Koripallo.com

1A-divisioona

Viestejä
303
Kipinällä ja Huimalla tällä kaudella 5 jenkkiä, joista omissa papereissa 4 X liki erinomainen rekry ja 1 X hyvä plus ( Paul ). Viime kaudella Huiman Boyd III kelpasi Kouvoille. Ei tule mieleen, että ihan lähivuosina olisi Äänekosken jengit selkeää ohirekryä jenkkien osalta tehneet. Ostovoima voi selittää osan onnistumisista mutta suurempi osa jokin muu selitys. Ehkä selkeä näkemys mitä tarvitaan ja mikä toimii jenkkien osalta ????
 
Viestejä
180
Kyllä molempien äänekoskelais seurojen jenkeille ihan kohtuu kovaa liksaa maksetaan/maksettiin. Huhujen mukaan Kipinän jenkit olivat tasoa kallis.
Tästä minulla ei ole mitään sanottavaa - paitsi, että koko vahvistusporukka on ilmeisesti liki päivittäinen lounasvieras kaupungintalon ruokalassa seurasta riippumatta. Eli eiköhän tuossa kokonaisuudessa kunnalla/kaupungilla ole jonkinlainen rahoitusosuus myös mukana. Se paljonko seura on saanut kaavittua kasaan lisäksi on minulle täysin vieras asia.
 
Viestejä
15
Ai mitenkäs näin? Ei ne kolme näytä tuolla hirveetä tuhoa tekevänä. Yks vahvistus ja kaikilla olisi mukavampaa
Yksi vahvistus on liian vähän, ainakin omasta mielestäni. Bisonssien kokoonpano on idyylinen. 3 vahvistusta, jotka pyrkivät paikkaamaan suomalaisten huonot puolet.
Harmillista, että kukaan Bisonssien pelaajista ei tule jatkamaan seurassa, mikäli he sarjan voittavat.
 
Viestejä
293
kuka??? Kokko pelasi viime kaudella korisliigan pohjajoukkueen kanssa 10pinnan ja 7 tehokkuuden tehoilla sillä ei saada ehkä kuin 1 voitto liigassa tuurilla

Pelataan pelit nyt ensin ja katsotaan tarvitseeko tämmöistä edes miettiä. Kyllähän se nyt on sanomattakin selvää, että muutoksia pitää tehdä. (nousee sit kuka nouseekaan) Esim. Hongan piti peluuttaa liigassa omia junnuja, mutta aikas kehnoksi jäi menestys ja peluuttaminen.
 
Viestejä
444
kuka??? Kokko pelasi viime kaudella korisliigan pohjajoukkueen kanssa 10pinnan ja 7 tehokkuuden tehoilla sillä ei saada ehkä kuin 1 voitto liigassa tuurilla
Määrittele "pärjätä korisliigassa"? Ehkä suoranaiset tähdet puuttuu mutta rotaatiopelaajia kyllä
Vesa Heinosella sellainen reilu 250 peliä liigassa ja sanoisin että on parempi kuin koskaan
Ja kyllä Ali Ahola on selkeästi osoittanut pärjäävänsä liigassa.
Syrjämäki on taas kuitenkin niin pitkä että jos saa vähän massaa, pärjää taatusti
Edellinen Bisons visiitti liigassa kaatui kyllä ulkomaanvahvistuksiin
 
Viestejä
1 347
Makkosen ulosajo osoitti mielestäni taas sen mikä nykykoriksessa on pielessä. Haukkukaa old headiksi, mutta nykyään ollaan aivan liian pehmeitä.

1. Little katsoo suoraan tilannetta ja näkee sen esteettä. Hän ei näe tilanteessa edes virhettä.

2. Vaikka Littlen olisi tilanteesta pitänyt virhe viheltää, ei ulosajoa voi antaa tilanteesta jossa ei ole täysin päivänselvää että kyseessä on ulosajo. Se, että katsellaan jotain tilannetta uudestaan 5min videolta ja sen jälkeen muutetaan no-call ulosajoksi on naurettavaa.

3. Kyynärpää kaulaan pallontavoittelutilanteessa ei pitäisi missään tapauksessa olla ulosajo muutenkaan.

Toivotaan että viimeistään sitten Game 3 saadaan kummankin joukkueen osalta pelattua parhailla kokoonpanoilla ja peliä ratkotaan mahdollisimman paljon kentällä ja mahdollisimman vähän Keemotionon avulla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös