Koripallo.com

1A-divisioona 2020-2021

Viestejä
5 379
Voisiko joku selittää, mitä yo. haastattelussa tapahtuu. Tai lähinnä sen, mitkä tapahtumat tähän haastatteluun johtivat. Löytyykö parasta arvausta? :D
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
24
En ymmärrä lainkaan mitä Sandberg pölisee. Siis joka ilta.. tää on naurettavaa.. tiesin toi jengi ja iso ....... ?????? ei tuu koskaan tapahtumaan????? Onko tuo kundi sekopää vai enkö itse osaa suomea?
 
Viestejä
277
Mahtaako Biisonit huomenna voittaa? Itsellä ainakin sellainen kutina että loimaalaiset vievät tämän homman 3-muna.
 
Viestejä
175
Huomenna katkeaa ja hyvä niin. Sen verran himmeä oli Topon toinen puoliaika. Täälläkin turistaan haastattelusta kun itse pelistä ei oikein jälkipolville kerrottavaksi ollut.
 
Viestejä
1 352
Olisihan se ollut hienoa saada Korisliigaan Helsingin derby. Muoviraha vs perinteet.
 
Viestejä
1 352
Kyllä RahanKeruuMies jaksaa olla katkera.Kouvolassa kaikki on kuitenkin "paremmin"
En minä ole katkera, en vain tykkää kusettajista. Loimaan Bisons on edelleen vastenmielisin seura mitä Suomesta löytyy. Syyt ovat pysyneet samoina:

1. Talousdoping. Mitalien vieminen taloudellisesti rehellisesti toimivilta seuroilta. Suurin kärsijä, paras organisaation, Joensuun Kataja.
2. Konkurssin jälkeinen valehtelu Koripalloliitolle että vältitte tippumisen kolmosdivariin. Kakkosdivari paikka annettiin kun valehtelitte hakemuksessa haluavanne kehittää nuoria pelaajia. Seuraavalla kaudella pelasitte kakkosdivaria viidellä jenkillä.

Ja ylipäätänsä Korisliiga ei tarvitse enää yhtään böndeä lisää. Kiintiö on jo täynnä. Korisliiga tarvitsee isompia kaupunkeja mukaan että laji voi kasvaa. Bisons voisi olla sympaattinen pikkuseura mutta ei historiansa eikä nykyisen toimintansa johdosta sellainen ole.

Jotain katumuksen kaltaista ja pesäeroa menneisyyteen johto olisi voinut tehdä tiputtamalla naurettavan muovinimen pois. Kun niitä eläimiäkään ei enää tarhata Loimaalla niin mitä vikaa on nimessä Loimaan Korikonkarit?
 
Viestejä
308
Ja ylipäätänsä Korisliiga ei tarvitse enää yhtään böndeä lisää. Kiintiö on jo täynnä. Korisliiga tarvitsee isompia kaupunkeja mukaan että laji voi kasvaa.
Niinpä, 12- joukkueen sarja Suomen talouskeskittymistä.

Helsinki x2
Espoo
Vantaa
Vaasa
Turku
Lappeenranta
Kuopio
Kotka
Oulu
Seinäjoki
Hämeenlinna

Mitenkään ottamatta kantaa koripallon nykyiseen asemaan tai paikallisväestön "juntti tasoon" ko. paikkakunnilla. Raakasti vaan kaupungit, joissa eniten rahaa käytettävissä per asukas.
 
Viestejä
1 800
Loimaalla niin mitä vikaa on nimessä Loimaan Korikonkarit?
Iso osa suomalaisista valitettavasti lähinnä häpeää kaunista suomen kieltämme. En ymmärrä miksi, lienee jotain heikkoa itsetuntoa. Sitten englannistavat ihan kaikkea. Tästä oli just YLE:llä juttua. Joensuun Kataja on mielestäni korisliigan paras seuranimi.

 
Viestejä
175
Näinpä. Kaikki täällä haluavat kasvattaa koripalloa kaikilla mittareilla ja toinen korisliigajoukkue pääkaupunkiseudulta plus ensimmäinen korisliigajoukkue muutamaan kasvukeskukseen ( Oulu, JKL, LPR, Vaasa... ) epäilemättä auttaisi tässä. Kehitys ja lähitulevaisuus vaan näyttää toiselta. Puuttuu peliareenoita, tekijöitä, rahoitusta, pääkaupunkiseudulta myös nousuhaluinen ja - kykyinen seurakin. Loimaa ja Huima ovat tässä tilanteessa juuri oikeat seurat vaihtamaan sarjatasoa ylöspäin.
 

Oct

Viestejä
5
Biisonit on hyvä pitää omana joukkueen nimenä ettei mene nimet ja rahat sekaisin. Niin kuin taisi Kaarinassa käydä, käytiin välillä junnujen kassalla. Lokoko hoitaa junnut ja Bisons edustuksen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös