Koripallo.com

1A-divisioona

Viestejä
1 227
Biisoneilla on kyllä iso peiliin katsomisen paikka, mikäli haluavat jatkaa kautta sunnuntain jälkeen. Spyridonidis oli tehokas ekalla puoliajalla, mutta toisella puolikkaalla ei tainnut tehdä pistettäkään. McSwain oli täysin kujalla koko matsin, kiukutteli penkillä pitkään. Vesa Heinoselta kaipaisi vähän enemmän tehoja hyökkäyspäässä, 5 pinnaa ja kolkit 1/9. Ei hyvä.
Rasmus Marttinen pelasi taistellen, hänelle synninpäästö tästä pelistä.
11 vaparia taivaan tuuliin, tuttu kaava.

Besselink otti Namikan reppuselkään ja antoi hyvät näytöt osaamisestaan. Bisons oli tainnut odottaa Seagulls-apuja tähän peliin, ja kun Laakso, Skyttä ja Tahvanainen puuttuivat Namikan kokoonpanosta, niin eiköhän täällä odotettu helppoa voittoa. Namika sen sijaan oli tullut pelaamaan pudotuspelejä ja heille ansaittu ryöstöretki.
 
Viestejä
1 819
Namika otti odotetun voiton ja tiputtaa kyllä sunnuntaina Bisonsin. Jos HNMKY etenee finaaleihin, hakeeko paikkaa korisliigasta?
 
Viestejä
301
Itse en odottanut Bisonsin kyykkäävän vielä eka pelissä vaan myöhemmin johtuen kapeasta peluutuksesta. Runkosarjassa se vielä toimi varsinkin kun tämä Spyridonidis on taitava jäädyttämään peliä tarvittaessa. JBA:n yllätys ei sitten toteutunut. Aalto pelasi itsensä ulos mutta JBA:n kakkosketju antoi tempoaan nostaneelle Kristikalle eka jakson loppuun tarvittavan 19 - 3 runin minkä säilyttämisessä kokeneella Kristikalla ei ollut ongelmia.
 
Viestejä
6 444
Eilen jälkimmäisen puoliskon Loimaa-Namika -matsia katselleena olen yllättynyt, kuinka huonoa vaisua korista Loimaa tuolla miehistöllä pelasi. Jotenkin myös hämmentävää, että käytännössä kuudella miehellä pelannut Namika voitti matsin loppujen lopuksi noinkin selvästi, vaikka joukkueesta ei Besselinkin lisäksi ns. tähtipelaajia löydy.

Pari Loimaan matsia tällä kaudella nähneenä ihan maallikkodiagnoosina sanoisin, että joukkueen rakentamisessa on muutama ongelma. Ensinnäkin korintekovastuu on liikaa Cantyn ylivertaisen fysiikan varassa ja toisaalta taas joukkueesta puuttuu kolmosten pommittaja Gibsonin ollessa poissa. Heinonen ja Spyridonidis ovat todella keskinkertaisia kolmosissa pelipaikalleen.

En silti ihmettelisi, vaikka Loimaa tästä jatkoon menisikin. Menetysten määrä on saatava hallintaan ja kaaren takaa on onnistuttava paremmalla prosentilla.
 
Viestejä
3 984
Topo-Korikouvot -matsissa on selostus, myös kommentaattori paikalla. Hienoa!

En ole aiemmin katsellut näitä matseja, en tiedä onko muissakin ollut.
 
Viestejä
500
ToPo otti nokkaan myöskin. Korikouvoilla aito mahdollisuus edetä jatkoon. Luotan Bisonsiin edelleen, samoin muihin ennakkosuosikeihin Kristikaan ja HBA:han.
 
Viestejä
405
Aika huikea matsi nähtiin eilen Munkkiniemessä. Toivottavasti nähdään vielä tiistaina Game3, näiden joukkueiden vääntöä katsoisi nimittäin mieluusti vielä enemmänkin.

Korikouvoille hattua päästä, täysin ilman 5 paikan pelaajaa ja vastassa Sandberg.
 
Viestejä
1 845
Korikouvoille hattua päästä, täysin ilman 5 paikan pelaajaa ja vastassa Sandberg.
Tarkoitit varmaan Kouvoille. En ihan ymmärrä miksi liigaringin pelaajia peluutetaan 40 minsaa. Kun olen ymmärtänyt että Korikouvojen tarkoitus on kehittää nuoria pelaajia matkalla kohti liigaa. Ei ne kaverit siellä penkillä kehity.
 
Viestejä
20
Tänään välieriin marssii HBA, Kristika, KoriKouvot ja HNMKY.

Jatkossa pelataankin sitten vain kunniasta, kun kenelläkään näistä joukkueista ei ole nousu mahdollisuutta.
 
Viestejä
1 227
20 min Namika - Bisons 35-30

Aika tuskaa... Selostaja ei osaa lausua nimiä, luovutti jo Spyridonidiksen kanssa ja vaihtoi Aleksis-nimeen.
Tapaus McSwain...Ei oikein lähde ja aikaa olisi 20 min tehdä kentällä jotain hyödyllistä...
Heinonen, 60 min pudotuspelejä ja 5 pistettä. Vaisua on...
 
Viestejä
1 151
Olipahan taas peli... Mcswain hiljaisuudestaan huolimatta laittoi tärkeän kolkin ja voittokorin sisään. Pöydältäkin aikamoista puuhastelua, mm. viimeisessä namikan hallinassa päättivat laittaa kellon hetkeksi poikki, ja pelin olisi pitänyt ehtiä jo loppua ennen mitään virhettä. Jännittävä kolmas peli tulossa
 
Viestejä
1 227
Kannatti mussuttaa. Heinonen ja McSwain nostivat tasoaan toisella puolikkaalla. Kreikan poika lämpeni turhankin paljon.

Kelpaa!
 
Viestejä
6 444
Aikamoiset tössimiset Namikalta lopussa, toki huonoa tuuriakin mukana. Towa kun olisi pistänyt vaparinsa lopussa sisään niin olisi ollut aikamoinen yllätys valmis.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös