Koripallo.com

1A-divisioona 2020-2021

Viestejä
20
Jääkiekko ja jalkapallo ovat noissa isoissa kaupungeissa ykkösiä, ennen korista. Eli nuo kaupunkien listat ovat turhia koripallon kannalta. Lisäksi parhaat katsomot viime vuosina ovat olleet Loimaa, Salo ja
Kauhajoki.

Jokainen yksityinen henkilö voi tietysti haluta sen ja sen joukkueen nousuun tai laskuun. Koripalloliito säännöt ovat selvät I-divarin voittaja nousee liigaan. Ja nousuun tarvitaan 3 voittoa. Vappuun mennessä tämä asia ratkeaa . Eli ootellaan...ootellaan.. mutta pikkuhiljaa alkaa jo odotella Bisons-Pyrintö ja Bisons-Vilpas matseja. Ne ovat olleet aina todellisia tapahtumia!
 
Viestejä
298
Noilla listan kaupungeilla taitaa ongelma olla juuri rahan puute, plus osalla puuttuva koriskulttuuri. Väkipakolla on turha tehdä mitään.
"Taitaa" on huono oletus. Faktaa taas puolestaan on se, että noissa kaupungeissa oli suurin bkt/asukas.

Ja enkös ilmoittanutkin, etten ota kantaa mihinkää muuhun, kuin rahaan?
 
Viestejä
1 947
Iso osa suomalaisista valitettavasti lähinnä häpeää kaunista suomen kieltämme. En ymmärrä miksi, lienee jotain heikkoa itsetuntoa. Sitten englannistavat ihan kaikkea. Tästä oli just YLE:llä juttua. Joensuun Kataja on mielestäni korisliigan paras seuranimi.

Juu, tuo on naurettava piirre. Vähän sukua "NY postissa sanottiin Suomi" ja "mitähän ne meistä ajattelee" -jutuille.
 
Viestejä
33
Siinäpä oli aimo annos maantietoa, äidinkieltä ja historiaa eli eikö ole aika siirtyä urheiluun?
Lyökö Loimaan koripallo ylpeys tänään viimeisen naulan Topon arkun kanteen...?
Todellakin lyö!!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös