
 
Viestejä
84
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

ESS:n mukaan Nixon saa pelata. Edellisessä ottelussa kummankin joukkueen avausviisikot pelasivat hurjia minuutteja jatkoaikoineen. Näkyykö tämä virhesumana 4. jaksolla?? Namikalla on myös 1-divarin peli samaan aikaan ja liigakokoonpanon penkki on lyhyt.
 
Viestejä
3 099
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Ja tämähän oli jo Pyrintö ennakossa:
Perjantain ottelussa Vilpas saa vastaansa Ray Nixonilla vahvistuneen Namika Lahden. Viime kauden päätteeksi Suomen mestaruuuteen lahtelaiset johdattanut Nixon (19.0/5.7) palasi Suomeen muutama viikko sitten, ja on kolmessa pelissä saanut Namikan junan taas raiteilleen. Lahdella on menossa neljän ottelun voittoputki. Menossa ovat kaatuneet KTP (+9), FoKoPo (+3), LrNMKY (+8) sekä Kouvot (+16).
Namikan jenkkiruletti on pyörinyt viiden miehen voimin. Riveistä ovat poistuneet Tyrone Riley (11 ottelua) ja Peter Mulligan (5 ottelua), ja nykytrion Nixonin kanssa muodostavat liigan koritilastoa johtava takamies Ricky Hickman (23.5/4.1) ja sisäpelaaja Corey Rouse (17.1/9.5). Kotimaan kärkinimet löytyvät nipusta Roope Suonio, Pasi Pekkola, Ville Vesala ja Jari Vanttaja.
Perjantaina Lahden Urheilutalolla Namika Lahti-Vilpas kello 18.30.
 

TS

Viestejä
50
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Hieno juttu, että Nixon saa pelata. Onkohan kyseessä nyt se, että ottelun siirto tapahtui Vilppaan aloitteesta? Olisihan se nyt hieman erikoista, että ei saisi pelata.

Namikalla menossa erittäin tärkeä ja kaiken kaikkiaan hieno viiden ottelun voittoputki ja en kyllä mitenkään päin odota muuta, kuin kuudetta perättäistä voittoa. Kotiottelu ja ilmeisesti kaikki terveenä. Yksinkertaisesti pakko voittaa. Tosin Korihait -matsi saattoi hieman imeä mehuja ukoista, mutta niin imi kyllä Pyrintö -ottelu Vilppaastakin. Aloitusviestin pelaajaspekulointeihin sen verran, että muuten aikalailla samoilla linjoilla, mutta en kyllä pidä Ahosta Suoniota parempana skoraajana. Kaaresvirta tietysti osuu tässä ottelussa kaaren takaa tyyliin 11/12, mutta toivotaan nyt ettei se kuitenkaan riitä voittoon Urkilla.

Nyt olisi paikallaan se peräänkuuluttamani helpohko voitto. Kaikennäköistä jatkoaikavoittoa ynnä muuta täpärää tulosta on nyt ollut riittämiin.
 
Viestejä
2 688
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

http://www.ess.fi/?article=262517 Tuolla vähän lisätietoa Nixonin tapauksesta.

Namika lienee terveenä, mutta kuten mainittu Korhonen, Kaunomäki, V. Pekkola ja Heinonen ovat samaan aikaan ykkösdivarijoukkueen tärkeässä matsissa Keravalla. Ei mitään ratkaisevia poissaoloja, mutta jos virhevaikeuksiin joudutaan, niin pelaajat voipi olla kortilla. Päivän ESS kertoi Valtteri Mäkäläisen tulevan A-junnuista rosteriin, jotta saadaan 8 miestä kasaan.

Kyllä tämä kuuluu niihin matseihin, jotka pitää vaan hoitaa. Voitolla päästäis siihen maagiseen 50:n voittoprossaan (9-9). Muutama viikko sitten tuo prossa oli vielä 25 (3-9). Mutta eipä mennä asioiden edelle. Vilpas on vaarallinen jos kaukoheitto putoaa ja muutenkin. Hamm ja Burgess kovia kavereita, jotka voi kahdestaankin kääntää matseja.
 
Viestejä
541
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Mikähän tässä sitten on... Kun avaa live-seurannan niin näkyy vaan musta näyttö.
 
Viestejä
3 099
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

pelittää kyllä 11-9
 
Viestejä
3 099
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Donopa, toimiiko jo?
Eka jakso 14-11
 
Viestejä
541
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Ei toimi vieläkään. Basket.fi:n sivuilta kyllä näkee sen "mini ikkunan", josta käy ilmi vain paljonko pelattu ja mikä tilanne. Kun sitä ikkunaa klikkaa, niin aukeaa vain musta ikkuna.

Ei taas voi tajuu, et mikä tossa mättää... no, selvitellään..
 
Viestejä
541
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Nyt toimii. Olin näköjään räpeltänyt jonkun ponnahdusikkunablokkerin päälle, niin ilmankos ei ikkuna halunnut aueta ;D

Tosin näin salolaisena ei välttämättä olisi niin väliksikään, vaikkei olisi alkanutkaan toimimaan :(
 
Viestejä
19 552
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Vilppaan peli kaatui mitä ilmeisimmin kolmeen asiaan: Normaalia huonompaan kolmosprosenttiin, heikkoon levypallopeliin ja Doraan?
 
Viestejä
2 688
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

JOEN SUU sanoi:
Vilppaan peli kaatui mitä ilmeisimmin kolmeen asiaan: Normaalia huonompaan kolmosprosenttiin, heikkoon levypallopeliin ja Doraan?
Aika lailla noin, nyt jopa Namika hallitsi levypalloja. Vilppaan kolmoset upposivat vasta lopussa ja tiukaksi meinasikin lopulta mennä, kun Namikalla homma meni vähän löysäilyksi. Heikkotasoinen matsi, mutta kivat 2 pistettä lisää sarjataulukkoon kotijoukkueelle.
 
Viestejä
19 552
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Tämä peli, jos sitä ajatellaan Katajan Kannalta, oli aika mielenkiintoinen. Toisaalta, jos Namika olisi hävinnyt, niin ei karkaisi liian kauas, mutta toisaalta myös hyvä on se, mitä huonommin Vilpas pelaa. Molempi parempi.
 

SC

Viestejä
1 284
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Sentterimme suuriin ja vahvoihin kouriin tarttui tänään korinalustoja dominoivat 4 levypalloa... joku vois antaa vinkin että nostais kädet ylös ni saumat paranee... noh harvemmin ne pallot sinne kolkin taakse raudoista pomppiikaan...
 
Viestejä
84
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Burgess intoili loppukahinoissa pallon perään ja poski/silmä/otsa/jotakin osui Hickmannin takaraivoon virheen arvoisesti. Pienen huilailun jälkeen jalat eivät oikein tahtoneet kantaa . Selviääkö mies seuraavaan peliin?
 
Viestejä
34
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Dora on saatava joukkueesta pois ja pelimies tilalle, muuten pudotaan takaisin divariin kun Kauhajoki petraa peliään hyvillä vahvistuksilla! Onko vaihto pelkästä rahasta kiinni vai onko jollain jotain henkilökohtaista agendaa tässä sopassa.

Ehdotan Vilppaan johdolle seuraavaa rahoitusmallia:

1. Dora pois ja otatte oikean pelaajan tilalle ja LUPAAN KÄYDÄ KATSOMASSA KAIKKI KOTIPELIT JA OSTAA VIELÄ AUTOARVANKIN!

2. Jatkatte Doran kanssa ENKÄ TULE KATSOMAAN ENÄÄ YHTÄÄN OTTELUA TÄLLLÄ KAUDELLA, ja Vilpas tippuu divariin.

Eikö siitä edellisestä putoamiskaudesta ole opittu mitään...? Tyhmintä on vaihtaa liian myöhään jolloin hommat ei enää ole omissa käsissä tai sitten vaaditaan jotain 75% voittosuhdetta loppupeleistä! Nyt olis vielä muutama päivä aikaa oikeasti toimia!
 
Viestejä
3 099
Vs: 11.12 Lahti-Vilpas

Raporttia pelistä:
http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_466.htm
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös