Koripallo.com

1A-divisioona

Viestejä
310
Tänään finaalit käyntiin! Alla joukkueiden tekemät ennakot:


Biisonit vei aika helposti ekan finaalin. Kun heitto alkoi pudota tokalla puoliajalla, peli oli nopeasti hallinnassa. Jopa yllättävän kesy Topo. Uskon kyllä että Munkkiniemessä Topo tulee aika paljon kovempaa
 
Viestejä
341
Biisonit selvästi parempi ensimmäisessä pelissä varsinkin jälkimmäisellä puolikkaalla. ToPolla ei tullut penkiltä kyllä juuri mitään apuja Makkosta lukuunottamatta. Saa nähdä miten Munkassa käy. Biisonit vahvoilla.
 
Viestejä
274
Vaikka edellinen kausi vielä kesken, niin mitenköhän MuKin käy ensi kaudella.

Kaminen teki siirron LePyyn, joten KTP-MuKi-yhteistyötä tuskin nähdään enää jatkossa. Ja jos tällä kaudella MuKi oli 1A-sarjan heikoimpia joukkueita, ja mikäli muutamat avainpelaajat poistuvat, kyyti 1A:ssa olisi kyllä kylmää.
 
Viestejä
83
Mitä mieltä porukka on tosta Cantyn liikkuvasta haaraskriinistä? Pitäskö puhaltaa, ku joka kerta kontaktin aikana liikkuu, ettei puolustaja pääse ohi?
 
Viestejä
37
Toisella puoliajalla koko kentän prässi, liikkuva puolustus ja vauhdikkaat hyökkäykset. Se toimi, numerot kenties hieman mairittelevat, mutta ne ovat aina se fakta.
 
Viestejä
1 306
Mitä mieltä porukka on tosta Cantyn liikkuvasta haaraskriinistä? Pitäskö puhaltaa, ku joka kerta kontaktin aikana liikkuu, ettei puolustaja pääse ohi?
Haaraskriini? Sallittua sääntöjen mukaan skriiniä tehdessä ottaa mahdollisimman leveä asento ja ainoa keino niin tehdä on leveä haara-asento.Jos liikkuu, niin tietysti virhe tuolloin...
 
Viestejä
1 072
Onko siellä esim Eero Sahlberg ollut finaaleissa kentällä? Vaisua on ollut. Vaatisiko vanhan kaverinsa "Rahaa-miehen" selostamoon, jotta peli kulkisi paremmin?
No ei siinä, ei Bisons mitenkään huipusti pelannut, mutta kyllä Topo oli umpisurkea vikat 20 min. Pelissä 26 menetystä vs Bisonsin harvinaiset 13.
Eemeli Hollon +/-, asiallinen +30, kentän paras.
 
Viestejä
341
Siellä lähti Sandbergilla mopo keulimaan puoliaikahaastattelussa. Voi tulla perjantaina niin sanottu hiki ja kiire Cantyn kanssa.
 
Viestejä
43
Oliko Sandbergin ”itkupotkuraivarit” väliajan haastattelussa koriskoodin mukaista...?
Pidin tuota jengiä hieman ryhdikkäämpänä mutta, en enää.
Pian koittaa ansaittu kesäloma!!!
 
Viestejä
1 967
Hyvä vaan, että on haastatteluissa tunnetta pelissä. Ei kiroillut tai käyttänyt muuten sopimatonta kieltä, eikä edes nimiä maininnut.
 
Viestejä
274
Tuo uhoaminen olisi voinut olla Sandbergiltä enemmän oikeutettuja jos olisi 2-0 Topolle tässä vaiheessa, ja hän olisi vienyt Cantyä selvästi molemmissa otteluissa, mutta tähän asti Canty on tämän ison miesten kamppailun voittanut selvästi. Mutta jokainen tavallaan..
Oli läppää tai ei tämä Sandbergin touhu, niin jotenkin ei oikein itselleni uponnut ollenkaan. Ehkä minulta puuttuu se kuuluisa huumori tai jotain.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös