Koripallo.com

1A-divisioona

Viestejä
515
Siellä sitten näköjään ei ole muuta kuin nousu tavoitteena. Korisliiga voisi kasvattaa 14 joukkueeseen mielestäni nykyisestä 12
Ketkä on ne kaksi joukkuetta jotka ovat mielestäsi täysin liigakelpoisia. Nykyinen 12 on varsin hyvä raja, koska kuten on huomattu niin liigan huonoimman ja parhaan joukkueen ero on suuri. Korihait on ollut täysi vastaantulija viimeiset ties kuinka monta vuotta, eikä liigalla ole perusteita kasvattaa toimintaansa 14 joukkueeseen.
 
Viestejä
13
Tuohon nousukiimaan pikku heitto. Jalka kolmosen viivalla, mutta silti sisään....kysymys, onko millään seuralla todellisesti taloudellisesti siihen edellytyksiä. Vaikka Kristika rosterinsa perusteella vaikuttais nousukuntoiselta ei sielläkään ole rahaa. Eikä valitettavasti tule ellei ole Ernstiä houkuteltu uuteen uppoavaan laivaan. Emoalus YMCA ei rahaa syydä seuraan ja niinkuin on vuosikaudet nähty ei sitä rahaa koripallolle Turun talousalueella ole. Yks Seppo Sairanen häärimään joukkueeseen pystytään patsastelemaan pari-kolme kautta jonka jälkeen vauhtia haetaan taas kolmosesta. Toivon, että olen väärässä ja Turkukin saisi pitkän tähtäimen avulla toimivan orgasaation ja seuran ylimmälle sarjatasolle.
 
Viestejä
1 826
Ketkä on ne kaksi joukkuetta jotka ovat mielestäsi täysin liigakelpoisia. Nykyinen 12 on varsin hyvä raja, koska kuten on huomattu niin liigan huonoimman ja parhaan joukkueen ero on suuri. Korihait on ollut täysi vastaantulija viimeiset ties kuinka monta vuotta, eikä liigalla ole perusteita kasvattaa toimintaansa 14 joukkueeseen.
ToPo ja Kristika
 
Viestejä
515
ToPo ja Kristika
Ei ei ei. Kristikalla ehkä rosterin puolesta teoreettinen sauma, mutta yksinkertaisesti taloudellinen pohja ei ole tarpeeksi vahva liiganousuun. ToPo puolestaan niin ikään rosteriltaan ok, mutta kun katsoo esim. viime kauden joukkuetta, niin kuinka moni sieltä oikeasti on liigakelpoinen kaveri? Kauppinen, hyvänä päivänä Michelsen ja ehkä suomalaisena takamiehenä Laine menisi niin ikään. Sandberg, Sahlberg, Pehkonen ja Rainamaa joko a) liian vanhoja tai b) enemmänkin jäähdyttelemässä divarin puolella. Käytännössä nippu menisi kokonaan uusiksi, ja jos katsotaan kotimaisten pelaajien markkinoita, niin kuinka moni oikeasti liigakelpoinen kaveri ei pelaa jo liigassa? Sanoisin että ei kauhean moni. Nostaisin tähän esim. Aallon, Hännisen ja Kauppisen nyt ainakin. Yksinkertaisesti kotimaisten pelaajien määrä ei riitä 14 oikeasti liigassa pärjäävään joukkueeseen, kun ei se aina tunnu riittävän niihin 12 jotka jo liigassa ovat.
 
Viestejä
1 675
ja niinkuin on vuosikaudet nähty ei sitä rahaa koripallolle Turun talousalueella ole.

Veikkaan että sitä rahaa löytyy Turun talousalueelta enemmän jos Korisliigaan ponnistaja tulee oikeasti Turusta eikä mistään Turun vierestä.
 
Viestejä
33
 
Viestejä
657
Aikamoinen menetys Topolle. Alkaako Turun suunnalla nousuhaaveet kasvaa :D


Ei paljoo Kauppisen ja Laineen menetykset näytä painavan, kun aikamoista nippua Topo tälle kaudelle kasaa. Mukana kolme jenkkiä, joten ei kai mikään muu tavoite voi olla kuin nouseminen Korisliigaan? Vai miksi muuten satsata näin paljon?

Mielenkiintoista myös, kuka porukkaa valmentaa. Syrjänenhän kaiken suurimman vastuun pelillisestä puolesta hoitaa niin miehissä kuin naisissakin, mutta "otteluvalmentajaa" varmasti miehet etsivät?
 
Viestejä
77
Kyllä - Tosin kaikki 3 jenkkiä taisi olla valmiiksi asettuneet alueelle, eli ei sieltä kalliimmasta päästä. Kyllä vähintään PK-seudulle 2 korisliigajoukkuetta mahtuu. Onkohan Sandbergista tietoa?
 
Viestejä
77
Basket.fi on jo noin puolien joukkueiden kokoonpanot. ToPoon vielä Skamo ja Halme. Olispa hienoa että tälläkin kaudella olisi joukkue joka tosissaan hakee nousua.
 
Viestejä
303
Topo ja Kristika ainakin tässä vaiheessa harvinaisen selkeä kärkipari noususta kamppailemaan. Hyvä jotta satsaavat. Olisi muuten meininki aika laimeanpuoleista jos kukaan ei panostaisi nousuun. Kristika olisi mielestäni ollut jo hyvin liki nousua useampanakin kautena yhdellä kohtuullisella jenkkitakurilla lisättynä. Ei varmaan taloudellisesti mahdotonta, joten onkohan siinä jotain päätettyä / periaatteellista jotta noustaan kotimaisen voimin tai sitten ei nousta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös